Cum sa faci jucarii de Craciun din conuri cu mainile tale?

În ajunul Anului Nou, mulți oameni se străduiesc să-și decoreze casa cât mai mult posibil. O atenție deosebită în acest caz se acordă decorării copacului de vacanță. Pentru a îmbrăca frumusețea pădurilor, nu este necesar să folosiți jucăriile achiziționate. Pentru a face acest lucru, aveți posibilitatea să utilizați instrumentele de la îndemână, care pot să facă mari meserii. Puteți face o frumoasă jucărie de pom de Crăciun chiar și dintr-un con de pin obișnuit.

Pregătirea pentru muncă

Înainte de a începe să creați o frumoasă jucărie de copaci de Crăciun din conuri, trebuie să pregătiți materialele care pot fi necesare în timpul lucrului. Conurile se găsesc nu numai în pădurile de conifere, ci și în parcurile sau bulevardele urbane. Exemplarele de molid și de pin sunt potrivite pentru utilizare. Lucrul cu conurile este destul de ușor, dar deoarece temperatura interioară este mult mai mare decât în ​​exterior, ele se pot deschide.Dacă este necesară o lovitură pentru a crea o bijuterie, integritatea sa poate fi menținută cu clei de lemn. Este suficient să scădeți fructul în adeziv timp de jumătate de minut și lăsați-l până se usucă complet.

Dacă decorarea necesită conuri deschise, atunci procesul de deschidere poate fi accelerat utilizând un cuptor preîncălzit. Doar câteva minute de frigere la o temperatură de peste 200 ° C - iar fructele de conifere vor deveni pufoase. Forma produsului poate fi reglată. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-l înmuiați în apă și să trageți piesele necesare cu un șir. Rămâne doar să așteptăm uscarea completă a materialului natural.

Pentru a ușura umflăturile fără a utiliza agenți de colorare, puteți folosi înălbitor. În acest caz, trebuie să înmuiați fructele conifere în apă și să le adăugați înălbitor. După 30 de minute, produsul trebuie clătit și uscat. În plus față de materialele naturale, va trebui să lucrați:

  • mănuși;
  • fir;
  • ace;
  • strălucitoare vopsea;
  • vata de vata;
  • solvent;
  • lipici.

Pentru a obține o fixare sigură, este necesar să obțineți un adeziv de înaltă calitate. În plus, firele alese ar trebui să aibă o rezistență suficientă pentru a rezista la greutatea viitorului decor.Acele trebuie să le ia pe cele care pot pedepsi ușor o bucată. Lucrul cu adezivul și vopselele necesită respectarea tuturor standardelor de siguranță. Dacă ambarcațiunea este creată în interior, atunci trebuie să-i oferiți o aerisire stabilă. În apropiere nu ar trebui să existe surse de flacără deschisă.

Clasă master pas cu pas

Înainte de a face un decor de Crăciun cu propriile mâini, este necesar să curățați materialul natural din sulițe. Acest lucru va permite aplicarea vopselei de calitate superioară și lipirea sigură a bumbacului. Pentru a curăța conul, trebuie să utilizați o perie obișnuită. Locul de muncă trebuie protejat împotriva contaminării cu vopsea și lipici. În acest scop, puteți utiliza ziare vechi sau stofă nedorită. Pentru ca procesul de colorare să nu dureze mult, este recomandat să folosiți emailul de pulverizare, cu care puteți picta rapid peste toate elementele unui fruct de conifere.

Pentru a picta bine bomba, trebuie să o plasați mai întâi pe suport. După uscare completă, acesta trebuie acoperit cu adeziv și acoperit cu o cantitate mică de vată de bumbac. De îndată ce se usucă întregul produs, rămâne să se facă o gaură prinsă în partea superioară și să se facă firul. Este necesar să legați și să ascundeți nodul în gaură.Pentru a facilita procesul, este necesar să nu străpungă ciocanul însăși, ci vata de bumbac. Utilizând un ac ascuțit, trebuie acordată o atenție deosebită. În plus, puteți decora ambarcațiunile cu un arc sau cu spangle.

Idei interesante

Nu este necesar să faceți decorațiuni de Crăciun din conuri unice. Cu ajutorul lor, puteți crea compoziții neobișnuite și forme. De exemplu, este interesant să te uiți la pomul de Crăciun cu stele mari. Pentru a face un con în formă de stea, trebuie să luați cinci conuri identice, sârmă, lipici, vopsea, șurub și fir. Pentru început, este creată o bază de sârmă: ea este îndoită astfel încât 5 raze emană din centrul ei.

Apoi, trebuie să străpungă materialele naturale pe partea rotativă, să le pui cu clei și să împingeți razele de sârmă în ele. După uscare completă, produsul rămâne să fie vopsit peste, faceți o gaură în partea superioară a unuia dintre conuri și introduceți un fir în el. În același mod, puteți face o fulg de zăpadă. Pentru ao crea, trebuie să pregătiți mai mulți diferiți conuri și să le lipiți pe sârmă, nu cu părți ascuțite, ci ascuțite.

O ghirlandă de conuri va arăta foarte frumoasă pe un pom de Crăciun. Pentru fabricarea sa va trebui să achiziționeze o varietate de conuri diferite. Pentru cea mai mare frumusețe pot fi vopsite în culori diferite. Pentru a face o ghirlandă, trebuie să luați o linie de pescuit groasă și să o treceți prin găurile din părțile goale ale conurilor. Fixați locația produselor de care aveți nevoie cu adeziv.

În plus față de fulgi de zăpadă și ghirlande de fructe conifere, puteți veni cu diferite forme. De exemplu, un câine. Pentru a crea acest lucru, va trebui să faceți o lovitură mare, patru mai mici și două mici. Corpul unui animal va ieși dintr-un material natural mare, iar patru mai mici vor juca rolul de picioare. Capul și coada sunt realizate din conuri mici. Pentru a colecta un câine de un con, trebuie să luați un șurub și să faceți găuri în conuri. După gaură, trebuie să ungeți cu adeziv și să inserați potriviri în ele. Toate piesele sunt conectate în același mod. Urechile, ochii și nasul câinelui pot fi făcute din carton colorat.

Interesant de pomul de Crăciun va arăta puțin gnomi. Pentru a le crea, vor avea nevoie de conuri, castane, cleiuri și resturi de pânză. Materialul de conifere va juca în acest caz rolul trunchiului, iar castanul va fi în loc de cap. Capacele și eșarfele pot fi fabricate din piese de pânză pitice.În mod similar, puteți face un înger de Crăciun. Capul său poate fi alcătuit dintr-o margine albă mare, pe care trebuie să trageți ochiul, gura și nasul cu un marker. Pentru a face părul îngerilor, puteți folosi vată de bumbac sau pâslă, iar pentru halo trebuie să luați firul. Decoreaza partea din spate a unei cantitati de hartie sau aripi din satin, fixate cu clei.

Cu ajutorul conurilor și a materialelor de mai sus, puteți realiza diverse decorațiuni de Crăciun. Pot fi coronite, pinguini amuzanți, șoareci drăguți, bufnite și așa mai departe. Principalul lucru în a face decorațiuni de Crăciun este să vă folosiți imaginația. Folosind conurile, puteți crea diferite meserii. Un pom de Crăciun, decorat cu decorațiuni de casă, este capabil să creeze o atmosferă confortabilă în casă și să atragă atenția oaspeților.

Avantajele bijuteriilor de casă

Fructele conifere sunt foarte des folosite pentru fabricarea diferitelor obiecte de artizanat. Acest lucru se datorează faptului că, în comparație cu alte materiale naturale, acestea au mai multe avantaje.

  • Cost redus - Pentru crearea de jucării conice pot avea nevoie de cele mai simple materiale și instrumente. Lamele în sine sunt de origine naturală și, prin urmare, sunt disponibile în mod liber.Le puteți colecta în orice pădure de conifere.
  • Protecția mediului - datorită faptului că conurile sunt materii prime naturale, ele sunt absolut sigure pentru oameni. Acest lucru este deosebit de important pentru familiile cu copii mici.
  • Miroase plăcută - cu ajutorul meșteșugurilor de con, puteți nu numai să decorați un brad de Crăciun festiv, ci și să umpleți camera cu un miros neobișnuit.

Este bine să utilizați copiii în fabricarea de bijuterii con. În mod similar, vă puteți dezvolta imaginația pentru a dezvolta abilități motorii fine.

Clasă de masterat detaliată în ceea ce privește fabricarea jucăriilor de Crăciun din conuri - în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor