Tabel cu sertare în interior

Când își aranjează casa, fiecare persoană încearcă să aleagă astfel de bucăți de mobilier care ar fi în armonie perfectă cu restul interiorului. Tabelul cu sertare va fi o opțiune excelentă pentru orice cameră. Acest element de mobilă convenabil va adăuga confort și confort pentru orice casă. Luați în considerare caracteristicile unor astfel de produse, aflați cum diferă de modelele standard și, de asemenea, vorbiți despre cum să alegeți astfel de mobilier.

Caracteristici și beneficii

Cartea de masă este o opțiune practică potrivită pentru orice cameră. Acest produs este deosebit de popular în ultimii ani. Masa are un design swinging, care seamănă cu coperta unei cărți. Aici a venit numele.

Practic, mecanismul de transformare este format din două sau trei părți ale tablei și balamalelor. Puteți modifica cu ușurință și în mod natural designul produsului.

Luați în considerare principalele avantaje ale modelelor:

 • Primul lucru pe care ar trebui să-l acordați atenție - un design special. Este similară cu o carte, motiv pentru care masa este atât de convenabilă și practică. Modelul vă va permite să completați organic interiorul camerei, dormitorului, bucătăriei.
 • Compact și practic. Acest tabel vă va ajuta să economisiți mult spațiu în cameră. Puteți pune în cameră alte mobilier care vor fi combinate pe tema stilului. Acest lucru este valabil mai ales pentru apartamentele mici.
 • Abilitatea de a întinde masa nu este complet, ci parțial. Acest lucru nu va avea o reflectare negativă asupra designului în sine. În orice moment puteți crea mobilier de înaltă calitate pentru a primi oaspeții.
 • Funcționalitate. Produsul poate avea elemente suplimentare sub formă de sertare, rafturi diferite, uși, care sunt proiectate să găzduiască o varietate de obiecte mici.
 • Relevanță pentru orice cameră. Acest mobilier pliabil se potrivește perfect în bucătărie, în hol și în dormitor. Pentru orice cameră puteți alege modelul potrivit.
 • Mobilitate. Acest indicator este, de asemenea, important pentru utilizatorii moderni.O masă compactă poate fi ușor și simplu mutată dintr-un loc în altul, precum și depozitată confortabil în cămară. La momentul potrivit, puteți utiliza acest dispozitiv.
 • Calitatea excelenta a mobilierului. De obicei, toate aceste mese sunt de înaltă calitate. În același timp, este mai bine să cumperi modele numai de la companii de încredere pentru a nu fugi într-un fals.
 • Gama extinsă de produse. Tabelul poate fi creat în diferite variante. Fiecare cumpărător va găsi pentru el modelul pe care îl va dori. Principalul lucru este să alegeți pe baza conceptului general al camerei, astfel încât produsul să vă încânte și să se potrivească bine interiorului.
 • Disponibilitate. Puteți cumpăra un astfel de produs în orice magazin de mobilă. Acesta este un avantaj suplimentar al tabelelor. În acest caz, este necesar să se determine în prealabil parametrii necesari ai obiectului, astfel încât să se încadreze organic în încăpere.
 • Valoare democratică. Prețul fiecărui tabel va fi alcătuit din materiale care au fost utilizate la fabricarea, designul, marca. Toate opțiunile de înaltă calitate vor costa mai mult decât analogii bugetari.

Mulți cumpărători aleg produse din lemn.Acest material ecologic este destul de durabil și fiabil. Astfel de mobilier, de asemenea, nu va costa prea ieftin. Cu toate acestea, puteți găsi întotdeauna o opțiune acceptabilă pe care trebuie să o permiteți.

 • recurs vizual. Privind la masa elegantă aleasă, veți primi plăcere estetică. Acest lucru vă va ajuta să simțiți armonie și confortul casei.

tipuri

Producătorii moderni oferă o varietate de tipuri de mese, cărți cu sertare. Puteți alege produsul care vă va impresiona și se va potrivi perfect în interior. Luați în considerare principalele tipuri:

Masă clasică

Astfel de modele vor fi lipsite de tot felul de excese și decoruri creative. Ele sunt simple și concise în aparență. Acesta este avantajul lor. Astfel de mese se vor potrivi oricarei camere.

De asemenea, astfel de modele sunt bugetare. Le puteți achiziționa la un cost accesibil.

Cu sertare

Aceste produse sunt mai funcționale. Acest tabel poate fi folosit ca opțiune de luat masa, iar în cutii veți fi confortabil să păstrați feluri de mâncare sau alte accesorii importante pentru dvs. Modelul cu sertare va fi confortabil pentru orice spațiu.

Cu rafturi

Un birou cu sertare și rafturi de rafturi vă permite să utilizați spațiul ergonomic. Puteți stoca toate elementele de care aveți nevoie. Acum veți ști exact unde este lucrul important pentru dvs.

Pe roți

Aceste opțiuni sunt destul de mobile. Roțile vă vor permite să mutați rapid și ușor o astfel de masă în jurul apartamentului. Chiar și un copil poate face față acestui proces. Va fi convenabil să folosiți astfel de mobilier pentru a servi oaspeții sau a citi reviste.

Cu un dulap

Această opțiune poate fi achiziționată și în diferite modele. Modelul este compact și funcțional. Va păstra diferite articole.

Trebuie remarcat faptul că produsele sunt de diferite forme, dimensiuni, nuanțe, pentru a le crea folosind materiale diferite. Veți avea nevoie să vă gândiți în avans la proiectarea camerei dvs. pentru a intra cu succes într-o masă elegantă acolo.

culoare

Mulți cumpărători acordă o atenție deosebită pentru alegerea culorii tabelului și pe bună dreptate. De la umbra va depinde nu numai stilul de mobilier și dacă se potrivește în cameră, dar, de asemenea, starea ta de spirit. Unul dintre cele mai populare este albul. Tonurile de lumină vă permit să extindeți vizibil camera, să aduceți mai multă lumină în ea,și de a crea, de asemenea, o dispoziție pozitivă. Psihologii observă că culoarea albă are un efect benefic asupra sistemului nervos al corpului. O astfel de tonalitate se va potrivi oricărui stil al camerei și se va potrivi perfect în orice cameră.

De asemenea, puteți alege modele pentru culori naturale. Cenușa cenușie va permite mesei să se uite nobile într-o cameră sau într-o încăpere de lucru. Această opțiune va fi excelentă și pentru orice stil. Puteți alege opțiuni mici sau mese spațioase. Totul depinde de dimensiunea camerei. Rămâne culoarea relevantă și neagră. El este cel mai practic și, de asemenea, bine combinat cu alte tonale.

materiale

Alegerea mesei de masă ideale, ar trebui să vă concentrați asupra materialelor din care ea este compusă:

 • Cel mai căutat este copacul. Este vorba de produse din matrice care vă vor servi mult timp. Ei vor fi puternici, fiabili și stabili. Arborele este un material ecologic, deci nu va afecta nici copiii, nici adulții.

Aceste mese vor fi atractive și stilate. Ele pot fi plasate în orice cameră, oferind prospețimii interioare și creativității.

 • Există și alte materii prime din care se pot realiza astfel de mobilier.De exemplu placă aglomerată. Astfel de modele vor costa mult mai puțin. Avantajele acestui material includ abilitatea de a crea o varietate de modele originale, se pretează bine procesării.
 • metal tabelele au, de asemenea, un loc pentru a fi. Acest material este caracterizat de rezistență, durabilitate. Cu toate acestea, există un mic dezavantaj - o greutate impresionantă a produsului. Cel mai adesea, aceste opțiuni sunt făcute la comandă.
 • Cei care caută opțiuni bugetare pot să acorde atenție plastic. Astfel de tabele sunt rezistente la deteriorări mecanice, durabilitate, pot fi realizate în cele mai interesante forme și culori. Cu toate acestea, unul din dezavantajele unor astfel de materii prime este dubiosul său mediu ecologic. Plasticul de calitate slabă poate fi o sursă de diverse boli. Asigurați-vă că cereți înainte de a cumpăra un certificat de calitate de la vânzător.
 • Pentru crearea de mese, cărți și speciale sticlă călită. Spre deosebire de obicei, are durabilitate sporită, rezistență la zgârieturi. Aceste tabele vor avea o pondere considerabilă și vor costa bine.

Astfel, este necesar să se gândească în avans la ce material doriți să cumpărați o masă,cântărind toate argumentele pro și contra.

Cum sa alegi?

Pentru a vă cumpăra, ați adus doar bucurie, trebuie să abordați cu atenție alegerea bunurilor. Înainte de a merge la magazin, citiți cu atenție modelele care vă atrag. Puteți economisi timp pentru a cumpăra o masă. Nu vă grăbiți în magazin. Controlați cu atenție fiecare articol. Uitați-vă dacă masa pare a fi prezentă, dacă există crăpături, chipsuri, tăieturi sau alte deformări pe ea. De asemenea, apreciați buna funcționare a tuturor mecanismelor de mobilă. Nu cumpărați un model dacă simțiți un miros neplăcut.

Înainte de cumpărare efectuați toate măsurătorile necesare, decideți unde ați pus produsul. Deci, nu puteți face o greșeală cu achiziția. Nu este necesar să cumpărați o masă mică cu o cutie de scări impresionante într-o încăpere mică, veți rupe întreaga armonie a spațiului. Mai bine pentru a obține un model compact. Alegeți un tabel în conformitate cu conceptul general de stil. Astfel, puteți să vă arătați aspectul atractiv al interiorului dvs. Acordați atenție și culori. Lăsați masa să devină un accent luminos al camerei.

Dacă doriți să cumpărați versiunea originală, puteți face masa singură sau aveți încredere în mâinile meșterilor și designerilor cu experiență.Acestea vă vor ajuta să vă realizați visele și să faceți un astfel de model încât să nu mai vă întâlniți cu niciunul dintre prietenii voștri.

Examinați tabelul cu sertare, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor