Cum să coaseți un fermoar într-o pernă pentru o pernă?

Perna este un element indispensabil de protecție pe pernă, care este prezent în orice set de lenjerie de pat. Această parte a setului de paturi poate spune o mulțime de informații interesante despre proprietarul său. De exemplu, despre stilul preferat. Ca o pernă, puteți să vă asumați stilul de viață pe care proprietarul îl conduce, cât de des este acasă, dacă este un bun proprietar.

Un fapt foarte interesant este starea țesăturii. Fețele de pernă care și-au pierdut aspectul comercial, sunt mai des folosite pentru a dormi, de la spălarea frecventă a materialului devine moale și pliabil.

În plus față de lenjerie de dormit dormit, țesăturile decorate pentru perne decorative au devenit destul de populare. Caracteristica lor este prezența unui fermoar pentru dispozitive de fixare.

  Gospodinele moderne încearcă să se îndepărteze de obiceiul de a achiziționa produse similare în magazin și preferă din ce în ce mai mult să facă o pernă cu propriile mâini, alegând un model armonios de material pentru interiorul camerei.

  Modalități de a asigura blocarea

  Înainte de a începe lucrarea principală, este necesar să vă familiarizați cu procesul de coasere a pernelor. Înțelegeți ce materiale să utilizați. Înțelegeți nuanțele și subtilitățile selecției țesăturilor, alegeți fermoarul potrivit. După aceea, este necesar să decideți ce parte va coase blocarea, partea inferioară sau laterală.

  Pentru pernele decorative, se presupune, în general, că se folosește o încuietoare laterală, iar pentru un element de dormit este preferabil să se facă o încuietoare cu o închizătură ascunsă.

  Începând procesul de coasere, fermoarul trebuie fixat pe țesătură. Pentru cei care preferă să coasă cu mâna, puteți folosi fixarea încuietorii cu fire simple. Dar pentru o mai mare încredere și durabilitate este mai bine să folosiți ace.

  În mod corespunzător coase un fermoar secret într-o pernă pentru o pernă va fi în măsură să orice hostess, în timp ce petrec un minim de timp. Dar rezultatul final va dura mult timp.Nu e de mirare că ei spun că mâna făcută păstrează secolul.

  Instrumente și materiale necesare

  În viața modernă, așternuturile cu fermoar în multe moduri au facilitat munca gospodinelor. Pătratul din capacele de duvet nu se alunecă, dar se menține strâns în zona prezentată. Cuverturile cu fermoar evocă sentimentele individuale de confort și confort. Pernele își păstrează constant forma și nu trebuie să fie biciuite înainte de culcare. În plus, croitorie de perna nu diferă în complexitate, principalul lucru este de a pregăti în mod corespunzător materialul necesar.

  • Stofe. Inițial, trebuie să alegeți o culoare. De exemplu, pentru perne decorative este necesar să alegeți materie colorată. În pat, respectiv, nuanțe liniștitoare. Înainte de a începe să creați, materialul țesăturii trebuie spălat. După spălare se va așeza și va fi mai ușor să coase din ea.
  • Fulger. Lungimea încuietorii trebuie să fie mai mică de zece centimetri pe partea necesară a pernei.
  • Subiect. Pentru țesătura selectată, trebuie să alegeți nuanțele corespunzătoare de fir. În cazul în care materialul diferă în culori strălucitoare, cea mai atractivă nuanță sau neutră este cea mai bună.Pentru tonuri calme ale țesăturii, se aleg firele care se potrivesc tonului.
  • Articole de cusut. Cea mai importantă este mașina de cusut. Nu uitați de foarfecele pentru tăierea firelor și cu știfturile pentru fixarea fermoarului de pe materialul de țesătură.

  Progresul muncii

  Pentru a înțelege și a înțelege subtilitățile procesului de coasere cu pernă de valiză, este suficient să citiți cu atenție recomandările meșterilor experimentați.

  Instrucțiunile pentru începători pas cu pas, fiecare pas al lucrării.

  Mai întâi trebuie să tăiați două bucăți de material textil, simbolizând fața și spatele pernei. Pentru a nu risca, ar trebui să adăugați la dimensiunea pernei și jumătate centimetri pe fiecare parte pentru a crea o cusătură.

  Pentru a obține o linie dreaptă, este mai bine să folosiți un tăietor de cusut. Caracteristica sa este o lamă rotundă. Dacă nu există un astfel de sculă, se iau foarfece și se taie țesătura de-a lungul liniei delimitate.

  Apoi treceți la fixarea încuietorii. Fulgerul este aplicat de-a lungul întregii marginii materialului. Semnele începutului și sfârșitului sunt fixate cu un știft de siguranță. Este important să se clarifice faptul că semnele sunt plasate pe țesătura în sine, nu este nevoie să fixați încuietoarea.

  Acum puteți începe procesul de coasere. Dedicate o jumătate de centimetru pentru cusătură sunt coborâte, și o linie curată este făcută din partea extremă a țesăturii la pinul de pe ambele părți. Este important ca cusatura să fie dreaptă și uniformă. Și între pinii este necesar să faceți o linie de cusătură, dar în nici un caz nu ar trebui să strângeți firul. După lucru, va fi necesar să scăpați de ea și un fir strâns va strânge materialul într-o grămadă, ceea ce poate dura mult timp să vă relaxați. În plus, materialul în sine va suferi.

  Cusătura trebuie să fie călită în stare deschisă, după care trebuie așezat un fermoar. Este important să rețineți că în acest caz, încuietoarea trebuie să fie așezată cu fața în jos. Fixarea se realizează cu știfturi, apoi intră în joc o mașină de cusut.

  Când plasați fulgerul în locul său legal, ar trebui să utilizați un picior specialcare este prezentă în proiectarea mașinilor de cusut moderne. Capetele fermoarului trebuie să cusute cusatura. Este important să rețineți că firul trebuie să fie cât mai aproape posibil de dinții de blocare. Acest factor afectează capacitatea de a folosi perna de pernă finisată cu orice umplutură, fără goluri și falduri nu va strica aspectul.

  Ajunge la fixare, cusatura o linie plată nu va funcționa.Pentru a trece de această etapă de lucru, este necesar să se arate precizia maximă. Piciorul mașinii de cusut trebuie să fie ușor înălțat, blocarea deblocată, micul câine luat în direcția cusăturilor finite, coborârea ușoară a piciorului și continuarea cusăturii. Acțiunile identice vor trebui să fie făcute de cealaltă parte.

  Cusătura, care a fost făcută la început între pinii, trebuie îndepărtată. Firul trebuie scos cu grijă din material, pentru a nu se strânge cusătura. Pentru confort, fermoarul trebuie să fie dezarhivat cu cel puțin două treimi.

  Deci, fermoarul secret este deja cusut in viitoarea perna. Rămâne doar să conectați marginile țesăturii. Fiecare parte este îndoită la un an și jumătate de centimetru și fixată cu știfturi. După ce a trecut distanța de bază cu o mașină de cusut, este necesar să determinați ce ar trebui să fie urechile. Pentru un unghi drept, este suficient să țineți utilajul la capăt și apoi să tăiați pur și simplu partea inutilă a firului. Dacă vârful pernei ar trebui să fie sub formă de "urechi", va trebui să lucrați puțin. Când lungimea principală a țesăturii se termină, este necesar să se desfacă materialul la patruzeci și cinci de grade și să se deseneze o linie diagonală. Ramurile de fire sunt îndepărtate cu foarfece.

  Ultima etapă este liniștitoare. Aceasta constă în supraîncărcarea marginilor pernelor finisate. Principalul lucru nu este să uitați să instalați o duză specială pe mașină, altfel va trebui să corectați eroarea, ceea ce va dura o perioadă nedeterminată de timp.

  Această clasă de master a arătat că a face o pernă cu un blocaj secret cu mâinile tale nu este o afacere mare. Mai ales dacă există o mașină de cusut. Cei care preferă să coasă cu mâinile vor trebui să aloce mult mai mult timp pentru a obține rezultatul final.

  Sfaturi utile

  Pentru a coasa cu perna nu a pus o casnică într-o stupoare, iar rezultatul final a depășit toate așteptările, Este necesar să urmați câteva sfaturi care sunt împărtășite de maeștri cu experiență.

  • Pentru prima dată, coaserea începătorilor va trebui să folosească o piesă. Datorită modelului modelului cu dimensiunile necesare, va fi posibilă pregătirea exactă a materialului.
  • Atunci când alegeți un fermoar, trebuie să vă amintiți că sistemele de blocare metalică sunt inacceptabile în acest caz. Numai modele din plastic sau plastic. Este important să acordați atenție dinților dispozitivului de fixare. Nu ar trebui să fie prea moi,altfel, după mai multe mișcări ale câinelui, cățelul se poate rupe.
  • Toate cusăturile trebuie să fie plate. Partea din față a pernei depinde de ea. Ușor rătăcit din direcția directă, perna va avea un aspect curbat.
  • Înainte de a trece prin cusătură cu ajutorul unei mașini de cusut, trebuie să fixați marginile îndoite cu știfturi sau fixați cu un filet liber.
  • Înainte de a tăia materialul, este necesar să se măsoare tesatura preparată de mai multe ori. Cunoscând lungimea exactă a pernei, se adaugă câte o jumătate de centimetru în fiecare parte. Această piesă este destinată să cusăturile de cusătură.
  • Atunci când coaseți o pernă decorativă, este important să rețineți că baza este făcută mai întâi. Adică, perna este pregătită. Deja după ce sunt cusute elemente suplimentare de decor.
  • Dacă materialul ales al pernei decorative are un model special, atunci hostessul va trebui să muncească din greu. Mai ales când imaginea ar trebui să fie în centru. Va fi necesar să se realizeze o calculare greșită foarte precisă și apoi să se procedeze la prelucrarea materialului.
  • Destul de des, pinii sunt folosiți pentru a fixa materialul. Ele sunt foarte subțiri și când lovesc mașina de cusut sub picior nu interferează.Dar pentru comoditatea gazdelor este mai bine să nu le montezi în linie dreaptă, dar perpendicular. Apoi, cu țesături cusute, acestea sunt mai ușor de îndepărtat.

  Vedeți următorul videoclip despre cum să coaseți un fermoar într-o cutie de pernă.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor