Mese rotunde de la Ikea în interior

Masa este o piesă importantă a interiorului mobilierului. Zona de luat masa sau bucatarie, un studiu sau o sufragerie nu se poate face fara ea. Funcția sa principală este de a organiza o zonă pentru a mânca și a pregăti alimente, de a socializa, de a lucra la un computer și de alte activități pe care oamenii moderni se confruntă în fiecare zi. Piața mobilei oferă o gamă largă de modele diferite de mese, diferite în ceea ce privește dimensiunea, forma tablei, culoarea, textura și materialele. Luați în considerare mesele rotunde ale celebrului brand Ikea.

Caracteristici speciale

Caracteristica principală a blaturilor acestei companii este în aspect psihologic. Cercul creează condiții mai confortabile pentru ca oamenii să comunice, să se apropie și să se cunoască reciproc. Lipsa de colțuri vă permite să rămâneți la masă din orice parte.Nu există loc principal și secundar.

Datorită formei rotunde a tablei, acesta poate fi plasat pentru încă 4 persoanedecât la o masă dreptunghiulară cu aceleași dimensiuni. Linii netede arata elegante si sofisticate. Astfel de piese de mobilier mențin o atmosferă relaxantă și calmă. Tabelele tipului de mai sus sunt foarte populare astăzi: producătorii moderni pot satisface cererea clienților.

estetică

Experții subliniază faptul că mesele în formă rotundă se potrivesc bine în interioare diferite. Foarte sofisticate, se uită în direcțiile clasice decorative. O masă din material scump, decorată cu elemente decorative, va deveni accentul principal al interiorului.

Opțiunile de design sunt practice, ele arată elegant și ușor de utilizat.

Alegerea cumpărătorului oferă o gamă largă de produse diverse. Fiecare poziție este potrivită pentru unul sau altul, atrăgând atenția cu o eleganță deosebită a formelor. Există multe variații: chiar și pentru cel mai extraordinar interior există un model potrivit. La alegerea mobilierului pentru casă, fiecare cumpărător caută un raport rezonabil preț-calitate.Clienții moderni acordă atenție confortului, ergonomiei și altor aspecte. Acestea sunt mesele oferite de compania olandeză Ikea. Sunt o afacere.

demnitate

Există multe modele de mese rotunde compacte în cataloage de produse care se pot potrivi cu ușurință în încăperile mici. Datorită ergonomiei mobilei nu ocupă mult spațiu, permițându-vă să aranjați toate elementele necesare. Un model miniatural cu o masă rotundă va arăta elegant și elegant în decorul general. Multe modele de mese rotunde surprinde funcționalitatea lor, chiar dacă vine vorba de opțiuni compacte. Pentru confort, mesele sunt echipate cu rafturi spatioase, baze stabile si functii de pliere.

Selecția imensă vă permite să alegeți o masă cu o masă rotundă pentru orice stil interior. În domeniul producției, folosind diferite materiale cu anumite caracteristici și aspect deosebit. Cumpărătorii au posibilitatea de a alege un produs pentru stiluri clasice, decoruri neobișnuite și moderne.

Compania respectă o politică rezonabilă de stabilire a prețurilor. Preț accesibil - unul dintre motivele pentru distribuția largă a mărcii de mobilier Ikea. Reprezentanții companiei monitorizează siguranța modelelor. În fabricarea materialelor ecologice.

Calitatea gamei este strict verificată de autoritățile competente.

stiluri

Atunci când alegeți o masă rotundă, trebuie să luați în considerare stilul interior. În acest caz, această piesă de mobilier va arăta armonioasă.

minimalismul

Mese rotunde din sticlă și plastic sunt potrivite pentru această direcție. Dacă interiorul este decorat într-un interval neutru, puteți alege o opțiune luminată care va adăuga culorile decorului. Mobilierul din sticlă arată ușoară și fără greutate. Acest efect este ideal pentru direcții concise. De asemenea, puteți utiliza produse din MDF.

Muzică country

Pentru un stil de țară american, mesele sunt realizate exclusiv din lemn natural. Produsul trebuie să aibă o culoare naturală. Puteți decora o masă rotundă cu o față de masă din țesătură naturală cu un ornament tematic.

clasic

O masă elegantă din lemn masiv este cea mai bună alegere pentru decorurile clasice. Modelele din lemn rotund sunt ideale pentru clasicism, baroc,Rococo și alte direcții similare. Acordați atenție modelelor cu detalii decorative volumetrice și sculpturi.

Tehnologie înaltă

Mese din sticlă cu elemente metalice sunt ideale pentru stilul de înaltă tehnologie. Acordați atenție modelelor cu piese cromate. Dacă doriți să plasați în cameră un model elegant și funcțional, faceți o alegere în favoarea unei mese de alunecare din sticlă albă.

Provence

Modelul din matricea naturală, cu efectul îmbătrânirii artificiale, este ceea ce aveți nevoie pentru un stil romantic și delicat al Provence. Pentru această direcție, alegeți produsele într-o nuanță luminoasă. Forma netedă a mesei rotunde va completa atmosfera de confort și romantism.

model

Luați în considerare cele trei poziții diferite ale meselor rotunde ale mărcii de mai sus.

"Ingatorp"

Masă culisantă rafinată în culoare albă. Modelul, realizat din PAL, solid de mesteacăn și plastic, va arăta grozav în bucătărie, în hol sau în camera de zi. Datorită plăcii încorporate, puteți ajusta dimensiunea tablei. O masă pe un picior nu necesită mult spațiu în casă. Produsul este destinat pentru 4-6 persoane.Suprafața produsului este tratată cu lac transparent pentru a proteja împotriva deteriorării și pentru curățarea ușoară.

"Byursta"

Masa rotundă elegantă este realizată din PAL și furnir de cenușă, într-o nuanță de culoare brună închisă, cât mai aproape posibil de culoarea neagră. Ca și modelul anterior, tabelul se desfășoară. Accesoriu este o masă laconică pe 4 picioare. În spatele ei se pot caza confortabil de la 4 la 6 persoane. Datorită procesării lacului pentru a curăța ușor masa.

"Alstom"

Acest model, realizat din sticlă călită și oțel, este perfect pentru decorarea în stilul minimalismului sau al high-tech-ului. O masă din sticlă și metal va deveni adăugiri elegante la decorurile de mai sus. Picioarele sunt vopsite în negru, iar masa de masă este din material transparent.

Recenzii clienți

Produsele Ikea sunt răspândite pe toată planeta. Având în vedere acest fapt, acestea sunt discutate în mod activ în rețea. Pe Internet există recomandări negative și pozitive. O mare parte din feedback-ul este pozitiv. Clienții sunt mulțumiți de raportul calitate, cost și aspect al produselor.

Cum puteți alege un tabel, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor