Beton V20 M250

Compoziția betonului B20 include ciment, umpluturi și apă. În plus, pot fi utilizați diferiți aditivi chimici și minerali pentru a îmbunătăți performanța.

Proporții de producție: 1 / 2.6 / 4.5 (ciment / nisip / piatră sfărâmată).

Un cititor care nu este legat de construcții poate fi întrebat: care este diferența dintre aditivii minerali și umpluturile obișnuite?

În plus față de caracteristicile lor de calitate, ele diferă în dimensiuni mai mici. Datorită acestui fapt, aditivii pot crește densitatea, umple golurile și, astfel, pot îmbunătăți calitatea. Din acest motiv, acesta poate fi utilizat pentru lucrări de construcție chiar și la temperaturi sub zero. Numai este necesar să se ia imediat în considerare faptul că utilizarea acestor tehnologii afectează costul final al produsului.

Domenii de aplicare

  • Cel mai adesea este folosit atunci când trebuie să faceți o fundație monolitică.
  • Mare pentru decorarea scărilor, pasarelelor, pereților de reținere.
  • Folosit pentru fabricarea plafoanelor interfloor.
  • Adesea folosite pentru dotarea structurilor care nu necesită caracteristici de înaltă rezistență. Anume, pentru fabricarea suporturilor mici pentru rafturi, conducte etc.
  • Producția de structuri din beton armat, tipul de blocuri de fundație și inele.

Este considerată una dintre cele mai optime pentru o combinație de caracteristici tehnice relativ scăzute și de performanță ridicată.

caracteristicile

Marca B20 M250 este aproape la fel de bună ca și M300, dar este încă diferită de cea mai populară M200. Din cele din urmă se distinge printr-un alt nivel de putere. Deci, este de 260 kg / cm2. În ciuda avantajelor acestui brand, când vine vorba de turnarea benzii, este mai bine să preferăm marca M300.

Dacă se dorește, clientul poate schimba permeabilitatea (W). Astfel, după adăugarea aditivilor speciali, acest parametru poate fi ridicat de la W2 până la W8. Dar va afecta valoarea sa.

Este posibil să se transporte beton B20 folosind mixerul de beton auto. La locul de muncă, acesta este furnizat de o pompă specială pentru astfel de scopuri.

 Beton V20 M250 - proporții

Consumul de materiale pe 1 cub de beton:

 Beton V20 M250 - proporții
Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor