Proiecte de case frumoase cu un mansardă de până la 150 m2

O persoană rară nu i-ar plăcea să-și vadă casa plină de confort și frumusețe. Și dacă este în același timp funcțională - foarte bine. Frumusețea și originalitatea unei case particulare pot adăuga un detaliu la fel de mansardă. În prezent, este o opțiune foarte populară între proprietarii de terenuri. Cum se realizează un proiect al unei case cu pod și se construiește pe o suprafață de până la 150 de metri pătrați este descris în articol.

Caracteristici speciale

Interesul pentru locuințe de până la 150 m2 se datorează, în primul rând, costului scăzut al acestora, precum și dimensiunii compacte. În zilele noastre, când nu numai orașele, dar și satele de cabane sunt construite mai mult decât dens, casele de case sunt foarte importante. Astfel de proiecte realizate de lemn sunt foarte populare în rândul familiilor cu copii, deoarece clădirile sunt ecologice și durabile. Trebuie remarcat faptul că atât blocurile de spumă cât și cărămizile nu sunt materiale mai puțin fiabile.

Puteți auzi opinia că într-o zonă atât de mică este dificil să se creeze o locuință cu adevărat spațioasă și funcțională, dar acest lucru nu este valabil. Cu o planificare corectă, o astfel de casă poate fi dotată cu un pod, un garaj și chiar un subsol. În același timp, acesta va fi plasat pe un teren mic.

Imediat trebuie să spun că mansarda nu este un balcon, ci face parte din spațiul de locuit situat sub acoperiș. Pentru a construi un mansardă este mai ieftin decât la etajul al doilea, în plus, pentru aranjamentul său nu va necesita podele garret.

Cabane cu o astfel de zonă pot fi construite folosind diverse tehnologii. și materiale de construcție. Proiectele se adaptează la condițiile solului și climatice; acestea pot fi comandate de la designeri, iar tu le poți proiecta singur. Dacă aveți experiență în construcție, unele cunoștințe și abilități, puteți încerca chiar să vă aduceți proiectul la viață.

Mai întâi trebuie să decideți ce material va fi folosit pentru construcții.

Alegerea materialelor pentru construcții

Proiecte din blocuri de spumă sunt în cerere mare. Și acest lucru este de înțeles - sunt foarte buni, în timp ce sunt fiabile și durabile. Blocurile de spumă sunt realizate din beton spumos, acest material este ușor (este mai ușor în ambele cărămizi și lemn), practic și relativ ieftin.Deoarece structura blocului este poroasă, acestea asigură o bună izolare termică și fonică. Un alt avantaj al betonului din spumă este rezistența la apă și la foc. Principalul plus este prietenia cu mediul înconjurător, deoarece este produsă fără utilizarea aditivilor chimici, fără a se adăuga impurități. Modificările pot fi făcute în proiect.

Datorită faptului că materialul este ușor, încărcătura pe fundație este scăzutăîn consecință, viața casei crește. În aproximativ 3 luni este posibilă construirea unei case și trecerea la finisare. Dar va dura cel puțin șase luni pentru a crea o casă din cărămidă sau lemn. Finisajele pot fi realizate din orice material, fie că este vorba de caramida, tencuiala, lemn, tigla, panou - blocul de spumă se va întâlni cu oricare dintre ele. Toate materialele de mai sus sunt perfect atașate blocurilor din beton spumos, astfel încât să puteți crea o fațadă cu adevărat unică. Același lucru este valabil și pentru decorarea interioară a încăperilor.

În ceea ce privește casele cu un acoperiș din mansardă, betonul gazos este cel mai solicitat pentru construcția lor. Acest material poate fi fabricat numai în producție, în compoziția sa - apă, ciment, var și gips, precum și aluminiu, fie sub formă de pulbere, fie sub formă de pastă.Este un catalizator pentru formarea gazului.

De fapt, acest material este un burete mare poros. În același mod ca betonul spongios, este ecologic, deoarece producția sa nu necesită impurități și aditivi chimici.

Blocurile din beton absorbant absoarbe foarte mult apaPrin urmare, structura lor trebuie să fie acoperită cu un alt material care este mai rezistent la umezeală. În același timp, betonul gazos câștigă rezistență din beton spumos. În plus, betonul din spumă este supus contracției, în timp ce bricheta nu este. Este complet logic faptul că betonul gazos costă mai mult.

Datorită faptului că blocurile de gaz cântăresc foarte puțin, casa lor nu exercită presiune asupra fundației. Aceasta, la rândul său, permite ca baza să devină mai puțin masivă. Concretul beton, la fel ca și betonul spongios, este prietenos cu orice material, prin urmare, este posibilă tăierea unei case din acesta în conformitate cu dorința proprietarului.

Dacă proprietarul site-ului decide cu privire la construirea unei case de caramida, cel mai probabil va avea nevoie de un proiect individual. Atunci când o compilați, vor fi luate în considerare capacitățile financiare ale proprietarului și dorințele acestuia. Aceasta este o adevărată casă de secole, poate trăi mai mult de o singură generație.Cărămida este foarte puternică, așadar, locuința din ea va fi sigură și fiabilă, protejându-i pe proprietar atât de oaspeții nedoriți cât și de rozătoare.

Dacă intenționați să construiți o casă scumpă, este mai bine să comandați un proiect de la o companie care a fost mult timp pe piață pentru aceste servicii. Opțiunile sunt de obicei oferite o sumă suficientă pentru a satisface nevoile oricărui client. În conformitate cu ajustările sale

Avantajele casei de cărămidă sunt după cum urmează:

 • rezistență la foc;
 • rezistente la mucegai și mucegai;
 • menține picăturile de temperatură;
 • nu se prăbușește din umiditate;
 • izolație termică și zgomot excelentă;
 • ecologic.

Lipsa cărămizilor este una - nu au un buget.

  Popularitatea de case din grinzi de lemn este în continuă creștere. În astfel de clădiri, bustenii au o formă dreptunghiulară. Coniferele sunt folosite pentru producerea lor: astfel, materialul conține rășină. Împiedică putrezirea. Beam este profilate sau normale. Dacă te întorci la tehnologia de fabricație, atunci poate fi împărțită în o singură bucată și lipită.

   Avantajele casei din lemn sunt:

   • curățenia și ecologia;
   • durabilitate și fiabilitate;
   • lemn lemnos rezistent la foc;
   • de la el puteți construi cele mai dificile în performanța casei;
   • Ușor de montat cabluri.

   Există dezavantaje pentru glulam:

   • este toxic, deși în limite acceptabile;
   • impregnați foarte atent, altfel va fi putrezire; impregnarea trebuie să fie de înaltă calitate, deoarece analogii ieftini emit fenol, care este extrem de periculos pentru corpul uman;
   • Izolarea casei din lemn este foarte costisitoare.

   proiecte

   Pentru a construi o casă frumoasă, durabilă și durabilă, nu faceți fără proiect. Dacă nu doriți să cheltuiți bani, întorcându-vă la specialiști, puteți lua ca bază un proiect tipic, care astăzi este foarte mare și să-l ajustați pentru a vă potrivi gusturilor și nevoilor.

   Desigur, înainte de a începe căutarea sau dezvoltarea unui proiect, trebuie să vă decideți:

   • ce dimensiune va fi casa;
   • din care material va fi.

   Odată ce răspunsurile au fost primite, puteți trece la etapa de desenare. Ele pot fi absolut orice: una și două etaje, cu un pod, terasă sau garaj, cu un subsol sau subsol - totul depinde de dorința proprietarului.

   Este greu de spus care sunt cele mai populare proiecte.Cele cu un singur nivel sunt bune și în cerere, în cazul în care terenurile au geologie complexă. Două etaje sunt potrivite dacă proprietarii doresc să împartă camerele în funcție de scopul lor funcțional, de exemplu, la primul etaj au o bucătărie, o sufragerie, o baie și o baie, iar la al doilea e dormitoare.

   Foarte des în planificarea de case de până la 150 de metri pătrați. m există garaje. Ei economisesc bine spațiul, de aceea sunt atât de populare. În plus, garajul încorporat vă permite să alocați în el un spațiu mic pentru depozit sau cămară.

   În ceea ce privește mansarda, cu aranjamentul său este posibil să se dea frâu liber fanteziei și să se facă, de exemplu, o sală de biliard. Sau un atelier. Cameră pentru jocuri pentru copii. Cabinet pentru natura creativă. Mansarda este buna deoarece poti sa o decorezi si sa o decorezi asa cum iti place, in conformitate cu scopul pe care proprietarul la ales pentru ea.

   Este important să ne amintim că nerespectarea tehnologiei în timpul construcției poate duce la faptul că va fi rece în pod în timpul iernii. Prin urmare, este mai bine să faceți tot ce este indicat în proiect, acordând o atenție deosebită izolației termice a acestei încăperi.

   În plus, în cazul unui proiect de auto-dezvoltare, trebuie să vă gândiți că materialele pentru construirea mansardei ar trebui să fie mai ușoare decât cele utilizate pentru construcția casei.În caz contrar, încărcătura de fundație va fi excesivă, ceea ce, la rândul său, poate duce la scăderea structurii.

   Exemple frumoase

   Să ne ocupăm de unele proiecte interesante de case cu mansardă:

   • casa de blocuri de spumă cu garnitură de ipsos arată simplu și elegant;
   • proiectul de la blocurile de gaz cu geamuri este original și frumos;
   • proiectul din bara de lemn din lemn - decizia ecologică și originală;
   • care se confruntă cu piatră și ipsos este o combinație interesantă și ne-rupt;
   • vedere din unghiuri diferite - funcțional și practic.

   Pentru a afla cum să realizați un proiect de o casă de până la 150 mp M, consultați următorul videoclip.

   Comentarii
    autor
   Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

   Sala de intrare

   Camera de zi

   dormitor