Usile "Hephaestus": caracteristici și caracteristici

Există un număr foarte mare de uși ignifuge pe piață. Dar nu toți sunt suficient de fiabili și făcuți cu bună-credință. Ar trebui să alegeți cele bine dovedite. Este necesar să se abordeze alegerea acestor uși cu toată responsabilitatea, iar acum vă vom spune exact cum să faceți acest lucru.

avantaje

Compania "Gefest" produce produse de înaltă calitate de mai mulți ani. Ea studiază cu atenție toate nevoile și cererile clienților, urmărește îndeaproape ultimele tendințe de modă și cele mai recente evoluții tehnologice. Gama brandului este împărțită în grupuri:

 • economice;
 • laminat terminat;
 • MDF tăiat;
 • praf vopsit;
 • zăbrele;
 • Tech.

Usi de interior "Hephaestus" în mod constant de înaltă calitate, acestea ajută la oprirea de proiect,împiedica răspândirea zgomotului străin. Ele sunt ideale pentru a crea spațiu privat și aduc întotdeauna o atmosferă de confort și confort camerei.

tipuri

Compania produce următoarele tipuri de uși:

 • Ușa rece poate fi folosită în orice încăpere care nu necesită izolare termică, de exemplu într-un magazin, într-o clădire de birouri. În funcție de obiectivele lor și de preferințele estetice, clienții comandă usi reci cu metode de deschidere glisante, clasice sau pliante.
 • Dar dacă aveți nevoie să vă protejați de intruși, ar trebui să preferați sistemul "cald".

"Hephaestus" produce nu numai ușile izolate, ele pot fi completate cu încălzire electrică încorporată. Pauza termică este proiectată astfel încât condensul să nu se acumuleze, ceea ce înseamnă că produsul nu va eșua prematur.

 • Construcțiile din sticlă ale acestei mărci sunt luminoase și "aerisite", deoarece profilul de aluminiu și fereastra cu geam dublu îndeplinesc pe deplin standardele actuale de calitate.
 • Prelucrarea de înaltă calitate a aluminiului face ca materialul să fie aproape la fel de atractiv ca și lemnul. În același timp, acest metal ocolește lemnul în multe moduri valoroase.Rezistă cu ușurință la scăderi semnificative ale temperaturii și nu necesită îngrijire complexă obligatorie. Produsele companiei "Gefest" sunt supuse unui control strict al calității în timp ce se află încă în producție. Impactul pe care îl va avea apa, căldura, lumina soarelui și coroziunea este bine evaluat.

Dacă se constată că o instanță specifică a unei intrări sau a unei uși de interior nu reușește mai repede decât norma, nu va fi vândută consumatorilor.

Dezvoltatorii depun toate eforturile pentru a asigura instalarea simplă, rapidă și operarea ușoară a produselor lor. Nu se acordă mai puțină atenție atractivității și varietății exterioare ale designului. Puteți alege cea mai bună opțiune pentru orice cameră și chiar și după câțiva ani va arăta la fel de bună:

 • Grupul economic de uși "Hephaestus" se face pe baza materialelor disponibile și are doar finisaje minime (deși este gândit foarte atent). Puteți să comandați o astfel de ușă cu una sau două uși, unele versiuni vin cu o pereche de încuietori.
 • Ușile de țară "Hephaestus" se caracterizează printr-o izolație puternică, iar pentru confecționarea acestora se utilizează ca vopsea pulbere,așa și din piele laminată sau din vinil. La cererea clientului se pot adăuga elemente forjate decorative.
 • Laminarea se face atât de la una, cât și de la două părți. Această soluție este potrivită numai pentru camere calde și uscate. Proiectele, completate cu panouri din MDF, nu se deosebesc din punct de vedere tehnic de cele mai puțin costisitoare, doar ocazional echipate cu închizători și ornamente. Pe partea de sus a materialului de finisare lipiți în mod obligatoriu filmul furnizat din străinătate.
 • Usile de elita "Hephaestus" sunt realizate strict din materiale naturale care sunt ecologice, aceasta regula se aplica la panza principala si la accesorii, decoratiuni, umpluturi.

Protecție eficientă împotriva incendiilor

Ușile de incendiu "Hephaestus" protejează perfect spațiul pe care îl acoperă de flacăra deschisă. Datorită structurii cu mai multe straturi, fumul și gazele caustice nu penetrează. De ceva timp, corespunzător celor specificate în documentația tehnică, va fi destul de sigur să fii în spațiul protejat. Nu va exista, de asemenea, nici o amenințare pentru siguranța proprietății rămase acolo.

Puteți alege un model care să reziste la efectele periculoase ale unui incendiu timp de 30-90 de minute.Orice copie este verificată cu atenție și are un certificat de calitate. Produsul poate fi aplicat atât în ​​apartament, cât și în depozit.

Împotriva tâlharilor

Hephaestus fabrică, de asemenea, uși cu un nivel ridicat de protecție împotriva efracției și sunt fabricate din oțel extrem de durabil. Acest tip de sisteme de intrare sunt realizate numai la comandă, cu îndepărtarea dimensiunilor individuale. Se iau în considerare întreaga listă de amenințări, pregătirea și echiparea potențialelor spargeri și alte puncte importante.

În configurația de bază, folosim țesături pe bază de tuburi de formă, susținute de rigidizări. Acoperirea este realizată din tablă de oțel cu grosimea de 0,22 cm. Pentru izolare se utilizează numai materiale rezistente la umezeală și la efectele unei temperaturi extreme. Ușile anti-efracție sunt echipate cu ochi panoramici (cu o revizuire de 180 de grade), au ornamente din oțel.

Structurile sunt prevăzute cu o etanșare dublă, ceea ce înseamnă că împiedică încercarea de îndepărtare a balamalelor. Serviciile suplimentare includ nu numai livrarea și instalarea bunurilor achiziționate, ci și dezmembrarea ușii vechi, extinderea deschiderii, etanșarea cusăturilor.

opinii

Răspunsul clienților despre ușile lui Hephaestus este invariabil pozitiv, precum și oamenii obișnuiți și companiile de construcții. Atât ușile interioare, cât și ușile de intrare ale acestui brand au câștigat un mare prestigiu datorită respectării stricte a parametrilor declarați. Utilizatorii iau notă de faptul că desenele sunt stabile, că nu se blochează sau se scârțâie.

Cum de a alege ușa, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor