Pro și contra ușilor "Krona"

Compania rusă "Krona" este un producător bine-cunoscut de ușă de interior. Are o vastă experiență în acest domeniu, deoarece a fabricat ușă timp de 15 ani. Produsele se caracterizează printr-o durată lungă de viață și o calitate excelentă. Cumpărătorii preferă în special modelele furniruite datorită aspectului lor rafinat.

avantaje

Usi de interior "Krona" au un mare numar de avantaje, prin urmare, sunt in cerere in randul cumparatorilor. Principalul plus este prețurile rezonabile pentru toate produsele companiei. Oricine poate cumpăra uși frumoase, indiferent de posibilitățile financiare.

Prețul accesibil este o realitate datorită utilizării tehnologiilor inovatoare și a unei baze de producție dezvoltate.

Compania Krona oferă o gamă largă de uși elegante, atractive, care sunt fabricate din materiale de înaltă calitate.Printre gama mare, fiecare client va putea alege opțiunea care se potrivește direcției stilului interior. Marca produce usi de interior, arcuri interioare si produse turnate.

Fiecare produs de la compania "Krona" se bazează pe un design atent, care se caracterizează printr-o durată lungă de viață. Designerii creează modele uimitoare, texturi uimitoare frumoase și o varietate de modele de culori.

Producătorul oferă mai mult de 30 de modele atractive din serii diferite. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni. Pe site-ul companiei puteți găsi specificațiile fiecărui model.

Caracteristici speciale

Ușile interioare "Krona" se evidențiază pe fundalul unor analogi de la alți producători, cum ar fi:

 • Multe modele sunt echipate cu inserții de sticlă. Prezența lor nu afectează prețurile, deoarece compania are o producție proprie de sticlă.
 • Produsele sunt echipate cu o inserție specială de material durabil și fiabil - cherestea de pin. Este folosit pentru fixarea fermă a mecanismelor de blocare.
 • Utilizarea umpluturii celulare are un efect pozitiv asupra rezistenței întregii structuri.
 • Fiecare model se bazează pe un cadru dreptunghiular, care este realizat din lemn de pin de calitate excelentă.

colecții

Compania Krona oferă o gamă largă de uși de interior de înaltă calitate și elegante. Pentru a satisface clienții, compania oferă mai multe colecții:

 • „Clasic“ - include opțiuni furniruite care arată original și la modă. Suporturile din sticlă mată dau o notă de farmec. Frunza de ușă cu frezare pe MDF este prezentată în diferite culori din lemn natural.
 • "Modern" - Toate modelele din colecția prezentată sunt decorate cu inserții de sticlă "Triplex", care sunt în siguranță. Unele modele atrag atenția cu modelele elegante deasupra sticlei.
 • "Portofino" - modelele ușilor sunt realizate numai din materiale naturale. Produsele din furnir au un design clasic.
 • „Baroc“ - Toate modelele arată bogate și elegante. Ușile sunt realizate dintr-un cadru și includ și furnir natural din diferite specii de lemn.Producatorul se concentreaza pe furnir de stejar si nuc.
 • "Techno" - design diferit la modă, simplitate și severitate a liniilor. Toate modelele sunt frumoase în stil hi-tech sau minimalism. Compania oferă o varietate de culori.
 • "Premier" - În centrul designului ușii este folosit cadrul cadru, care oferă farmecul produsului. Ușile sunt decorate cu patină.

Designul frunzei de ușă

Ușile frumoase și de înaltă calitate ale companiei "Krona" includ mai multe elemente de bază:

 • Cadrul dreptunghiular este realizat din lemn masiv, și anume pin.
 • Celulele de umplutură celulară au primit acest nume datorită formei neobișnuite, care seamănă cu aspectul de fagure. Acest material de umplere conferă rezistența și rezistența ușii.
 • Existența unei inserții dintr-o bară de pin pentru instalarea ulterioară a mecanismului de blocare.
 • Frunza de ușă este prelucrată de panouri MDF, la care se lipeste adițional lemn din lemn natural.
 • Cadrul interior al MDF este utilizat pentru uși decorate cu geamuri.
 • Toate ușile surde sunt realizate exclusiv din lemn de pin, care este o lamă.

dimensiuni

Producția de uși de interior se realizează conform standardelor de stat. Înălțimea standard a foii de ușă este de doi metri. Lățimea produselor poate varia de la 40 la 90 de centimetri, cu un pas de 10 centimetri.

Producătorul oferă posibilitatea de comandă a ușilor pe "standardul Moscova". Aceasta înseamnă că lățimea structurii poate fi de 55 sau 60 de centimetri, iar înălțimea - 190 de centimetri, grosimea pânzei - 4 centimetri.

Recenzii clienți

Usile de interior "Krona" deja decoreaza apartamentele si casele multor locuitori ai Rusiei. Clienții companiei au fost mulțumiți de achiziție.

O gamă largă de modele vă permite să alegeți opțiunea ideală pentru realizarea în interiorul diferitelor stiluri. Pentru comoditate, compania oferă colecții separate care sunt potrivite pentru stilul ales.

Toate modelele sunt fabricate exclusiv din materiale de înaltă calitate, care au un efect pozitiv asupra duratei de funcționare a produselor. Designul gândit acționează ca garant al durabilității și fiabilității.

Producătorul oferă ușile de interior la un preț accesibil, deoarece sunt implicate independent în producția lor,și, de asemenea, utilizează propriul său sticlă.

Puteți afla mai multe despre ușa Krona în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor