Ușile Velldoris: avantaje și dezavantaje

 Ușile Velldoris: avantaje și dezavantaje

Nimeni nu-și poate imagina un apartament modern fără usi interioare. Și toată lumea tratează alegerea de design, culoare și companie cu o atenție deosebită. Piața rusească de Nord-Vest a fost mult timp câștigată de compania Velldoris, care începe să acopere alte regiuni ale țării.

Despre companie

Firma Velldoris produce usi si usi de interior pentru spatii de birouri nerezidentiale. Colecțiile ușilor ușii pentru casa îndeplinesc toate standardele de calitate, au un design modern, se potrivesc bine în interiorul oricărui apartament. Pentru spațiile nerezidențiale, compania a dezvoltat o linie unică de uși armate, fonoizolante, rezistente la foc și pendul, cu o rezistență sporită la uzură.

Angajații companiei se îmbunătățesc constant.Vizitează centre de expoziție în Europa, își îmbunătățește abilitățile și utilizează inovațiile globale în producția de uși pentru piața rusă.

Echipamente de prelucrare a lemnului utilizate în fabrică, cele mai moderne, produse în Italia și Germania. Toate echipamentele sunt mecanizate, ceea ce vă permite să creați produse de calitate din fabrică și să diferi de produsele de producție artizanală.

Alegerea ușilor la apartamentul dvs., nu ezitați să vă opriți la ușile Velldoris: design modern, calitate bună, un număr mare de modele la un preț scăzut vă va surprinde plăcut.

materiale

Ușile moderne de clasă bugetară fac aproape toți producătorii din MDF. Acest material este fabricat din praf de lemn cu un adeziv special. O caracteristică distinctivă a MDF este rezistența la uzură, durabilitatea, rezistența la umiditate și ecologia.

Placa MDF necesită ornamente decorative. Firma Velldoris oferă clienților săi o gamă largă de opțiuni de finisare pentru fiecare gust.

Una dintre cele mai populare opțiuni în aceste zile este luată în considerare eco shpon. Acoperișul a primit popularitatea datorită aspectului nobil, tonurilor naturale.Panza cu o ecoșpon bine imită lemn natural, are o structură de relief care seamănă cu brazde lemnoase. Această ușă arată elegantă și se potrivește bine cu orice interior.

Pentru cei care doresc să economisească bani, compania oferă să ia în considerare acoperirea. din laminat. Un film special, cu o imitație de model de copac, este aplicat pe bază. Laminatul nu se estompează, nu este galben, este considerat durabil, dar nu tolerează zgârieturile, deoarece este foarte subțire.

Pentru oamenii curajoși cu fantezie, Velldoris oferă să aleagă în mod independent orice culoare pe care compania o va picta o pânză specială. Astfel de soluții non-standard vă permit să transpuneți cele mai interesante idei în realitate.

Plasticul este considerat cel mai rezistent la uzură al materialelor sintetice moderne.

Foi relativ groase de diferite culori și texturi sunt lipite într-un mod special pe baza pânzei. Astfel de uși pot servi mult timp și nu își pot pierde atractivitatea timp de mulți ani în cele mai reușite locuri - hoteluri, magazine, birouri. Opțiuni pentru textura și masa de culoare.

interior

Velldoris oferă 12 colecții unice de uși de interior. Interi și Duplex se ecou reciproc în proiectarea și selecția materialelor.Ambele colecții sunt realizate din modele ecoshpon de înaltă calitate și oferă modele cu elemente decorative de sticlă, care pot fi de asemenea alese - alb mat, negru mat și transparent, dar cu efect mat.

  • Colecții de uși Interi și Duplex completează perfect apartamentul, realizat în stil scandinav: gravitatea liniilor și a formelor geometrice accentuează eleganța rece a interiorului.
  • Colecția de nume Provance vorbește de la sine. Interiorul în stilul sudic al Franței - însorit și blând, va fi completat de ușile din această colecție.
  • colecții Modern și Smart z Designul de înaltă tehnologie și apartamentele decorate minimalist vor fi subliniate.
  • Classico - create pentru interior clasic, iar Alaska și Caspian sunt foarte indiferente, deoarece, în funcție de alegerea culorii și a materialelor, sunt gata să se potrivească în orice interior.

Datorită faptului că producătorul oferă un număr imens de culori, cum ar fi alb, auriu, ciocolată de stejar, wenge, cappuccino, alegerea devine plăcută. Astfel de nuanțe sunt foarte la modă în designul modern, dar din cauza neutralității vor fi relevante de foarte mult timp.

special

Compania Velldoris poate surprinde plăcut nu numai cei care caută ușa casei lor.

  • În birouri, magazine, spitale și centre de afaceri cu trafic intens devine o proprietate foarte importantă de rezistență la uzură. Serie specială Proiect inteligent concepute doar în acest scop.

Deoarece produsele cu o serie de proprietăți, cum ar fi ignifug, cu izolație acustică crescută, trebuie să îndeplinească o serie de cerințe în conformitate cu GOST, compania Velldoris este pregătită să furnizeze toate certificatele necesare.

  • Smart și Smart Sound Series Ele se disting prin faptul că ele sunt considerate o opțiune "ușoară". Umplerea ușii este celulară, cu o izolare acustică crescută, realizată datorită cadrului tubular sau dublu ranforsat, în interiorul căruia se umple vata minerală. Această serie este excelentă pentru birouri, hoteluri și chiar studiouri speciale de înregistrare. Toate cerințele pentru o izolare fonică sporită vor fi îndeplinite.
  • Seria Smart Force are proprietăți excelente de izolare acustică, are o rezistență structurală deosebită, stabilitate geometrică și rezistență mare la uzură. Pânza cu placă PAL este diferită prin faptul că are o masă destul de ridicată și trebuie montată pe trei bucle. Ușile seriei Smart Force pot fi instalate într-un apartament, ca oa doua ușă de intrare, de asemenea utilizată în spații nerezidențiale.
  • Smart Fire Series - este o colecție de uși cu proprietăți refractare.O banda speciala de spumare se plaseaza in jurul perimetrului de banda, care, atunci cand apare un incendiu, blocheaza dens toate golurile si nu permite, pe de o parte, fum si incendiu pentru a intra in satele adiacente, iar pe de alta, nu creeaza un pescaj care poate intari focul. În interiorul ușii este un strat de vată minerală, care este neinflamabil și complet ecologic și, prin urmare, nu emite substanțe toxice cu încălzire puternică.

Aceste usi sunt proiectate pentru spatii comerciale, cum ar fi depozite, camere de hotel. Această serie este potrivită pentru ușile care duc la arborele ascensorului, pentru încăperi echipate cu un număr mare de echipamente electrice.

Recenzii ale clienților

După revizuirea recenziilor companiei Velldoris, devine evident că produsele companiei sunt foarte populare. Foarte des, acestea sunt ușile pe care locuitorii din regiunea Nord-Vest le instalează în apartamentele lor, dar există și clienți din alte zone.

Proprietarii remarcă fără echivoc că raportul "preț-calitate" este doar perfect. Cu deficiențele existente ale ușilor interioare (uneori simetria este ușor ruptă, eco-venturi sau plastic are o lacrimă) totul este nivelat, datorită prețului.

Proprietarii fericiți sfătuiesc produsele Velldoris și solicită ca acestea să aibă cel puțin o privire mai atentă.

Cum să instalați ușa cu propriile mâini, vedeți mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor