Usile "Sophia"

Ușile în momentul de față nu sunt doar protecția camerei de la invitații neinvitați și de la frig, ele au devenit un element cu drepturi depline al interiorului. Acesta este primul lucru pe care îl vedem înainte de a intra în cameră. Fabrica de uși "Sofia" a lucrat mult timp în această direcție și este gata să ofere o gamă largă de uși și structuri glisante de bună calitate și la prețuri rezonabile.

avantaje

Marca "Sofya" este cunoscută, produsele sale sunt foarte solicitate. Compania funcționează din 1993 și se îmbunătățește constant în direcția aleasă. Ușile fabricii din Sofia îndeplinesc toate standardele de calitate și au un număr de avantaje față de concurenți:

 • Cea mai largă gamă de uși și partiții interioare;
 • Accesorii de calitate din Italia și Germania;
 • Aspect decent;
 • Materiale ecologice;
 • Design original;
 • Siguranta constructiilor;
 • Preț rezonabil;
 • Izolare fonică și termică bună;
 • O oportunitate de a alege orice design glisant;
 • Există o linie de uși rezistente la foc și umezeală.

Care este mai bine?

Cel mai izbitant concurent al "Sophia" este compania "Volkhovets", care există și pe piață de peste 20 de ani. Întrucât ambele fabrici produc uși în aceeași categorie de prețuri, atunci când aleg o companie, este necesar să studiem revizuirile proprietarilor lor.

Din moment ce aspectul și designul sunt mai degrabă o chestiune de gust, continuăm să oferim sfaturi practice privind alegerea ușilor interioare, pe baza calităților de bază ale produselor:

 • Completarea. Ambele companii realizează uși cu o umplutură de fagure, dar numai Volkhovets are o gamă de modele din lemn masiv, Sophia folosește numai furnir.
 • Acoperire. "Sofya" face acoperirea superioară a ușilor cu furnir, laminat, laminatil, cortex, mătase și lac și paleta de culori este atât de diversă încât puteți alege orice umbre și chiar aplica un model din perete. De asemenea, puteți crea o ușă cu o acoperire diferită pe fiecare parte.De exemplu, din partea bucătăriei, ușa este albă, iar partea din coridor este albastră. În Volkhovets, este posibil numai furnir, iar fiecare model este produs într-o anumită culoare.
 • Formația. Sophia este mai îngustă, deși mai diversă.
 • Design. Ambele fabrici lucrează nu numai pentru producția ușilor balanseate, ci și pentru a crea noi forme în organizarea spațiului și oportunități deosebite în designul interior. Dar unele modele inginerești "Sophia" nu au analogii. De exemplu, sistemul "Magic" sau "În interiorul deschiderii".
 • Durabilitate și rezistență la uzură. Potrivit acestui criteriu revizuirile sunt contradictorii. Cineva de mult timp folosește produsele uneia dintre firme și nu are plângeri, dar cineva, dimpotrivă, este nemulțumit de produse. În plus, procentajul mediu este același pentru ambele companii.

tipuri

Ușile sunt atingerea finală după reparațiile majore din cameră, dar el este cel care fie pune accent pe ideile de design interior, fie le schimbă radical. Compania "Sofia" va ajuta să înțeleagă această problemă dificilă. Datorită unei game largi de uși de interior și de intrare, toată lumea va găsi un model potrivit pentru ei înșiși.

Ușile de interior diferă în stil, design, culoare, proprietăți, design, materialul din care sunt fabricate.

În ceea ce privește ușile de intrare, din nou compania "Sofia" este capabilă să satisfacă orice solicitare.

Alegerea ușii din față, fiecare este ghidată de mai multe principii:

 1. Rezistență structurală;
 2. Sentimentul de securitate pe care îl oferă;
 3. Izolație fonică;
 4. Apel vizual;
 5. Capacitatea sistemului de a nu trece praful și curenții;
 6. Rezistența la foc

Efectuând o alegere în favoarea companiei "Sofia", fiecare element al planului va fi executat.

Compania produce uși metalice de înaltă calitate, ecologice, care îndeplinesc toate cerințele necesare. Produsul este alcătuit din două cârpe de oțel cu grosimea de 2-3 mm, fixate una de alta printr-un cadru deosebit de durabil, spațiul dintre ele fiind umplut cu pâslă, vată minerală și bara de pin, care au proprietăți excelente de absorbție a sunetului.

Clienții care au ales ușa din față a fabricii din Sofia vorbesc pozitiv despre cumpărarea lor.

Ușile ușoare, ușile unice și duble sunt considerate populare prin design, dar în această privință fabrica din Sofia sa mutat la un nou nivel, îmbunătățind mecanismul și creând o nouă formă.

desen

Inginerii companiei au dezvoltat sisteme de alunecare unice, care se disting prin faptul că economisesc spațiu, permit ușilor să se deschidă și să se închidă în tăcere, să funcționeze ușor și ușor și să arate frumos și plăcut din punct de vedere estetic.

Aceste sisteme includ:

 • «Compact» - în dezvoltarea mecanismului de alunecare rotativ utilizat. În momentul deschiderii ușii, panza se îndoaie la jumătate și se alunecă strâns pe perete;
 • "În interiorul deschiderii" - puteți utiliza 2, 3 sau 4 pânze din orice colecție de uși, care se rostogolesc una după alta, deschizând calea către cameră;
 • «Magic» - procesul de deschidere și închidere se aseamănă cu lucrarea ușilor dulapurilor, singura diferență fiind că ghidajele și toate mecanismele sunt ascunse în siguranță de ochi, iar pânza pare să alunece prin aer;
 • „Spuma“ - când deschiderea ușă "intră" literalmente în interiorul peretelui și dispare acolo;
 • «Mister» - panza alunecă de-a lungul peretelui de-a lungul unui ghid abia vizibil deasupra deschiderii;
 • «Poto» - sistemul se aseamănă cu ușile articulate clasice, însă o astfel de ușă nu se mișcă de la balamale pe casier, ci datorită unui mecanism rotor unic, dezvoltat de fabrică;
 • "Coupe" - sistemul clasic de uși compartiment, dar decorat în mod unic cu o cutie specială și realizat conform unei tehnologii speciale;
 • „Cartea“ - ușă când deschiderea este pliată în jumătate de acordeon din interiorul deschiderii și cu o mișcare ușoară se mișcă în lateral.

În general, toate modelele de pliere-pliante sunt foarte fiabile, durabile și practice, fiind o alternativă excelentă la ușile balamale enervante pe balamalele obișnuite. Recomandat pentru iubitorii de toate unice și exotice.

materiale

Compania "Sofya" oferă o gamă largă de materiale utilizate la crearea ușilor. Umplerea interioară este în principal furnir, dar finisajul exterior este prezentat pentru fiecare gust - mătase, cortex, laminat, furnir, lac.

Mătasea este aplicată special, în special pe bază de pulbere metalică, datorită căreia produsul devine mai durabil și rezistent la uzură. Cortexul este un fel de furnir, creat prin mijloace artificiale, mai durabil, nu-și schimbă proprietățile în timp, spre deosebire de furnirul natural.

Lacul are o suprafata oglinda, o astfel de tehnica va fi reflectata in designul modern in stilul high-tech.Toate materialele sunt ecologice, sunt supuse unui tratament special și sunt supuse unei aplicări speciale, astfel încât produsul să servească și să vă ofere ochii cât mai mult timp posibil.

Linia de produse a fabricii include modele atât din sticlă completă, cât și din elemente de sticlă. Fabrica oferă o varietate de soluții pentru alegerea nuanței unui astfel de model: pur transparent, cu efect de "bronz", negru, gri, nisip, alb, gri, mat sau oglindă.

culoare

Gama de culori a ușilor oferite de fabrica din Sofia este aproape nelimitată. Culorile naturale se potrivesc armonios într-un design clasic: de la culoarea maro deschisă la cea întunecată. Pentru apartamente moderne în stil loft, sunt potrivite culorile alb, albastru, gri și lucios. Există uși pentru pictura.

Pentru deciziile de proiectare, ușile de diferite culori din diferite părți pot surprinde plăcut: de exemplu, în dormitor există un bej liniștit, iar aceeași ușă de pe coridor este maro închis sau roșu țipând.

dimensiuni

Frunzele de ușă sunt de obicei de dimensiuni standard: 600x1900, 600x2000, 700x2000, 800x2000, 900x2000. Fabrica "Sofia" poate face pânze ne-standard cu o lățime de 1 metru și uși înalte până la 2,3 metri față de colecția "Original", "Rainbow". Grosimea lamei este de 35 mm, ușile nu sunt pliate.

Nu neglijați acești parametri. Dacă cutia nu se poate încadra în recepția ușii, va trebui să suporți anumite costuri de bani pentru demolarea unei părți a peretelui. Și în cazul în care ușa este prea mare, va trebui să cumpărați panouri suplimentare.

model din colecția "Original"
model din colecția Rainbow

Modele populare

În orice moment, modele populare ale stilului clasic. Consumatorul este obișnuit cu acesta și este gata să revină la clasic din nou și din nou. Fabrica Sophia a modernizat această abordare prin crearea unei linii de ușă realizate în stil neoclasic, încorporându-le în colecțiile Classic și Bridge. Există, de asemenea, pânze surde complet, precum și pânze decorate cu sticlă.

Popularitatea dobândește stilul scandinav în interior, caracterizat de severitatea liniilor, puritatea culorii (dominată de culori reci) și funcționalitatea. Sophia a dezvoltat o serie de usi dedicate acestui stil.

Pentru iubitorii de design rafinat, compania oferă să acorde atenție colecției «Skyline» și «Manigliona». Primul este realizat într-un concept complet unic de ușă la tavan. Arată elegant, proaspăt, dar fundamental și conceptual.

Pentru aderenții decorului în stil antic, fabrica din Sofia a creat colecția de lumini într-un stil de epocă.

Soluțiile de contrast, rigiditatea liniilor, culoarea asezonată a pereților, elementele aurite, lucioase și din piele sunt principalele caracteristici distinctive ale stilului "soft de lux". Susținătorii acestui stil în interior ar trebui să-și îndrepte atenția asupra ușilor fabrica "Sofya" din colecția "Crystal" și "Rain".

Produsul emblematic al companiei este ușile invizibile. Designerii avansați iubesc acest mod de a decora deschiderile de intrare și de a experimenta cu "invizibil" în cercetarea lor creativă. Frunza de ușă este încastrată cu peretele, în timp ce sistemul implică absența plăcilor. Spațiul devine forma finală uniformă și sentimentul de siguranță.

Cum sa alegi?

Principalele calități ale unei uși interioare bune:

 • Materialul din care sunt fabricate pânza și carcasa este ecologic, inodor, sigur pentru sănătate;
 • Cel mai bine este să alegeți produse din furnir natural sau din lemn masiv;
 • Culoarea întregii structuri a ușii ar trebui să fie uniformă, fără dungi și pete, curată, neclară;
 • Acoperirea ușilor lucioase ar trebui să creeze o suprafață perfect netedă, nu ar trebui să existe bule, detașamente, zgârieturi, deformări nenaturale;
 • Dacă ușa este vopsită pe partea superioară, apăsați ușor suprafața cu unghia. Un material ieftin, de slabă calitate va lipsi;
 • Verificați toate sloturile. Distanța dintre pânză și pantă nu trebuie să depășească 1 mm în jurul perimetrului;
 • Dacă ușa este făcută din elemente diferite (cadre, sticlă, grătare), studiați toate articulațiile - nu trebuie să existe lacune;
 • Balamalele trebuie să fie puternice, să corespundă greutății pânzei, să excludă căderea;
 • Toate mecanismele ar trebui să funcționeze în tăcere și ușor;
 • Verificați pachetul de pachete (disponibilitatea obligatorie a lenjeriei și a cutiei);
 • Alegeți un accesoriu bun, de înaltă calitate. Acest lucru va elimina spargerea și sunetele exterioare când deschideți și închideți ușa;
 • Adresați-vă vânzătorului despre gradul de izolare fonică

Alegerea ușilor pentru un apartament sau o casă este simplificată considerabil dacă alegeți produsele fabricii din Sofia. Un număr mare de modele, culori, texturi și materiale pentru fabricarea ușilor nu vor permite să meargă la un concurent.

Utilizarea celor mai recente sisteme de alunecare va oferi o oportunitate de a economisi spațiu, a bate-o în favoarea lor.

reparații

Fabrica "Sofia" oferă o garanție de 3 ani pentru produsele sale, în conformitate cu regulile de funcționare a ușilor.

În ce cazuri nu se prevede repararea sau înlocuirea în garanție a produsului:

 1. Utilizarea de accesorii, care nu sunt prevăzute pentru proiectarea ușii.
 2. Munca slabă de calitate la instalarea ușii, deteriorarea materialului sau a ornamentului în timpul instalării.
 3. Ușa de reparații auto.
 4. Motivarea mecanică intenționată a produsului sau încălcarea condițiilor de depozitare și utilizare.
 5. Deteriorarea în timpul transportului.
 6. Imbracaminte naturala.

În cazul garanției, trebuie să contactați linia telefonică a companiei. Dacă perioada de garanție a expirat și produsul sa deteriorat sau sa deteriorat, se recomandă să contactați un atelier cu calificări adecvate.

Foarte des, modelele cu ochelari înguste înguste încorporate nu reușesc. Din cauza gravității sale, sticla se poate târî în jos, iar ușa de la intersecția furnirului și a sticlei poate fi dezlegată. Acest lucru se poate întâmpla destul de repede, aproape imediat după cumpărare. Nu este nevoie pentru a încerca să remedieze defectul, făcând posibilă numai în prezența anumitor instrumente, luând în considerare tehnologia, cunoașterea procesului.

Multe companii implicate în repararea designului ușii sunt familiarizate cu această caracteristică a modelului și vor repara cu ușurință o astfel de pânză. Și, de asemenea, nu trebuie să așteptați până când paharul complet cade, deci reparația va costa mai mult.

Dacă balamalele sunt slăbite și ușa este slăbită, geometria "jambarului de ușă" sa rupt, ușa nu este fixată într-o formă în jumătate deschisă, mecanismul de blocare nu funcționează bine, atunci este timpul să ne gândim la reparații. Astfel de defecte pot fi rezolvate pe cont propriu la domiciliu.

În primul rând, maestrul se va confrunta cu sarcina de a înlătura foaia de ușă și de a evalua starea balamalelor. Dacă este necesar, dacă sunt îndoite, trebuie să înlocuiți balamalele cu altele noi.

De asemenea, saggingul ușii poate apărea datorită șuruburilor prea scurte care tocmai au început să se desprindă de gravitație. Apoi găsiți cele mai puternice și înlocuiți-le. Poate că o pereche de bucle nu este suficientă pentru a ține pânza, apoi instalați bucle suplimentare în partea superioară a structurii.

Dacă problema se găsește în cadre, acestea trebuie, de asemenea, îndepărtate (foarte atent, fără a deteriora stratul de acoperire) și consolidate cu șuruburi suplimentare.

Pentru a elimina zgârieturile mici, scoateți cârpa nu este necesară.Alegeți o vopsea care se potrivește cu culoarea și acoperă ușor zona de deteriorare. În cazul în care ușa este lăcuită, este necesar să se aplice în plus lac și poloneză.

O soluție bună în încăperile în care aspectul structurilor de rulare va fi cel mai probabil expus unor factori externi, de exemplu în grădiniță, ușile pentru pictura vor fi o soluție bună, care nu va trebui să fie schimbată sau supusă unor lucrări de restaurare complexe și va fi suficientă pentru a repopula și a obține un nou element interior.

Recenzii clienți

Cu proprietățile sale atractive, ușile fabricii din Sofia devin foarte populare pe piața rusă. Toți cumpărătorii susțin că, inițial, ușile arata foarte respectabil, este clar că acest produs premium este fabricat din materiale bune. Atrage o selecție imensă de modele, fitinguri bune care funcționează fără probleme și în tăcere și aderență la marcă.

Cu toate acestea, în timp, dezavantajele încep să apară. Unii consumatori observă defecte deja în 5-6 luni de la începerea operării: în unele locuri filmul începe să se desprindă și carcasa se descompune.Cel mai probabil, acest lucru se datorează diferenței de temperatură și umiditate de la începutul sezonului de încălzire. De asemenea, este de remarcat faptul că amprentele digitale sunt foarte vizibile pe ușile de culoare închisă, dar aceasta este mai mult o proprietate a culorii decât un dezavantaj al producătorului.

Multe plângeri vin la dealeri: refuză să facă o înlocuire, nu acceptă reclamații și reclamații și refuză complet să furnizeze servicii după încheierea vânzării, nu cunosc bine produsul, nu există informații despre fabricant și timpul de livrare nu este îndeplinit. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că distribuitorul nu preia lucrările de instalare, această problemă va trebui rezolvată independent, pe cont propriu.

Vedeți o revizuire suplimentară a seriei de modele "Invizibil" din fabrica "Sofia".

Opțiuni în interior

Oprindu-vă la produsele fabricii din Sofia, puteți găsi soluții pentru interioarele de design de orice complexitate.

Proiectate cu cele mai recente modele de uși de modă și modele de alunecare vor găsi aplicații în stiluri precum clasice stricte, stil scandinav elegant și elegant, stil shebbi-chic, stil modern și de lux.

Ușile glisante tip mister sunt o alegere excelentă pentru apartamentele de înaltă tehnologie.

Ușile din colecția Skyline vor arăta atractive într-un stil minimalist.

Pentru cei care ține pasul cu vremurile și urmează cele mai noi sfaturi și trucuri de design, ușile se află în seria "invizibilă". Această noutate nu a venit la noi cu mult timp în urmă, dar există tot mai mulți susținători ai unui astfel de design al camerei. Este demn de remarcat faptul că pânza "invizibilă" a fost dezvoltată de designerii firmei "Sofya".

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor