Culoare ușă "stejar alb" în interior

Culoare ușă

Puteți aduce în interiorul dvs. note cu ușurință și aristocrație, șic și nobil, cu ajutorul ușilor alese corect în culoarea "stejar alb". Revenind la materialele naturale, te întorci la tine, pentru că ceea ce ar putea fi mai confortabil decât o casă, "respirând" cu calm și pace. Anume, astfel de senzații creează ansambluri care utilizează ușile de stejar albite.

Caracteristici speciale

Usi "stejar alb" - o piesa speciala de mobilier. Nu pot fi puse în nicio cameră. Dar dacă ușile interioare stau la locul lor și, cel mai important, în mediul de design potrivit, ele subliniază foarte bine accentele stilistice ale camerei, le completează și nu se evidențiază din fundal.

Astfel de uși se vor potrivi perfect în următoarele stiluri:

 • Scandinavă - datorită caracterului natural al texturii.
 • Provence și ușile din lemn sunt o trăsătură distinctivă a direcțiilor "rurale".
 • Clasic (direcția engleză) - de exemplu, stejarul este aplicabil acolo ca soluție de proiectare.
 • Vintage - vor fi potrivite diverse culori gri-gri.
 • Tendințe moderne - principala atenție la detalii: la mânere, diverse inserții decorative.

Concepția greșită că culorile luminoase sunt murdare pot fi respinse de mobilierul în culoarea stejarului alb. În plus, decizia de a pune o ușă ușoară poate ajuta la organizarea unui spațiu mic, întunecat, de exemplu, un hol. Ușile nu vor încărca și nu vor mânca spațiul, așa cum ar face omologii întunecați, ci, dimpotrivă, vor aduce lumina necesară în interior.

Acest stejar alb a aparțin speciilor de elită. Dar variațiile de culoare sunt multe. Și un profesionist îl poate confunda cu texturi similare, cum ar fi stejarul sonoma. Mai mult decât atât, materialul albite de la diferiți producători poate fi același nume, dar poate avea nuanțe de culori diferite.

Steaua naturală albită are o paletă largă de tonuri reci, neutre și calde, în care se poate extinde ca o culoare fumoasă și umbra ușoară și lăptoasă.

Întreaga paletă de stejar alb

Stejarul este un material natural care a fost folosit de foarte mult timp. El a primit dragoste deosebită datorită texturii sale unice, care poate avea și culori complet diferite: de la negru la alb, aur și argint și chiar roșu și verde. Teoretic, orice rasă poate fi albită, dar vor rămâne tonuri unice. Albul de stejar poate fi cenușă sau cenușie sau poate fi umplut cu o nuanță de mătase. Există, de asemenea, că pe aceasta textura sunt imprimate urme de crin, roz, bej, miere.

Stejarul, și în particular albirea, merge bine cu "rudele" și alte specii de lemn. Prin urmare, ușile cu două culori, în combinație cu un indiciu de tutun, coniac sau stejar murdar (culori închise), cu lemn în culoarea vernisajului sau wenge, cafea (mocha, cappuccino) și nuanțe de ciocolată pot părea deosebit de impresionante.

Ele sunt capabile să creeze o combinație unică de culoare cu stejar alb și să devină un accent unic al interiorului.

Videoclipul de mai jos arată cum se face o ușă folosind stejar alb.

Ce material din această culoare să alegeți?

Inițial, stejarul alb a fost făcut din lemn natural solid. Stânca a fost luată, au fost făcute niște acțiuni - au fost prelucrate, îmbibate cu compuși speciali, apoi uscate. Foarte uscat, până la 8%. Rasa mai "umedă" nu este potrivită pentru fabricarea de obiecte de interior. Inutil să spun, dar dacă stejarul în sine a fost considerat un material de elită, atunci versiunea albită a devenit și mai exclusivă.

Timpul a trecut. Am vrut exclusivitatea tuturor. Puțin mai târziu, oamenii au început să imite stejarul alb pe ușile acoperite cu furnir, laminat sau PVC. Ușile Shponirovanny sunt realizate în general din MDF. Acest material se compune cel mai adesea din conifere, dar aceasta este baza.

De sus, sunt acoperite cu furnir - o bucată subțire de lemn, într-un caz particular, dintr-o tăietură de stejar alb. Tobe ecologice, laminate și PVC sunt, de asemenea, material stratificat, stratul superior al căruia este un film special.

Fiecare material a cărui ușă este fabricată are propriile caracteristici de durabilitate, siguranță la foc, interacțiunea cu umiditatea. Dar o parte importantă a ușii este fitingurile.Sistemele de fixare fiabile, cârligele și încuietorile care funcționează bine ar trebui nu numai să funcționeze, ci și să se încadreze în conceptul de interior.

Alegerea ușilor din lemn de stejar alb va depinde de considerentele economice, estetice și practice:

 • Ușile cele mai scumpe din lemn natural, ușor mai ieftine din matrice.
 • Mai multe opțiuni economice sunt furnir, PVC sau laminat. La alegerea ușilor furniruite, textura "clară" a pânzei va fi "bonusul", însă ușile laminate sau din PVC, datorită caracteristicilor lor (de fapt, acestea sunt filme), vor pur și simplu transfera modelul tăiat al copacului.

Ușile simple cu o imagine sau fără - o soluție clasică în camere. Alegerea lor depinde în principal de modul în care vor fi combinate cu întregul interior. Ușile pentru uși vor fi o descoperire pentru cei care caută o construcție durabilă și fiabilă. În plus, elementele sale sunt interschimbabile.

O ușă sau o pliere vă va ajuta să economisiți spațiu.

Prezentarea producătorilor

Găsirea ușii tale perfecte în stejar alb nu este o sarcină ușoară. După ce ați decis un stil și ce culoare trebuie găsită, puteți merge în siguranță la magazin.Alegerea ușilor pe Internet este o decizie destul de controversată, deoarece ecranul și fotografiile nu reflectă cu adevărat adevărata culoare a ușii.

Se crede că o calitate excelentă la ușa Europei. Cu toate acestea, prețurile pentru astfel de uși sunt de asemenea "anulate".

Următorii producători sunt populare:

 • Italia: Garofoli; Tre-Piu; Dolce Vita; 3elle.
 • Spania: Uniarte; Portadeza, precum și Luvipol.
 • Germania: ComTür, Wippro, Hörmann.
 • Finlanda: Matti Ovi, Fenestra, Jite.

Prețurile mai puțin "mușcătoare" au ușile din Belarus. Produsele unor companii precum HALES, Belwooddoor, Green Plant au fost iubite de clienți pentru naturalețea și calitatea lor bună.

Producătorul rus nu se află cu mult în urma contrapartidei străine. Confirmarea acestui lucru - numeroase recenzii despre produsele liderilor de piață. Printre firmele de pe piața internă puteți găsi produse din matrice, precum și din MDF și PVC, laminate și în diferite variații de prețuri. Există atât opțiuni bugetare, cât și cele scumpe.

Liderii recunoscuți - brandurile de mobilier "Sofia", "Volkhovets" sunt gata să ofere cumpărătorului cea mai largă gamă de uși, inclusiv culoarea stejarului alb (sau o nuanță foarte asemănătoare). Adevărat, printre rețelele unor astfel de magazine se regăsesc dealerii necinstiți. "Sofia" este o livrare lungă."Volkhovets" a fost văzut în căsătorie (care apare la livrare). Atât această, cât și altă firmă diferă în prețuri ridicate. Dar titlul "Brand No. 1" (2016) pur și simplu nu este însușit, iar majoritatea produselor Volkhovets au o calitate impecabilă. Iar viața de serviciu de 10 ani de la "Sofia" inspiră încredere.

Alți producători, care nu sunt mai răi decât liderii din industrie, pot găsi, de asemenea, o ușă bună, mulți dintre ei nu sunt inferiori față de ei în calitate și cost.

Alte firme care s-au dovedit:

 • Ușile alexandrinilor;
 • "Alvero (Leader)";
 • "Art Deco";
 • "Dariano Porte";
 • "Europan";
 • "Cabinetmaker";
 • "Matador";
 • „Mobilă-matrice“;
 • "Ocean";
 • "Onyx";
 • "Framir".

Desigur, fiecare producător are propriile sale caracteristici, argumente pro și contra. Cineva a remarcat o livrare lungă, o căsnicie de fabrică și de transport, nu reprezentanți destul de decenti în regiuni, falsuri. Dar cineva pentru reputația lui ar trebui pe munte și confirmă certificatele sale ( „Ocean“), cineva oferă prețuri rezonabile ( „Alvero“, „Dorian Port“, „Onyx“), cineva are o experiență mare ( „cabinetmaker „).

Dar, oricum, alegerea unei uși de calitate a producătorului autohton este destul de reală.

Ce tapet și podea pentru a ridica?

Albul de stejar este o culoare foarte laconică, dar puțin capricios în ceea ce privește alegerea mediului.

Când selectați culorile, trebuie să țineți cont de câteva nuanțe:

 • Hue - poate fi atât cald, cât și rece. În funcție de ceea ce este, culorile interiorului vor fi selectate.
 • Stilul de design - fiecare direcție are o paletă proprie.

Ce va fi pereții (neted sau cu imitație de orice textură) nu este atât de important atunci când ușa este instalat stejar alb. Mai multă atenție ar trebui acordată culorii. Un astfel de stejar este bun "prieten", cu ziduri ușoare, pastelate. Dar în culori reci (val de mare, grafit, purpuriu), poate arata destul de potrivit. Lilac, menta, var si roz sunt combinate cu nuante reci de stejar alb. Culorile alb, nisipos, verde și turcoaz sunt potrivite pentru căldură.

Unele combinații de culori cu stejar alb, în ​​funcție de stil:

 • Provence: măsline, verde pal, lavanda, smântână, lapte.
 • scandinav: nuanțe albe, luminoase de saturație ridicată.
 • techno și tendințele moderne: culori contrastante bogate.
 • clasic: nuanțe luminoase, mlaștină.

Albul din stejar alb arata in acele interioare unde toate solutiile de culoare sunt intr-o singura scara luminoasa, unde exista contraste clar separate, unde exista culori bogate, dar nu exista variegatii si un numar imens de culori.

Podeaua din camera în care este instalată ușa de culoare stejar alb este:

 • Contrast - wenge, gri-cenușie, loredo și alte variante întunecate, aproape negre.
 • Pentru a vă apropia cât mai mult de culoarea capacului ușii.

A treia opțiune nu este dată. În caz contrar, este posibilă disonanța de culoare. Când se aleg combinații contrastante, trebuie să se țină seama de faptul că în acest caz sunt acceptabile doar două specii: stejar și wenge (loredo și alte materiale întunecate).

În cazul în care acoperirea ușii și a podelelor are o culoare similară, puteți utiliza mai multe specii similare de lemn (de exemplu, zada de pe podea și mobila de cenușă).

Exemple spectaculoase în interiorul apartamentului

Decorațiuni interioare, în care există uși albite de stejar, pot fi de două tipuri - despre aceeași schemă de culori și "joc de contraste". Și în primul caz, opțiunile sunt posibile atunci când se folosesc numai culori similare și când în decor sunt prezente culori strălucitoare, bogate (lavandă, lime, turcoaz).

Pe pereți se găsesc nuanțe pastelate liniștite și calme (de exemplu, bej).Nuanțe consonante de lemn deschis pe podea. Lumină și mobilier practic în camere. Aceasta este prima soluție pentru proiectarea camerei.

Când decizia de a face totul într-un singur ton pare plictisitor, accentele de culoare ajung la salvare. Ele pot fi în picturi, accesorii, textile. Culorile luminoase sunt capabile să aducă niște vivacitate și un interior neobișnuit. Chiar și decizia de a pune o floare mare în cameră poate ajuta la tonul interior cu culori noi.

Pentru cei care iubesc experimentele și nu se tem de decizii îndrăznețe, este posibil să se sugereze combinarea culorilor contrastante. Ușile și podeaua, interiorul elegant se completează perfect. Grafitul sau alte pereți de culoare închisă suculentă vor fi cadrul perfect pentru ușile din stejar alb decolorat. Principalul lucru de reținut este că culoarea închisă este bună numai pentru spațiile mari care se confruntă cu partea însorită.

O soluție spectaculoasă și aproape "tradițională" ar fi utilizarea unui contrast între ușile și podea. Bleached oak și wenge - foarte des puteți găsi o astfel de recomandare în design interior, dar cu alte specii, stejarul pare foarte interesant și elegant.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor