Șuruburi pentru fețe: caracteristici și sfaturi pentru alegere

 Șuruburi pentru fețe: caracteristici și sfaturi pentru alegere

Șuruburile pentru față - mijloace necesare pentru fixarea ușilor. În ciuda faptului că astăzi există un număr mare de dispozitive noi și moderne pe piață, acest design tradițional este încă foarte popular cu meșteșugarii. De obicei, șurubul pentru uși metalice acționează ca o vană de închidere, care nu permite să se deschidă spontan. Este important să rețineți că acest dispozitiv este util atât pentru proprietarii de apartamente, cât și pentru cei care dețin o casă de vară sau o casă de țară. În plus, cu ajutorul acestui instrument puteți proteja orice instalație auxiliară (depozite, depozite) de atacul unor oaspeți nedorite. Citiți despre caracteristicile diferitelor modele de puncte finale din materialul nostru.

Ce este?

Espagnolette - aceasta este o supapă specială pentru ușă. Există multe tipuri de dispozitive:

 • Mortice;
 • construit în;
 • aeriene;
 • deschide;
 • închis.

Cum sa alegi?

În primul rând, trebuie să vă concentrați asupra tipului de ușă:

 • metal;
 • din plastic;
 • clapetă.

Deci, atunci când alegem pentru o ușă dublă, trebuie să ne ghidăm de indicatori precum condițiile de utilizare și funcționalitate, metoda de control, mărimea și forma, modificarea și parametrii geometrici. Pentru a instala supapa de închidere pe o ușă metalică, nu trebuie să alegeți un șurub de închidere de tip sfârșit - va avea o funcționalitate destul de redusă. Fiecare dintre aceste modele are un tip individual de design.

Printre șuruburile montate pe uși de plastic, se disting, de obicei, role, magnetice și falevyh.

sortiment

Șurubul frontal al ușii nu este singura opțiune pentru acest tip de dispozitiv. Există și alte modele de produse de acest tip.

 • Prindeți cu suprapunere. Acest design este alcătuit din două componente, dintre care unul este atașat direct la cadrul ușii, iar celălalt - la fâșie.
 • Dispozitivele care necesită instalare.Aceste elemente sunt instalate de-a lungul întregii înălțimi a ușii, respectiv pot fi deschise atât de sus cât și de dedesubt (ceea ce este important pentru oamenii de statură scurtă și copii).
 • Dacă vorbim direct despre dispozitivul de prindere, trebuie remarcat faptul că acesta se oprește în construcția directă a ușii. Ar trebui de asemenea să spunem că modelul cel mai popular al unui zăvor de față este versiunea sa de tip mortise. Este potrivit pentru utilizare în mai multe scopuri, iar lungimea sa este de obicei de aproximativ 4 centimetri.
 • În ceea ce privește modelele mai moderne și avansate din punct de vedere tehnologic, în ultimii ani dispozitivul a câștigat o utilizare pe scară largă în controlul radio. De obicei, această tehnologie permite creșterea siguranței structurii. Acest model, ca mulți alții, sa lovit în ușă. Și se poate face în orice loc convenabil (acest lucru este posibil datorită faptului că dispozitivul este controlat prin rețea).

Pe lângă construcția directă a zăvorului, există diferențe în materialul din care se poate realiza zăvorul. Deci, cel mai adesea în aceste scopuri se utilizează alamă, precum și oțelul galvanizat sau din oțel inoxidabil. După cum puteți vedea, există o mare varietate de clapete.Alegerea specifică depinde de suprafața ușii pe care intenționați să instalați supapa.

În videoclipul de mai jos puteți vedea vizual modul de instalare a zăvorului.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor