Candelabrele roșii

În cursa ritmică a vieții moderne, este deosebit de important să creați atmosfera și confortul dorit în apartamentul dvs. Soluții reușite și originale în proiectarea fiecărei camere individuale pot face ca șederea dvs. în casă să fie interesantă și de dorit, nu numai pentru dvs. și pentru familia dvs., ci și pentru prietenii și oaspeții apropiați. Da, și pentru a-și arăta individualitatea și gândirea creativă extraordinară, pentru a întruchipa idei în interiorul casei lor, fiecare proprietar sau gazdă visează.

Toată lumea este de acord că iluminarea camerei joacă același rol important ca aspectul, mobilierul și obiectele de interior. Mulți astăzi aleg candelabrele în tonuri roșii.

Caracteristici speciale

Candelabru, burete, lampă au încetat de mult să fie percepute și utilizate doar ca un mijloc de iluminare a camerei. În stabilirea unui apartament modern, acest subiect familiar și necesar a preluat și el funcția de a crea și a completa stilul de design.Puteți să dați atmosfera dorită, să accentuezi în interior, să ascundeți deficiențele aspectului și să evidențiați gustul și soluțiile creative în proiectarea camerei sau camerei.

Toate acestea pot fi realizate cu ajutorul selecției competente a culorilor și a stilului de iluminare.

avantaje

Mulți candelabre în mod special evidențiază în roșu. Candelabrul rosu nu va trece niciodată neobservat de corpul de iluminat din camera dvs., focalizând atenția asupra ei înșiși. Varietatea materialelor din care se pot realiza abajururi, pandantive și lămpi de tavan face posibilă selectarea intensității, adâncimii și nuanței fluxului luminos provenit de la candelabru.

Cu ceva timp în urmă, astfel de decizii în proiectarea camerei păreau prea multe îndrăznețe, îndrăznețe și țipări. Era chiar și o glumă spunând că oamenii nu prea îndepărtați ca culoarea roșie. Pentru a alege un candelabru rosu pentru decorarea sala de mese sau o lampă stilizată mare cu o nuanță roșie, mulți au fost pur și simplu jenați, chiar dacă au fost împodobiți de această schemă de culori.

În tendințele moderne ale designului de camere, excentricitatea, curajul creativ, creativitatea și individualitatea sunt binevenite.

Cum sa alegi?

Pentru decorarea dormitorului Candelabruul cu o nuanta rosie a tesuturilor este cel mai relevant pentru a crea o nuanta linistita, adanca si silentioasa. Acest iluminat creează, de asemenea, o atmosferă de senzualitate și romantism. Se potrivesc bine în proiectarea de dormitoare și lămpi de perete mici, lămpi de masă sau de podea, realizate în diferite stiluri.

Această cameră nu este concepută pentru ochii și vizitele curioase, astfel încât, în timpul designului, vă puteți permite să renunțați pe deplin la fuga de fantezie și întruchiparea ideilor dvs. cele mai interioare în realitate.

Se crede că culoarea roșie are un efect stimulativ asupra sistemului nervos, dar acest lucru nu este chiar așa.

În primul rând, intensitatea și adâncimea spectrului de culori joacă un rol-cheie. În cazul iluminării - strălucirea și moderarea sa.

În cazul în care camera nu este supraîncărcată cu dispozitive de iluminat, culorile nu vor fi prea strălucitoare, iar iluminatul va fi agresiv și luminos, veți obține atmosfera dorită de pace și liniște.

O completare armonioasă a interiorului cu alte obiecte de scară roșie îl va completa.

Red candelabru masiv tavan în camera de zi va da soliditatea și solemnitatea camerei.Puteți să vă subliniați gustul, simțul stilului, alegând un candelabru clasic pentru camera dvs. de zi.

Un candelabru cu pandantive din sticla rosie transparenta sau translucida va arata deosebit de elegant si elegant. Noutățile frumoase și jocul de lumină din pandantive vor da o atmosferă de neuitat oricăror întâlniri de seară cu oaspeții sau în cercul familiei. Distracția și aprecierea pozitivă a interiorului de către prietenii și rudele dvs. nu te vor face să aștepți.

În camera copiilorunde atmosfera ușoară, veselă, invigorantă și festivă este deosebit de dorită, cele mai diferite lămpi și lămpi vesele de copii de culoare roșie și nuanțele sale, de asemenea, destul de bine "obișnuiți". Copiii sunt deosebit de bineveniți la prezența personajelor preferate de desene animate și de basm ca invitați.

Această schemă de culoare plină de bucurie și optimistă este deosebit de bună pentru realizarea fructuoasă a fanteziilor și a dorințelor extraordinare - atât copilul cât și tânără prințesă.

Visați-vă cu micuța voastră despre ceea ce ar dori să vadă în camera lui decât să o decoreze. Și cât de încântat și de surprins de prietenii copilului tău va fi, cu ce mândrie copilul va putea să-i accepte pe tinerii lui prieteni și să le împărtășească ideile lui întrupate! Nu doar supraîncărcați grădina cu lumină intensă și spectru de culoare exagerat de agresiv.Aici, de asemenea, combinația armonioasă a tonurilor moderate de roșu cu nuanțe de calm va fi relevantă.

Pentru interiorul bucătăriei Potrivit pentru mai multe lămpi realizate în același stil, cu nuanțe roșii. În plus, gama roșie în interior și iluminatul are un efect pozitiv asupra apetitului, îmbunătățește dispoziția. Sufrageria sau bucătăria, de asemenea, nu ar trebui să fie iluminate prea luminos și agresiv.

Iluminarea din gama roșie este mai bine să completeze decorarea interioară în culori moi și discrete.

Pentru sala de mese spațioasă cea mai potrivită soluție ar fi un candelabru mare asupra mesei comune. Bucătăria confortabilă și de dimensiuni mici va fi bine decorată cu lumini suspendate în stil japonez sau cu lămpi mici în jurul perimetrului camerei.

Aspectul obiectelor de iluminat din bucătărie poate fi foarte divers și stilizat. În funcție de dorințele și sarcinile de proiectare, pot fi lămpi sub formă de fructe sau ceainice, un set mic de lămpi sub forma unui serviciu de ceai. Fantezia și gândul creativ al gândirii nu sunt deloc limitate.

La prima vedere poate părea că stilurile camerei folosind tonuri roșii sunt foarte limitate.După ce și-a arătat imaginația creativă și a studiat varietatea deciziilor posibile, este posibil să fim convinși că nu este deloc așa.

Candelabrul rosu poate adăuga foarte subtil, accentua stilul, se încadrează în designul interior deja existent și îl completează organic. Nu vă fie frică să experimentați și să încercați combinații neobișnuite. Puneți-vă o pensulă, armați-vă cu inspirație și permiteți-vă să decorați spațiul din casă.

Este de remarcat faptul că culoarea roșie este un stimulator minunat al sistemului nervos și al sistemului imunitar.

Îmbunătățirea proprietăților nuanțelor acestei scale este cunoscută și aplicată în multe direcții de medicină, în îmbunătățirea practicilor.

Plasarea obiectelor interioare de diferite nuanțe de roșu în împrejurimile lor are un efect tonic revigorant asupra corpului. Culorile acestui spectru măresc perfect depresia.

Cum să alegeți candelabrul potrivit, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor