Poloneză candelabre

Toate camerele tind să-și piardă strălucirea când ultimele raze ale soarelui dispar. Prin urmare, lumina corectă este un element al interiorului și o resursă foarte semnificativă care afectează zilnic starea de spirit și sănătatea oamenilor. Dispozitivele de iluminat de diferite tipuri sunt parte integrantă a iluminatului și cea mai simplă unealtă pentru zonarea spațiului.

Lămpile selectate corespunzător vor ajuta nu numai să creeze aspectul estetic al camerei, ci vor adăuga note de căldură și confort pentru orice casă.

Candelabrele poloneze sunt foarte populare astăzi.

Caracteristici speciale

Sursele de iluminat dintr-o casă sunt mai mult decât obiecte. Înainte de a cumpăra, trebuie să examinați toate produsele din această categorie, prezentate pe piața modernă. În varietatea de lămpi produse în diferite țări, ar trebui să acordați atenție cu siguranță produselor din producția poloneză.

Candelabrele și lămpile din Polonia îndeplinesc toate funcțiile necesare, oferind exact ceea ce au fost proiectate - nu mai mult și nici mai puțin. Acestea respectă toate standardele de siguranță. Pe lângă designul pur, calitatea dovedită și eficiența ridicată, cele mai importante avantaje ale lămpilor poloneze sunt ușurința de instalare și un raport optim preț-performanță.

Proiectele lămpilor poloneze sunt destul de ușoare, modelele se disting prin corectitudinea formelor și concisă. Pentru fabricarea unor cazuri care utilizează numai producția manuală.

Un plus suplimentar este posibilitatea de a comanda lămpi de plafon și componente pentru lămpi.

tipuri

Polonezii polonezi pot fi clasificați în funcție de diferiți parametri. Mai intai trebuie sa intelegeti ce este lampa diferita de candelabru.

Lampa poate fi plafon (încorporat în tavan sau atașat aproape de acesta), masă, podea, stradă. Este poziționat ca un dispozitiv suplimentar pentru iluminare. Cel mai adesea are un plafon.

Candelabru - aceasta este aceeași lampă, dar principala sursă de lumină, este întotdeauna suspendată din tavan, poate avea o mulțime de abajururi,utilizat numai pentru iluminatul interior.

Există următoarele tipuri de candelabre poloneze.

Conform metodei atașamentului, ele sunt împărțite în tavan și suspendate.

  • Plafonul este montat candelabru se potriveste bine intr-o camera cu un tavan slab, rama este montat direct la el. Aceasta economisește spațiu, deci este mai potrivit să instalați un astfel de candelabru în baie, hol, dressing.
  • suspensie modelul este montat pe tavan cu un lanț, o tijă, un cablu, care vă permite să ajustați înălțimea instalației. Este potrivit pentru camere de orice tip, dar are mult spațiu. Lustre suspendate se potrivesc mai bine în camere spațioase cu tavane înalte.

În conformitate cu stilurile, se disting candelabrele de design tradițional și modern (minimalism, modern, loft, hi-tech și altele).

Producătorii polonezi experimentează materiale. Corpurile de locuit sunt fabricate din metal, lemn, plastic. Suspendatoarele și lămpile de plafon sunt fabricate din aluminiu, cristal, plastic, rattan, furnir, textile, acril, ceramică, piele și gips. Plafonul poate fi sculptat (din sticlă și lemn), dacă au fost făcute manual.

Cele mai populare sunt candelabrele temei marine, alb, gri, pastel, maro, tonuri negre,plafonul textil cu ornament, diverse combinații de carcasă de wenge și lămpi de plafon de culoare deschisă.

Datorită acestei varietăți de stiluri și materiale, candelabrele poloneze pot adăuga caracteristici excepționale în orice interior.

Cum sa alegi?

Adesea, candelabruul este baza întregului interior al camerei, astfel că atenția sa deosebită este acordată alegerii sale. Selecția competentă a dispozitivului de iluminat vă va ajuta să vă faceți spațiul funcțional, să reglați percepția zonei și înălțimea plafoanelor și să creați o atmosferă plăcută.

Atunci când alegeți, trebuie să țineți cont de anumiți factori.

Tavan: înălțime, vedere

Pentru plafoanele înalte, este mai bine să alegeți candelabre suspendate, pentru cele mai mici - cele de tavan. Pentru un tavan lucios stretch sunt lămpi plafon adecvate, în sus, și nu încălzirea lămpi cu LED-uri pentru a proteja materialul.

Pentru matte - candelabru cu nuanțe îndreptate în jos.

Suprafața camerei

Pentru o cameră spațioasă - un candelabru mare, pentru o cameră mică suficient de tavan. Puterea trebuie să fie legată de zonă.

Soluție interioară

De regulă, este mai corect să combinați maximum trei tonuri în interior.

Candelabrele poloneze de tonuri de lumină se vor potrivi perfect în interiorul unei nuante pastelate. O cameră cu pereți albi va fi completată de modele întunecate sau de două tonuri. Candelabrele luminate cu modele se vor potrivi în camera potrivită.

Dacă soluțiile clasice de sticlă de cristal sunt potrivite pentru camera de zi, atunci este mai bine ca dormitorul să aleagă o lampă de plafon din lemn sau din material textil. Pentru bucătărie - din sticlă sau plastic. Candelabrele de forme geometrice cu un cadru metalic sau de lemn se vor potrivi în dulap. Coridorul poate fi echipat cu copii de materiale organice.

Prezentarea producătorilor

Printre cele mai renumite companii poloneze, Luminex, Alfa, Sigma, Kemar, Kutek, Kanlux, Nowodvorski, Lampex și altele merită menționate. Abundența producătorilor creează o concurență sporită pe piața internă a Poloniei, care, la rândul său, le obligă să producă bunuri de înalt nivel.

Candelabrele Luminex combină soluțiile originale cu un preț bun; producătorii iau întotdeauna în considerare standardele de calitate. Experții Alfa subliniază simplitatea și accesibilitatea, folosind lemnul natural în fabricarea candelabrelor. Firma Sigma folosește lumina și întunericul ca nuanțe principale, reprezintă gama mare de candelabre în stil clasic modern.

Printre producători există companii precum Namat, care produc doar modele de producție manuală.

Producătorii polonezi produc o gamă largă de lămpi. Ele sunt capabile să combine prețul rezonabil și calitatea europeană cu o varietate de forme, culori și materiale.

Nu este surprinzător faptul că mulți consumatori apreciază candelabrele poloneze, deoarece pentru fiecare este important să cumpărați un produs de calitate la un preț bun.

Veți afla mai multe despre candelabre poloneze în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor