Candelabrele preferate

Dispozitivele de iluminat sunt utilizate nu numai în apartamente sau case, ci și în birouri, birouri, cafenele, holul clădirilor și alte spații. Ele iluminează spațiul și creează o stare de spirit, stabilesc stilul. În mod special populare sunt candelabrele, care diferă în diferite variante.

Candelabrele preferate se disting prin calitatea excelenta a acestora, precum si prin datele externe unice. Datorită acestora, este posibil să creați un interior excepțional, o dispoziție specială în cameră.

Despre companie

Marca comercială preferată îmbină designerii germani și arhitecții care creează produse unice cu o calitate corporativă. În ciuda tineretului relativ, compania este un concurent puternic pentru branduri similare și un producător excelent pe piața produselor de iluminat. Pentru mai mulți ani de muncă, au arătat o gamă largă de lămpi decorative originale și au deschis două fabrici: în Germania și GermaniaChina. Și cele mai bune prețuri și servicii convenabile a oferit cooperarea cu alte țări, inclusiv Rusia.

Compania produce produse care îndeplinesc toate cerințele standardului european de calitate și standardul de calitate al Uniunii vamale.

În linia de produse există aproape toate tipurile de lămpi:

 • staționare:
  • plafon;
  • montat pe perete;
  • construit în;
  • suspendat.
 • portabile:
  • desktop-ul;
  • podea

Această listă nu include doar corpuri de iluminat de mână și montate pe cap.

Pentru fabricarea dispozitivelor de iluminat de diferite tipuri, acest brand utilizează fier. De exemplu, elementele complexe sau în vrac sunt fabricate din aluminiu, alamă și zinc. Armatura și elementele decorative sunt colorate prin galvanizare sau vopsire în diverse moduri. Această companie utilizează sticlă, cristal, ceramică, tesatura, lemn, plastic, acril, gips și multe alte materiale pentru a decora candelabrele. O varietate de modele depinde doar de imaginația designerilor.

stiluri

Compania preferată produce produse în diferite stiluri. "Classic" este o serie de lămpi realizate în stil clasic și pictate în galvanizare.Modelele cu numele "Crystal" combină diferite produse realizate cu cristal. "Techno-LED" este o serie de lămpi încastrate. Numele "În aer liber" se referă la lămpi de grădină.

Un loc special printre gama de candelabre este preluat de stilul "Country", fiind de asemenea numit rustic. Aceste modele sunt realizate din cadru metalic și pictate în tonuri de maro sau bronz. Pentru a accentua stilul modern de interior, designerii companiei au dezvoltat candelabre moderne. Ele au o culoare cromată sau nichel și un aspect concis.

Corpurile de iluminat de iluminat au un aspect practic și ușor ascuțit. Ele seamănă cu iluminatul stradal. Pentru a le crea, folosiți materiale durabile: metal, sticlă și piatră. Culorile lor sunt în cea mai mare parte nuanțe simple și naturale.

sortiment

Vă prezentăm mai multe modele de candelabre preferate, care sunt cele mai populare și sunt capabile să satisfacă diferite gusturi ale clienților.

De exemplu, candelabrul "Edera 1601-4C" este un model clasic compact și spectaculos. Este realizat dintr-un corp metalic maro și patru nuanțe de sticlă albă.

Modelul "Snow 1698-6P" cu accesorii cromate și nuanțe rotunde albe.Un astfel de candelabru se potrivește perfect într-un interior luminos și fixarea cu un cârlig va asigura funcționarea fiabilă pe termen lung.

Cristal și metal combinate în lampa de plafon Rabat 1578-1PC. Prețul său scăzut se datorează zonei mici de iluminare - 2 metri pătrați. Acest candelabru compact și original, cu un bec luminos, poate fi folosit ca lumină de noapte.

"Bolos 1742-2P" este un alt model mic, dar deja proiectat pentru două lămpi cu incandescență. Realizat în tonuri negre și gri și este proiectat pentru camere mici.

Următoarele candelabre de lux nu numai că merită, ci și că ar fi prea scumpe. Modelul "Prismen 1891-8P" are lămpi de întărire mată neagră și plafon din sticlă cu 8 becuri. Este perfect pentru camere mari, realizate în stil modern sau de înaltă tehnologie.

Candelabrul luxos "Teresia 1650-20P" este fabricat din metal auriu și cristal. Acest model va fi combinat armonios cu stilul baroc din interior.

opinii

O companie tanara si promitatoare a castigat rapid popularitatea pe piata de iluminat. Feedback-ul despre companie și produsele sale este în mare parte pozitiv. Dezavantajele includ numai prezența unor magazine de marcă nu în toate orașele din Rusia.Cu toate acestea, această problemă este ușor de rezolvat prin livrare.

Cumpărătorii evidențiază următoarele avantaje ale produselor companiei:

 • calitatea și fiabilitatea dispozitivelor de iluminat;
 • gamă largă de modele;
 • disponibilitatea bugetului și a modelelor scumpe;
 • probleme rapide cu căsătoria.

Rezumând, putem spune cu siguranță că candelabrele preferate combină o gamă largă, o calitate impecabilă și prețuri rezonabile. Toate modelele de corpuri de iluminat respectă standardele internaționale de calitate și respectă tendințele modei. Datorită profesionalismului designerilor, sunt create capodopere reale care dau confort și confort. Și maeștrii din materiale de înaltă calitate își aduc ideile la viață.

Apoi, consultați o prezentare generală a unui model interesant al lampii de la compania Favorite.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor