Candelabrele Mytoni

Din alegerea corectă a iluminatului depinde de confort, frumusețe și iluminare confortabilă în casă. Candelabrele Mytoni, renumite pentru designul și originalitatea lor, pot ocupa un loc vrednic în interior.

Despre marca

Maytoni este un brand popular din Germania. Compania produce lămpi interioare de diverse dimensiuni, stiluri și scopuri. Marca sa stabilit deja pe piața europeană, este, de asemenea, cunoscută în Rusia.

Compania germană și-a început activitatea în 2009. De la înființare, nu a încetat să se îmbunătățească, să studieze noile tehnologii, să producă modele relevante.

Astăzi, în colecțiile mărcii există candelabre, pandantive, plafoane și lămpi de perete, lămpi de perete, spoturi, spoturi într-un cadru frumos. De asemenea, în gamă există lămpi de masă, lămpi de podea, dispozitive de iluminat exterior.

Pe site-ul oficial, puteți alege un glas pentru o lampă de podea sau o lampă de birou la alegere, precum și un burete special pentru curățarea materialelor textile.

Colecția "Imagine" pentru iluminarea picturilor ea însăși este o operă de artă. Fiecare model poate fi considerat pentru o lungă perioadă de timp, admirând formele bizare și ornamentele sculptate.

Cunoscut pentru companie și lansarea de lămpi de economisire a energiei de marcă. Acestea sunt prezentate într-o mare varietate de forme și mărimi, caracterizate printr-o eficiență luminată ridicată și un consum redus de energie.

Cea mai înaltă calitate germană, combinată cu un design rafinat și prețuri accesibile - acestea sunt caracteristicile distinctive ale tuturor produselor companiei. De asemenea, este importantă analiza regulată a nevoilor clienților. Datorită acestei cercetări, marca rezolvă multe probleme, făcând lămpile sale și mai practice.

De exemplu, nu întotdeauna înălțimea tavanului vă permite să fixați candelabruul pe un lanț decorativ și, de fapt, modelele clasice ale multor producători au exact acest design. Compania Maytoni oferă posibilitate de opțiuni de montare (pe bara și pe lanț). Detalii pentru ambele metode de instalare sunt incluse în pachetul de candelabre,care permite proprietarului să regleze în mod independent înălțimea suspensiei.

Nu uitați marca și proprietarii de apartamente mici. De exemplu, o serie «Eurosize» create special pentru astfel de spații.

Tavanul elegant elegant, cu fixare elegantă, nu face interiorul mai greu, ci, dimpotrivă, dă situației o ușoară ușoară.

Caracteristici și beneficii

Candelabrele Maytoni sunt foarte populare. Acest lucru se datorează unui număr de avantaje valoroase ale colecțiilor de mărci:

  • Calitate. Toate produsele companiei respectă standardele europene de calitate. Designul fiecărui model este gândit la cel mai mic detaliu. În același timp, produsele sunt supuse unui control strict în toate etapele producției. Respectarea cerințelor cele mai ridicate ale candelabrelor este confirmată de certificatele relevante.
  • Securitate. Corpurile de iluminat sunt fabricate din materiale care sunt sigure pentru oameni și animale și nu emit vapori nocivi.
  • Stil. Gama de mărci include candelabre de tavan și pandantive de diferite stiluri și dimensiuni. Acesta este un sofisticat clasic, original și modern, și mansardă carismatică. Un plus este posibilitatea de a cumpăra sconturi de lux într-un set cu un candelabru, realizat într-un singur design.

materiale

În fabricarea lămpilor Maytoni utilizează numai cele mai bune materiale de înaltă calitate:

  • Unul dintre cele mai pure tipuri de cristal rezistente la deteriorări mecanice, nemanjite în îngrijire, arată luxos. Mulți candelabre de cristal sunt disponibile cu acoperire prin electroliză. O astfel de prelucrare permite produselor să reziste la expunerea chimică, cresc rezistența la coroziune.
  • Suspensii termice intermediare speciale previne riscul de incendiu sau deteriorarea plafonului datorită efectelor termice. Firele sunt livrate cu izolație dublă, au capacitatea de a conecta la sol.
  • Tavan pentru materiale Sunt fabricate din organza, satin, mătase, in, bumbac și alte țesături. Toate acestea sunt prevăzute cu un strat de protecție împotriva prafului. Elementele decorative de fixare adezive sunt rezistente la temperaturi ridicate și umiditate.

Prezentarea colecției

"Diamant Cristal"

Această colecție impresionează cu luxul cristalului și rafinamentului designului. Candelabrele, care amintesc de candelabrele medievale, vor decora sufrageria spatioasa in stilul palatului. Elementele translucide, buclele elegante, completate de picături de cristal, fac din fiecare model o adevărată operă de artă.Becurile cu becuri de lumină sporesc efectul de stimulare.

Candelabrele rotunde masive, în stil clasic, constând din multe cristale irizate, vor arăta perfect într-un interior elegant.

Modelele fantastice ale firelor de cristal și margelele mari combină atât elementele clasice, cât și cele moderne.

Simultan cu lansarea colecției, brandul a oferit cumpărătorilor și un mijloc de curățare a cristalului. Acest produs unic evită procesul lung de spălare și ștergere a unui candelabru. Este suficient doar să pulverizați lichidul pe suprafața iluminatorului.

Componentele compoziției dizolvă instantaneu murdăria și praful, uscându-se fără pete și pete.

«Elegant»

Această colecție combină modele din diverse materiale. Stilurile sunt, de asemenea, variate. Cu toate acestea, produsele din această serie au ceva în comun. Toate candelabrele au un aspect elegant și un design unic.

Modelele cu nuanțe textile pot aduce confortul casei chiar și într-o sală spațioasă. Fiecare produs în stilul Provence este învăluit în romantismul francez.

Modelele moderne cu nuanțe rafinate sunt universal. Aceste lămpi arată foarte bine în sufragerie și în dormitor și în bucătărie.Designul modest de aici este compensat de rafinamentul finisajului.

Baros de candelabre prezent în colecție. Dar, spre deosebire de seria cristalului, există mai multe părți metalice. Culorile de acoperire sunt variate. Acesta este cromul rece, smalțul alb, aurul crem și alte opțiuni.

Modelele de lemn în formă de volan sunt concepute pentru iubitorii de subiecte marine. Și pentru naturi romantice există cel puțin opțiuni originale.

Candelabrele Maytoni cu păsări sunt cunoscute de mulți. Creaturile de culoare albă de zăpadă păreau să zboare și se așezară un minut să se odihnească, așa că sunt descrise natural. Un astfel de candelabru va fi, fără îndoială, punctul culminant al oricărui interior. Acesta va surprinde oaspeții și va încânta proprietarii, forțând de fiecare dată să fie atins de designul dispozitivului de iluminat.

O serie de lămpi cu balerine elegante care decorează cadrul produsului este o altă creație a companiei, care își mărește popularitatea și recunoașterea pe piață. După decorarea casei cu un asemenea farmec, veți crea o atmosferă de romantică magică și rafinată, subliniind dorința dvs. de frumusețe.

Nu cu mult timp în urmă, colecția a fost completat cu un alt set minunat.Se compune dintr-un candelabru, o lampă de perete, o lampă de podea și o lampă de masă decorată cu îngerii fluturători.

Royal Classic

Candelabrele acestei colecții sunt similare modelelor din seria "Elegant". Singura diferență este în designul de produs mai solid și mai stricte. Culori calme, textile de nuante delicate, metal, pandantive de cristal - toate acestea creeaza corpuri de iluminat care pot decora orice camera de zi clasica.

«Casa»

Această colecție este foarte specifică. Candelabrele dure din stilul mansardei, variațiile interesante ale muzicii de țară, modelele orientale neobișnuite ar trebui alese doar pentru un interior de design cu un design clar.

Caracteristicile comune sunt predominanța nuanțelor întunecate (negru, maro), elemente forjate, metal în culoarea "bronz", "nichel-aur".

«Modern»

Originalitatea și libertatea de exprimare sunt trăsăturile distinctive ale acestui grup de candelabre. Astfel de corpuri de iluminat se potrivesc perfect în decorul de înaltă tehnologie, moderne, minimalism.

Puteți alege un model laconic cu un cadru din metal cromat și nuante de sticlă mată albă. Sau poate fi o versiune futuristică, asemănătoare unui design străin. De asemenea, în colecție sunt și candelabre artistice decorative. Abundența de sticlă și metal reflectă perfect tendințele actuale în design. Și detaliile de cristal adaugă o notă subtilă de glamour discretă și de lux pentru modelele individuale.

«Geometrie»

Modelele de plafoane din această serie combină o geometrie clară a formelor. Rigoarea laconică a designului și a designului plat al abajururilor, care ascund complet lămpile, permit utilizarea dispozitivelor în orice cameră (cameră mică, bucătărie, hol).

opinii

Proprietarii candelabrelor de la compania Maytoni sărbătoresc designul spectaculos al modelelor. Unele candelabre sunt atât de unice încât nu au analogii pe piață. Mulți cumpărători susțin că, după o lungă căutare pentru o opțiune potrivită, s-au oprit pe produsul acestui brand tocmai datorită aspectului original.

Cetățenii sunt mulțumiți de prețuri accesibile pentru produse și ușurință în utilizare. Cu toate acestea, opiniile cu privire la calitatea candelabrelor sunt contradictorii.

În plus față de recenziile clienților mulțumiți, există și reclamații privind amenajările slab vopsite pe Web. Uneori, atunci când se despachetează, zgârieturi și chips-uri sunt găsite. Unii proprietari de candelabre Maytoni sunt nemulțumiți de calitatea nuanțelor textilelor. Perturbarea cauzată de afluxul de adeziv pe țesătură, firele proeminente.

În ceea ce privește instalarea, opiniile diferă. Unele dispozitive sunt instalate ușor și rapid, fără a cauza dificultăți.

Produsele separate după montaj se dovedesc a fi asimetrice (poate exista o diferență în nivelul aranjamentului plafonului).

Aflați mai multe despre candelabrele Mytoni din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor