Vintage candelabre

Un aspect important al designului interior este iluminarea corespunzătoare. Organizația sa competentă din cameră va da un sentiment de confort și o atmosferă confortabilă în orice moment al zilei și poate, de asemenea, să schimbe vizual spațiul spre bine. Un punct culminant al casei tale poate fi candelabru de epocă. Acest articol discută modul în care puteți combina produsele de epocă și stilul interior interior modern.

Caracteristici și beneficii

Elementele de iluminat în stil vintage sunt cele care au fost create și au fost populare la începutul secolului XX. În prezent, designerii creează o mulțime de lucruri antice care se potrivesc perfect în interiorul modern și nu arată mai rău decât antichitățile. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți găsi copii reale ale modei acelei epoci, păstrate cu grijă de către colecționari.

Produsele în acest stil sunt un lux deosebit de ostentativ. Trebuiau să demonstreze statutul proprietarului lor în timpul bilelor și recepțiilor nesfârșite. De asemenea, oamenii bogați au decorat astfel de candelabre, nu numai cu săli, ci și cu camere obișnuite pentru a atrage atenția suplimentară și pentru a-și lăuda bogăția.

Ar trebui să fie luate în considerare mai detaliat cum au lucrat maeștrii acelor ani:

  1. Sunt preferate materiale scumpe care ar fi trebuit să dureze mai mult de o duzină de ani și să arate spectaculoase (pentru a se potrivi cu proprietarii lor).
  2. Adesea au folosit mai multe materiale, combinate naturale și scumpe, iar abajururile au fost brodate cu fire de aur, textile scumpe și decorate în continuare cu cristal.

În prezent, producătorii oferă multe produse în acest stil pentru diferite gusturi ale clienților. Cel mai adesea - este elegant, cu un set de modele ale produsului. Ele pot fi simple și concise, și fanteziste. Articolele de epocă pot fi vopsite într-o singură culoare sau completate cu inserții multi-colorate.

Cei care au grijă de natură și preferă materiale care respectă mediul pot să aleagă o treabă extraordinară.De asemenea, se potrivesc lămpi din cristal pur. În producția de astfel de specimene nu există substanțe nocive, iar detaliile candelabrului sau lămpii nu sunt prelucrate de substanțe chimice nocive, ceea ce reprezintă și un plus.

Astfel de candelabre arata bine cu mobilierul modern si stilul retro. Interiorul modern al acestei lămpi îl face mai aristocratic și neobișnuit. Arată frumos și potrivit în orice stil.

specie

Există multe varietăți de candelabre în stilul de epocă. Ele diferă în design și sunt create pentru diferite stiluri de interior. Opțiuni interesante care rezonează în inimile multor iubiți de acest stil sunt prezentate mai jos.

  • Forjate. Aceste candelabre arată foarte elegant. Întreaga structură este montată folosind lanțuri metalice și este atașată la tavan. Arată destul de impresionant și interesant. Sconturile pot fi similare cu sfeșnicele cu o multitudine de lumânări. Uneori există abajururi neobișnuite din sticlă. Astfel de candelabre sunt mai des cupru sau maro. Acest lucru se datorează culorii întunecate a materialului din care este fabricat produsul.
  • Candelabre din sticlă cu cristale au fost larg răspândite în perioada sovietică.În fiecare familie bogată erau lămpi din cristal, ca simbol al bogăției și al statutului înalt al societății proprietarilor. Mulți au căutat să salveze și să cumpere un astfel de candelabru pentru a apărea în ochii altor oameni bogați. În zilele noastre, există o mare selecție de iluminare în acest stil, dar trebuie să rețineți că unele opțiuni arată fără gust. Este necesar să le alegeți foarte meticulos. Candelabrele din cristal cu adaos de elemente colorate par interesante, sub razele de iluminare artificiala aceste modele arata cele mai impresionante.
  • Lămpi din plastic sunt o alternativă comună astăzi. Desigur, puteți găsi cu greu produse originale din plastic de la începutul secolului XX. La acea vreme, acest material nu a fost încă folosit, dar în a doua jumătate a secolului, au început să facă versiuni interesante de candelabre din plastic. De exemplu, plafon luminos și chel, care părea destul de impresionant și a întors ochii oaspeților. Asemenea detalii pot arăta bine și pot decora diferite încăperi, de exemplu, un dormitor și o sală.
  • Lemn. Acest material este deosebit de bun pentru atmosfera veche.Tonul dorit al interiorului poate fi setat chiar și cu un element interior atât de simplu ca un candelabru. Asta va fi destul. Această categorie de obiecte antice rămâne în continuare în topul tuturor produselor în stil vintage. O astfel de lampă se va potrivi în orice interior și va fi combinată cu orice material. O astfel de achiziție vă va mulțumi mulți ani, bineînțeles, cu grija corespunzătoare a produsului.

În secolul trecut, candelabrele din lemn au fost deosebit de apreciate, iar maeștrii au încercat să pună ceva mai mult în ei decât să facă lucrul la comandă. Tratate cu grijă pentru aceste produse și proprietarii. Deoarece lucrarea a fost făcută conform ordinului, este cea mai conformă cu preferințele clientului.

Tehnologiile moderne permit realizarea candelabrelor mai elegante și mai ieftine cu îngerii, ceea ce nu afectează calitatea produsului. Dimpotrivă, ele pot arăta mai bine decât produsele fabricate din lemn natural. Dar trebuie amintit că astfel de modele necesită o atenție specială, precum și condiții speciale de temperatură. Pentru instalarea de camere ideale, cum ar fi living și dormitor.

Utilizați în interior

În ciuda faptului că vintage agățat produse au un aspect destul de specifice,cu plasarea corectă și schema de culori bine aleasă pentru obiectele de interior, obiectele stilizate sau antice se potrivesc bine în orice ansamblu. Ele pot fi un plus extraordinar și un punct culminant în cameră. Astfel de articole încânta ochii proprietarilor și nu merg neobservate de oaspeți.

  • Țară. Aceasta este una dintre aceste opțiuni atunci când temerile că candelabrul nu se potrivesc în interiorul casei ar trebui să fie complet aruncate. Becuri cu bază de fier forjat sau candelabre cu lanțuri și o abundență de lămpi se potrivesc în interiorul camerei în acest stil. Astfel de produse vor inspira o stare liniștită de seară de vară pe o fermă de cowboy sau un bar singuratic în stepa americană. Alegerea acestui stil, ar trebui să te uiți la candelabrele vintage tavan.
  • Provence. Acest stil este folosit atunci când doriți să vă faceți casă confortabilă, să injectați în atmosfera sa un sentiment de acasă și un loc singuratic. Lămpile antici perfect completează un astfel de ansamblu. Lămpile cu lămpi, lămpile cu lampă și candelabrele pot fi utilizate în acest stil atât separat, cât și împreună. În această situație, ele nu numai că nu vor părea greoaie sau urâte, ci, de asemenea, subliniază toate liniile de stil.

Afișe de țesături - cea mai bună opțiune pentru lămpile de măsline. Model mic, flori drăguțe și elemente de floră și faună - o astfel de imprimare va sublinia doar frumusețea și eleganța produselor. Aceste abajururi sunt deosebit de bine combinate cu elemente forjate din metal. Deci, beneficiați de un design de iluminat excelent care se potrivește perfect cu designul unei case din țară sau din cabane. Lustrele antici armonizează bine modelele din fier forjat.

  • Clasic și modern. Mulți designeri pretind că candelabrele de epocă se pot îmbina perfect într-un stil clasic. Produsele antice cu numeroase becuri și elemente în formă de lumini vor deveni o decorare expresivă și la modă a camerei dvs. Acest candelabru este ideal pentru acele camere în care petreceți cel mai mult timp sau relaxați-vă.
  • Modern. Dacă apartamentul dvs. este decorat în stil modernist, atunci puteți utiliza și produse în stil vintage. Varietatea de corpuri de iluminat de pe piață vă poate induce în eroare la început, dar găsiți modele care se încadrează perfect în stilul modern și devin o parte importantă a interiorului.Acestea vor atrage atenția oaspeților și vor deveni un adevărat punct de atracție al camerei. Vă recomandăm să acordați atenție produselor cu elemente din metal și lemn.

Pentru acest stil popular este caracterizat de interior și decor, având o linie ondulată și elegantă. Spectaculoasele candelabre de vintage cu decoruri similare sunt foarte ușor de găsit, deoarece acestea sunt destul de comune.

Se poate concluziona că candelabrele de epocă reprezintă o opțiune pentru iluminarea unei încăperi pentru toate timpurile. Se potrivesc perfect în interiorul oricărei încăperi. Găsiți o opțiune interesantă care vă completează perfect interiorul și va fi un produs special și unic în apartamentul dvs.

Puteți vedea mai multe soiuri de candelabre de epocă în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor