Caracteristicile și caracteristicile lenjeriei de copil de la poplin

Majoritatea părinților sunt foarte atenți la alegerea așternutului pentru copii. Că afectează în primul rând calitatea somnului copilului. O popularitate crescândă pe piața modernă câștigă un set de așternut de poplin.

Ce este?

Poplin este o țesătură naturală țesută din fibre de bumbac. Uneori se adaugă fire de sinteză, mătase sau lână. Poplin are un fir de țesut neobișnuit de grosime diferită, motiv pentru care țesătura este atât de plăcută la atingere. Datorită acestei trăsături, ea este favorită în coaserea hainelor pentru copii. Deoarece pielea copiilor este moale și moale, poplinul moale crează condiții confortabile pentru somn și odihnă. Caracteristicile lenjeriei din această țesătură includ, de asemenea, următoarele caracteristici.

  • Hipoalergenic, fără iritație, deoarece folosește numai fibre naturale și sigure pentru a crea poplin.

  • Forța de aderență. Datorită țesăturii nestandard, țesătura poate rezista până la 200 de spălări ale mașinii fără deformări semnificative.

  • Nu se estompează și nu se estompează. Vopseaua este aplicată pe stratul inferior al fibrei, astfel încât modelul devine mai luminos și mai saturat chiar și după spălarea mașinii.

  • Băutură bună. Lenjeria creează ventilație invizibilă a aerului, iar copilul nu va transpira sau se va îngheța sub el.

  • Are capacitatea de a nu transmite și păstra căldura. De aceea, acest kit poate fi folosit atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. În vara copilul nu va fi fierbinte, iar în frigul de iarnă.

  • Aspect atractiv și preț rezonabil.

  • Luminozitatea și moaleitatea materialului vă va face să vă simțiți confortabil chiar și pentru copii.

Din neajunsurile unor astfel de lenjerie de corp nu se poate observa decât inaccesibilitatea în magazinele de vânzare cu amănuntul. Dar un astfel de kit poate fi achiziționat de la magazinul online al producătorului.

Sfaturi pentru alegere

Atunci când alegeți lenjeria de copil de la poplin, trebuie mai întâi să acordați atenție croitorii și calității produsului.Acest lucru va economisi bugetul, iar achiziția va fi mai mare de un an. Ar trebui să acordați atenție și compoziției țesăturii. Mulți producători adaugă fibre sintetice, ceea ce are un efect negativ asupra calității. De aceea, ar trebui să se acorde prioritate producătorilor renumiți și siguri de așternuturi.

Acordarea atenției țării de origine este un alt motiv. Dimensiunile lenjeriei din brandurile asiatice și rusești ușor, dar diferă. De exemplu, un set de lenjerie de pat de 1,5 persoane într-un pat rusesc va avea dimensiuni standard (150x200 cm), iar lenjeria de corp a producătorului asiatic va fi de obicei cu 3-7 cm mai mică.

Înainte de a cumpăra trebuie să acordați atenție calității imaginii. Ar trebui să fie luminos și bine imprimat. În același timp, experții și mamele experimentate nu recomandă alegerea lenjeriei de corp cu imaginea eroilor agresivi sau a culorilor prea luminoase. Lenjeria ar trebui să-l înființeze pe copil să doarmă și să nu-și mai excită din nou sistemul nervos.

îngrijire

Set de pat de poplin, realizate din fire de bumbac, fără adăugarea de fibre chimice, de regulă, nemenționat în îngrijire.Se poate spăla adesea la temperaturi ridicate și la viteze mari de centrifugare. Nu se teme de pete și de uscare rapidă. Astfel de haine în orice condiții se vor întoarce la forma originală. Adesea, nu trebuie nici măcar să fie călcat, deoarece după uscare, poplinul este netezit de unul singur.

Dacă a fost cumpărată lenjerie cu adaos sintetic, atunci ar trebui să fie spălată într-un mod delicat și la o temperatură care să nu depășească 40 de grade. Dacă aceste reguli nu sunt respectate, acestea se pot micșora.

Poplin cu mătase necesită, de asemenea, îngrijire delicată. Spălarea în mașină este posibilă la viteze mai mici de centrifugare și cu detergenți lichizi speciali. Kitul poate fi spălat manual, urmând indicațiile de pe etichetă.

Un set de pat poplin cu alegerea potrivita si grija va fi capabil sa serveasca copilul de ani de zile, si va da un somn linistit.

Despre așternuturile din poplin, vedeți videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor