Scaune designer de bar într-un interior modern

 Scaune designer de bar într-un interior modern

Scaune de bar sunt un element popular în designul bucătăriilor moderne. O astfel de cerere este dictată de necesitățile de zi cu zi - spațiile de bucătărie ale unei clădiri tipice nu se pot lăuda cu o suprafață mare. Deci, atunci când aveți nevoie pentru a economisi spațiu pe ceva, scaun bar vine la salvare. Sunt modele de înaltă calitate, echipate cu spate sau fără ea, care se potrivesc perfect în interior, vor încânta cu designul original și funcționalitatea convenabilă.

Caracteristici speciale

Scaune de bar în bucătărie - o soluție neobișnuită pentru cameră. Designerii evidențiază următoarele caracteristicile acestui interior:

 • Prezența / absența elementelor relaxante.Pe unele modele poate exista o spate, pe unele nu este (arata ca scaune inalte).
 • Un scaun mic care diferă în funcție de două criterii:
  1. gradul de rigiditate - sunt dure, tapițate, moi, fără umplutură.
  2. forma scaunului - rotund, pătrat, în formă de diamant, oval.
 • Înălțime - aceste scaune sunt mult mai mari decât modelele obișnuite de bucătărie.
 • Prezența mecanismelor de susținere a diferitelor modificări: picioarele sunt conectate printr-o partiție, un singur suport asemănător cu o coloană.
 • O varietate de materiale utilizate (lemn, metal, plastic) și combinațiile acestora.

Modele și designeri

Există multe modele și soiuri de scaune de bar, care la un moment dat au fost create de designeri talentați și faimoși. Cele mai populare sunt:

 • "Seria 7" - o colecție realizată de arhitectul și designerul danez A. Jacobsen cu mai mult de 60 de ani în urmă. Trăsături distinctive - eleganță și grație, combinate cu concisitatea. Acest model va fi un plus extraordinar pentru orice bucatarie.
 • Concept mai modern propus în 2006 H. Gasca. Secretul succesului este o formă neobișnuită sub forma unei valuri cu contraste geometrice clare.
 • Designerii japonezi Shin și Tomoko Azumi împreună cu compania Lem piston produce mobilier de bucătărie cu o siluetă impecabilă. Folosirea pieilor naturale, a esteticii orientale, a înaltei calitati si a aspectului reprezentativ sunt componentele succesului acestor scaune.
 • Scaune expresive și neobișnuite din punct de vedere structural, create de S. Jivannoni - conducător «Bombo» amintește de mobilierul de casă din discoteca anilor '80.
 • Norman Cherner (Cherner) a propus o colecție clasică cu contururi netede curbate, ca o clepsidră.
 • Designerul P. Cortes, cu creatiile sale, atrage viata fara griji a cluburilor de noapte din anii '90. linie «Jamaica» - Este un echilibru între jucăuș și practic, bazat pe un cadru de tuburi metalice.
 • Scaunele «Fjord» combină libertatea și sofisticarea, frumusețea și naturalețea Norvegiei. Designul constă dintr-un cadru din oțel fără greutate și din piele, reprezentând o formă atrăgătoare.

materiale

Pentru producția de scaune se folosesc trei materiale principale - metal, plastic și lemn.

Materiale naturale și ecologice - lemn, va fi întotdeauna în cerere de către consumatori.Principalele sale avantaje sunt: ​​durabilitatea, durabilitatea, versatilitatea (produsele se vor potrivi în orice interior), ușurința de decorare, capacitatea de a picta în diferite culori.

Costul ridicat - singurul negativ.

Metal - durabil, rezistent la uzură și material funcțional. Este folosit singur sau combinat cu lemn, plastic. Un plus important al scaunelor metalice este posibilitatea reglării înălțimii datorită caracteristicilor de design. Cu toate acestea, ele sunt destul de grele și dificil de a se deplasa în bucătărie.

Plasticul este un material disponibil financiar. Scaunele din acesta sunt durabile, originale, ușor de întreținut, dar durata lor de viață va fi mai mică decât cea a lemnului și a metalului.

Scaunele, pernele și spatele sunt realizate din țesături, din piele, din piele. Ele adaugă confort, efectuează o funcție decorativă, leagă obiectele de bucătărie într-un singur set.

Pentru a combina cele mai bune proprietăți ale celor trei materiale într-o piesă de mobilier, combinați-le unul cu celălalt. O opțiune bună - un cadru din metal și un scaun din lemn. Ergonomia are un design care vă permite să distribuiți în mod egal sarcina, asigurând astfel o durată lungă de viață.

În plus, combinația de materiale vă permite să maximizați imaginația de design în decorarea.

Sfaturi pentru alegere

Atunci când cumpără scaune de bar, designerii sfătuiesc să acorde atenție unui număr de puncte:

 • Material, culori, stil, tapițerie. Alegerea depinde de preferințele personale, de designul bucătăriei, de oportunitățile financiare.
 • Înălțime. Poate fi reglabil și neregulat. Atunci când alegeți, este necesar să fiți ghidați de înălțimea barei sau a mesei și de înălțimea medie a gospodăriei;
 • Dimensiunea scaunului. Depinde de parametrii membrilor familiei și de timpul pe care este planificat să-l cheltuiți pe scaun.

De asemenea, scaunul trebuie să fie confortabil, dacă este necesar, cu cotierele echipate.

stiluri

Hi-tech implică scaune simple, concise, din metal sau plastic. Din nuante se potrivesc cu argint, gri, negru, alb. Aceleași principii aderă la minimalism.

Clasicele permit scaune din lemn cu textil și piele tapițată. Culorile sunt calme și adânci - întreaga paletă este maro.

Țara confortabilă va evidenția modele din lemn, metal, rattan cu elemente din răchită.

Loft este un stil universal, toate materialele sunt potrivite aici, în funcție de tehnicile folosite în interiorul bucătăriei.

Modernul neobișnuit oferă două opțiuni pentru scaune. Dacă se află în lumina reflectoarelor, este mai bine să alegeți o tapițerie luminată, texturată. Dacă scaunele joacă rolul unui obiect secundar, merită să opriți alegerea opțiunilor neobișnuite și elegante.

Interioare frumoase

Crearea unui interior elegant și modern cu scaune de bar este ușor, se potrivesc perfect în multe stiluri, creând sunete interesante pentru seturile de bucătărie.

Un model interesant - picioarele înalte subțiri și o spate curbată aduc eleganță și greutate. În aceste modele, toate cele trei materiale sunt folosite - plastic, lemn, metal, care oferă o rezistență suplimentară. Obrazul moale de nisip cu tranziții în maro face un accent luminos pe bucătărie, realizat în culoarea albă.

Aceste scaune de bar sunt realizate sub formă de scaune. Ele sunt solide, fiabile, stabile. Materiale dure - metalul și lemnul se concentrează pe durabilitate, iar designul ergonomic vă permite să economisiți spațiul de bucătărie prin glisarea scaunelor sub masă.

Scaune originale pentru stilul high-tech.Metalul și plasticul subliniază conceptualitatea interiorului, iar forma de undă asigură o potrivire confortabilă.

Un model în cerere datorită practicității și aspectului său. Scaune ordinare, numai înalte. Lemnul și pielea sunt o combinație câștigătoare.

O prezentare generală a celor mai faimoase și confortabile scaune de bar, puteți vedea în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor