Scaune de bar în diferite stiluri

Practic, scaunele de bar sunt asociate cu interioare moderne. Cu toate acestea, posibilitățile de utilizare a acestora sunt mult mai largi. Trebuie doar să cunoașteți principiile cheie, iar apoi să alegeți cea mai bună opțiune pentru orice tip de interior nu este dificilă.

Caracteristici speciale

Bar scaun este ușor de învățat:

  • El este mai presus de obișnuit;

  • Echipat cu un scaun relativ mic;

  • Spatele este mic sau complet absent;

  • Există pași pentru aterizare ridicată nu a provocat neplăceri.

Acest format vă permite să economisiți spațiu într-o bucătărie mică.

Pentru fabricarea producătorilor de rame utilizează în principal metal sau lemn.

model

Tehnologia Hi-Tech este destul de populară, și mulți oameni le place să sublinieze angajamentul lor față de progresele tehnologice moderne. Cea mai bună modalitate de a exprima este scaunele de bar de o configurație strictă, concisă, realizată din oțel cromat. Scaunul de bar modern este cel mai adesea echipat cu spatele în spate și balustradă laterală mică. Pentru fabricarea scaunelor sale sunt folosite piele sau țesături.

Muzica country pare incompatibilă cu utilizarea scaunelor de bar, dar nu este. O soluție rezonabilă este utilizarea de mobilier mic, decorat cu sculpturi în spiritul folclorului. Scaune in stil clasic, cel mai adesea din lemn, cu scaune invelite in piele sau tesatura durabila. În loc de lemn natural, puteți alege o frumoasă forjare, dar întotdeauna cu tapițerie bună și cotiere confortabile.

Vintage poate arăta foarte atractivă atât într-o cameră decorată în același mod, cât și într-un decor modern, atâta timp cât armonia este menținută între ele. O caracteristică caracteristică a acestui stil este dominația contururilor drepte și a cantității minime de decor și nimic care ar distrage atenția de la sarcina principală, arătând povestea vechiului design.

Scaune de bar în stil retro nu au un singur "canon"; ele diferă în funcție de epoca particulară pe care o imită. Versiunile în spiritul anilor 1940 sunt în mod deliberat grosiere și simple, numai elementele textile diluează puțin acest sentiment. Stilul anilor cincizeci este țesături luminoase cu un singur culor și incluziuni plastice.

Mobilierul antici nu ar trebui să-și amintească nici măcar de la distanță secolul al XX-lea, și chiar "vechiul" poate fi diferit în aparență. Unii designeri preferă stilul cabanei, alții se inspiră din imaginile conacului sau ale vieții satului. În orice caz, ideea designerilor ar trebui să fie exprimată de lemnul însuși - structura sa naturală este utilizată cât mai mult posibil.

Clasicul este potrivit dacă bucătăria este suficient de mare. Puteți să vă subliniați ideea cumpărați scaune special realizate "din când în când".

Provence - acestea sunt toate deciziile care par să vă ducă în țărmul sălbatic undeva pe coasta mediteraneană. Elementele indispensabile ale acestui stil sunt harul, absența oricărei pomposități și pretențioase. Stilul hinterlandului francez permite folosirea hainelor pentru lenjerie pentru scopuri decorative, se recomandă utilizarea modelelor florale în design.

Formatul scandinav este atractiv deoarece implică experimente indraznete cu configurația geometrică a mobilierului. Dacă doriți să creați un interior original și nu prea colorat, aceasta este o decizie destul de rezonabilă. Culoarea albă domină, iar acest lucru vă permite să adăugați maximum de ușurință și prospețime atmosferei. Indiferent cât de originală este forma de mobilier în stil scandinav, acestea sunt invariabil funcționale și practice.

Doar o abundență de detalii decorative și sculptură este inacceptabilă.

Soluții de culoare

Culorile de înaltă tehnologie sunt deseori negre, albe sau gri, deși acest lucru nu este deloc necesar. Dar într-un interior modernist este mai corect să se concentreze asupra culorilor pastelate și plictisitoare. Fuziunea și arta pop - este un domeniu larg de experimente cu culori și forme. Este aproape imposibil să găsești pentru ei soluții "prea extravagante".

Scaunul de bar în stil scandinav este în principal fabricat din lemn de culoare deschisă.

Culorile luminoase de culoare joacă un rol de accente expresive.

Opțiuni spectaculoase

Scaune de bar pot avea o varietate de accente de design, și mulți dezvoltatori preferă să varieze tipul de picioare.Numărul lor și forma geometrică se schimbă, sunt practicate diferite finisaje. Modelul transparent "Louis Ghost" pare a fi "invizibil" și nu depășește spațiul vizual.

Dacă nu puteți obține un produs de designer real, nu aveți nevoie să disperați - scaunele relativ ieftine de bar C-300 din producția poloneză va arăta, de asemenea, bine. Dar, cu fonduri suficiente, scaunul, lansat în Italia, poate fi recomandat în siguranță - toate produsele de acolo sunt de înaltă calitate, de bună calitate și frumoase.

Sfaturi pentru alegere

Produsele cu brațe și spate sunt cele mai utile dacă aveți nevoie de:

  • Înlocuiți masa de masă de înaltă calitate cu un bar;

  • Utilizați-l ca bar de acasă;

  • Organizați un loc de muncă.

Paturile cu patru picioare sunt mai fiabile decât toate celelalte opțiuni, iar cu cât este mai mare pasul, cu atât mai bine.

Scaune de bar pliabile sunt potrivite într-o bucătărie mică; acestea sunt, de asemenea, utile dacă primiți oaspeți numai ocazional.

În următorul videoclip, consultați o prezentare generală a unui model interesant al unui scaun de bar din metal.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor