Cum de a alege un scaun pliant pliabil?

Nu este neobișnuit să ai un bar pliabil sau staționar în bucătăria din casă sau în camera de zi. Această piesă de mobilier este foarte elegantă, modernă și, cel mai important, confortabilă, deoarece se confruntă cu sarcina de a găzdui un număr mare de oaspeți. Pentru a nu strica designul interiorului și pentru a face confortabil confortabilul barului, este necesar să alegeți scaunele potrivite pentru acesta.

Caracteristici speciale

Diferența dintre bar și mobilierul în cauză este înălțimea lor. Inițial, astfel de mobilier a fost folosit numai în zone de recreere, baruri și cluburi. La masă lungă și mare, era mai convenabil ca vizitatorii să comunice între ei și să facă ordine.

În timp, modele de restaurante și baruri de rafturi și scaune au început să se mute în case particulare și apartamente. La început a fost destul de scump, nu toată lumea are acces la plăcere. Astfel de piese de mobilier au fost împodobite în bucătăriile de elită și în sălile de locuit ale unor case bogate.În ultimii ani, acest stil de mobilier a devenit popular și accesibil pentru aproape toată lumea. Confortul și priveliștea elegantă a scaunelor cu bar ridicat au fost apreciate de mulți proprietari de apartamente și case.

Cu toate acestea, camera de zi sau bucătăria nu are întotdeauna o zonă suficient de mare pentru a găzdui mai multe scaune. În acest sens, producătorii și designerii de mobilier s-au întâlnit cu cumpărătorul, oferind o varietate de modele de scaune pliant de bar.

Următoarele avantaje ale utilizării scaunelor de bar pliabile pot fi evidențiate:

  • Convenabilitate de stocare datorită posibilității de îndoire a structurii. Posibilitatea de stocare compactă este deosebit de relevantă pentru apartamentele mici. În stare pliată, scaunele pot fi depozitate în cămară, dulap, pe balcon, sub pat sau pe mezanin. Dacă este necesar, trebuie doar să obțineți cantitatea potrivită de scaune, să le întindeți și să le așezați la contorul de baruri.
  • Prezentare frumoasă și elegantă. Modelele de mobilier de bar sunt foarte diverse. Materialul, culoarea, designul și decorul pot fi alese pentru fiecare gust. Principalul lucru în alegerea dvs. este acela de a nu trece cu vederea stilul și interiorul general al camerei, astfel încât scaunele să nu devină nepotrivite pentru detalii.Oaspeții dvs., fără îndoială, vă vor aprecia gustul și creativitatea în proiectarea camerei de zi sau a bucătăriei.
  • Durabilitate, durată lungă de viață. Materialele moderne și tehnologiile de prelucrare fac posibilă crearea de mobilier solid și durabil. Scaunele pentru baruri sunt destinate în primul rând pentru a fi folosite în locuri de vizitare și utilizare în masă și, prin urmare, utilizarea casei va dura mai mult timp și fără cusur.

materiale

Ca și în fabricarea altor tipuri de mobilier pentru modelele de bar sunt de asemenea folosite diferite materiale.

Diferite tipuri de lemn

Lemnul este un material clasic pentru fabricarea tuturor tipurilor de mobilier. Produsele din aceasta au un aspect frumos, o colorare naturală plăcută. Scaunele din lemn se potrivesc bine în orice interior. În plus, acest material este foarte durabil.

Datorită încărcăturii grele, scaunele din lemn din lemn sunt realizate din specii de lemn deosebit de durabile, cum ar fi stejarul, carpenul. Cu toate acestea, nu vă temeți că astfel de modele vor fi prea grele și greoaie. Lemnul se îmbracă bine procesării și răsucirii, astfel încât modelele de lemn arata elegante și nu sunt prea grele.

Un scaun pliabil din lemn se va potrivi deosebit de bine în interiorul sufrageriei în stil Provence sau într-o sală de mese stilistică ca un pub.

Rattan artificial, artificial

Opțiuni de plastic, probabil cele mai frecvente pentru utilizarea în cafenele, acasă, pe un picnic sau într-o grădină. Acest material nu este supus influențelor externe, cum ar fi temperatura, umiditatea. Mobilier din plastic rezistent și nemanjit în îngrijire.

Modelele din plastic sunt foarte bogate într-o varietate de culori, forme, stiluri și decor. Culorile luminoase și aspectul elegant devin întotdeauna decorarea unui interior al camerei.

Deosebit de remarcabile sunt modelele de rattan artificial. Aspectul lor imită un scaun sau scaun din fire naturale.

Trebuie notat doar o parte slabă a modelelor pliabile din plastic. Datorită faptului că picioarele scaunelor de bar sunt subțiri și elegante, acest mobilier poate rezista la o încărcătură de cel mult 100 kg. Dacă această masă este depășită, picioarele subțiri se pot dispersa pur și simplu sub greutatea persoanei așezate.

În cazul în care în cazul dumneavoastră sunt posibile încărcări excesive pe scaun, este mai bine să alegeți un model nu pe mai multe picioare, ci pe un suport larg în centru.

Modele combinate pe cadru metalic

De foarte multe ori, mobilierul pentru baruri, inclusiv scaunele, este realizat pe un cadru metalic. Picioarele din metal puternic, nu se îndoaie și nu se dispersează. Picioarele grațioase din Chrome arată elegant și frumos, iar stratul de acoperire creează o protecție suplimentară împotriva coroziunii posibile.

Spatele, cotierele și scaunele din aceste modele sunt fabricate din materiale moi. Ele pot fi făcute din plastic, din lemn, căptușite cu textile sau piele artificială.

desen

Modelele scaunelor de bar pliabile pot varia nu numai de tipul materialului din care sunt fabricate, ci au și caracteristici structurale.

Deoarece funcția scaunului este o menținere convenabilă și sigură a ședinței, acordați atenție la baza modelului. Un scaun de bar pliabil cu patru sau trei picioare va fi mai stabil, pe lângă picioarele subțiri elegante fac aspectul modelului foarte frumos.

La baza modelului poate fi un picior larg în centru. Această opțiune este considerată un clasic, deoarece istoria mobilierului de bar a început cu scaune de filare fără spate pe un picior gros.Când sunt pliate, modelele cu o singură bază largă pot fi mai puțin compacte.

Dar spatele, fără îndoială, face scaunul mai confortabil de folosit. Pentru o conversație și un pahar de vin, este întotdeauna convenabil să vă sprijiniți pe suprafața moale de susținere. În afară de scaunul cu spatele, arată un pic mai solid decât un simplu scaun cu scaun.

Designul scaunului pliant poate include și cotiere, un suport pentru picioare confortabil, perne extra-moi, capace detașabile. Aceste adăugiri fac utilizarea mobilierului mai confortabilă. Deseori, designul scaunului include un element de reglare a înălțimii. Mecanismul de ridicare a gazului vă permite să reglați înălțimea de aterizare foarte rapid și fără efort.

Sfaturi pentru alegere

Alegerea scaunelor pliabile în bar, ar trebui să acordați atenție următoarelor recomandări:

  • Atunci când alegeți un grup de bare, trebuie mai întâi să determinați bara în sine. Parametrii restului grupului, inclusiv scaunele, vor depinde de stilul, dimensiunea și înălțimea acestuia. Selectând și instalând tabletop-ul, măsurați înălțimea acestuia și treceți de la aceste măsurători atunci când alegeți scaune.
  • Nu uitați de unitatea stilului interior și detaliile acestuia.Scaune de bar pliabile sunt elegante și frumoase. Dar dacă acestea nu sunt relevante în opțiunile de design existente, atunci impresia din ele și din întregul interior va fi ruinată.
  • Atunci când alegeți modele din lemn, inspectați cu atenție întreaga structură. Toate suprafețele trebuie să fie bine șlefuite și lăcuite. Chips-uri, abraziuni, fisuri, chiar mici, nu sunt permise. Structura va avea o încărcătură în greutate, iar lemnul tratat necorespunzător se poate sparge sau deforma.
  • Asigurați-vă că mecanismul de pliere funcționează bine și nu se lipeste. Simțiți-vă liber să pliați și să pliați fiecare scaun de mai multe ori.
  • Estimați numărul de scaune în avans și selectați un loc pentru a le stoca. Deși desenele pliate sunt destul de compacte, ele încă mai au nevoie de spațiu de stocare.
  • Dacă scaunul are mai multe picioare, verificați dacă acestea au aceeași lungime. Diferența uneia dintre ele cu cel puțin câteva milimetri va duce la o încurcare neplăcută și instabilitate a structurii în timpul utilizării.
  • Încercați să achiziționați mobilier de la producători de încredere și de încredere care s-au dovedit a fi pe piață și au comentarii pozitive despre produsele lor.

Cum de a alege scaune de bar, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor