Lampa cu lumânări

 Lampa cu lumânări

O lumânare "în vânt" sau o lampă-lumânare a apărut în zilele vechilor tehnologii, "filamente". Cu toate acestea, răspândirea unor astfel de dispozitive a fost făcută cu popularizarea lămpilor LED. Acest model este un balon cu un design specific, aceste dispozitive simulează cu succes o flacără, un foc de lumânare. Aceste produse frumoase se vor încadra în interiorul clasic, stil victorian, rococo, baroc.

Caracteristici speciale

Această invenție nu se deosebește aproape de tipurile convenționale de lămpi. Adesea, aici este reprezentată baza tradițională E14, unde litera "E" reprezintă clasa "E", iar numărul este diametrul produsului. Modelul minion decorativ este proiectat pentru corpurile de iluminat.care funcționează într-o rețea standard de 220 V.

Dacă lampa cu incandescență din această formă are o putere de 15 până la 60 W, atunci LED-ul - până la 15 W.

Datorită faptului că mai multe lămpi LED vor fi instalate pe candelabru, puterea luminii becurilor de economisire va fi suficientă.

Lampa "în vânt" este un subiect special de decor. Dacă beneficiați de un dispozitiv de iluminat scump și de versiuni alungite sau brodate de becuri pe el, atunci imaginea generală poate fi stricată. Mulți producători indică utilizarea acestui tip de lampă (sub formă de lumanari) - pentru dispozitive specifice. Modelele elegante sunt potrivite numai pentru arcul ascendent. Astfel veți crea o atmosferă solemnă și neobișnuită în hol, dormitor, living.

Avantajele modelelor

Produsul se transformă într-o lampă de lumânare datorită unei carcase decorative speciale cu un tub de evacuare ascuns. Teardrop forma dă interiorul un apel suplimentar. Dacă vorbim de dispozitive LED, LED-urile se "ascund" direct sub plicul decorativ.

Ei au mai multe avantaje față de o lampă incandescentă slabă, ineficientă, deoarece:

 • economii de energie de până la 90%;
 • există multe efecte interesante (lampă pâlpâitoare, modele cu lumini slabe, opțiuni de diminuare cu iluminare reglabilă și așa mai departe);
 • LED-urile "lumânări" sunt absolut sigure, netoxice;
 • toate modelele sunt disponibile la un preț, este prezentată o gamă largă de colecții;
 • produsele au o gamă largă de aplicații;
 • LED-urile "Fiery" se potrivesc organic în majoritatea stilurilor interioare (de la mansardă clasică până la grădină).

Modelul care imită focul face o impresie de neșters pe oaspeți, gospodării. Astfel de candelabre "se instalează" în atmosfera de confort, căldură și ospitalitate. Ele sunt minunate pentru romantism, evidențiază cu succes punctele forte ale interiorului.

Privire de ansamblu asupra

Seria cea mai avansată de iluminare, cu noi tipuri de luminițe și lumină, este colecția X-Flash de 820 lm. Dispozitivul are o temperatură de culoare de 4000 K - cu un indice de predare a culorilor CRI 80. Modelele funcționează perfect la temperaturi ambientale de la -30 ° C la + 50 ° C.

O lumânare mai puțin puternică va fi seria Philips G45 la 60 W, Feron la 3 W.

Printre produsele moderne de pe piață se mai regăsesc:

 • multe produse diode R39;
 • opțiuni pentru oglinzi pentru spoturi;
 • lumânări în vânt, cum ar fi X-Flash E14;
 • opțiuni de filamente;
 • modele transparente pe diode cu filament.

LED-urile "lumânări" de la brandurile Camelion, Gauss, Ecola și așa mai departe s-au dovedit a fi bune. Dar va fi posibil să economisiți bani prin achiziționarea de becuri fluorescente compacte cu economie de energie, de la mărcile Osram, Duluxstar Minicandle, Foton Lighting.

Seria LED

Vârful popularității becurilor elegante "în vânt" a venit într-un moment în care LED-urile și-au ocupat pozițiile de lider în ceea ce privește atât iluminatul exterior cât și cel intern. O opțiune interesantă ar fi un model cu un bec mat. Este suficient sa se "bata" cu un dispozitiv cu o putere de lumina de 88 lm / W. Pentru produsele LED, producătorii furnizează o sursă de energie stabilizată.

Lămpi de economisire a energiei adecvate pentru iluminatul decorativ și pentru lămpi cu destinație generală.

Astfel de dispozitive sunt foarte durabile - spre deosebire de becurile fluorescente tradiționale cu incandescență. Dispozitivele cu LED pot emite lumină albă naturală cu redare excelentă a culorilor, mai mare de 80 Ra. Chiar și cu o gamă largă de tensiune de alimentare, fluxul luminos de la "lumânarea" LED-ului nu se va schimba, afectând negativ ochiul uman.

Caracteristici decorative

Candelabrul rafinat de plafon cu astfel de elemente va transforma interiorul oricărui apartament, hotel, casă de țară sau hală. Puteți instala aici becuri frumoase colorate "lumânare" - de exemplu, roșu, albastru, galben și, de asemenea, mat, transparent. Astfel de efecte cum ar fi crocolul, cristalul de gheață, chihlimbarul devin tot mai populare.

Cele mai elegante opțiuni pot avea inserții de aur, argintii, care, cu o bună reproducere a culorilor, creează senzația de adevărat basm în interior. Elemente transparente, dimensiuni - acum puteți ajusta independent stralucirea, indiferent de lumina zilei. Faceți amurgul supus, adăugați romantism la cină pentru două persoane sau relaxați-vă sub mișcarea slabă a luminilor de deasupra capului.

Lămpi standard cu incandescență și halogen

Astfel de modele și-au pierdut oarecum pozițiile prin ieșirea dispozitivelor LED. Singurul lucru pe care îl pot interesa cumpărătorul este costul redus. Cu toate acestea, veți obține, de asemenea, o scurtă durată de viață, înlocuiri frecvente, putere redusă. Printre aceste dispozitive există numeroase dispozitive de designer sub forma unei lumanari.

Într-o gamă largă de modele verzi, de culoare albă, mată, transparente și modele cu acoperire decorativă. Experții recomandă să se îndrepte spre LED-uri, deoarece au avantaje incontestabile.

Pentru ce dispozitive sunt potrivite?

Dotând casele lor, oamenii acordă o atenție deosebită iluminatului. La urma urmei, starea de spirit a gospodăriei va depinde de modul în care distribuiți iluminatul în cameră. Destul de des, produsele pe bază de lumanari sunt folosite pe structuri deschise - de exemplu, candelabre decorative, lămpi de perete, lămpi de podea, lămpi încorporate, lămpi de masă și așa mai departe.

Cu ajutorul lor, veți putea face fiecare colț al apartamentului mai confortabil, pune accentele corecte pe mobilier, subliniați aspectul reușit al studioului, hol. Când alegeți, acordați atenție bazei (E14 sau E27). Este important să înțelegeți că niciun produs LED nu emite raze infraroșii ultraviolete.

Lumânarea "în vânt" este perfectă pentru baroc, imperiu, epoca victoriană. Este instalat într-un candelabru de cristal, creând impresia de foc real. Dacă ridicați iluminatul neobișnuit pentru birou, puteți acorda atenție formei de lacrimă - minionului.

Punctele sparkling sunt, de asemenea, dobândite pentru a salva. Din punct de vedere organic, în camere spațioase se vor potrivi opțiuni cu un fitil.

Aflați mai multe despre lampa cu lumânare în vânt din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor