Tiffany lampă de masă

În interior, fiecare detaliu ar trebui să fie frumos și armonios, pentru că un ansamblu atractiv constă în mici lucruri. Este necesar să se adopte o abordare echilibrată nu numai pentru alegerea materialelor de mobilier și a finisajelor, ci și pentru alegerea decorului și a dispozitivelor de iluminat. Dacă doriți să aduceți detalii interesante și frumoase la interior, atunci ar trebui să aruncați o privire mai atentă la lămpile spectaculoase Tiffany.

7 fotografie

Istoria nașterii stilului

Lămpi uimitoare "Tiffany" a văzut mai întâi lumina de la începutul secolelor XVIII-XX. în. La acea vreme au devenit cei mai străluciți reprezentanți ai stilului modern elegant.

Tiffany Lewis a venit dintr-o familie aristocratică și a fost obișnuită cu mobilier de lux. Atmosfera familiară din copilărie a devenit un teren fertil pentru dezvoltarea talentului de design al artistului. El a dezvoltat multe interioare cu adevărat aristocratice și produse de iluminat luxoase folosind vitralii rafinate.Candelabrele și lămpile de masă, create de Lewis, au câștigat rapid popularitatea și au câștigat recunoașterea internațională.

Creațiile de la Tiffany admiră astăzi designul lor elegant. Stilul modern, în care și-a creat invențiile fabuloase, ia primit numele.

Astăzi, numele "Tiffany" este numit și alte lămpi care au detalii vitralii. Fiecare candelabru sau lampă făcută într-un mod similar este unic în felul său.

Tehnica clasică de vitralii implică aplicarea pieselor de sticlă în bază. Dispozitivele Tiffany sunt produse prin lipirea pieselor dintr-un cadru metalic subțire. În prezent, culoarea turcoaz poate fi considerată și cartea de vizită a acestei tendințe stilistice interesante. Premisele pentru aceasta au fost ambalajul tradițional de bijuterii al companiei, pictat în această culoare frumoasă.

Caracteristici speciale

Consumatorii moderni se confruntă cu o mare varietate de lămpi și lămpi de masă. Puteți alege un model potrivit pentru interiorul oricărui stil.

Din bogăția corpurilor de iluminat, puteți selecta lămpi non-triviale în stilul "Tiffany", cu un aspect memorabil.

Principala caracteristică distinctivă a acestor elemente este desenul lor, care este încorporat într-o varietate de soluții stilistice, modele de mozaic sau vitralii fascinante. De regulă, astfel de lămpi frumoase au o bază de bronz, caracterizată prin greutate mare. Unele modele au cazuri de bronz greu, care sunt printre cele mai importante elemente ale lămpii.

În prezent, lămpile de masă Tiffany sunt elite.

Acestea sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii complet noi și au dobândit noi detalii rafinate:

 • Vitraliile din versiunile moderne au nu numai efecte frumoase diferite, ci diferă și în transmisia luminii. Transparența tradițională a produselor moderne este completată de urme, filme mată și dungi.
 • Astăzi, în fabricarea de candelabre "Tiffany" se utilizează nu numai tehnica tradițională vitralii, ci și pictura sau topirea. O astfel de tehnică neobișnuită este combinarea elementelor de culori diferite folosind sinterizarea. Datorită acestei metode de fabricare, se obține un model foarte interesant, care nu necesită un cadru metalic.
 • Plafoanele de forme simple sunt adesea completate de detalii de fier din fier de lux, precum și aurite și decorațiuni patinate.

Astfel de lămpi, gândite la cel mai mic detaliu, pot revigora orice interior și pot oferi un șic special. Modele neobișnuite ale "Tiffany" combină cu succes aristocrația din ultimii ani și calitatea de neegalat a tehnologiilor moderne. Corpurile de iluminat de înaltă calitate, cu vitralii, au o durată lungă de viață. Acestea vor încânta proprietarii cu designul lor chic de-a lungul anilor, menținând în același timp aspectul original.

Mulți oameni subliniază stilul extraordinar al lămpilor de masă Tiffany. Un astfel de detaliu poate schimba radical situația și o face mai viu și mai dinamic.

model

Fereastra frumoasă din vitralii din Tiffany este cu adevărat unică și inimitabilă. Cu toate acestea, schițele celor mai spectaculoase modele încă creează produse similare. Cele mai populare modele:

 • "Maki". În astfel de modele există un plafon destul de larg, sub forma unui con. Marginile acestui detaliu sunt decorate cu cărămizi mici. Macul cele mai luminoase și saturate sunt decorate cu frunze alcătuite din bucăți de sticlă miniaturală.
 • „Narcise“. Aceste opțiuni nu sunt mai puțin suculente și atractive. Cupolele acestor lămpi sunt pline de flori de primăvară. Aceste lămpi cu vitralii sunt voluminoase și originale datorită tranzițiilor de culoare competente. Principalele culori ale acestor modele sunt: ​​verde, galben și alb.
 • salamandră. Un astfel de model de candelabru de vitralii se va uni cu succes în interiorul oriental. Diferă în trăsături portocalii saturate ale unui animal pe un fundal spectaculos și luminos de culoare galben-violet. De asemenea, opțiunile similare sunt decorate cu modele care provoacă asociații cu cultura arabă și bucăți mici de sticlă, asemănătoare pietrelor semiprețioase.
 • "Broom". Acest model atrăgător este, de asemenea, împodobit cu compoziții naturale. Inițial, schița "Broom" a fost destinată pentru o lampă de birou cu o bază care imită un trunchi de copac. Puțin mai târziu, o figură frumoasă a început să fie folosită și în fabricarea candelabrelor agățate.
 • "Wisteria". Originalul acestui model uimitor a fost vândut la unul dintre licitații pentru 1,5 milioane de dolari și a primit recenzii rave de la observatori. "Wisteria" este o adevărată lucrare de artă vitralieră și este una dintre cele mai scumpe candelabre din lume. Este făcută în imaginea unei frumoase plante tropicale.Are un număr mare de elemente de sticlă cele mai mici, formând un joc spectaculos de culoare.

Utilizați în interior

Lămpile originale "Tiffany" pot avea o varietate de stiluri și modele. Consumatorii moderni își pot alege singuri opțiunea cea mai complexă sau cea mai simplă și mai concisă.

Principalul lucru este să vă uitați în jurul camerei în care doriți să puneți lampa. Încearcă să construiești mental designul stilistic și color al camerei pe care ți-ar plăcea.

Acordați atenție tuturor elementelor decorului și decideți dacă doriți să faceți interiorul mai colorat și artistic colorat.

Dacă răspunsul dvs. este da, atunci lampa Tiffany este perfectă pentru dvs.:

 • Pentru camera de zi, cele mai de succes vor fi perechile de sticle Tiffany create în tehnica tradițională de vitralii. Se recomandă combinarea acestor corpuri de iluminat cu lustruite suspendate decorate în același mod.
 • Formând un interior frumos dormitor, este mai bine să adere la ansamblurile pașnice. Plafonul de candelabru în stilul clasicului va arăta armonios în ansamblu cu o lampă de podea înaltă și lămpi de masă din sticlă colorată.
 • Lămpile cu vitralii "Tiffany" pot aduce note magice în interiorul camerei pentru copii. De asemenea, în astfel de condiții, o lumină de noapte realizată în tehnica vitralii va arăta armonioasă.

Colectăm lampa cu mâinile noastre

Modul de a crea ferestre vitrate rafinate din segmentele de sticlă colorată vă permite să formați obiecte de diferite forme. Lampa în stilul "Tiffany" poate fi făcută singură. Pentru aceasta aveți nevoie de răbdare, diligență și dorință.

Pentru a crea o frumoasa abajur aveti nevoie de o baza de formare (sau o capsula). Va fi asamblată o lampă. O piramidă trunchiată lipită din carton gros, spumă sau placaj este potrivită pentru bază.

Ordine de lucru:

 • Mai întâi trebuie să pregătiți toate șabloanele pentru desenele viitoare pe o scară de 1: 1. Este mai bine să numerotați detaliile referitoare la fiecare desen, notând culorile.
 • Pe ochelarii pregătiți este necesar să marcați desenele viitoare. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este folosirea modelelor. După ce ați aplicat toate marcajele necesare, puteți tăia elementele necesare. Apoi, acestea ar trebui să fie lustruite cu atenție și ajustate în funcție de model. De-a lungul marginilor pieselor de sticlă, de asemenea, trebuie să fie șlefuite.
 • Acum trebuie să înfășurați marginile pieselor cu benzi înguste de folie și să se potrivească împreună. Apoi puteți transfera aceste elemente direct pe bază, asigurându-le cu o bandă adezivă pe două fețe. Numai atunci putem trece la punctul de lipire.
 • Astfel, este necesar să se formeze în mod consecvent toate cele patru laturi ale abajurului vitraliu. Cusăturile dintre elementele constitutive trebuie să fie lipite cu atenție și cu atenție, altfel produsul va arăta neterminat.
 • În final, este necesar să întăriți abajurul cu un cadru de sârmă cu o șaibă plană centrală, pe care această parte va fi atașată la baza lămpii.
 • Apoi, rama trebuie să fie lipită din interiorul abajurului.

În mod evident, procesul de creare a unei lampi de tip vitraliu în stil Tiffany pe cont propriu, vezi mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor