Lămpi de podea din lemn

Lampa de podea este o soluție excelentă pentru crearea iluminatului suplimentar în cameră. Vă permite să iluminați zona dorită și este, de asemenea, utilizată ca element decorativ în interiorul clădirii. Printre gama larga de lămpi din lemn de podea sunt în mare nevoie.

Caracteristici speciale

Lămpile de pardoseală din lemn sunt destul de populare datorită aspectului prietenos al mediului și aspectului atractiv. Această lampă va decora interiorul, va aduce căldură și confort. O lampă clasică de podea din lemn este un suport din lemn și un abajur textil. Multe opțiuni moderne completează elementele în stilul avangardei sau futurismului.

Rafturile din lemn sunt adesea decorate cu sculpturi. Arata frumos optiuni imbatranite artificial.Standul arată ca o bucată de lemn netratată. Astfel de modele luminoase pot fi folosite în diferite stiluri. Ele vor ajuta la decorarea interiorului în stilul mării sau estului.

Lămpile de podea din lemn completează adesea designul camerei, care utilizează mobilier din lemn, uși și ferestre. Ele pot acționa ca un atribut al stilului ecologic. Rafturile și roller-coasterele lămpilor originale și rafinate sunt realizate din lemn scump. Acestea includ nuc, stejar și fag.

Avantaje și dezavantaje

Lămpile de podea din lemn sunt foarte solicitate datorită materiilor prime utilizate. Lemnul este un material ecologic. Este caracterizat de ușurința de îngrijire, aspect atractiv și se amestecă armonios în diferite stiluri.

Corpurile de iluminat pentru picioare din lemn sunt potrivite pentru persoanele predispuse la reacții alergice. Lemnul face parte din materiale hipoalergenice.

Acest produs este caracterizat printr-o durată lungă de viață datorită rezistenței sale ridicate.

Designul original al modelului va permite decorarea interiorului, devenind un element luminos sau un plus elegant.

Lemnul natural are unele dezavantaje., care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o lampă de podea din lemn.

 • Arborele este caracterizat de combustibilitate.
 • Pentru a păstra aspectul original al produsului, este necesar să respectați un anumit regim de temperatură și umiditate.
 • Acest material poate fi deteriorat de unele insecte.

Varietate de modele

Accesoriile din lemn sunt foarte solicitate atunci când decorați interioarele pentru că nu ies din modă. Producătorii moderni de lămpi cu podea oferă o gamă largă de opțiuni originale, atractive și spectaculoase. Idei interesante de la designeri vă permit să vă uitați la copacul din cealaltă parte:

 • Lampa de podea din lemn de podea pot fi plasate oriunde. Adesea se află lângă masă sau scaun pentru a citi o carte sau pentru a face ceva care vă place.
 • Multe modele au inserții din lemn natural.. Astfel de opțiuni sunt adesea combinate cu alte materiale. Lemnul arată armonios în tandem cu metalul, sticla și plasticul.
 • Designerii oferă modele nu numai pe un picior de lemn, dar și cu un vestiar din lemn.. Când alegeți o lampă de podea, amintiți-vă că arborele trebuie să reziste la temperaturi ridicate,prin urmare, este mai bine să acordați preferință opțiunilor cu o nuanță de lemn de tec sau alt lemn rezistent la căldură.

Soluții de culoare

Designerii creează lămpi uimitoare de podea din lemn natural folosind o varietate de culori. Alegerile clasice sunt alb și negru.

Lampa albă de podea este un element universal al interiorului, pentru că arată bine într-un ansamblu cu culori diferite. El aduce eleganță și frumusețe designului. Această lampă de podea va ajuta la extinderea vizuală a spațiului, deci este ideală pentru camere de zi mici sau dormitoare.

Pentru a adăuga solemnitatea și luxul interiorului, lămpile de podea albă de zăpadă, decorate cu argint sau aurire, sunt ideale. Acest accesoriu se va potrivi perfect stilului englezesc.

O lampă albă de podea din lemn, în combinație cu elemente din sticlă sau metal, este o completare excelentă a interiorului în stilul art deco, hi-tech sau modern.

Lampa de podea din lemn negru vă permite să încorporați un iluminat neobișnuit în interior, pentru a da eleganță și originalitate. Un astfel de element se va potrivi armonios în interiorul alb-negru. Poate fi aleasă în stil etnic sau gotic.

Versatilitatea lămpii de culoare neagră vă permite să o utilizați pentru realizarea de interioare în stilul de artă deco, minimalism, hi-tech, baroc și altele.

În interior

Lampa de podea este o sursă suplimentară de lumină în interior. Se poate pune în orice cameră - living, dormitor, pepinieră sau hol. Sunt folosite variante cu nuante ridicate în cazul în care este necesar să se lumineze imediat un spațiu suficient de mare. Astfel de modele sunt adesea achiziționate pentru camere de zi.

Pentru a obține raze intense, trebuie să vă uitați la nuanțele trapezoidale. Această soluție este ideală pentru camera copilului sau pentru dormitor.

 • Lămpile de podea din lemn sunt adesea folosite pentru a decora interioarele Stilul Provence, stiluri de țară sau rurale. Ele pot fi folosite pentru a decora case din lemn, care sunt adesea tăiate cu clapboard. Materialele naturale ne permit să prezentăm interiorul "antic".
 • Lămpile de podea arată elegante și elegante în stil minimalistcare sunt decorate cu un număr minim de elemente decorative.
 • Acest accesoriu este potrivit pentru stil. de înaltă tehnologie.
 • Arborele este grozav pentru discret clasice. O lampă de podea de o construcție simplă din lemn natural va ajuta la accentuarea stilului clasic al interiorului unui living sau bucătărie.
 • Pentru întruparea stilului Art Deco Merită uitat la opțiunile cu ornamente și modele complexe.

Cum să funcționați corect?

Lămpile de podea din lemn necesită o întreținere atentă și respectarea normelor de siguranță, deoarece acest material este inflamabil. Toate elementele dispozitivului trebuie să fie de înaltă calitate și să respecte reglementările privind siguranța la incendiu. Lampa trebuie amplasată pe cât posibil de elementele de lemn ale lampii de podea.

Pentru a proteja o lampă de podea de diverse insecte, este necesar să se facă astfel încât toate elementele din lemn ale unui proiect să fie prelucrate de structuri speciale de la insecte. Camera trebuie să fie moderat de umedă, deoarece copacul se umflă la umiditate ridicată, iar când este scăzut, se scufundă.

Cum sa faci o lampa de podea din lemn cu propriile tale maini, poti vedea in urmatorul film.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor