Garlandul albastru: cum să alegi și unde să atârni?

Decorarea camerelor de ghirlande în casă sau obiecte de stradă de către Anul Nou a fost de mult considerată o tradiție bună. Alegerea acestor bijuterii luminoase de pe piață este imensă. Puteți achiziționa o ghirlandă cu orice configurație, dimensiune și culoare. Împreună cu decorațiunile multicolor, monocrom de Crăciun sunt foarte populare.

Un loc special este ocupat de luminile cu LED-uri albastre.

Criterii de selecție

Pentru a decide cu privire la alegerea unui astfel de aparat, Luați în considerare următoarele:

  • locul unde se planifică instalarea unei ghirlande - pe stradă sau în interior;
  • principiul dispozitivului;
  • culoarea sârmei și forma lămpii;
  • dimensiuni.

Girlande diferă în tipul de fire. Acestea provin din cauciuc, silicon și clorură de polivinil. Pentru produsele de fixare la stradă cu fire din cauciuc și silicon.Ele sunt rezistente la umezeală și îngheț, care lucrează la temperaturi sub zero la o valoare de 50 de grade. În interior, este suficient să utilizați dispozitivul în care există un cablu din PVC. Culorile firelor sunt de asemenea diferite. Ele pot fi, de exemplu, verzi, negre sau transparente.

ghirlande disponibile pot fi găsite în forma unei perdele din cordonul ombilical (franjuri), plase, țurțuri, tub de lumină flexibil (Duralight).

Lungimea produsului depinde de scopul pentru care este folosit. Dacă pentru pomul de Crăciun, ghirlanda ar trebui să fie de trei ori mai mare decât copacul. (Discursul asupra cablului). Pentru a decora un perete sau o fereastră în interiorul casei, există suficient produs (orizontal) de 1,5-2 metri lungime. Acestea sunt, de obicei, ghirlande fringate. Modelul stradal poate avea o lungime de 20 sau 30 de metri. Totul depinde de dimensiunea clădirii în care va fi amplasată.

Forma de lampi-electrogypes poate fi foarte diferită. Acestea sunt bile, stele, fulgi de zăpadă, clopote.

Diferitele tipuri de aparate de vacanță au opțiuni clipește de la 3 la 20.

Cum sa alegi

În plus față de scopul produsului și intenția artistică, în conformitate cu care se face alegerea, achiziția trebuie să țină cont de aspectele legate de calitate și siguranță.Trebuie să cumpărați astfel de lucruri nu pe piață, ci într-un magazin specializat unde puteți oferi toate certificatele și garanțiile pentru astfel de produse. Nu fi timid să solicitați documentele relevante de la vânzător și să le citiți cu atenție.

Una dintre cele mai importante condiții de alegere este prezența sau absența unui certificat de foc pentru mărfuri. Dacă nu există un astfel de document, indiferent cât de frumos este ghirlanda, este mai bine să renunțe la achiziție.

Pentru a înțelege ghirlanda destinată casei sau pentru a fi folosită pe stradă, trebuie să vă concentrați asupra marcajului IP. În cazul în care indicația digitală a acestui indicator este mai mică de 23, atunci acest produs este destinat utilizării în cameră, iar dacă este deasupra acestei cifre, atunci ghirlanda poate fi plasată pe stradă.

Atunci când cumpărați, este mai bine să vă concentrați asupra instanțelor cu o putere care nu depășește 65 de wați. În caz contrar, ghirlanda se poate supraîncălzi.

Este mai bine să acordați preferință modelului LED, deoarece poate servi mai mult decât produsele cu lămpi cu incandescență. În plus, spre deosebire de produsele vechi cu becuri obișnuite, în cazul arderii unui element luminos în ghirlanda LED, toate celelalte obiecte continuă să funcționeze.

Deci, dând prioritate uneia sau alta decorare a copacului de Crăciun, trebuie remarcat faptul că lungimea cablului de la primul bec la fișă trebuie să fie de cel puțin un metru și jumătate. Va fi o rușine dacă cordonul ghirlandei achiziționate nu poate ajunge la priză.

Unde să stea?

Girlanda albastră cu lumină rece poate fi folosită în diverse variante. Cu ajutorul său, creați o atmosferă unică în interior, subliniind o anumită zonă. Pomul de Crăciun din casă este decorat într-un stil special, dar cel mai adesea o astfel de decorare se găsește pe obiecte stradale.

Acest produs va da o strălucire strălucitoare vitrinei, ușii de intrare a unității. Fațada unei case de țară private, decorată cu o cortină albastră, va dobândi misterul festiv. Girlanda albastră va crea o atmosferă fantastică în grădina de dormit de iarnă. Acesta va fi combinat armonios cu excesul de zăpadă albă, dacă este întărit pe foișor sau decorați copacii cu el.

Ghirlandele verzi moderne deschid un spațiu uriaș pentru creativitate. Este suficient să folosiți pe deplin toate capacitățile tehnice pe care le oferă.

Cum să faci ghirlanda cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor