Bijuterii artificiale de Crăciun alb: cum să alegi și să decorezi?

Mulți oameni au pus arborii artificiali în casele lor pentru sărbătorile de iarnă, deoarece sunt mult mai practici decât de obicei. Astăzi vom vorbi despre cum să alegeți acest copac de vacanță cu o acoperire albă.

Sfaturi pentru alegere

Înainte de a cumpăra un pom alb de Crăciun artificial, ar trebui să acorde o atenție la câteva lucruri.

 • Amintiți-vă că toate acele de molid ar trebui fixate ferm pe designul decorativ. Atingeți-le ușor. Dacă încep imediat să cadă, atunci ar trebui să cumpărați un alt model mai puternic și mai fiabil.
 • Verificați ca toate acele să fie complet acoperite cu un strat de acoperire albă fără scuame. În caz contrar, imaginea generală a copacului de Anul Nou va fi mult mai rău. Acordați atenție elementelor de design suplimentare.
 • Mulți producători fac astăzi pomi artificiali de Crăciun cu lumini strălucitoare, coroană acoperită cu zăpadă. Luați în considerare faptul că astfel de mostre vor costa mult mai scump decât modelele clasice.
 • Amintiți-vă că unele modele vin cu ace mai lungi. Asemenea copaci sunt mai degrabă ca pini. Dacă preferați clasicul, atunci ar trebui să alegeți modelele standard.
 • Luați în considerare înălțimea structurii. Nu trebuie să depășească înălțimea plafoanelor din cameră. Dar un model prea scăzut nu este, de asemenea, potrivit pentru toate camerele interioare.

Opțiuni de decorare

Pomul de Crăciun alb poate fi decorat în diverse moduri.

 • Acesta va arata favorabil arata frumoase bile strălucitoare. Aceste decorațiuni de aur arata foarte bine. Ele sunt capabile să dea copacului un aspect mai luxos și mai sofisticat.
 • Adesea, ornamentele albastre sunt atârnate cu aur pe molid alb. Această combinație este combinată în mod ideal cu elemente de zăpadă.
 • Mulți oameni decorează pomul de Crăciun artificial cu lumini electrice. Când sunt pornite, întreaga structură începe să strălucească frumos cu o multitudine de lumini multicolore. Nu uitați că la început sunt plasate astfel de decorațiuni, și numai atunci - bile și țiglă.

Înainte de a decora ghirlanda de brad, trebuie să o desprindeți și să o conectați la soclu.Doar atunci este atent pus pe copac. Asigurați-vă că verificați dacă toate luminile sunt aprinse. Dacă nu, elementele rupte ar trebui înlocuite cu altele noi.

După aceea, luați în mâinile unuia dintre capetele firului și începeți să înfășurați copacul de sus în jos într-o spirală. În acest caz, decorarea ar trebui să fie cât mai departe posibil de trunchiul copacului. În același mod, puteți împodobi un arbore de Crăciun artificial cu o altă garnitură electrică. Deci copacul va arăta și mai spectaculos și mai frumos.

 • De asemenea, unii designeri recomandă decorarea copacilor artificiale albe de Crăciun cu bile strălucitoare de culori verzi și roșii. Ele pot fi completate cu arcuri decorative mari și stele, realizate în aceleași culori.
 • Pe elemente de molid albe, elementele de argint vor arata de asemenea favorabil. În acest caz, puteți utiliza fulgi de zăpadă de designer de această culoare sau bile clasice. Puteți lua, de asemenea, mici umflături artificiale.
 • Adesea, copacii albi sunt decorați cu multe figuri și jucării de culori diferite. Această soluție este deosebit de populară pentru copii mici. În acest caz, puteți închide și mici pachete frumoase pentru dulciuri pentru copil, și arcuri pline de culoare.
 • Mulți oameni preferă să decoreze astfel de copaci cu mai multe materiale naturale. Acesta include conuri, ramuri, flori, figuri mici de păsări și animale. Astfel de elemente vă vor permite să faceți copacul de Anul Nou mai elegant și original.
 • Iubitorii mărilor și plajelor pot folosi coji frumoase, steluțe, care au fost deja uscate, frânghii și ancore. Copacii de Anul Nou decorați cu astfel de elemente arată atractiv și interesant.
 • Molidul alb poate fi decorat într-un stil modern. Pentru a face acest lucru, luați elementele decorative de negru, alb și aur. Aceste culori sunt perfect combinate unul cu altul.
 • Elementele cu dungi sau puncte polka vor arăta foarte benefice. Unii designeri recomandă utilizarea penei negre cu vârfuri de aur. Arata destul de exotice.
 • Unele, atunci când decora brazii artificiale sunt sfătuite să ia detalii alb-negru. Acestea pot include fotografii de familie făcute în această culoare sau ghirlande lungi constând din cuvinte și fraze tipărite. Un copac decorat în acest stil va arăta modern și original.
 • Mulți oameni folosesc casete diferite pentru brazile lor. Designerii recomandă adesea să preiați astfel de obiecte cu un model carouri. Un astfel de design va face imediat designul mult mai strălucitor și mai frumos.
 • La înregistrare puteți utiliza mai multe soiuri de panglici largi strălucitoare, bile de diferite mărimi și câteva obiecte mari care vor deveni accentele principale pe pomul de Crăciun. Fiți atenți la schema de culori: culorile tuturor detaliilor trebuie să fie identice sau perfect potrivite unul cu celălalt.
 • Când decorați un copac alb de Crăciun, puteți utiliza obiecte de culoare roz și argintiu. Aceste culori sunt în armonie perfectă între ele. Este permisă decorarea în plus a unui astfel de pom de Crăciun cu o garnitură electrică.
 • Gama argintiu-violet este excelentă pentru brazile albe. În acest caz, puteți lua bile de diferite mărimi. De sus este admisibilă plasarea unui tinsel. În partea de sus se poate plasa un arc mare de liliac.

Astăzi, mulți oameni refuză să creeze un pom de Crăciun.considerând naturalitatea drept cea mai bună opțiune de decor. Dar, în același timp, este recomandat să decorați puțin fundul pomului.Acolo puteți aranja cadouri în pachete frumoase și cutii cu arcuri mari.

De asemenea, este permisă plasarea figurilor de caractere diferite, de mari stele strălucitoare sau fulgi de zăpadă.

Partea inferioară nu trebuie lăsată goală. În caz contrar, design-ul va părea prea plictisitor și chiar urât.

Punctele tari și punctele slabe

Copacii artificiale de Crăciun albe au un număr de calități pozitive.

 • Stați în cameră. Albirea miezului alb este întotdeauna în centrul atenției oaspeților.
 • Ele sunt fundalul perfect pentru decoratiuni. Ghirlandele electrice și bilele par a fi cele mai expresive pe pomul de Crăciun de zăpadă.
 • Potrivit pentru orice interior. Albii ornamentali de albă albă se pot potrivi cu ușurință în aproape orice cameră, deoarece această culoare este considerată universală.

    Molid artificial, realizat in culoarea alba au unele dezavantaje.

    • Plictisit repede. Culoarea albă de zăpadă cu timpul începe să deranjeze gospodăria, astfel încât astfel de desene sau modele să nu fie lăsate prea mult în cameră.
    • Este mai greu să găsești bijuterii. Cei mai mulți designeri recomandă atunci când decorați astfel de structuri decorative cât mai atent posibil pentru a atârna totuldecoratiuni, deoarece multe detalii de tonuri diferite, combinate unul cu celalalt, nu se incadreaza in compozitie pe un fundal alb de zapada.

    Idei pentru decoratiuni pe bradul de Craciun o faceti singur - in urmatorul videoclip.

    Comentarii
     autor
    Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

    Sala de intrare

    Camera de zi

    dormitor