Cum să decorați un pom de Crăciun pentru Anul Nou?

Anul Nou este o vacanță pe care adulții și copiii așteaptă cu nerăbdare. Cel mai strălucitor simbol al sărbătorii este un pom de Craciun frumos decorat, cu lumini multi-colorate. În stilul vechi, mulți îl decorează așa cum au decorat-o bunicile noastre și din an în an observă aceeași creație. În acest articol vom examina tendințele actuale ale decorului de pom de Crăciun, care vă vor ajuta să surprindeți pe cei dragi și pe oaspeți.

Unde să punem?

Înainte de decorarea frumuseții de Anul Nou, este necesar să se determine locul în care va fi. Trebuie remarcat imediat că un arbore de Crăciun viu nu trebuie localizat în apropierea bateriei sau încălzitorului, astfel că se usucă mai repede și își pierde mirosul unic de conifere.

 • Opțiunea clasică este de a plasa pomul de Crăciun în colț, în spatele canapelei, între scaun și canapea.Astfel, nu va interfera cu mișcarea și atmosfera de vacanță va rămâne.
 • Herringbone bine pus și despre deschiderea ferestrei. O astfel de idee va ajuta la organizarea unui adevărat basm de iarnă. Imaginați-vă cum în ajunul Anului Nou, în afara ferestrei, se varsă o viscolă, se zăpește iar copacul strălucește cu lumini calde de casă. Cu toate acestea, în acest caz, aveți grijă de decorarea ferestrei, astfel încât compoziția să fie completă. Girlande tăiat din zăpadă hârtie de zăpadă, jeleu Velcro pe sticlă va face.
 • Dacă vă place să fii fotografiat, pomul de Crăciun poate fi plasat chiar lângă masă. Unele ramuri stau frumos pe margine, creând astfel un fundal extraordinar pentru o imagine de familie. Această opțiune este bună numai pentru camere mari, cu o masă, unde oaspeții sunt cazați fără aglomerație.
 • Proprietarii fericiti de seminee reale sau artificiale se pot multumi cu setarea bradului de Craciun in imediata apropiere a designului. Rezultatul va fi o adevărată imagine de Crăciun care va servi ca fundal profesional pentru fotografii. Singurul lucru este să plasați pomul de Crăciun la cel puțin un metru distanță de șemineu.
 • Soluție nestandardă - atârnați copacul de pe tavan în sus.Desigur, pentru asta trebuie să ai grijă de fixare. Articolele luminoase pot fi atârnate pe candelabru, pomii de Crăciun grei sunt atașați la corpuri de iluminat fiabile. O astfel de idee de cazare este potrivită pentru cei care iubesc și apreciază tot originalul.
 • Ultima opțiune este mai potrivită pentru un pom artificic de pom de Crăciun, dar puteți folosi și micul viu. Arborele este așezat pe o platformă ridicată - poate fi un bollard, un scaun ferm, o masă de cafea. Astfel, simbolul Anului Nou va atrage ochii fără a aglomera camera în același timp.

Intervalul de culori

Sa întâmplat astfel încât cel mai adesea culorile pentru decorurile de Anul Nou sunt determinate de horoscopul oriental. În funcție de culoarea animalului, anul în care vine, mulți oameni decid cum să decoreze pomul de Crăciun.

  Se crede că respectarea acestor reguli aduce noroc.

  Cu toate acestea, există combinații clasice care vor fi întotdeauna relevante, indiferent de anul și persoana personificatoare.

  • Cu adevarat regal arata o combinatie de tonuri rosii-auriu. Această combinație arată luxoasă și bogată, este potrivită în orice interior. Dar nu uitați că alegerea unui design similar nu vă poate adăuga alte culori, în special tonuri de argint și albastru.
  • Combinația dintre nuanțe reci - albastru, albastru, argintiu arată foarte neobișnuit.După ce ați decorat un pom de Crăciun cu astfel de jucării, vă puteți absorbi într-o poveste de iarnă, simțind călătorul într-o pădure fantastică.
  • Arborele de Anul Nou poate fi decorat într-un mod original, cu elemente de culoare brun, combinate cu culoarea aurie. Arată moale, acasă. Completați gama de jucării mici, cu nuanțe roșii închise.
  • Pentru a crea o atmosferă festivă, este o idee bună să decorați copacul cu jucării albe. Dar numai un alb va părea plictisitor pentru mulți, astfel încât îl puteți dilua cu nuanțe suplimentare - roz, albastru, albastru, verde. Alegeți doar un ton, astfel încât compoziția va arăta mult mai avantajoasă.
  • Se recomandă combinarea culorilor exclusiv reci cu tonuri de argint, de exemplu, albastru, violet, verde închis. Tonurile calde vor fi excelente "vecini" pentru aur.
  • Dacă nu doriți să alegeți o combinație pentru o lungă perioadă de timp sau vă este teamă că oaspeții nu vă vor aprecia eforturile, utilizați truse gata făcute. În astfel de seturi există jucării de Crăciun, ghirlande și toate acestea sunt deja formate în culori.

  stil

  Este posibil să decorați pomul de Crăciun în moduri diferite, astăzi există multe zone care vor fi perfect combinate cu interiorul. Luați în considerare cele mai populare.

  clasic

  Un pom de Crăciun clasic este ca o fotografie înghețată din trecut. Vă va duce în vremurile în care Anul Nou a fost un motiv mare pentru a găti Olivier și pentru a revizui "Ironia Soartei". Aceasta este cea mai nostalgică versiune a decorului, care se va întoarce mai mult în seri de mult uitate.

  Pentru decorațiuni veți avea nevoie de:

  • Jucarii argintii;
  • fulgi de zăpadă tăiați din hârtie;
  • modele luminoase de modă veche;
  • ghirlande din lant de hârtie clasică;
  • jucării sub formă de fructe și legume;
  • argint "ploaie";
  • vârful sub formă de gheață mare sau stea.

  Decorați pomul de Crăciun într-o manieră haotică, așa cum doriți, pentru că acum 30 de ani nimeni nu avea nicio idee despre un stil strict, în acest caz există un farmec în dezordine. Completați interiorul camerei cu jucării vechi - Moș Crăciun și Snow Maiden, gnomi, ursuleți de pluș și caprioare.

  Direcții moderne

  Stilul modern implică bijuterii, radical diferite de cele clasice. Pomul de Crăciun este luat într-o formă specială, regulată, iar jucăriile sunt solide, fără desene și pulverizare. Culorile alb, roșu, auriu, argintiu, verde și albastru sunt binevenite.Este mai bine să refuzați fulgii de zăpadă pe hârtie.

  Cei care ar dori să-și surprindă oaspeții, vă puteți gândi la ideea de a crea un pom de Crăciun din materiale uzate, cum ar fi plastic, carton, hârtie. Desigur, va fi diferit de cel live, dar va lăsa o impresie de neșters pe oaspeți.

  • Stilul european. Această direcție presupune decorarea într-o singură gamă de culori. Culorile reci sunt utilizate cel mai frecvent. Puteți adăuga un pom de Crăciun cu elemente de designer sub formă de arcuri sau simboluri ale anului care vine.
  • Stilul maritim. Această decorare este neobișnuită și foarte interesantă. Albastru, alb, verzuie, tonuri de maro devin potrivite. Pentru a decora, utilizați scoici, pietricele, stele. Cele mai multe decorațiuni se pot face cu mâinile tale.
  • Provence. Acesta este un stil rustic, care este inerent în toate naturale. Acesta va arata bine lavanda, albastru pal, alb si culori pastelate. La copac puteți adăuga elemente interesante sub formă de șosete, zăpadă, flori de Mos Craciun.
  • Minimalism. Pomul de Crăciun în stilul minimalismului - o combinație de rigoare și un lux luxos. Pentru decorarea ei se folosesc doar bile. Este mai bine să ridicați bile de două culori, de exemplu, roșu și alb sau albastru cu alb.

  Algoritmul de decorare

  După ce a adus pomul de Crăciun acasă, mulți oameni nu se gândesc doar la stilul în care este mai bine să o decoreze, ci și despre modul în care trebuie plasate toate elementele existente.

  Acest lucru se poate face într-unul din următoarele moduri.

  • Aranjați bilele în ordine aleatorie, dar atârnați ghirlandele în jurul întregii circumferințe a copacului.
  • Plasați ambele mingi și ghirlande în simetrie strictă. Această metodă este perfectă pentru stilul modern.
  • Stingerea articolelor pe verticală. Este o idee bună să folosiți panglica de Anul Nou, de la care puteți face arcuri originale.
  • Dacă vă place clasicul, plasați jucăriile și inelele "ploaie". Pe măsură ce vă mutați în partea de jos a copacului, luați ornamentele mai mari.

  Înainte de a decora arborele, trebuie să o reparați. Puteți folosi un suport metalic sigur, care nu poate fi copleșit de copii sau de animale de companie.

  Apoi, du-te la ghirlandă. Verificați dacă funcționează și, de asemenea, asigurați-vă că există o priză de alimentare de lângă care va fi conectat dispozitivul.

  Următorul pas este decorarea în sine. Așezați obiectele în funcție de gustul sau stilul propriu, dar amintiți-vă că abundența jucăriilor va ascunde complet copacul. Acțiunea finală - designul topului.

  Cum să atârnați o ghirlandă?

  Majoritatea oamenilor, când li se cere să atârne o ghirlandă, pierd inima. Nu vă disperați, este destul de simplu dacă dezvoltați un algoritm clar. Imaginați-vă că ghirlanda este deja agățată de bradul de pom de Crăciun, pentru că puteți folosi un desen sau chiar puteți alege locurile necesare cu cârlige. Această metodă simplă vă va ajuta să înțelegeți cum să remediați cel mai bine dispozitivul.

  Nu ezitați să cereți ajutor. Este mult mai ușor să închideți decorul împreună, deoarece un prieten sau un membru al familiei poate ține celălalt capăt astfel încât ghirlanda să nu se confunde. Un alt aspect important este dimensiunea decorului. Dacă cumpărați o ghirlandă de un metru, este evident că nu este suficient pentru o frumusețe forestieră. Pentru a nu fi confundat, pentru a obține câteva produse, este bine să ardă în diferite culori.

  Decorarea unui pom de Crăciun, ar trebui să utilizați câteva sfaturi.

  • Dacă arborele este în viață, puteți cumpăra o ghirlandă de tonuri reci. De aceiași arbori artificiali potriviți culori calde - roșu, galben, roz.
  • Pentru a mufla pâlpâirea, poziționați decorul în formă de cruce, ascunzând între ramuri. Pentru o lumină mai strălucitoare, înfășurați ghirlanda în jurul marginilor ramurilor.
  • Decizia de a atârna o ghirlandă începe de la partea de jos a pomului de Crăciun.
  • Există cazuri în care ghirlanda nu este suficientă. Nu lăsa niciodată o parte a copacului "gol", va arăta urât. Dacă este posibil, cumpărați oa doua copie, dacă nu, decorați numai fragmente vizibile de lemn.

  Alegerea decoratiunilor

  Cumpărarea de bijuterii nu este doar un moment responsabil, ci și un moment plăcut. Datorită lui, există un sentiment de sărbătoare, nerăbdător de așteptare pentru un miracol. Merită să luați în considerare câteva tendințe care pot servi ca o decorare demnă de pomul de Crăciun.

  • Funde. Decorarea cu arcuri vă permite să faceți copacul delicat și delicat. Puteți utiliza diferite tipuri - mari și mici, pufos și nu foarte.
  • Jucarii simțite. Figurile mici din pâslă sunt întotdeauna interesante. Faceți o jucărie sub formă de Moș Crăciun, Snow Maiden, om de zăpadă sau cerb. Procesul în sine nu va oferi nici mai puțină plăcere decât contemplarea ulterioară.
  • Vintage. Clasicul, care a venit din copilărie, va provoca senzații plăcute. Diversificați-vă pomul de Crăciun cu jucării de modă veche, moștenite de la bunica dvs., aceasta va aduce armonie sufletului dvs. și va îndura amintirile secrete ale copilăriei.
  • Conurile. Conurile naturale colectate într-o pădure de pin vor servi ca o decorare excelentă pentru un copac de Anul Nou.Vopsiți-le cu vopsele acrilice, acoperiți-le cu paiete sau paiete, pudră-le cu pudră strălucitoare colorată - iar decorarea unică este gata.
  • Simboluri. În funcție de anii care vin, ridicați simbolul. Aceasta poate fi o figurine sub forma unui animal, a unui cookie special, a unei statuete frumoase. Nu răsfoiți pe astfel de lucruri, pentru că vor aduce fericire în următoarele 12 luni.

  jucării

  Opțiunile optime pentru pomul de Crăciun sunt opțiuni tematice. Pentru a face acest lucru, cumpărați cifrele și atributele animalelor potrivite care pot fi utile pentru anul următor. Cu toate acestea, există jucării universale care vor fi potrivite în aproape toate stilurile.

  O idee bună ar fi să cumpărați decorațiuni inspirată de spiritul de Crăciun. Pot fi îngeri, stele, figuri, care simbolizează renașterea. Jucarii comestibile arata frumos pe pomul de Craciun. De exemplu, puteți să-l agățați de bomboane delicioase, felii de citrice confiate, produse din ciocolată mică, aluaturi.

  Întotdeauna trebuie să fii jucăriile legate de tema Anului Nou.

  Printre acestea se numără:

  • Snow Maiden;
  • Moș Crăciun;
  • om de zăpadă;
  • cerb;
  • Ciorapul lui Santa;
  • Penguin.

  bile

  Bilele, ca regulă, devin principala decorare a frumuseții forestiere. Sunt fabricate din diferite materiale - sticlă, porțelan, plastic, chiar din lemn.

  Modelele de sticlă obișnuite sunt potrivite pentru un stil clasic interior. Ele pot fi atât de culoare unică, cât și cu un strat tematic. În zonele moderne, pulverizarea este mai bine să nu se folosească, să se cumpere bile în două culori, de exemplu albastru și alb. Modelele din sticlă și plastic vor arăta frumos.

  Merită să considerăm că cu cât dimensiunea bilelor este mai mare, cu atât vor fi necesare mai puține. Articolele mici necesită, dimpotrivă, să atârne foarte mult, altfel copacul va părea gol.

  Pentru hi-tech și loft, o idee bună ar fi aceea de a ridica specimene de argint, maroniu. Ele pot fi plasate într-o ordine strictă, iar ghirlandele să stea vertical. În stilul Provence se folosesc margele de porțelan purpuriu albastru, care vor fi în armonie cu atmosfera generală a camerei.

  Este foarte posibil să faci singur bilele. Pentru această hârtie, se folosește carton, china rece.

  Modalități de proiectare a topului

  Realizarea topului - aceasta este etapa finală de decorare a pomului de Crăciun, dar trebuie gândită în prealabil.

  Prin tradiție, pomul de Crăciun face:

  • vârful ascuțit masiv;
  • decorare sub formă de gheață mare;
  • fulg de zăpadă alb sau albastru.

  În stilurile moderne puteți folosi:

  • cifre legate de subiectul Crăciunului;
  • uri largi luxuriante, potrivite cu culorile interioare;
  • garland, care este ranit la întâmplare pe partea de sus a copacului.

  Exemple frumoase

  Pregătiți-vă pentru Anul Nou, nu este întotdeauna recomandabil să folosiți tipul obișnuit de decor de pom de Crăciun, deoarece astăzi există multe stiluri și moduri de decorare. Pomul de Crăciun, care se află lângă șemineu, provoacă întotdeauna asociații de căldură și acasă. Își aduce în minte filmele despre Crăciun, unde Mos Craciun se strecoară prin coșul de fum, pentru a lăsa cadouri de Crăciun pentru copii. Copaci decorați cu arcuri sunt întotdeauna eleganți și frumoși. De regulă, arborii roșii sunt utilizați pentru decorarea unui copac de vacanță, dar puteți alege orice altceva. Marea temă în zilele reci de iarnă aduce amintiri de vară și soarele blând. Alegeți bijuterii în culorile "plajă" - nisip, albastru deschis, albastru.

  În stilul minimalismului, o combinație de tonuri argintii și aurite va fi potrivită.Acest pom de Crăciun va da un sentiment de bogăție și de lux. În stilul clasic, este o idee bună să decorați arborele într-un singur ton și să decorați camera însăși cu decorațiuni similare. Arbori frumos aruncați pe un deal. Este deosebit de interesant abundența elementelor albe, de exemplu, zăpada artificială.

  Bradurile decorate cu decoruri neobișnuite atrag mereu ochiul. Dacă sunteți atrași la artă, încercați să completați arborele de Anul Nou cu picturi interesante și fotografii. Stele - aceasta este absolut o opțiune câștigătoare. Cu toate acestea, ele trebuie să poată alege. Pentru a obține un rezultat interesant, cumpărați sau personalizați obiecte mari care vor fi vizibile imediat. Stelele arată bine în stilurile moderne, ele pot fi folosite ca unicul decor. În direcțiile clasice, un număr mare de stele vor fi nepotrivite.

  Pentru sfaturi despre cum să furi un pom de Crăciun pentru Anul Nou, consultați videoclipul.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor