Cum să decorați un cadou pentru Anul Nou?

 Cum să decorați un cadou pentru Anul Nou?

Odată cu debutul sărbătorilor de Anul Nou, orașul este imediat transformat. Decorate cu ferestrele magazinelor de festoane atrage invitativ, reamintind că este timpul să pregătim cadouri pentru Anul Nou și Crăciun pentru prietenii, iubiți, colegi. Oferirea de cadouri, ca și primirea, este foarte plăcută. Și dacă acest cadou este ambalat în ambalajul original, acesta va fi amintit chiar mai mult. Cât de drăguț este să deschizi ambalajele frumoase și neobișnuite, așteptând ceea ce așteaptă o surpriză în interior. Este necesar să vă includeți imaginația în designul unui cadou sau să urmați sfaturile noastre pentru a vă îmbrăca în ambalajul original festiv. Plăcerea și bucuria unei astfel de surprize vor fi oferite!

Vacanta vine

Înaintea tuturor așteaptă zile de iarnă de neuitat, care sunt învăluite în magie. Toți pregătesc cadouri în avans pentru prieteni și, desigur, ei visează să primească un pachet prețios sau cutie ca cadou. Pentru ca darul să fie "în loc", trebuie să știți în avans ce ar dori să primească o anumită persoană, dar este recomandabil să nu întrebați în mod direct. Este mult mai plăcut să obțineți un dar care a fost cu adevărat necesar, dar astfel că a fost neașteptat.

Alegerea unui cadou nu este ușoară, însă atunci când un cadou este deja selectat, acesta ar trebui să fie frumos ambalat. Desigur, puteți cumpăra un pachet obișnuit cu obiecte de Crăciun, cărți poștale semnate sau puteți împacheta un cadou în hârtie frumoasă. Dar este puțin probabil ca un astfel de ambalaj să fie amintit de oricine. Dacă este ne-standard, va atrage imediat atenția și va scoate în evidență acest dar printre alte cadouri.

Cadouri pentru copii

Anul Nou este o sărbătoare învăluită în mister, moment în care majoritatea dorințelor sunt îndeplinite. Mai ales că acești copii de vacanță sunt fericiți. Pentru copil, puteți veni cu o bijuterie neobișnuită făcută cu mâinile tale. Nimic nu va placa copilul ca o jucărie nouă și, dacă este frumos învelit, va fi o surpriză suplimentară pentru copil.Dimineața va veni puțin, părinții vor auzi imediat pașii copiilor - acest copil își caută darul lângă pomul de Crăciun.

Dacă există mai mulți copii într-o familie, merită ambalat cadouri în cutii sau pachete luminoase., iar pentru fiecare pachet, scrieți o explicație despre cine este destinat darul. Puteți face foarte neobișnuit și original, de exemplu, atașați o fotografie a viitorului său proprietar la pachet. De asemenea, este recomandabil să atașați etichetele explicative la cutie sau la alte ambalaje.

Va încânta copiii și o călătorie mică cu căutarea unui cadou. Pentru a face acest lucru, puteți desena săgeți pe frunze, indicând unde să căutați un cadou și să-i aranjați în jurul casei. În note, puteți scrie sarcini speciale, de exemplu, puteți citi un poem despre Anul Nou sau puteți cânta o melodie de Anul Nou. După ce se găsesc toate notele, copilul găsește un cadou prețuit. Primește prima impresie despre felul în care a fost împachetat darul. Cadourile copiilor trebuie ambalate în hârtie colorată și decorate cu atribute de Anul Nou.

Realizarea unui cadou de Anul Nou este interesantă. Unul trebuie doar să petreacă un pic de timp alegând un cadou și ambalajele sale pentru a vă asigura o atmosferă festivă și pentru ca ochii prietenilor să strălucească cu fericire.

Când împachetați cadouri, puteți cere ajutor de la copii.Ei vor fi bucuroși să ajute la proiectarea și ambalarea unei surprize pentru tata, mamă, bunica sau bunicul. Copiii pot desena imagini pentru Anul Nou, pot tăia fulgi de zăpadă sau pot face aplicații. O astfel de activitate va fi interesantă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Puteți crea modele de zăpadă sau să trageți zăpadă care se încadrează folosind un creion simplu, cu o bandă de cauciuc pe vârf. Pentru a face acest lucru, partea de jos a creionului cu o radieră este înmuiată în vopsea albă și apoi se aplică un desen pe hârtie. Un fulg de zăpadă alb, om de zăpadă sau zăpadă care se încadrează în acest fel vor decora chiar și cele mai simple ambalaje din hârtie obișnuită.

Puteți face o decorare a hârtiei colorate și puteți tăia forme volumetrice sub formă de conuri sau fulgi de zăpadă. Puteți finaliza decorarea cutiei prin împachetarea acesteia cu un fir gros, cu panglică sau cu dantelă. Un arc frumos este legat de ambalaj, orice materiale sunt folosite ca un arc, puteți lua chiar și o bucată de tricou vechi sau rochie. În plus, ambalajul în sine poate fi nu numai hârtie, dar, de asemenea, tesatura. Puteți decora un astfel de cadou cu detalii suplimentare. Pot fi mici jucării de Crăciun, flori uscate, ghinde.Scumbele de scorțișoară vor arăta foarte organice, precum și conuri, ramuri de brad.

Este necesar doar conectarea fanteziei, iar după câteva minute setul de ambalaje festive este gata. Mânerele de panglici din satin și roșii strălucitoare vor fi o completare excelentă a setului.

Cadouri de vacanță

Chiar și un mic cadou, de exemplu, o cutie de ciocolată sau un ciocolată, ar trebui să fie ambalat elegant. Puteți decora ciocolata cu panglici de Crăciun, o mini-carte cu dorințe sau o înfășurați cu serpentină. Un astfel de cadou dulce va fi amintit, mai ales dacă alegeți ciocolată rafinată și scumpă pentru un cadou, și nu doar un obișnuit țiglă.

Cadourile mici pot fi ambalate în hârtie simplă. Cu ajutorul unei benzi scotch înguste pe pachet, puteți atașa o ramură de molid sau de pin, o ramură rowan sau orice altă ramură cu un decor neobișnuit.

Puteți face o surpriză de Anul Nou folosind cizme tricotate cu dorințe. Puteți lega una sau mai multe cizme și puteți pune în interiorul lor niște note amuzante sau neobișnuite de felicitări. Cutia luminoasă în care este împachetat darul este înfășurată cu fir de lână, pe care mini-cizme sunt atârnate cu cleme sau cârlige mici.

Un cadou frumos împachetat este, de obicei, plăcut înainte de a fi despachetat.

O idee bună ar fi să împacheți un cadou într-o pungă de pânză. Un cadou pentru prieteni este plasat într-o astfel de pungă, legată de un șnur, decorată cu țigări de Anul Nou și plasată sub un pom de Crăciun.

Pentru a împacheta un cadou de Anul Nou, poți să iei hârtie poștală obișnuită, precum și o opțiune de cadou. Surpriza este foarte originală, învelită în hârtie pe care sunt extrase note sau coordonate geografice. Asemenea ambalaje vor fi potrivite pentru muzicieni sau călători.

Idei de ambalare originale

Merită să luați în considerare mai multe idei pentru ambalarea cadourilor pentru Anul Nou. Doar câteva minute petrecute pentru a tăia detaliile și ca urmare, aricii amuzanți sunt gata pentru vacanță. O astfel de surpriză îi va încânta pe cei mici. Dar vă puteți mulțumi colegilor sau clienților cu cadouri decorate elegant și neobișnuit. O astfel de atenție acordată prietenilor sau clienților va fi apreciată. Dacă dai un cadou unui regizor, îl poți împacheta într-o cutie de aur și atârnă bătrâni, conuri, serpentină pe ea. Acest cadou nu va fi trecut cu vederea și va fi evaluat în mod corespunzător.Dental dulce va fi frumos pentru a obține un cadou în pachet, care se va potrivi dulciurilor dvs. preferate sau alte lucruri plăcute.

De la mijloace improvizate, puteți construi un ambalaj interesant pentru un mic cadou. Pentru a face acest lucru, luați hârtia albă, împachetați darul, pictați-l. Pe hârtie, puteți desena un om de zăpadă și o pălărie pentru el de a face din culorile obișnuite de șosete vechi. Pe gât trebuie să legați o bucată mică și omul de zăpadă vesel este gata. Este dificil să vă imaginați Anul Nou și sărbătorile de Crăciun fără șampanie. O sticlă de vin spumant va fi un cadou bun. O sticlă poate fi prezentată într-o pungă de cadou special concepută pentru aceasta sau puteți să faceți singur ambalajul. Pachetul de vin scump sau o sticlă de șampanie poate fi în hârtie moale, care va sublinia conturul sticlei.

O bună opțiune pentru ambalarea recipientelor de sticlă va fi lucrurile tricotate.

Pentru a face un caz de sticlă:

  • ar trebui să luați un pulover tricotat care nu mai este util și tăiați manecile;
  • în plus, este necesar să se măsoare lungimea sticlei, să se transfere dimensiunile acesteia în manșon, să se marcheze și să se adauge încă 7-8 cm;
  • apoi, pe o marcă, a tăiat un manșon de la două părți;
  • partea mai mică, mai largă este cusută, pusă în interiorul sticlei;
  • De sus, ele sunt legate cu fire decorative sau cu un cordon.

După aceasta, va rămâne pentru a decora ambalajul festiv. Pentru broderie tricotaje va fi opțiunea ideală. Cablul decorativ poate fi decorat cu paiete. Pomponii din diferite culori sunt de asemenea perfecți pentru decorare. Sticlele ambalate în alb și albastru acoperă țesături va arata original. Panglica frumoasă și decorarea cu atribute de Crăciun vor completa darul original.

Sfaturi

Pentru a nu prinde vacanța, este mai bine să vă pregătiți în avans și să alegeți cadouri pentru rude și prieteni. Nu așteptați până sărbătorile pentru a împinge cumpărăturile pentru un cadou. Este mai bine să aveți grijă de acest lucru în avans, să cumpărați un cadou și să îl împachetați. Puteți face chiar și în magazin, dar mai multă bucurie va da o surpriză, care este plină de dragoste cu mâinile tale.

În magazin puteți cumpăra panglici și accesorii pentru decor, precum și hârtie de diferite culori. Pentru cadouri care dau o femeie, este mai bine să alegeți produse de nuanțe delicate. Ambalarea în nuanțe roz și liliac va arăta grozav.Bărbații ar trebui să aleagă hârtie de ambalat, panglici sau cutii în culori închise și să acorde atenție și nuanțelor de argint și de aur. Anul Nou fericit pentru tine!

Cum să împacheți un cadou pentru Anul Nou cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor