Decoratiuni de Craciun din conuri: caracteristici si secrete ale productiei

 Decoratiuni de Craciun din conuri: caracteristici si secrete ale productiei

Conurile sunt un material natural din care se obțin decorări foarte frumoase de Anul Nou. Astfel de produse pot fi făcute în mod independent, fără a face mari eforturi. Decorarea conurilor poate fi completată de o varietate de baze, de la rafturi la panouri de ușă. Astăzi vom analiza mai atent ce fel de ornamente din conuri sunt și cum pot fi făcute cu mâinile tale.

Selectarea materialelor

Decorurile din conuri au fost de mult timp populare. Relevanța lor nu este încă decolorată, deoarece are un aspect foarte interesant și atractiv. Conurile fac coroane de flori încântătoare de Anul Nou, bufnițe mici și câini și multe alte figuri atractive.În fabricarea decorului spectaculos, puteți utiliza nu numai conuri întregi, ci și cântarul individual.

Din aceasta din urmă, sunt obținute compoziții originale de flori de diferite nuanțe.

Conuri de pin sunt cel mai adesea realizate folosind astfel de materiale.cum ar fi clei PVA, panglici colorate, bandă, ziare vechi, sârmă, fir de nylon, vopsele de diferite culori. Adesea, în fabricarea unui astfel de decor s-au folosit jucării moi vechi de dimensiuni mici. Desigur, lista de materiale necesare depinde în primul rând de meșteșugurile specifice, ale căror fabricare intenționați să le faceți.

Cum se face?

Conurile de pin sunt de obicei făcute mai aproape de Anul Nou. În acest moment, acest decor este deosebit de relevant. Cu ajutorul conurilor din pin, puteți completa decorul în interiorul și în exteriorul casei. Acestea sunt instalate în diferite locuri. Este foarte posibil să faci aceste decorațiuni spectaculoase cu mâinile tale. Luați în considerare câteva instrucțiuni pas cu pas pentru realizarea unor astfel de decorațiuni.

ghirlande

Din conuri fac frumoase ghirlande de Crăciun. Astfel de decorațiuni pot transforma orice situație, făcându-le mai confortabile și,desigur, festivă. Ele atarna acest decor pe o varietate de motive - arata armonios pretutindeni.

Dacă decideți să faceți un astfel de lucru interesant de Anul Nou interesant, atunci ar trebui să stocați pe componente cum ar fi:

 • conuri în sine (cantitatea acestor materiale naturale depinde de cât timp îți dorești să faci ghirlanda);
 • frânghie sau sfoară (în locul acestor părți este permisă utilizarea unei panglici înguste);
 • vopsele acrilice pentru aur sau argint (în loc de vopsele, este permis să cumpărați sclipici și adeziv PVA obișnuit);
 • cârlige (le puteți cumpăra în magazine de artizanat);
 • perie;
 • clește;
 • perie.

  Mai întâi trebuie să curățați piesa de prelucrat. Scoateți toate murdăria și praful de pe acestea. Pentru a efectua astfel de proceduri este foarte convenabil cu o perie mică. Conurile pot fi, de asemenea, spălate sub un mic curent de apă. După aceea, materialele naturale ar trebui să se usuce.

  Folosind vopsele acrilice de înaltă calitate și o pensulă, tentați capetele conurilor cu un amestec de argint sau aur. Este foarte important ca fiecare piesă pictată să se usuce complet. Puteți aplica o altă metodă - aplicați adezivul PVA pe vârfurile conurilor și apoi turnați cu gloanțe abundent peste stratul adeziv pus. Când se usucă cleiul, particulele strălucitoare vor trebui să fie îndepărtate.

  Toate materialele naturale recoltate sunt fabricate în același mod.

  Acum, luați cârligele. Ele pot fi cumpărate atât în ​​magazine pentru lucrări de mână, cât și în multe puncte de vânzare cu amănuntul. Introduceți-le în vârful conurilor folosind clești. După aceea, luați firul, tăiați o bucată de lungime dorită și introduceți-o în fiecare orificiu. Asigurați-vă că faceți noduri pe cârlige astfel încât conurile să fie ținute pe baza celor mai fiabile și mai stabile, să nu se încurce pe șir. Este de dorit să reziste cel puțin 15 cm între elementele individuale.

  Partea superioară a conurilor este, de asemenea, admisibilă pentru a decora cu arcuri drăguțe de panglici. Rezultatul va fi o decorare foarte frumoasă de Crăciun. După cum puteți vedea, producția sa este foarte simplă și necesită un minim de timp liber.

  coroane de flori

  Conurile fac coroane spectaculoase de Anul Nou. Un astfel de decor este, de obicei, atârnat pe panourile sau pereții ușii. Este, de asemenea, posibil să faci coroane de Crăciun din materiale naturale cu mâinile tale. Acest proces va dura destul de mult timp liber.

  Pentru a face o decorație frumoasă, aveți nevoie de următoarele componente:

  • conuri de pin (orice dimensiune);
  • sârmă colorată;
  • Sârmă groasă pentru fabricarea cadrului de cadru;
  • tăiat sârmă;
  • clește.

  Și acum vom lua în considerare pas cu pas cum se fac astfel de obiecte decorative:

  • mai întâi trebuie să țeseți scheletul pentru coroana viitoare utilizând o sârmă groasă;
  • atunci bumps ar trebui să fie atașat la cadrul rezultat folosind sârmă colorată;
  • umplerea cadrului trebuie să înceapă cu inelul interior;
  • atunci puteți merge la inelul exterior;
  • fixarea materialelor naturale între inelele cadru;
  • este permisă decorarea unei părți fabricate în continuare, pe baza propriilor preferințe, referitoare la vopsele, panglici și alte elemente similare.

  Decorați o astfel de coroană poate fi o varietate de detalii. Din panglici strălucitoare frumoase, de culori diferite, până la bomboane, arcuri mari roșii și stropi strălucitoare. În plus, aceste decorațiuni sunt realizate din umerase vechi de fier sau cadre de ziare.

  Gnomii

  Nu numai coroanele și ghirlandele diferite sunt confecționate din conuri, dar și diverse figuri. Din astfel de materiale naturale bufnițe foarte frumoase se dovedesc. Adesea, umflaturile sunt folosite la fabricarea simbolului anului care vine.Există și alte figuri interesante, ale căror creație este recursă de mai mulți maeștri.

  Efectul micilor pitici din conuri este ușor.

  Pentru a efectua astfel de lucrări creative, trebuie să stocați următoarele componente:

  • un con conifer de mare;
  • pâslă multi-colorată;
  • silicon lipici;
  • ochi (de preferință din plastic);
  • sârmă de sârmă;
  • piper mazăre;
  • fir și ac;
  • foaie albă de hârtie de birou A4;
  • bile de bumbac;
  • foarfece.

  Mai întâi trebuie să construiți capul viitorului gnome. Dacă aveți în stoc o minge de spumă sau o margine mare din lemn, puteți utiliza aceste părți. De obicei, ele sunt lipite sau lipite pe partea superioară a conului, care va juca rolul de bază a figurii, adică a corpului său.

  Dacă nu aveți componentele menționate, vă puteți referi la această versiune de producție:

  • hârtie A4 umedă;
  • atunci este necesar să strângeți și să rotiți o minge mică, dar densă;
  • în timp ce partea rezultată este încă umedă, va trebui să fie plantată pe suprafața materialului natural;
  • atunci trebuie să lăsați mingea pe pini până când este complet uscat și în timp ce capul viitoarei gnome este complet uscat, trebuie să pregătiți elemente care vor juca rolul de haine pentru figurinele de pâslă;
  • pentru fabricarea capacului, trebuie să faceți mai întâi modelul corect, apoi să așezați modelul pe pâslă, să-i tăiați toate contururile și apoi să tăiați piesa;
  • etapa următoare este prelucrarea de-a lungul marginilor cu o cusătură de tip buclat;
  • În partea superioară a capacului rezultat, coaseți sau lipiți un mic mic decorativ de vată de bumbac.

  Apoi puteți trece la fabricarea de mânere gnome. Fă-le de la un fir de sârmă special. Pentru a face acest lucru, este necesar să se asigure acest element între scări de material natural. Capetele firului trebuie să fie răsucite, iar mânerele vor fi gata. Apoi, facem mănuși. Pentru a face acest lucru, desenați modele și comandați 4 părți identice pe materialul de pâslă. Fiecare element trebuie tăiat. Apoi sunt îmbinate împreună. Atunci când mănușile sunt gata, pot fi puse pe figura înfiptă.

  Sosetele pentru gnom trebuie, de asemenea, să fie fabricate din țesătură de fetru. Ele sunt lipite pe fundul umflaturilor. După asta, va fi destul de puțin și gnomul va fi gata. Trebuie să puneți un capac pe el, folosind clei de silicon.

  Faceți acum fața fețelor figurilor decorative. Este necesar să lipiți ochii și nasul de piper, precum și să trageți o gomă gnome.

  Pentru a nu face ca gnomul de Crăciun să pară prea palid, obrajii săi pot fi rumeniți suplimentar cu ajutorul unor blush uscate sau în nuanțe roz.

  Este necesar să completați cifra cu o eșarfă miniaturală. Ar trebui să fie, de asemenea, făcute din pâslă de 20 cm lungime și 2,5-3 cm lățime. Pe vârful eșarfei, tăiați marginea. Rezultatul va fi un gnome foarte drăguț. Puteți face mai multe astfel de figuri și le puteți pune într-o compoziție de Anul Nou.

  Compoziții de Anul Nou

  Conurile fac compoziții de vacanță foarte frumoase, adesea folosite nu numai pentru a decora casa, dar și pentru a decora darurile.

  Luați în considerare câteva combinații interesante folosind materiale naturale.

  • Pe un plan plat, cum ar fi un raft sau pervazul ferestrei, puteți descompune conurile și le puteți completa cu ghirlande LED. Un astfel de tandem va arăta luminos și atractiv dacă este completat cu zăpadă artificială și tinsel. Într-o astfel de decorare pot fi prezente ca de obicei, și conuri, decorate cu paiete.
  • Conurile arată foarte atrăgătoare dacă sunt plasate în aceeași compoziție cu mandarine, ace și alte accesorii similare ale temei de Anul Nou.
  • Adesea, pentru a decora o masă sau un interior în ansamblu, se iau feluri de mâncare frumoase (poate fi atât un vas de sticlă, cât și un vas de răchită) și apoi sunt introduse în el multe conuri diferite. Puteți adăuga la această compoziție simplă câteva ramuri mici (nu neapărat conifere).
  • Sunt obținute compoziții interesante și mici, în cazul în care marginile penei conurilor sunt acoperite cu vopsea albă de zăpadă cu paiete inconspicuoase, iar suprafețele rămase ale materialului natural sunt vopsite cu vopsea verde. Rezultatul este un fel de mini-pom de Crăciun. Acesta va deveni mai original dacă îl puneți într-o oală mică de lut și adăugați o stea de aur mare pe partea de sus.
  • Din conuri puteți crea un cadru special de lumanari albe elegante, introduse în sfeșnice transparente elegante, care arată ca niște vase îngrijite. Astfel de decorațiuni va fi o mare plus față de masa festivă.

  Opțiunile pentru a face compoziții frumoase cu conuri sunt minunate.

  Totul depinde de gustul și preferințele proprietarilor care doresc să-și decoreze casa.

  Stelele

  Putini stiu, dar conurile fac staruri originale si spectaculoase de Anul Nou.Astfel de decorațiuni atrage o atenție sporită, pentru că par a fi netriviale.

  Pentru a face o astfel de decorare cu propriile mâini, următoarele componente vor fi utile:

  • dimensiuni diferite;
  • fiare de metal sau sârmă robustă;
  • panglici colorate.

   Stelele originale sunt formate din conuri după cum urmează.

   • Din fir este făcută mai multe frigidere. Ei vor trebui să fie conectați, făcând o îndoire în partea centrală pentru a obține un fel de bază cu cinci puncte.
   • Acum ar trebui să începeți să strângeți conurile, formând un design frumos din ele. Trebuie să te iubească!
   • Una dintre bare va trebui să se îndoaie și să se lege cu o panglică, pentru care stea poate fi atârnată pe ușă, lângă perete sau lângă șemineu. Adesea, aceste elemente de decor sunt amplasate în partea de sus a copacilor.

   Exemple frumoase în interior

   Coroanele de conuri arată foarte frumoasă și armonioasă, dacă sunt completate cu crengi de copaci conifere. În astfel de tandemuri, puteți include fructe de padure decorative de roșu, precum și acoperire cu pete albe de vopsea care simulează îngheț sau zăpadă căzută. Coroanele de corali arata uimitor daca le dati in centru cu o lanterna inchisa agatata cu detalii deschise.

   Din ansamblul magnific de conuri de lumină colorate, ramuri și bile de Crăciun puteți obține un sfeșnic spectaculos. Pe un fundal similar, o lumânare albă densă va arăta armonios. Fixarea materialelor în vrac este permisă prin utilizarea de sticlă transparentă la partea inferioară. Rezultatul va fi o decorare originală de Crăciun care atrage multă atenție.

   Pe pervazul din casă puteți pune un coș foarte neobișnuit făcut cu mâinile dvs. din conuri. Această decorare ar trebui să fie făcută complet din materiale naturale, iar mânerul coșului nu face excepție. Acest decor va arăta potrivit atât în ​​sezonul de iarnă, cât și în sezonul de vară.

   De exemplu, în sărbătorile de Anul Nou poate fi suplimentat cu o stropire de zăpadă artificială, iar în timpul verii pentru a decora cu flori mici.

    Din conuri puteți crea o ghirlandă discretă pe baza unui fir roșu dens. Materialele naturale pentru o astfel de bază pot fi vopsite în alb pe margini. O astfel de decorare se va potrivi în mod deosebit organic în această situație, susținută în tonuri strălucitoare și albe. Ei se vor bucura de frumusețea lor, dar nu vor ieși din ansamblul general.

    Pentru informații despre cum să scoateți jucăriile de Crăciun din conuri cu propriile mâini, consultați următorul videoclip.

    Comentarii
     autor
    Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

    Sala de intrare

    Camera de zi

    dormitor