Fabrica de uși Cheboksary: ​​avantaje și dezavantaje

 Fabrica de uși Cheboksary: ​​avantaje și dezavantaje

Situându-se în apartamentul nefolosit al clădirii noi sau efectuând o revizie majoră în zonele rezidențiale de lungă durată, fiecare proprietar are în vedere înlocuirea ușilor interioare.

Aceste modele nu se concentrează doar pe interiorul casei, oferă securitate, permit gospodăriilor să se pensioneze, să nu lase în alte sunete, ceea ce este foarte important, de exemplu, în camera în care copilul doarme.

În plus, datorită sistemelor ușilor, puteți ascunde de la oaspeți ceea ce nu doriți să le arătați străinilor, doar închideți ușa la dormitor sau la biroul privat.

"Cheboksary Door Factory", avantajele și dezavantajele cărora pot fi evaluate pe baza feedback-ului clientului,a asigurat că fiecare locuitor al țării ar putea obține modele care să îndeplinească toate standardele de calitate și dorințele clienților.

Despre marca

"Fabrica de uși Cheboksary" pe piața ușii este un producător destul de tânăr, cu toate acestea, compania se dezvoltă constant, introducând noi tehnologii și materiale pentru execuția panourilor ușilor. Fabrica este implicată în producerea de pereți despărțitori și ușile pentru spații industriale și de birouri, care sunt create din lemn masiv și MDF.

Principala diferență dintre fabrica Cheboksary și producătorii de astfel de produse este o atenție deosebită pentru calitatea produselor fabricate.

În toate etapele de producție, se utilizează echipamente avansate și de înaltă calitate, în condiții de siguranță pentru materialele înconjurătoare.

Tehnologia de fabricație îndeplinește cerințele GOST și alte standarde europene. Fiecare proces de creare a ușilor uzinei din Cheboksary este un control strict al calității.

Caracteristici speciale

Compania produce în principal cadre din lemn de esență tare și panouri din MDF. Metoda unică de îmbinare a cârpei și introducerea foilor suplimentare de rigiditate permit companiei să-și garanteze clienților săi acest lucrucă în timpul existenței sale în pereții unei case noi, suprafața ușii nu este deformată.

Pentru a asigura rezistența și stabilitatea păturilor de lemn, toate nodurile, aglomerările de gudron și alte defecte vizibile sunt îndepărtate, ceea ce poate strica ulterior calitatea produsului finit dacă nu este îndepărtat. După fabricarea ferestrelor cu geam termopan și pre-măcinare, o bandă de clorură de polivinil (realizată în Germania) este lipită pe panza, care se caracterizează prin creșterea rezistenței la creșterea nivelului de umiditate.

În plus față de PVC, un furnir sau o bandă de talpă mică de lemn poate acționa ca un înveliș. În faza finală a producției, astfel de pânze sunt acoperite cu lichid sau vopsea de nuanță.

De cele mai multe ori, usile Cheboksary au dimensiuni standard: 90x200 cm. Dar nu toate acestea: fabrica ofera clientilor sai un serviciu pentru fabricarea de modele de usi de dimensiuni nestandard, conform desenelor clientului. În cadrul întreprinderii sunt produse două modele colorate, cu un sistem de deschidere ca o carte, uși cu elemente de oglindă, o placă de desen și chiar copii cu o gaură pentru intrarea / pătrunderea în casa animalelor de companie.

Partițiile interioare ale fabricii sunt diferite:

 • materiale de fabricare;
 • tipul de acoperire;
 • prin construcție.

Avantajele produselor fabricii Cheboksary includ:

 • design frumos;
 • greutate mică;
 • proprietăți de izolare fonică și termică;
 • gamă uriașă;
 • performanță excelentă;
 • ușurința instalării și întreținerii;
 • accesibilitate;
 • funcționalitate. Sistemele de uși Cheboksary pot fi utilizate în locuințe, apartamente, spații industriale, spații medicale și instituții de învățământ.

sortiment

Catalogul de produse al fabricii Cheboksary oferă consumatorilor posibilitatea de a alege între nouă modele de uși:

 • "Alpha" și cel mai bine vândut "Contour" - Acestea sunt mostre de design riguros, fără patos și bombastic. Toate elementele din care sunt realizate partiții interioare sunt forme geometrice obișnuite cu colțuri și linii limpezi. Detaliile de sticlă sunt întotdeauna diferite de culoare față de pânză.
 • Colecțiile "Modern" și "Prestige" pot fi recunoscute cu ușurință datorită stilului modern de design. Aceasta este peste o sută de modele diferite. Tablourile seriei au inserții de sticlă, chiar și curbate, simple sau cu un model interesant.
 • Locațiile industriale vor decora opțiunile din secțiune „Oficiul“. Astfel de pânze, ca regulă, sunt surde și monofonice, deși există un număr nesemnificativ de copii cu elemente de sticlă non-sfidător.
 • "Classic" și "Olympus" provoacă un mare interes printre acei consumatori care nu sunt atrași de tendințele modei moderne. Partițiile pereților din aceste colecții vor decora orice umplere interioară a încăperii.

Ferestrele vitrate vitrate din sticlă multicoloră, folosirea tehnicilor de sculptură și aurirea pentru a atrage atenția sunt principalele caracteristici distinctive ale acestor serii.

 • Cunoscătorii de toate versiunile originale vor dori variantele de ușă din serie. "Emma". Reprezentanții colecției au performanțe color non-clasice. Frunzele de ușă "Emma" sunt pânze de orice culoare și umbre. Chiar și pânzele de intrare pot fi orice culoare a curcubeului!
 • În plus față de opțiunile de leagăn populare, pe mașinile fabricii produc, de asemenea, structuri glisante. Cu ajutorul lor, puteți economisi în mod semnificativ spațiu în camere de dimensiuni modeste. Astfel de modele pot fi găsite în serie "Compact".

Să nu mai vorbim de vederile arcuite ale partițiilor interioare.Cele mai acceptabile locuri pentru instalarea lor sunt coridoarele, bucătăriile și halele. În catalogul de produse al fabricii Cheboksary există asemenea modele - rafinate și extraordinar de frumoase.

Consum de produse

Se poate înțelege deficiențele produselor fabricii Cheboksary prin citirea recenziilor clienților nemulțumiți. Majoritatea vorbesc despre probabilitatea căsătoriei. Există dezavantaje în activitatea personalului de service al saloanelor de mobilier - reprezentanți ai companiei.

Produsele însele, de asemenea, primesc evaluări negative. Există deficiențe în proiectarea pânzei, pe aproape toate modelele, capetele - partea de sus și de jos sunt tăiate cu un ferăstrău convențional și nu sunt etanșate cu un film de laminare. Din această cauză, aspectul capetelor se deteriorează și trebuie să fie auto-îmbibați cu ceva, altfel durata de viață a ușii poate fi redusă semnificativ.

Consumatorii spun despre aceste neajunsuri:

 • slabă calitate a furnirului (în primele luni de funcționare a ușii și multe dintre ele se rupe sau crăpa);
 • Filmul decorativ din PVC decolorat;
 • aduceți panze curbate;
 • Dacă luați același model în plural, culoarea tablourilor poate diferi.

O altă surpriză neplăcută poate fi flexibilitatea panzei.Dacă îl închideți și nu apăsați prea mult pe spațiul dintre balamale, panza se va îndoi în mod necesar. Cu toate acestea, marea majoritate a revizuirilor prezintă caracteristici pozitive ale produsului, cum ar fi costul, designul, calitatea și caracterul practic în utilizare.

O prezentare generală a ușilor interioare ale fabricii de uși Cheboksary, vezi videoclipul de mai jos:

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor