Pandantive cu plafon

 Pandantive cu plafon

De mai mulți ani, candelabrele de tavan în formă de pătrate originale nu și-au pierdut popularitatea. Modele similare moderne arată armonios în multe interioare. Să cunoaștem aceste corpuri de iluminat atractive și moderne.

Caracteristici speciale

Candelabrele suspendate de forma pătrată corectă arată bine în setările realizate în direcții stilistice moderne. Ele se disting prin linii clare, forme concise și simple. Astfel de dispozitive de iluminat arata elegante si elegante, in ciuda claritatii si unghiului structurii sale.

Prezența acestor lămpi face interiorul mai interesant și mai memorabil.

Pentru a rămâne în cameră cât se poate de confortabil, trebuie să selectați numai lustre de înaltă calitate cu becuri adecvate.

Într-o cameră pot fi mai multe lămpi sub formă de pătrat. Cu ajutorul acestor elemente puteți amplasa frumos accente în locurile necesare sau împărțiți zona unei încăperi în mai multe zone funcționale. Ultima recepție este deosebit de relevantă dacă sunteți proprietarul unui apartament studio în care nu există compartimente interioare.

specie

Lămpile pătrate elegante cu suporturi de tavan pot fi prezentate în diferite formate. Luați în considerare în detaliu cele mai populare soiuri de astfel de dispozitive de iluminat:

  • Exterior. Dispozitivele de iluminat, care sunt pătrat regulat, pot fi utilizate nu numai pentru iluminatul interior, dar și pentru iluminatul exterior. De exemplu, pentru a decora un foișor în curtea unei case particulare, ar trebui să utilizați un model economic cu LED-uri. Pentru rolul iluminatului exterior, se recomandă alegerea produselor LED din materiale durabile, astfel încât, în timp, să nu-și piardă aspectul atractiv și funcțiile lor.
  • Internă. Corpurile de iluminat interioare cu pătrat sunt considerate cele mai comune și populare.Aceste opțiuni sunt mai rafinate și mai sofisticate decât în ​​aer liber. Lămpile cu diodă cumpărate pentru iluminatul interior nu ar trebui să fie cât mai durabile posibil, ci și potrivite pentru stilul general al interiorului. Astfel de opțiuni sunt adesea echipate cu un panou de control cu ​​care puteți activa sau dezactiva lumina.
  • Suspendat. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de iluminat original și atractiv, atunci ar trebui să aruncați o privire mai atentă la corpul de iluminat pătrat pătrat. Modelele cu nuanțe pătrate au un design interesant și netrivial. Copii similare sunt fabricate din materiale diferite, în funcție de stilul în care se face o cameră.

De la apariția lor pe piață, candelabrele fluorescente, fabricate din plastic de înaltă calitate, de diferite nuanțe, au devenit larg răspândite. De asemenea, în setările moderne au fost găsite lămpi din lemn natural sau sticlă (mată, transparentă sau multi-colorată).

Trebuie avut în vedere faptul că un dispozitiv de acest tip trebuie să fie echipat cu un abajur de dimensiuni prea mici.În special se referă la cazuri în care camera nu diferă în materialul mare.

  • Îngropate. Aceste tipuri de corpuri de iluminat sunt de asemenea numite overheads. De asemenea, ele arata grozav in interiorul modern. Aceste dispozitive sunt disponibile într-o varietate de culori, deci alegeți opțiunea potrivită va fi capabilă să se potrivească oricărui ton.

Mortarele candelabrelor au dimensiuni diferite. Astăzi în magazine puteți găsi opțiuni mari care trebuie atașate la partea centrală a plafonului. Dar, de regulă, designerii de interior se transformă în mai multe lămpi compacte în formă de pătrat.

Luminatoarele luminiscente de vârf sunt cele mai des utilizate pentru a completa și decora interiorul într-un apartament tipic al orașului, precum și un salon mare sau cantină. Adesea, o astfel de iluminare se găsește în locurile publice.

  • Punct. Spoturile, care sunt mici cuburi, pot fi folosite ca iluminare suplimentară în cameră. Adesea, aceste produse îndeplinesc funcția de a plasa accente suplimentare. Astfel de cazuri sunt ideale pentru proiectarea apartamentelor de studio, unde o sursă principală de lumină nu este suficientă pentru a lumina întregul spațiu.
  • Pete de birou. Spots-ul și-au luat numele datorită faptului că inițial au fost folosite exclusiv în spații industriale care aveau nevoie de un iluminat directal puternic. Cu aceste opțiuni, puteți crea o lumină locală bună, punând accentul pe o anumită parte a camerei sau interiorului.

Spoturile sunt cele mai des întâlnite în stilul modern de înaltă tehnologie. În plus, este posibil să le întâlniți în diferite spații de vânzare cu amănuntul, deoarece cu ajutorul acestor dispozitive de iluminat puteți distinge frumos vitrinele cu diverse bunuri.

Dar este important de remarcat faptul că petele de pe baza pătrată arată organic, nu numai pe suprafața tavanului, ci și pe pereți. Vorbește despre posibilități considerabile de proiectare a dispozitivelor similare.

Locul în interior

Lampa la modă, sub forma unui pătrat, ar trebui să completeze interiorul în care se află. Aceste dispozitive de iluminat nu sunt doar concise și potrivite pentru stilul de înaltă tehnologie. Astăzi pe piață există candelabre de acest tip, care vor arăta armonios în aproape orice ansamblu.

Se recomandă întotdeauna respectarea aceluiași concept și asigurarea faptului că lămpile suspendate ecou alte elemente ale camerei în ceea ce privește culoarea și forma.De exemplu, dacă doriți să alegeți un dispozitiv pentru o cameră făcută într-un stil clasic, atunci ar trebui să optați pentru mai multe modele elegante și sofisticate.

Dacă doriți să acordați atenție candelabrului pătrat din interior, puteți achiziționa o versiune din sticlă sau cristal. Trebuie avut în vedere faptul că o lampă transparentă în formă de pătrat va transmite o mulțime de lumină. Situații similare arată foarte elegantă și elegantă.

Deseori, părțile transparente fără decorațiuni mozaice sunt alese ca bază pentru astfel de candelabre de tavan. De-a lungul perimetrului de sticlă poate decora un cadru de bronz frumos. Candelabrele, completate cu piese metalice forjate si elegante pot fi folosite in setarile clasice.

Pentru mai multe medii progresive, candelabrul de plafon in care sticla, metalul sau ceramica este materialul principal va fi solutia ideala. Sunt deosebit de populare în ultimii ani produse plate din sticlă mată.

Pentru un living sau dormitor într-un stil casual, dar confortabil, se recomandă alegerea modelelor din lemn. Lămpile cu nuanțe de lemn sunt adesea atașate la bază cu lanțuri metalice.Astfel de dispozitive la modă și originale pot fi, de asemenea, decorate cu elemente de fasonare forjate instalate în jurul perimetrului.

culoare

Colorarea dispozitivului de iluminat joacă un rol important. De exemplu, un model luminos și saturat sau modelat nu se încadrează într-un ansamblu minimalist și strict, proiectat în culori pastelate liniștitoare. În plus, opțiunile de culori saturate nu sunt recomandate să aibă în interiorul umplut cu un număr mare de alte detalii colorate. Este mai bine să se înmoaie astfel de situații prin evidențierea unui ton calm care nu atrage prea multă atenție asupra lui însuși.

Mulți experți recomandă alegerea dispozitivelor de iluminare cu nuanțe care sunt a doua în frecvență în interior.

De exemplu, dacă culoarea principală este albastră și există un număr mare de elemente de nuanță delicată albastră, atunci trebuie selectate candelabre pătrate de culoare albastră. Rezultatul ar trebui să fie un ansamblu armonios, în care toate componentele se află în pace între ele. De asemenea, pentru astfel de interioare se potrivesc produsele de culori populare și scumpe de wenge sau marsala. Astfel de modele aparțin paletei reci.

Există cazuri mai versatile. Acestea includ lămpi pătrate de culoare albă clasică. Aceste produse vor arăta organic în aproape orice cadru. Proprietăți similare au lămpi negre și maro. Mulți consumatori se tem de astfel de produse datorită culorii lor întunecate, dar, de fapt, arată foarte impresionant și atractiv în multe ansambluri.

Soluții frumoase de design

Sistemele mici de iluminat încastrate în formă de pătrat pot fi instalate într-o baie luminoasă deasupra unei chiuvete din lemn de culoare brună moale. Așezați o oglindă lungă pe perete. Plafonierele vor oferi o iluminare excelentă a acestei zone.

O lampă mare pătrată cu margini negre poate fi instalată într-un tavan alb într-o cameră cu pereți galbeni galbeni. De-a lungul perimetrului camerei ar trebui să fie instalate lămpi rotunde suplimentare. Puneți într-o astfel de cameră o canapea ușoară din piele, un dulap de ciocolată neagră sub televizor și un scaun de țesătură roșie lângă fereastră cu draperii romane în dungi. Completați ansamblul cu picturi întunecate pe pereți și o lampă de podea roșie.

Luminatoarele încastrate în formă de pătrat negru vor arăta atractivă împotriva unui tavan alb și a unor pereți albi într-o cameră cu o podea de caramel ușoară. Aranjați într-un astfel de mobilier de cameră, realizat în alb-negru.

Un candelabru alb alb va fi în armonie cu decorarea luminii din cameră, precum și o canapea cremă, o masă neagră de sticlă și o pictură abstractă mare lângă unul dintre pereți.

Cu privire la modul de instalare a corpurilor dreptunghiulare și patrate în tavanul suspendat, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor