Trellis: caracteristici de alegere și plasare

Trellis este o mare invenție pentru fashionistas și toți cei care sunt obișnuiți să-și urmărească aspectul. Invenția turnului este atribuită preferatului lui Ludovic al XV-lea - doamna Pompadour.

Caracteristici și scop

Un astfel de atribut este o noptieră cu trei oglinzi, dintre care una este fixă ​​fixă ​​și două laterale se pot deplasa într-un mod de pliere. Un astfel de design simplu permite unei persoane să se considere din toate părțile.

În ciuda faptului că istoria originii unui astfel de accesoriu pentru femei intră în trecutul îndepărtat, designul este relevant acum. Designerii moderni au dezvoltat numeroase modele uimitoare în care este dificil să se recunoască spițele. dar în stil clasic, acest mobilier este întotdeauna decorat cu trei uși oglinzi.

În mod tradițional, trellisul este expus de-a lungul peretelui. Pentru spațiile închise, puteți cumpăra un model unghiular - va ocupa puțin spațiu și va fi o decorație minunată a interiorului. În plus, designul este echipat cu rafturi și sertare, este un sistem convenabil de depozitare pentru produse cosmetice, accesorii de cusut și alte cătețe. Iluminatul bine proiectat va ajuta la maximizarea beneficiilor acestor mobilier..

Trellis nu este un participant ușor în interior, deoarece oglinzile atrag atenția, astfel încât designul ar trebui să arate perfect și să susțină designul general al camerei.

Punctele tari și punctele slabe

Un design modern care combină un dulap și o oglindă are următoarele avantaje:

 • grătarul este singurul loc în casă unde vă puteți vedea din afară și înțelegeți că este timpul să vă reînnoiți dulapul;
 • proiectat, dotat cu iluminat, va contribui la iluminarea generală a încăperii;
 • rafturile și sertarele unui piedestal spațios sunt capabile să sistematizeze cosmeticele și multe lucruri mici;
 • după ce așezați spatele în hol, puteți verifica întotdeauna aspectul dvs. înainte de a părăsi casa;
 • datorită varietății de modele și stiluri de astfel de mobilier este ușor de ales pentru dvs.interiorul.

Dezavantajul este volumul de construcție, care necesită mai mult spațiu decât o oglindă pe perete.

Ce este diferit de oglinda?

O oglindă, o oglindă și o masă de toaletă cu oglindă sunt bucăți de mobilier create pentru a vizualiza aspectul și a depozita lucrurile. Pentru a înțelege diferența, trebuie să știți care este fiecare dintre ele.

 • Trumou. Traducerea din limba franceză înseamnă "dig". Dacă în cameră există o oglindă mare, atunci trecând lângă ea, persoana întotdeauna se află lângă el pentru o secundă. "Pier" - o oglindă cu picioarele. Poate fi transferat, este de lungime întreagă sau mic pentru vizualizarea numai a corpului superior. Uneori se produce o masă de toaletă cu o masă.
 • leasă. Acest cuvânt înseamnă "trei oglinzi care se îndoaie". Designul are un dulap cu o oglindă centrală fixă, pe care sunt fixate două clape laterale. Cu ajutorul lor, puteți concentra lumina pentru o vizionare mai bună.
 • Masă de toaletă. Cameră confortabilă de mobilier pentru aplicarea machiajului, dotată cu o oglindă mică. Masa are mai multe sertare și iluminare. Diferă de la spițe în simplitate și eleganță.

Rezumând, putem spune că spatele este o oglindă triplu pe dulap, masa de toaletă este o oglindă portabilă pe picioare, iar masa de toaletă este o piesă de mobilier pentru aplicarea cosmeticelor.

specie

În dormitor sau hol au adesea o oglindă de perete. S-ar putea să-l satisfacă pe omul străin de pe stradă. Dar pentru cei cărora le place să se uite de la toate părțile, trilul este pur și simplu necesar.

Astăzi această piesă de mobilier este produsă cu o mare varietate de forme, materiale și soluții de proiectare. Puteți găsi întotdeauna modelul preferat.

formă

Un spini are două forme principale: unghiular și tradițional, adică unul dintre ele poate lua un unghi compact, iar cel de-al doilea este amplasat pe perete.

Modelele se găsesc în diferite dimensiuni, cu una sau două mese laterale, cu sertare. Structurile sunt echipate cu rafturi, sertare, usi de diferite dimensiuni.. Oglinzile nu arată întotdeauna clasic: unele forme geometrice repetate, altele au forme neregulate, complicate.

Trellis pot fi achiziționate în centre de mobilier și magazine online. Dar unii meșteri își fac propriile mâini. În prezent, pentru fabricarea sa pot fi achiziționate toate componentele.Dacă încerci, primești un cadou minunat soției sau fiicei tale.

Trellis pentru fata diferă în dimensiuni mici, forme rotunjite cu oglinzi luminoase exacte.

Materiale de performanță

Industria modernă de mobilier se concentrează pe nevoile clienților. Nu toată lumea își poate permite un model scump de lemn. În cele mai multe cazuri, spițele sunt produse din fibre, plăci aglomerate sau MDF.. Ele imită textura lemnului real, au o paletă largă de culori, deci și opțiunile bugetare arată bine. Astfel de mobilier va decora orice sala.

Pentru un dormitor este mai bine să alegeți modele dintr-un copac, deoarece acestea sunt ecologice. Structurile din plăci aglomerate au uneori impregnări toxice adezive care pot afecta sănătatea. Ele nu sunt potrivite pentru încăperile cu ședere frecventă a oamenilor.

Dacă tribulul bunicii a supraviețuit, atunci nu ar trebui să-l aruncați. Mobilierul antici a fost făcut din lemn masiv, mai ales că un astfel de set este susceptibil de a fi restaurat - trebuie să îndepărtați cu grijă vopseaua veche, să o tratați cu o soluție antibacteriană și să aplicați unul nou sau să îl acoperiți cu mai multe straturi de lac.

Industria moderna produce spanuri dintr-o varietate de lemn: cedru, stejar, prune, wenge, tei, mere si pin. Ele au o culoare și o structură diferită a materialului, iar în interior arată bine și maiestuos. Modelele realizate într-o versiune contrastantă sunt deosebit de atractive, de exemplu, o combinație de lemn de wenge și arin sau stejar alb arata bine.

Metalul din produsele de tip foisor este utilizat pentru interioare moderne, în stilul mansardelor, hi-tech, techno. Finisarea cu detalii de cupru sau bronz este necesara pentru stilul baroc. Pentru stilul gotic, utilizați structuri forjate înguste cu oglinzi pe spații de birou.

Elementele combinate de sticlă și plastic sunt, de asemenea, necesare pentru stilurile urbane (loft, techno, hi-tech). Fuji folosește modele cu un număr maxim de inserții de sticlă.

desen

Trellis în timpul URSS au făcut calitativ, au ocupat o mulțime de spațiu și au fost aproape în fiecare casă, dar nu au diferit în abundență de specii: înălțimea piedestal - 60 cm, oglinda medie - 40 cm, partea - 20 cm. este puțin probabil să se întâlnească cu două modele identice.

Designerii anual produc mostre de noi modele pentru dormitor, baie, hol. O abundență de culoare de la alb la negru poate satisface chiar și gustul cel mai fastidios.

Pentru a nu deranja armonie interioară, este mai bine să cumpărați o coardă cu setul cu cască. Dar dacă trebuie să cumpărați separat, puteți alege întotdeauna o culoare și o textura asemănătoare. Stilul modelului trebuie să coincidă cu interiorul camerei.

 • Schimbarea vechii grătare bune cu înlocuirea oglinzilor va oferi acestei bucăți de mobilier o nouă viață. Își poate lua locul în interiorul retro sau provence.
 • istoric stil baroc se aplică în camere spațioase. Este caracterizată de pretentiozitate și splendoare strălucitoare. Ideal din lemn antic sau versiuni moderne, incrustate cu metale scumpe. Culoarea modelului poate fi crem sau fildeș, aurul și pietrele sunt implicate în decorarea oglinzii.
 • Stilul aristocratic al Imperiului combină simplitatea liniilor și pompul situației. Este similar cu stilul baroc, cu utilizarea de bronz, aurire, cristal și textile grele. O trellis în stil Empire poate avea aceleași modele ca și barocul.
 • gotic reprezintă, de asemenea, direcția istorică. În spatele simplității aparente se ascunde o sofisticare reală. Tratatele în stil gotic sunt făcute cu elemente de forjare.
 • clasic - stil testat în timp, ceremonial și respectabil. Folosește materiale scumpe, bogate, dar fără pompare excesivă, decor. Designul cu oglinzi trebuie să aibă forme clare, linii drepte și nuanțe expresive. Deoarece materialul a folosit lemn scump.
 • modern, spre deosebire de clasici, nu-i place geometria clară. Comodele sunt caracterizate de colțuri rotunjite, iar oglinzile - linii netede, care pot fi rotunde, ovale sau complet neformate. Pentru modernitate, funcționalitate și frumusețe sunt tipice, deci este aleasă o noptieră cu un număr suficient de rafturi și sertare.
 • Din tendințele moderne se poate observa de înaltă tehnologie. El folosește în proiectarea sa metalul, plasticul și sticla. Mobilierul este practic, are o mică cantitate de decor. Un grătar ar trebui să pară simplu, dar să aibă un sistem de depozitare grijuliu și amplu.
 • pod - Direcția de interior industrial cu participarea de țevi și zidărie. La fel ca cele de înaltă tehnologie, preferă plasticul, metalul și sticla. Trellisul ar trebui să fie forme generale, non-tradiționale, pe decorul oglinzii sub formă de graffiti este posibil.
 • Provence - stilul moale al satului francez: culori calde de lumină, țesături decolorate, pereți tencuiți. Pentru această direcție, grătarul este realizat din lemn învechit, poate avea elemente de forjare. În decor, se folosesc inserții din piele, sticlă și metal, pietre și aurire pentru oglinzi.

Opțiuni de cazare

Grila este mai potrivită pentru dormitoare și holuri, mai puține ori este instalată în hol, pepinieră sau baie. Designul unghiular se potrivește bine între pereți, nu ocupă mult spațiu și îi place aspectul.

O locație ideală pentru un model drept ar fi un perete între două ferestre. Iluminarea bună vă ajută să vă vedeți în fiecare detaliu. În plus, oglinda, ocupând un loc central pe perete, vine în armonie cu geamurile din sticlă. Pentru camerele cu o singură fereastră, o grătar poate fi pus în orice zonă liberă, dar poate fi echipată cu o sursă de lumină suplimentară.

Când instalați o oglindă mare, este necesar să se estimeze dimensiunea zonei libere. Prin stoarcerea dulapului dintre mobilier, puteți face spațiul camerei grele și face designul frumos inconfusibil.

În hol

Aici sunt deosebit de necesare trelerele, pentru că ieșind afară, ar trebui să vă examinați din toate părțile. Dacă camera este mică, alegeți un model cu o oglindă mică. Cine aderă la regulile lui Fenshui, stabilește proiectul astfel încât ușa de intrare să nu se reflecte în oglindă. În cazul în care permite planul holului, atunci modelul de colț va fi o soluție bună.

Trebuie să aveți grijă de iluminarea suplimentară pentru spini, deoarece coridoarele sunt rareori ferestre. Este mai bine să aranjați lămpile laterale de proiectare, deoarece lumina deasupra capului distorsionează reflexia. Oglinda cu lungime totală vă va permite să monitorizați mai atent aspectul.

În dormitor

Pentru dormitor, grătarul nu este doar o bucată de mobilier rafinat, ci și un loc pentru transformarea unei femei din Cenușăreasa într-o prințesă. Aici își pune machiajul, își modelează părul, preia hainele pentru următoarea zi activă. Toate acestea ar trebui să aibă loc într-un spațiu bine luminat.

În conformitate cu oglinda Feng Shui, nu există nici un loc în fața ușii, la poalele patului sau unde se reflectă. Pur și simplu, trellisul trebuie să stea astfel încât o persoană somnoros să nu se teamă de el însufundat în crepuscul.

Alegerea unei grătare în dormitor este mai bună din lemn - materialul natural dispune de o atmosferă liniștită. Puteți să vă ocupați de model în stilul retro de nuanțe luminoase și linii moi netede, atunci camera va câștiga un aflux de romantism și antichitate ușoară.Acest sfat nu se potrivește cu stilurile urbane moderne care preferă rigurozitatea, claritatea contururilor și simplitatea formei.

Într-o cameră spațioasă merită instalat un model funcțional cu un sistem de stocare spațios.unde să punem cosmeticele, bijuteriile și toate lucrurile necesare. Este mai confortabil să stați lângă oglindă dacă structura constă din două degete, între care puteți pune picioarele.

În camera de zi

Pentru o cameră multifuncțională mare, grătarul poate fi o adevărată decorare. Coincidența stilistică cu mobilierul din jur va face interiorul armonios.

Dacă alegeți o structură masivă (1,5-3 metri) cu o oglindă metru, aceasta va înlocui dulapul funcțional., deoarece dulapul solid solid deține o duzină de sertare și rafturi. Această opțiune este potrivită pentru revizuirea permanentă. Într-o poziție așezată la oglindă nu se apropie, iar picioarele nu au unde să pună.

Este mai bine să refuzați să alegeți modele mici din camere de zi mici.. Structura colțului va rotunji camera și va face mai tare. Toate nuanțele de alb sunt potrivite pentru interior în orice culoare, principalul lucru este coincidența texturii și stilului. Cu celelalte opțiuni de culoare trebuie să lucrați separat, luând în considerare situația.

Veți avea nevoie de un scaun otoman sau de un scaun adecvat pentru oglindă - este mai bine să le alegeți din aceeași colecție ca spini.

Exemple de succes în interior

 • Un astfel de spițător va înlocui un dulap complet. Practic din toate punctele de vedere: poate găzdui un număr mare de lucruri și, datorită ușilor mobile cu oglinzi, vă va permite să vă inspectați pe deplin aspectul.
 • Model elegant, potrivit pentru Art Nouveau sau Fuji. Lămpile otomane și de podea se completează reciproc.
 • Blatul modern Toledo, realizat în stilul minimalismului.
 • Modelul funcțional gândit pentru femeia adevărată a modei. În ciuda formei volumice și a abundenței sertarelor, culoarea albă face designul ușor vizibil și ușor.
 • Un model de aer foarte spectaculos, care combină o oglindă cu o măsuță de toaletă, seamănă cu o perlă de coajă deschisă.
 • Un om atât de frumos se va potrivi cu tendințele istorice: modern, imperiu, clasicism. Impresionantă, dar strictă, oarecum amintește de un birou.
 • Opțiunea de colț pentru camere mici.
 • Trilaj general pompos în stil baroc.
 • Modelul aristocratic în stil gotic reprezintă o reținere nobilă. Elementele forjate sunt implicate în decor.

Ar putea să pară bărbaților că spini sunt o relicvă a trecutului, dar femeile știu cât de importantă este această bucată de mobilier și o preferă într-un banal și într-o oglindă agățată.

Vedeți următorul videoclip pentru o prezentare generală a spațiilor.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor