Gauss LED-uri

 Gauss LED-uri

Apariția primelor modele industriale ale LED-urilor - LED-uri care emite o strălucire roșie și galben-verde, a căzut la mijlocul secolului trecut. Distribuția în masă a omologilor lor "albi", îmbunătățită în mod repetat, care deja avea un grad suficient de luminozitate, a început în epoca "zero". Astăzi, lampa cu LED-uri în ceea ce privește puterea, luminozitatea, spectrul de emisie și eficiența este liderul indiscutabil în rândul surselor de lumină existente.

Având în vedere că curba cererii pentru dispozitive cu LED-uri se menține la niveluri înalte, piața rusească pentru produsele cu LED-uri este plină de oferte oferite de producătorii interni și străini de inginerie de iluminat.Alegerea este întotdeauna bună, deși varietatea tipurilor de lămpi cu LED, care diferă în funcție de formă, culoare, putere, dimensiune, într-o oarecare măsură complică achiziția. Scopul nostru este să vă orientăm în gama de produse din acest segment de piață.

Atenția merită marca Gauss - producător de înaltă tehnologie de echipamente eficiente din punct de vedere energetic. Să vedem ce sunt remarcabile lămpi LED Gauss.

Avantaje și dezavantaje

Calitatea produselor LED cu marca de iluminat Gauss a reușit să evalueze comunitatea globală de utilizatori din peste 20 de țări din Spania în RPC. Acum, linia de produse Gauss include mai mult de 250 de articole.

Care este diferența dintre produsele Gauss LED și analogii altor mărci:

 • Calitatea luminii. Suprafața mată a zonei centrale, în combinație cu difuzorul transparent multi-sectoric, asigură strălucirea obișnuită a unei surse de halogen, eliminând în același timp efectul de orbire - unul dintre minusurile lămpilor standard, unde becul este transparent.
 • Luminozitatea strălucirii. Nivelurile de luminozitate ale produselor Gauss sunt depășite cu 20%, în timp ce consumul de energie este același cu cel al altor mărci.
 • Construiți calitatea. Placa LED încorporată, un radiator în formă rotundă și absența părților inutile simplifică procesul de instalare, eliminând necesitatea de a pierde timpul pentru asamblarea lămpii și pregătirea unui punct de fixare.
 • Dimensiuni. Plasarea LED-urilor într-un pachet de 10x37 mm permite obținerea celor mai compacte lămpi.
 • Gradul de fiabilitate și siguranță. În noua generație de lămpi, condensatoarele CBB protejate exclusiv sunt folosite pentru stabilizarea funcționării cu întrerupătoare echipate cu indicatoare, excluzând clipește și clipește.
 • Compatibil cu orice fel de corpuri de iluminat, datorită utilizării tuturor tipurilor de baze, a formei optimizate și a corpului redus pentru modelele individuale.
 • Estetic aspect. O varietate de soluții de iluminat sunt forme impresionante verificate favorabil subliniate cu ajutorul texturilor și culorilor originale. Colecțiile exclusive de lămpi din aliaje de aluminiu, alamă, bronz și tencuială, cu posibilitatea de auto-pictură, sunt capabile să satisfacă nevoile celui mai sofisticat cumpărător.
 • Ambalare de calitate. Pachetul conține informații detaliate despre principalele caracteristici ale modelului, care trebuie luate în considerare la selectarea unei lămpi.Nu toți producătorii se pot lauda cu un ambalaj inteligent, care este proiectat pentru a simplifica procesul de achiziție și nu-l complica din cauza lipsei de parametri necesari. Din acest motiv, mulți cumpărători sunt obligați să facă în mod independent calcule, comparând puterea lămpilor cu incandescență și LED-urilor.

Gauss LED-urile cu LED-uri produc o strălucire moale, fără pâlpâire, de o luminozitate suficientă, iar specificațiile lor respectă standardele europene de calitate și siguranță.

Dezavantajul relativ al produselor LED ale acestui producător este costul ridicat, care justifică în mare măsură rentabilitatea, durabilitatea și caracterul practic al soluțiilor de iluminare.

trăsătură

Toate lămpile cu LED-uri Gauss sunt fabricate cu chips-uri din Taiwan. Episar este un producător de frunte cu jetoane LED. Luați în considerare caracteristicile generale ale produselor.

apariție

Formele comune ale elementelor de iluminat includ:

 • minge - lampă sferică externă similară unei lămpi cu incandescență obișnuită. Perfect pentru nuanțe rotunde mici.
 • Con contorizat - această formă este tipică pentru lămpile soffit, reprezentând un fel de piramidă pe bază.
 • lumânare - Domeniul de aplicare al lămpilor în formă de lumânări - Iluminat decorativ: candelabre, lămpi de podea, lămpi de perete și alte tipuri de lămpi interioare. Particularitatea lor este prezența unei baze "minion", care este folosită pentru dotarea surselor de lumină plate sau înguste.
 • Lumânare în vânt - o formă caracterizată prin execuția creativă. Cel mai adesea, acesta se regăsește în lămpile dimmabile, cu o strălucire strălucitoare, creată de fețele unui singur cristal, datorită reflectorului oglindă al LED-ului, care ajută la creșterea luminozității lămpii.

Tip de bază

Așa cum am menționat deja, lămpile cu LED Gauss utilizează toate tipurile de capace, care determină scopul produselor. Prin urmare, puteți alege un model pe baza unor condiții de funcționare specifice.

Clasificarea soclurilor după destinație:

 • E14 Minion / E27standard - două tipuri tradiționale de capac, utilizate în principal pentru nevoi interne.
 • G4 / GU5.3 / GU10 - tipuri de capace pentru lămpi care pot înlocui complet lămpile cu halogen corespunzătoare.

Sursă de alimentare

 • GX-53 - baza de acest tip este echipată cu lămpi încorporate / aeriene de diferite tipuri, care sunt utilizate pentru a ilumina structurile de tavan și mobilier.
 • G-13 - lămpile cu un astfel de subsol, echiparea lămpilor liniare / de tavan proiectate pentru a ilumina zonele mari.

Domeniul de tensiune de operare este de 12-265 wați. Deoarece nu toate modelele au un conducător auto, au nevoie de o sursă de alimentare de 12 volți pentru a funcționa. Produsele cu alimentare au o funcționalitate excelentă, funcționează la o tensiune de intrare de 220 volți.

Becurile producătorului funcționează fără probleme atunci când tensiunea rețelei scade sub 150-265 volți.

Intervalul de temperatură de funcționare

Acest parametru este același pentru orice model de lampă. Limita inferioară a temperaturii admisibile este de 25 ° C, iar cea superioară - 50 ° C.

Temperatura de culoare și unghiul strălucirii

Indicatorii temperaturii de culoare pentru lămpile pentru instalațiile de iluminat rezidențiale sunt de 2.700 K, iar pentru spațiile de birouri - 4.100 K. Produsele LED ale acestui brand au un coeficient de transmisie a luminii Ra90, care este destul de mult, având în vedere că sursa de lumină de referință are un indice de redare a culorilor Ra100. Unghiul fasciculului luminos este de la 120 ° la 360 °.

Durata de viață și garanția

Durata de funcționare pentru diferite modele variază în intervalul de 25-50 de mii de ore.Dacă sunteți obișnuiți să vedeți rate mai mari de resurse funcționale pentru produsele LED, amintiți-vă dacă lampa a respectat întotdeauna perioada indicată. Doar acest producător nu tind să exagereze capabilitățile produselor lor, cumpărătorii înșelătoare. Perioada de garanție poate fi din serii diferite de la 1 la 3 ani.

gama

Produsele de iluminat - lămpile și lămpile fabricate de marca comercială Gauss sunt reprezentate de mai multe categorii de produse utilizate în diverse domenii.

Iluminat rezidential

Gama de lămpi LED pentru uz casnic include linia:

 • Lămpi inteligente Gauss LED - modele de formă sferică și în formă de lumânare, cu o capacitate de 7-10 W, tip E14 / E27.
 • Lămpi cu oglindă - dispozitivele seriei Reflector R39 / R63 / R50, cu o capacitate de 4, 6, respectiv 9 W și un unghi de luminescență de 120 °. Lămpile cu oglindă sunt cei mai buni asistenți în crearea accentelor luminoase în designul interior.
 • Lampă de capsulă Seria G4 / G9 cu putere de la 2 la 5 wați. Unele modele au un unghi luminos de 360 ​​°.
 • semiconductoare dispozitive de uz general sub forma unei mingi cu o capacitate cuprinsă între 6 și 27 wați.
 • Lămpi din sticlă trei serii: Elementar MR 16 cu tipuri de soclu GU5.3 / GU10, putere 5.5-10 W, modele MR MR de 5-7 wați 16 și 3-5 watt MR 11.

Separat merită menționat line de lămpi decorative, care include mai multe serii:

 • Lumânare elementară sub formă de lumânări / lumânări în vânt, cu o capacitate de 6-8 wați.
 • Lumea globală forma sferică, putere de 8 wați.
 • Lumânări de filamente și glob de filamente - modele de 5 wați sub formă de lumânări, lumânări în vânt și minge.
 • Globul, lumanarea și lumanarea - modele cu o putere de 6,5 W, formă în formă de lumânare, sferică și sub forma unei lumanari în vânt.
 • G95 dim - modele de lămpi sferice dimmabile, cu o capacitate de 14 wați. Lampa diminuată cu funcție de reglare a luminozității fluxului luminii emise este o noutate în lumea produselor de iluminat, utilizată în mod activ pentru a crea un design de iluminat interior.

Acoperirea facilităților administrative

Această categorie include modele de lămpi universale cu formă dreptunghiulară, rotundă și pătrată. Aici puteți ridica lămpi pentru a organiza iluminarea structurilor de plafon Armstrong, caselor Cesal / tavanelor cu grătare, plafoanelor acustice Ecophon. Gama de produse este reprezentată de produse rezistente la umiditate, panouri diodice, serii "anti-criză" de lămpi cu putere redusă.

Designul interior modern este greu de imaginat fără o componentă atât de importantă precum iluminatul de tavan, care, pe lângă realizarea funcțiilor decorative, deseori servește drept iluminat principal.LED-ul încorporat în iluminat poate ajusta proporțiile de premise, ridicarea vizuală a plafoanelor joase.

Lămpile și spotlights-urile LED de la Gauss fac să fie interesant să nu batem numai structurile de tavan pe mai multe niveluri, dar și orice suprafață înglobată în nișe și deschideri înguste.

Avantajul lămpilor de tandem de iluminat și al "punctelor" - un design minimalist atent, dimensiuni compacte și siguranță absolută, deoarece elimină căldura puternică, chiar și după o utilizare prelungită.

Spațiu comercial de iluminat

Aceasta include mai multe serii de dispozitive LED: R Line, G Line, T Line, GR / DL, Market Line. Acestea sunt utilizate pentru a ilumina ferestrele și pentru a decora sălile de tranzacționare, pentru a accentua în mod favorabil produsele oferite și caracteristicile de design ale spațiilor. Posibilitățile de iluminare cu LED-uri sunt folosite cu potențial și principal de către supermarket-uri, magazine de hardware și buticuri la modă, care afectează în mod pozitiv imaginea lanțurilor de retail în ochii clienților.

Iluminat pentru iluminatul stradal

Aici puteți lua produse pentru a organiza iluminarea teritoriului curții, în plus, modelele Triumph, Uranus, Village sunt folosite pentru a ilumina locurile publice.Cu ajutorul iluminatului arhitectural original, fațadele clădirilor se disting, făcându-le luminoase și vizibile, care arată deosebit de impresionant pe timp de noapte.

Datorită tehnologiei LED eficiente energetic, este posibil să se reducă în mod semnificativ costul energiei electrice, să nu mai vorbim de avantajele unice ale iluminării cu LED-uri față de alte dispozitive de iluminat, dacă vine vorba de nevoia de a evidenția o clădire, prezentându-o literalmente într-o lumină favorabilă. De exemplu, numai cu ajutorul lămpilor RGB full color este posibilă modificarea parametrilor culorii, temperaturii, intensității fluxului luminos, setarea modului de funcționare dorit.

Lămpile LED sunt de asemenea utilizate pentru iluminarea simplă a clădirilor, permițându-vă să selectați conturul unei structuri folosind lumină neutră sau să dați adâncime și volum elementelor arhitecturale, evidențiindu-le cu o anumită culoare.

Iluminarea instituțiilor de învățământ

Domeniul de aplicare al lămpilor speciale din această categorie este instituțiile de învățământ, complexele sportive.

Iluminatul locuințelor

Modelele de iluminat care sunt economice, consum redus de energie și o resursă funcțională sporită de până la 50 de mii de ore.

Iluminatul instalațiilor și depozitelor de producție

Materialele cu înaltă rezistență sunt utilizate pentru fabricarea dispozitivelor cu LED-uri, prin urmare se caracterizează printr-o fiabilitate sporită și un nivel ridicat de protecție împotriva factorilor externi IP 65. Gama de produse este reprezentată de seria Iron, Olymph și Strong. Un grup separat include produse care sunt destinate utilizării în spații industriale. Ele pot fi achiziționate complet cu corpuri de iluminat puternice și diferite tipuri de elemente de fixare pentru a alege de la.

Astfel, marca de iluminat Gauss este o oportunitate de a alege soluții de iluminare eficiente din punct de vedere energetic pentru toate domeniile de activitate, calitatea și fiabilitatea în care au încredere utilizatorii.

opinii

Dacă analizăm recenziile consumatorilor de iluminat de la Gauss, raportul dintre lămpile de cumpărare satisfăcute și dezamăgit în ele este de 90% până la 10%, respectiv, ceea ce spune foarte mult.

Avantajele aparatelor Gauss LED includ:

 • Economisirea energiei, ca una dintre modalitățile reale de a economisi bani pe facturile de energie electrică.
 • Lipsa căldurii puternice.
 • Design atrăgător, culori diferite și strălucire foarte frumoasă.
 • Lucrați la putere maximă imediat după instalare în sursa de lumină.
 • Operare neîntreruptă cu căderi de tensiune și luminozitate.
 • Garanție lungă de până la 3 ani.
 • Temperatura confortabilă a fluxului de lumină, aproape de lumina naturală, care nu irită ochii.
 • Respectarea resurselor funcționale declarate cu o durată de viață reală.
 • Eficiență luminată ridicată și compatibilitate a subsolului cu candelabre standard.
 • Ambalaje moderne, cu o fereastră transparentă, care vă permite să examinați în mod independent conținutul acesteia și să nu-i perplexați pe vânzător cu această problemă.

Dintre minus cumpărătorii spun:

 • Lumină strălucitoare, care este neplăcută pentru ochi.
 • Resurse neobișnuit de mici ale modelelor individuale - 25 mii ore.
 • Dificultăți de alegere datorită gamei uriașe.

În ceea ce privește celelalte deficiențe, în aproape fiecare revizuire lăsată de utilizatorii nemulțumiți, există plângeri nu despre calitate, ci despre prețul lămpilor cu LED. Potrivit majorității cumpărătorilor, costul lor "ar putea fi mai mic", există adesea declarații că "prețul este excitat nejustificat" și "nu înțeleg de unde provine acest preț".

Interesant, indiferent de cât de negativ este atitudinea față de politica de preț a producătorului, practic fiecare revizuire recunoaște avantajul practic de a cumpăra o lampă cu LED Gauss.

O prezentare generală a uneia dintre aceste lămpi, puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor