Cum să decorezi copacii cu lumini de stradă?

Tendința de modă în ceea ce privește utilizarea diferitelor decorațiuni de fațadă sa răspândit mult în ghirlande de stradă. Ornamentele complexe și compozițiile ușoare de lumină fac ca casele și șantierele să fie cu adevărat festive. În ciuda complexității vizuale a unui astfel de eveniment, cum ar fi decorarea copacilor cu garzile stradale, procesul în sine este destul de simplu.

Principalele caracteristici ale luminilor stradale

O caracteristică a ghirlandelor stradale este adaptarea caracteristicilor tehnice pentru utilizare în toate condițiile meteorologice. Versatilitatea structurilor LED le permite să decoreze nu numai fațadele clădirilor, ci și plantele.

avantaje:

 • o ghirlandă rezistentă la îngheț poate funcționa fără probleme chiar și la temperaturi scăzute, ceea ce prelungește automat durata de viață a dispozitivului;
 • ghirlandele impermeabile pot funcționa într-un mod sigur în caz de ploaie sau dezgheț, fără a provoca închiderea unui circuit;
 • permite economisirea energiei;
 • oferă o luminiscență strălucitoare a LED-urilor de design;
 • în fabricarea producătorilor care folosesc materiale de înaltă calitate, ceea ce sporește durabilitatea structurii, indiferent de condițiile meteorologice.

Singura nuanță inconvenientă a luminilor stradale LED poate fi o modalitate de a conecta becurile într-un circuit. Dacă circuitul este consistent, atunci la eșecul a cel puțin unui LED ghirlanda va înceta să funcționeze. Ar trebui să se acorde prioritate structurilor cu becuri conectate în paralel.

Pentru decorarea suprafețelor dotate, sunt disponibile ghirlande compacte cu elemente LED miniaturale.

Producătorii produc, de asemenea, o gamă largă de dispozitive LED cu telecomandă și moduri diferite.

tipuri

Led-uri LED ocupă o poziție de lider printre varietatea de bijuterii. Folosit pentru decorarea pomului de Crăciun, decorarea fațadelor, arborilor și arbuștilor.Simplitatea designului vă permite să creați modele ornamentate și chiar figuri tematice din ghirlande. Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru încadrarea semnelor și bannerelor.

Lungimea firului este de la 12 la 20 de metri. De-a lungul sârmelor, becurile LED sunt situate la aceeași distanță unul de celălalt. Modelele moderne ale firelor de ghirlandă sunt echipate cu un controler de mod de iluminare din spate.

Lumina de fundal sub forma unei franjuri arata ca gheata sau chiar ramuri. Se utilizează de obicei în compoziția filetului LED. Mare pentru decorarea fațadelor clădirilor și a ramurilor de copaci.

"Grid" bun ca un accent pe fațada obiectului, și subliniază, de asemenea, volumul copacilor. O asemenea ghirlandă oferă imaginea de ansamblu a misterului și a eleganței.

"Clip-light" este un tip de bijuterie conceput pentru copaci înalți și tufișuri. Lungimea lor variază de la 5 la 10 metri.

"Spider" este una dintre cele mai noi tipuri de ghirlande stradale pentru copaci. Designul în sine este prezentat sub forma unei compoziții a mai multor ghirlande conectate la o singură sursă de alimentare. Numărul de "picioare" dintr-un astfel de "păianjen" este de 3 până la 5 bucăți, lungimea fiecăruia putând ajunge la 20 de metri.Dispozitivul are numai trei moduri luminoase.

Cele mai populare sunt nuanțele de LED-uri roz, galben și albastru.

Cum sa alegi?

Inițial, este necesar să se determine tipul de lampă și locul său de funcționare. Mai mult, atunci când alegeți un ghirlandă, trebuie luați în considerare mai mulți factori principali, de care depinde calitatea muncii structurii. Cumpărarea unei ghirlande de stradă este mai exigentă decât alegerea unei decorațiuni interioare, deoarece condițiile de utilizare vor fi mai extreme.

 • În primul rând, merită să examinăm calitatea lampii, starea cablurilor și alimentarea cu energie electrică. De aceea este de dorit să achiziționați produsul numai de la vânzătorii de încredere în magazinele specializate.
 • Ghirlandele de înaltă calitate sunt echipate cu un mod automat de oprire în cazul unei supraîncărcări a rețelei electrice. Această caracteristică ajută la creșterea duratei de viață a produsului.
 • Când selectați ar trebui să citiți cu atenție informațiile de pe cutie, verificați producătorului de garanție, puterea și tensiunea necesară pentru a rula o Garland.
 • În magazinele oficiale, vânzătorul este obligat, la cerere, să furnizeze documente care confirmă siguranța la incendiu a decorurilor stradale.
 • Asigurați-vă că inspectați achiziția în formă extinsă pentru a verifica calitatea conexiunilor, LED-urilor și a altor elemente. Firele trebuie să fie puternice. Poziția preferată a primului bec în circuit de la sursa de alimentare trebuie să fie de cel puțin un metru și jumătate.
 • Schema de culori a cablajului este mai bine să alegeți culori neutre: negru, verde sau maro. Astfel de nuanțe nu vor îndepărta atenția de la structura principală. Materialul de înfășurare este, de preferință, preluat din cauciuc sau cauciuc.
 • Luminile stradale de joasă tensiune permit aparatului să funcționeze zi și noapte. Prin urmare, decorarea trebuie să aibă o rezistență ridicată la umiditate. Această caracteristică corespunde unui marcaj special pe ambalajul mărfurilor.
 • Prezența unui adaptor pentru conectarea la rețelele de joasă tensiune este, de asemenea, binevenită.
 • Marca privind rezistența la îngheț a bijuteriilor oferă o garanție a muncii de calitate la temperaturi scăzute.
 • În funcție de confortul conectării la rețeaua electrică de acasă, trebuie să alegeți metoda de alimentare cu energie a structurii. Cele mai comune modele sunt cele care se conectează direct la rețea.Cu toate acestea, dacă este imposibil să utilizați acest tip de conexiune, este mai bine să acordați prioritate decorațiilor cu o unitate de alimentare. În acest caz, este necesar să se țină seama de puterea bateriilor și de consumul de energie al dispozitivului în sine.

Decorarea copacilor

Mai întâi trebuie să decideți care părți ale copacului vor fi implicate în decor și ce plan va fi decorarea în sine. În general, cea mai optimă este distanța dintre bobinele ghirlandei de aproximativ 8 centimetri. Aceasta este atunci când luați în considerare distanța de localizare a LED-urilor în circuit la o distanță de 15 centimetri unul de celălalt. Alegem lungimea necesară a decorului pe baza calculului: înălțimea arborelui împărțită la distanța dintre vârfurile ghirlandei, înmulțită cu circumferința plantei.

Atunci când se utilizează decorațiuni profesionale pe stradă, care implică versiuni economice ale LED-urilor, este posibil să se instaleze până la 43 de fire de ghirlandă cu o putere totală de până la 210 de wați la un moment dat. Atunci când faceți ramuri suficient pentru a sublinia cel mai gros dintre ele, cu o lungime de până la un metru și jumătate. Deci, decorul va arăta cel mai armonios și mai elegant.

Puteți decora singur un copac pentru Anul Nou în câteva pași simpli:

 • începem să înfășurăm ghirlanda pe trunchiul de la baza plantei, astfel încât capătul cu dopul să fie în partea de jos;
 • la distanța necesară, împachetăm decorul în jurul trunchiului, conectându-l în priza următoare;
 • este necesar să înfășurați produsul strâns, dacă este necesar, utilizați cleme speciale;
 • când se decorează ramurile, merită încă să se adere la distanța mai aproape de trunchiul copacului, astfel încât ghirlanda să nu fie ruptă de vânt.

Recomandări privind utilizarea produselor

În general, ghirlandele pot fi decorate și arbori și orice parte a curții. Rezultatul final depinde de tipul de decor, lungimea și culoarea LED-urilor. Deci, pentru a ilumina veranda, cea mai relevanta optiune ar fi o fringe. Pentru plantele joase grilele de ghirlande sunt optime. Copacii și balustradele arată excelent cu un model de fire.

Cu toate acestea, nu puteți folosi pentru decorarea ghirlandelor de crăciun de casă de casă, așa cum ar trebui să vă gândiți la siguranța oamenilor și a animalelor. Lipsa unei protecții speciale a unui astfel de produs nu îi va permite să reziste efectelor fenomenelor naturale.

Atunci când se utilizează mai multe ghirlande pe o suprafață, este preferabil să le combinați într-un singur lanț.În caz contrar, va trebui să trageți prin mai multe cabluri, ceea ce va cauza inconveniente și va ocupa mult spațiu.

Dacă decorați firele nu numai copacii din jur, ci și fațada clădirii, puteți crea o expoziție tematică a uneia sau mai multor nuanțe de diode. Combinația de becuri multi-color va da luminozitate curții și va crea o atmosferă festivă.

Instalarea ghirlandelor în aer liber pe arbori este cea mai bună, folosind o scară de scară și însoțind ajutorul unei alte persoane. În orice caz, nu uitați de siguranță atunci când lucrați la înălțime și cu aparatele electrice. În absența timpului sau oportunității de a organiza un eveniment, puteți invita un specialist. De asemenea, companiile specializate vor ajuta nu doar să stea în decorații, ci și să dezvolte un design personal al curții și decorului plantelor.

Cum să decorați un copac cu o ghirlandă, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor