Oferă lenjerie tricotată

 Oferă lenjerie tricotată

Într-o gamă largă de seturi de dormitoare oferite de producătorii moderni, lenjeria de pat tricotată pentru copii și adulți ocupă un loc special.

Trăsături distinctive ale țesăturilor tricotate

Articolele de tricotaj reprezintă o țesătură tricotată, care, spre deosebire de un produs țesut, are o structură cu buclă. Datorită acestui fapt, tricotajele au proprietăți de tracțiune și elasticitate ridicate.

În plus, tricotajele au o serie de caracteristici:

  • Are o abilitate excelenta de a absorbi umezeala, fara a provoca disconfort pasagerului (nu va trebui sa dormi pe o foaie umeda).
  • Calități "respirație".Datorită furnizării bunei "ventilații" naturale a lenjeriei, sub ea nu este niciodată înfundată.
  • Hipoalergenice. Această calitate vă permite să folosiți tricouri, chiar și în paturile de nou-născuți.

În același timp, lenjeria de pat tricotată nu necesită niciun fel de îngrijire specială. Poate fi spălată într-o mașină de scris, se usucă rapid și nu se rupe.

Soiuri tricotate

În funcție de compoziție (mătase, bumbac, lână și alți aditivi din fibre sintetice), structura și metoda de împletire a tricotului există mai multe tipuri.

porumb

Se referă la așa-numitele materiale semisintetice, deoarece acest tip de tricotaj este fabricat din fibre de porumb care au fost supuse unui tratament special cu substanțe chimice. În exterior, porumbul distinge suprafața texturată sub formă de faguri.

Kulirka

O caracteristică caracteristică a acestei pânze este un model în formă de "pom de Crăciun" sau "pigtails" pe partea din față și "cărămizi" - din interior. Kulirka fabricat din țesături de bumbac și este considerat cel mai subțire material tricotat.

jerseu

Acest tip de tricotaje este foarte solicitat atunci când îmbrăcați hainele, dar și lenjeria de pat de la ea se dovedește a fi anulată.Se bazează pe fibre de mătase, dar pot fi utilizate combinații de alte materiale.

Producători populare

În prezent, pe rafturile magazinelor puteți găsi seturi de tricotaje de la o varietate de producători autohtoni și europeni, care sunt cei mai populari.

  • Luxberry (Portugalia). Acest producător reprezintă așternut tricotat în categoria premium. Caracteristica principală a seturilor portugheze este că ele includ doar o acoperire de duvet și perne. Foitele trebuie achiziționate separat.
  • Acelya (Turcia). În sortimentul acestui producător, seturi de diferite categorii de prețuri. Lenjeria de pat vine în diferite culori și desene, există un dormitor și jumătate, camere duble și familii într-o configurație tradițională.
  • "Text Design" (Ivanovo, Rusia). Oferă o selecție bogată atât a compoziției și a tipului de tricotaje, cât și pentru preț. În sortiment puteți găsi modele exclusive cu designul autorului realizat din materiale naturale și seturi monocromatice de fibre combinate pe pat de orice dimensiune.

Există, de asemenea, companii din Italia, Franța și China printre producătorii de tricotaje pentru pat.

Recenzii clienți

Despre caracteristicile de înaltă performanță a lenjeriei de pat tricotate spun clienți reali clienți. Cea mai mare apreciere a consumatorilor merită rezistența tricotului la tricotarea și ștergerea tricotului - chiar și după numeroase spălări, se pare că tocmai a cumpărat. Cumpărătorii notează accesibilitatea și o gamă largă, permițându-vă să alegeți haine pentru fiecare gust. Miezul extraordinar al foilor, pernelor și plapumurilor merită o laudă specială, datorită căreia somnul devine mai confortabil și mai puternic.

Printre dezavantajele, consumatorii notează în unele cazuri posibilitatea de a pierde forma produselor, contracția lor în timpul spălării. Acest lucru poate fi ușor evitat dacă respectați condițiile de spălare specificate de producător.

O varietate de lenjerie de pat tricotată, vă puteți uita la videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor