Bumbac: caracteristicile și subtilitățile alese

 Bumbac: caracteristicile și subtilitățile alese

Lenjeria de pat din bumbac nu este întâmplătoare în cererea cumpărătorului. Este confortabil, arată frumos și este relativ ieftin (cu excepția opțiunilor premium). Deși aici trebuie să abordați în mod competent alegerea unui anumit set pentru a achiziționa bunuri de o calitate decentă care vor servi mult timp fără a pierde aspectul prezentabil.

Caracteristici speciale

Bumbacul ca material complet natural este practic. Egiptul de bumbac fibră fină, care este cultivat pe malurile râului Nil, este considerat cea mai valoroasă materie primă pentru o astfel de țesătură. Din aceasta sunt create cele mai scumpe truse de somn. Indiferent de materia primă utilizată pentru fabricarea lenjeriei de pat, oamenii apreciază astfel de lucruri din mai multe motive.

 • Este plăcut să le atingi, ceea ce este important în restul timpului. Sunt bine respirabile.
 • Culoarea setului de calitate rămâne luminată pentru o perioadă lungă de timp.
 • Țesătura rezistă la mai multe spălări. Nu devine subțire pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce îi permite să fie exploatat pentru o lungă perioadă de timp.
 • Ele nu provoacă alergii. Acest lucru este deosebit de valoros atunci când este utilizat de copii și vârstnici, precum și de persoane cu piele sensibilă.
 • Perfect absorbi transpirația.
 • Bumbac lenjerie este accesibil pentru o gamă largă de cumpărători.

Aceste țesături au, de asemenea, o serie de dezavantaje, care trebuie luate în considerare:

 • când sunt uscate la soare, ard;
 • Este nevoie de mult timp înainte ca acestea să se usuce după spălare;
 • după mai multe spălări, materialul se așează în jos.

Tipuri de materiale de bumbac

Există multe soiuri de țesături de 100% bumbac, care sunt utilizate pentru producția de lenjerie de pat. Fiecare dintre ele are și propriile caracteristici pozitive și negative.

 • Creton. Această țesătură este atractivă în ceea ce privește prețul, însă Calico modern nu poate fi numită materiale de calitate. Ei nu servesc pentru mult timp.
 • Calico. Nu necesită ceremonii speciale în îngrijire.Nici o problemă nu rezistă unei cantități uriașe de spălări. Lenjerie de pat de la ea este mai scump decât calico, dar mai ieftin decât din satin. Poate funcționa de mai mulți ani.
 • Satine. Este o tesatura densa cu un luciu frumos. Pakistanez este cel mai apreciat.
 • Poplin. Textura sa este densă și moale în același timp. Materialul este plăcut organismului. Overflow. Are un aspect nobil.
 • Percale. Este o tesatura de inalta calitate. Țesătura este strânsă. Datorită acestui material este durabil. Menține un număr mare de spălări. Se simte ca o mătase la atingere.
 • Twill. Perfect respirabil. Ușor de spălat. Se usuca intr-un timp scurt. Nu este nevoie să firați.
 • Baptiste. Material aerisit și ușor. Folosit pentru cusutul de lenjerie cu dantelă (de exemplu, pentru patul de nuntă). Aceste seturi nu presupun spălări frecvente. Dacă folosiți astfel de haine în mod regulat, după mai multe tratamente în apă, acestea vor fi "ucise" complet.
 • Finet. Potrivit pentru a face lenjerie de pat cald. Este frumos să folosiți iarna.
 • Biomatin. Material de înaltă calitate, deși subțire, dar caracterizat prin durabilitate ridicată.Sunt special procesate pentru a fi utilizate de persoanele cu hipersensibilitate la factorii alergeni. Seturi de lenjerie din ea servesc mult.
 • Mahra. Ea este făcută din prosoape și halate de baie, dar de ceva timp utilizate pentru producția de lenjerie de pat.
 • Antet. La baza ei, acest tip de crep. Avantajul său este că, având o textură de relief, acesta păstrează căldura bine și nu necesită călcare după spălare.

Seturi de bumbac egiptean

Lenjeria pentru paturi din bumbac egiptean face parte din categoria produselor de lux. Textile fabricate din astfel de materii prime au cele mai bune caracteristici în ceea ce privește exploatarea produselor. Fibrele acestui bumbac unic sunt de două ori mai lungi decât celelalte (motivul pentru care se află în climatul deosebit de umed și bogăția solului de pe râul Nil, cu diverse elemente valoroase). Acest lucru permite producerea de fire subțiri, dar durabile, care, la rândul lor, oferă un material neted, subțire, moale și durabil.

Deoarece astfel de bumbac absoarbe perfect lichidul, aceasta face posibilă o vopsire fermă. Chiar și după multe spălări, culorile nu se estompează.

Deja în aparență, putem spune că această țesătură este premium.După un tratament special, bumbacul egiptean devine ca o mătase. Este la fel de moale și strălucitoare și frumoasă. După numeroase spălări, peletele nu apar pe țesătură. Setul de paturi din bumbac egiptean va dura o dată și jumătate mai mult decât de obicei.

Cum cumpăr?

Având în vedere că doar un procent din culturile de bumbac din întreaga lume sunt în Egipt, produsele originare egiptene (în sensul materiilor prime) nu sunt vândute în fiecare colț. Există analogi de calitate decentă, dar totuși va fi o altă țesătură. Există cazuri în care vânzarea de lenjerie de pat pentru bumbac egiptean produce produse cu o origine complet diferită.

Trebuie avut în vedere faptul că, din cauza costului ridicat al bumbacului egiptean, în producția de țesături, acesta este adesea amestecat cu alt bumbac inferior. Și aceasta afectează caracteristicile de performanță ale lucrurilor. Atunci când alegeți un kit într-un magazin, trebuie să rețineți că produsele de înaltă calitate nu pot fi ieftine. Dacă cumpărătorul dorește să cumpere un set de lenjerie din acest bumbac, trebuie să citească cu atenție ce este indicat pe etichetă.Se indică faptul că țesătura este fabricată din materii prime cultivate în Egipt.

De asemenea, trebuie să examinați cu atenție informațiile despre cine a produs setul preferat de lenjerie. Ar trebui să fie o firmă de renume care a fost pe piață de mulți ani. Este bine să ascultați recenzii ale altor cumpărători despre lenjeria de pat achiziționată sub o anumită marcă. De fapt, se pare că această sursă de informații este cea mai fiabilă.

Conform mărturisirilor multor oameni, uneori au trebuit să învețe din întâmplare calitatea bumbacului egiptean. Cineva a cumpărat-o pur și simplu pentru că îi plăcea desenul, și numai mai târziu sa dovedit că foile sunt notabile datorită sensibilității lor speciale în contact cu corpul și căptușeala de bumbac permite reținerea mai bună a căldurii. Cineva a primit un set de bumbac atât de scump ca un cadou și a observat contrastul cu copii brute de foi și huse de duvet care erau deja în fermă. Iar când vechea lenjerie avea timp să meargă pe o cârpă, bumbacul de elită continua să servească cu credincioșie, fără a pierde un aspect plăcut.

La vânzare puteți găsi seturi de paturi de materii prime egiptene cu modele diferite și chiar și cu broderii bogate pentru fiecare gust. Există, de asemenea, o lenjerie albă frumoasă.Puteți cumpăra bunuri cu parametrii în funcție de dimensiunea patului. Această lenjerie de pat unică și dublă și se așază pe patul de dimensiuni de 1,5 paturi.

îngrijire

Lenjeria din bumbac organic, produsă în Egipt, nu necesită tehnici speciale de întreținere. Se spală calm sau curatenie. Expunerea lucrurilor la o astfel de prelucrare trebuie să respecte în mod clar instrucțiunile de pe etichetă. În plus, țesăturile cu un model întunecat le fac posibilă spălarea în apă fierbinte și cele ușoare - în frig cu un mod delicat.

Lenjeria este potrivită pentru uscarea într-o mașină de spălat echipată cu o astfel de funcție. Când spălați, pur și simplu nu puteți utiliza aparatele de aer condiționat (acest lucru poate fi un obstacol pentru buna permeabilitate a lucrurilor incluse în kit, aer). După uscare, astfel de lenjerie nu poate fi călită. Dar dacă hostessul a decis că este necesar, trebuie să se fixeze temperatura corespunzătoare pe fier.

Urmând regulile simple, puteți avea ocazia să vă bucurați de mult timp în pat și să aveți vise minunate înconjurate de bumbac egiptean.

Cum să spălați lenjeria de pat din bumbac, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor