Alegerea unui dresser cu o oglindă pe hol

Holul este "fața" apartamentului, deci trebuie să selectați corect și să aranjați mobilierul pentru a crea o atmosferă confortabilă. Dressers cu o oglindă pentru această cameră sunt un tip de mobilier funcțional care au multe avantaje.

Avantaje și dezavantaje

Mobilier, cum ar fi un dresser cu o oglindă, efectuează mai multe funcții simultan: stocarea lucrurilor și posibilitatea de a vă vedea înainte de a ieși.

Acest mobilier are următoarele calități:

 • Vizibil crește spațiul din hol. Acest lucru este valabil mai ales pentru suprafața albă a dulapului cu oglindă;
 • Se potrivește armonios în orice interior, având multe modele și culori. De fapt, va arăta atât în ​​stilul clasic, cât și în stilul modern;
 • Se pare compact pe hol și nu ocupă mult spațiu. În acest caz, multe lucruri se potrivesc în dresser. De la accesorii mici (chei, pieptene, pen) la haine și încălțăminte;
 • Disponibilitate. Politica de prețuri a mobilierului vă permite să alegeți un model pentru orice portofel;
 • Instalare simplă și ușoară a produsului. În cazul în care dresser-ul cu oglinda încorporată, atunci nu trebuie decât să o faceți cu grijă și să o puneți pe loc. Dacă oglinda este montată și situată deasupra suprafeței vestiarului, instalarea oglinzii implică forarea peretelui pentru cârlige sau șuruburi.

Deficiențele modelului cu o oglindă includ:

 • Există dificultăți deosebite în îngrijirea oglinzii și a suprafeței (de exemplu, în cazul unui vestiar lucios);
 • La demontarea unei oglinzi montate, va fi necesară găurirea unor noi găuri și umplerea găurilor vechi.

Aceste caracteristici fac acest tip de mobilier un lucru indispensabil în apartament. Pentru ca halatul să poarte o perioadă lungă de timp, este necesar să alegeți materialul potrivit.

materiale

Coridorul din apartament este locul cel mai pasant. Acesta este motivul pentru care mobilierul din hol ar trebui să fie puternic, fiabil și fabricat din material de înaltă calitate.

Principalele materiale pentru fabricarea mobilei pentru hol sunt:

 • PAL și MDF;
 • Lemn masiv;
 • din plastic;
 • Metal.

PAL și MDF sunt cele mai populare materii prime pentru fabricarea mobilei.

Acest lucru a devenit posibil datorită costurilor sale scăzute, calităților destul de durabile, toleranței bune la umiditate, temperaturii ridicate și scăzute a camerei și conformității cu diferite soluții de proiectare și placare. Furnirul de finisare este mai potrivit pentru un living clasic și inserții metalice pentru stilul modern modern sau high-tech.

În ciuda avantajelor, plăcile din lemn au un ușor dezavantaj. Pentru aceasta se poate atribui sensibilitate la stresul mecanic, ca urmare a faptului că produsul devine inutilizabil.

Un piept de sertare din lemn masiv este considerat mobilier de elită care este potrivit pentru o atmosferă luxoasă și aristocrată a camerei. Astfel de specii valoroase de lemn, cum ar fi stejarul, arinul, fagul, sunt utilizate ca array. Fațada acestor comode este, de regulă, pictată manual, decorată cu pietre, inserții metalice sau sculpturi. Matricea vă permite să creați diferite compoziții de specii care vor diferi în funcționalitate și aspect nobil.Acestea includ un piept de sertare cu rafturi, cu un tambur, un dulap cu oglinda si un suport pentru coif.

Elegant arată toaletă din lemn, care este făcută sub masă de toaletă. Această opțiune va fi bine combinată cu o oglindă într-un cadru din bronz cromat. Cu toată noblețea și funcționalitatea, astfel de mobilier este sensibil la umiditate și umiditate ridicată.

Cel mai ieftin, mai ușor de manevrat și instalat este plasticul. Aceste cutii nu necesită îngrijire specială, rezistență la umiditate și schimbări de temperatură.

Este, de asemenea, rezistent la deteriorări mecanice. Varietatea de culori a fațadei va ajuta la alegerea unui sertar de sertare pentru orice gamă de culori a holului. Plasticul acoperit ușor și rapid cu diverse materiale. Și în funcție de ele, poate să ia o formă sau alta. Deci, un piept de sertar din plastic va arăta elegant și luxos.

Plăcile din furnir și inserțiile vitralii vor furniza mobilierul baltic sovietic. Este rar când se folosește un plastic pur, deoarece are un aspect nereprezentabil și nesigur.

Rafturile metalice sunt mobilier scump și greu, așa că metalul este rar folosit în forma sa pură.Cel mai adesea produsele forjate decorează fațada și rafturile, inserțiile metalice vor da forța și stabilitatea produsului. Un astfel de material este foarte greu de stricat, astfel încât mobilierul metalic va dura mulți ani.

Regula principală în utilizarea metalelor pentru mobilier este absența detaliilor mici (nu se aplică decorului). Ușile mici, rafturile și cutiile din metal arată ridicol și anorganic.

tipuri

Clasificarea mobilierului pentru hol are mai multe motive.

În funcție de forma și dimensiunea vestiar este împărțită:

 • corner;
 • îngust;
 • Piept de sertare;
 • Piept de sertare;
 • Piept de masă.

Modelul de colț este cel mai funcțional, deoarece permite utilizarea colțului coridorului. Este potrivit atât pentru holul mic și mai spațios. Modul de deschidere a ușilor sub forma unui coupe va salva în mod semnificativ cel mai apropiat spațiu. Masa largă a unui astfel de garderobă va permite să o folosească și ca suport pentru flori. Designul cu rafturi mici este o opțiune excelentă pentru stocarea obiectelor mici (pix, documente, chei). Costul unui astfel de model este mult mai mic decât structurile similare, în timp ce în termeni de funcționalitate, durabilitate și calitate nu este deloc inferior.

Un piept îngust de sertare este o opțiune excelentă pentru un coridor mic.Plasând-o de-a lungul peretelui, vă puteți mișca în siguranță și liber.

Prezența sertarelor și a rafturilor vă permite să depozitați o cantitate decentă de lucruri. În mod tipic, aceste vestiare sunt folosite pentru a stoca pantofi, accesorii și documente.

Pieptul sertarelor este o combinație practică a două modele. Acest lucru vă permite să stocați lucrurile în interiorul și în exteriorul dvs., precum și să îl utilizați ca un suport pentru lucruri grele. Costul unui astfel de model este aproape la fel ca un salon simplu, dar funcționalitatea este mult mai mare.

Dresser-garderoba cu oglinda este o combinație a acestor două tipuri, care sunt combinate în formă, culoare și stil. Diferitele tipuri și dimensiuni ale acestui design vă vor permite să-l plasați în orice hol. Acest tip de mobilier utilizează eficient spațiul de podea.

Există modele cu un dulap colț care poate găzdui nu numai hainele, ci și pantofii. Prețul acestor vestiare este semnificativ mai mic decât costul fiecărui design, cumpărat separat.

Tabelul pentru masaj - un design cu trei oglinzi, cercevea. Acest design a fost considerat un clasic pentru mobilierul sovietic. Opțiunile moderne sunt ușor îmbunătățite și au un raft inferior pentru pantofi sau pentru turiști. Ultima opțiune vă va permite să utilizați dresser-ul ca o masă de toaletă.În acest caz, masa începe să fie umplută cu produse cosmetice, cu perii, produse pentru păr. Prezența unor rafturi și dulapuri mici vă va permite să păstrați la îndemână multe detalii.

În funcție de tipul de plasare, mobilierul este împărțit în:

 • Montat pe perete;
 • Suspendarea.

Primul tip este cel mai des întâlnit și astfel de mobilier este amplasat de-a lungul peretelui. Peretele de perete poate fi echipat cu picioare, ceea ce le conferă rezistență și stabilitate. Oglinda acestor vestiare fură până la potrivire.

Dacă suprafața mobilei este acoperită cu inserții din piele sau metal, oglinda poate fi încadrată într-un cadru forjat.

Suprafața lucioasă de înaltă tehnologie poate fi completată cu o oglindă atât în ​​cadru metalic cât și în lemn. Oglinzile dintr-un cadru cu reflectoare arată neobișnuit.

Structurile suspendate, de regulă, nu sunt proiectate pentru a depozita obiecte grele și voluminoase. Acestea pot fi echipate cu o varietate de rafturi ușoare și mici. Cel mai adesea, o oglindă a acestui design este montată. În prezența unor arcade sau nișe arhitecturale, puteți crea un dressing cu rafturi mici și un dulap. Aceste tipuri de mobilier vor decora confortabil sala.Dar pentru asta trebuie să cunoașteți câteva reguli atunci când cumpărați un piept de sertare.

Cum sa alegi?

Este necesar să alegeți încet și deliberat un halat cu oglindă într-o sală. Durata de viață a produsului depinde de mulți factori, prin urmare, cumpărarea de astfel de mobilier, ar trebui să acorde atenție la următorii parametri:

 • Zona este un hol. În primul rând, forma și dimensiunea vestiarului depind de ea. Ar fi normal ca o sală mică să aibă un toaletă îngustă sau unghiulară. Pentru un hol mai mare, puteți alege mobila cu o combinație de dulap sau dulap;
 • Orientarea stilistică a coridorului. Textura, culoarea și designul produsului depind de acesta. Pentru stilul clasic, stilul scandinav sau stilul Provence, caracteristicile moi ale mobilierului și tonurile calde, albe sunt caracteristice;
 • Accesorii produse. Inserțiile, cârligele, rafturile, încuietoarele trebuie să fie din material de calitate;
 • Orientarea funcțională. Dacă intenționați să utilizați un piept de sertare pentru a depozita un număr mare de lucruri, atunci este mai bine să cumpărați un dulap, dulap sau doar un piept mare de sertare. Dacă mobilierul este necesar pentru a depozita lucruri mici într-un singur loc, atunci se vor potrivi degetele, sertarele sau dulapurile agățate.

Un dulap cu oglinda pentru hol este un mobilier necesar și funcțional, care poate stoca multe lucruri.

Chiar mai multe modele de vestiare cu oglinda sunt prezentate în videoclipul de mai jos.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor