Cum sa faci un hanger in hol cu ​​mainile tale?

Holul este o cameră în care oamenii se pregătesc să iasă și să se întâlnească cu oaspeții. Această caracteristică definește această cameră drept un loc în care oamenii se dezbracă și se îmbracă în mod constant. În mod normal, îmbrăcămintea exterioară ar trebui să fie depozitată aici.

Într-o cameră făcută în stilul minimalismului, se folosesc numai umerase. În plus, nu ocupă prea mult spațiu, ceea ce înseamnă că chiar și într-o încăpere mică va exista un loc pentru această structură. În camerele mari, se instalează de obicei un dulap și multe alte piese de mobilier, dar este imposibil să atârnați un cuier în hol.

Există o mare varietate de modele ale acestor produse. Cele mai multe dintre ele sunt necostisitoare. Prețul permite chiar și persoanelor care au bogăție materială sub media să cumpere un haină de haină foarte bună pentru hol. Dar este mai interesant și mai economic să o faceți singur.

Coliere

Mulți utilizatori aleg umerii de colț. Datorită marii popularități, merită analizată separat toate caracteristicile pozitive și negative ale acestor structuri. Colierul de colț ocupă puțin spațiu. În plus, este de obicei instalat în colț, ceea ce vă permite să o puneți chiar și în cele mai mici holuri.

De obicei, umerasele de colț au o cantitate imensă de cârlige și pot păstra o mulțime de haine și pălării, de asemenea, puteți atârna pungile pe ele. Dacă faceți o cusătură asemănătoare pentru o familie mare, atunci va fi destul de ușor pentru toată lumea să luați câteva cârlige și toată lumea va putea să-și plaseze lucrurile foarte convenabil, fără mizerie și agitație.

Colierele de colț sunt adesea foarte funcționale. În partea superioară a desenului, puteți adăuga un raft suplimentar sau un alt rând de cârlige pentru a păstra pălăriile. Toate aceste construcții pot fi făcute independent de diferite materiale.

podea

În plus față de umerase de perete, de multe ori utilizate în aer liber. Ei au o istorie mai lungă decât prima opțiune. Anterior, au fost instalate atât în ​​case bogate, cât și în casele celor săraci, în mod firesc, în timp ce se deosebeau între ei în materie de construcții, materiale și design.

Principala problemă cu astfel de mobilier în aer liber este că se pot întoarce destul de ușor dacă nu reușesc să tragă hainele. Toți producătorii se confruntă cu această problemă în mod diferit. Unii încearcă să facă gloanțul foarte greu, astfel încât acesta să fie stabil. Alții sunt mai atenți la bază, încercând să-l extindă astfel încât cuierul să stea pe o suprafață mai mare.

Dacă faceți singuri această mobilier, atunci puteți fixa o pereche mică de fixare tangentă la perete.

Fixează cel mai bine cârligul într-o singură poziție.

De obicei, într-un cuier de podea există cârlige de diferite forme. Unele dintre ele sunt destul de groase și mari, în scopul de a rapid cârlig o pungă sau lucruri în spatele capota. Altele pot fi foarte mici, astfel încât să puteți atârna jachetele pentru o buclă mică subțire.

Opțiunea clasică este un stand simplu, cu o varietate de cârlige. Este în majoritatea cazurilor metalică și poate avea anumite caracteristici speciale în proiectare. Puteți face o astfel de bucată de mobilier și lemn, precum și de metal, dacă aveți abilități de sudura.

Montat pe perete

Mulți percep hangerele de perete doar ca o structură destul de greoaie. Acesta este cazul când panoul este fixat ferm pe perete, iar cârligele sunt deja plasate în partea superioară. Într-o astfel de situație, ar fi bine să adăugați o noptieră și un scaun pentru pantofi în partea de jos. Dar astfel de mobilier este destul de greu să te faci.

Cu toate acestea, există și alte hangere de perete care ajută la susținerea conceptului de minimalism în hol. Uneori, această cameră este atât de mică, încât doriți doar să utilizați mobilier foarte mic. Într-o astfel de situație, pot fi utilizate umerase foarte mici de perete. Ele sunt doar o farfurie de formă originală, care este atașată la o anumită înălțime, cu cârlige de-a lungul ei.

Nu neapărat ar trebui să meargă într-o singură linie. Cârligele pot fi amplasate la diferite niveluri sau chiar pentru a ilustra o anumită figură. Uneori, acest model este jucat foarte creativ. Puteți atârna pur și simplu ramurile copacilor și le puteți lăcuit. Un astfel de cuier va da cu siguranță exclusivitate holului tău. Nu există absolut limite, cu excepția imaginației tale.

luare

Efectuarea de lucruri pentru casa cu propriile mâini este întotdeauna o activitate plăcută și interesantă, care vă permite să decorați interiorul camerei dvs. și să îi oferiți confort și confort. Dacă nu aveți suficientă experiență pentru a crea mobilier, încercați să faceți mai întâi un haină. Va va lua destul de mult timp, dar vă puteți decora apartamentul pe cont propriu.

Selecția lemnului

Mai întâi de toate, trebuie să alegeți lemn pentru produsul dvs. Atunci când alegeți o placă de lemn, asigurați-vă că nu uitați că lemnul poate avea unele dezavantaje. În special, pădurile de conifere după o perioadă de timp după aplicarea lacului pot părea să tindă spre îngălbenire, precum și scăderea rezistenței. Acordați atenție prezenței nodurilor pe panou, ceea ce face dificilă prelucrarea lemnului și, de asemenea, la o culoare nefiresc, ceea ce indică faptul că lemnul este putred.

Pentru fabricarea umerilor cu mâinile lor, trebuie să alegeți o placă având o lățime de 3 cm.

Pentru a proteja lemnul de decădere, utilizați antiseptice speciale. Trebuie amintit că scăderea rezistenței lemnului este în mare măsură influențată de umiditatea ridicată.

Walkthrough:

 • Fabricarea cuierului ar trebui să înceapă cu crearea unui șablon pentru panoul pe care veți fixa cârligele. Urcați cu orice formă pentru produsul dvs. și apoi trageți cu atenție un model pe o bucată de hârtie. Rețineți că șablonul nu trebuie să depășească dimensiunea plăcii.
 • După tăierea șablonului, atașați-l pe placa de lemn și trageți în jurul conturului cu un creion.
 • Formați cârligul cu un ferăstrău, după care puteți trece la șlefuire.
 • Placa trebuie umezită cu apă și lăsată să se usuce. Lemnul de slefuire se realizează de-a lungul fibrelor cu o ușoară presiune asupra sculei.
 • Pentru un lac de acoperire netedă, marginile suprafeței trebuie rotunjite cu ajutorul unui șeful. Trebuie să fie orientat la un unghi de 45 de grade. În prezent, în magazinele de hardware puteți vedea sârmă subțire de oțel laminată într-un colaci, care este destinat pentru slefuirea lemnului. Cu toate acestea, dezavantajul său este că după prelucrarea în lemn rămân cele mai mici particule de oțel, pe care poate apărea ulterior rugina.
 • Pentru a aprecia lucrul pe cuier cu propriile mâini, trebuie să purtați o mână de nylon pe mâna dvs. și să o țineți deasupra suprafeței tratate.În caz de nereguli privind stocarea va rămâne inhibată.
 • Puteți decora produsul cu ajutorul arderii, dacă dvs. sau membrii familiei dvs. sunteți în stare să o faceți. În caz contrar, fotografia finită poate fi achiziționată la magazin. Cel mai bine este să-l lipiți pe cuier cu un clei special, deoarece o cuie va lipsi designul de estetică și de grație.
 • Apoi, produsul trebuie lăcuit și așteptați să se usuce. Pentru a obține culoarea dorită, procedura de aplicare a lacului pe cuier se repetă de cel puțin 3 ori.
 • După procesare, continuați cu cârligele, care pot fi din lemn sau din metal. Cârligele metalice pot fi achiziționate la magazin și fixate la bază. Lemnul se poate face independent. Pe cârligul însuși, trebuie să găuriți și găurile în locul unde sunt atașate cârligele și apoi, periați diblurile cu adeziv, introduceți-le în aceste găuri.

Atunci când cuierul este gata, îl puteți instala oriunde în apartament: în cameră, hol sau coridor. Făcând cârligele mai groase, puteți chiar să atârnați obiecte grele pe ele, în special unelte pentru grădină.

De furci

Dacă doriți să decorați cumva holul și să faceți ceva creativ și neobișnuitcu propriile mâini, nu ezitați să vă încorporați ideile. Ideea este foarte interesantă, mai ales dacă vreți să faceți un cuier de furcă. La prima vedere poate părea că acest lucru nu este cu totul posibil, dar vă greșiți.

Pentru a crea un cuier neobișnuit, avem nevoie de:

 • serviete pentru mese;
 • bord;
 • șuruburi autotubulare;
 • șurubelniță;
 • spray vopsea;
 • burghiu;
 • clește;
 • lac;
 • perie.

Mai întâi de toate, va trebui să îndoim dopurile într-un anumit mod. Nu atingem cele două dinți extreme ale furcii, doar le îndoim ușor pentru confortul muncii ulterioare. Și doi dinți în mijlocul curbei cu clești în doi arc paralel. Dacă un arc egal nu funcționează - nimic groaznic, acesta va da doar originalului tău. De asemenea, va trebui să îndoiți ușor mânerul furcii. Îndoirea trebuie făcută aproximativ în mijlocul mânerului. Acest lucru se poate face cu ușurință manual.

Astfel de acțiuni se efectuează pe fiecare furcă. Apropo, puteți alege absolut orice număr de furci pe cuierul dvs. de haina. Doar nu uitați să alegeți o placă adecvată.

Pentru a fixa coarnele furcii pe bord, trebuie să găuriți mici găuri în șuruburi pentru ele.Gaura trebuie să fie amplasată ușor sub marginea inferioară a dinților îndoiți din inel.

Apoi, pregătiți consiliul nostru. Dacă este un pic neuniform, va trebui să tăiem margini urâte și să le șlefuim cu șmirghel pentru a ieși pe suprafață. Pentru a da o formă de consiliu, ștergem colțurile. După aceea, voprăm bordul. Este recomandabil să faceți acest lucru pe balcon sau pe stradă. Aplicați lacul cu o perie într-o direcție și lăsați să se usuce complet. Dacă doriți, placa poate fi vopsită într-o culoare care se potrivește în interiorul holului dumneavoastră. După ce vopseaua de pe placă sa uscat, putem atașa furcile. Furcile sunt înșurubate cu șuruburi cu șurubelniță sau șurubelniță. După fixarea picioarelor furcile ușor îndoiți în sus.

Furculița noastră este pregătită. Rămâne doar să forați două găuri prin care se va atașa peretele.

Pentru a afla cum să faceți un perete de perete din lemn pe hol cu ​​propriile mâini, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor