Scaune moi cu cotiere

Scaune tapițate cu cotiere - mobilier, care este ales în prezent de mulți. Așezați pe ele este mult mai convenabil decât pe modelele convenționale. La finisarea acestor scaune, sunt adesea folosite diverse materiale interesante, ceea ce face ca aceste mobilier să fie originale, neobișnuite.

Caracteristici speciale

Scaunul tapițat și cotierele combină confortul unui scaun cu mobilitatea și compactitatea unui scaun obișnuit. Scaunul moale, cotierele și spatele vă permit să luați o poziție confortabilă, relaxantă și să vă simțiți confortabilă de foarte mult timp.

Datorită acestor avantaje, astfel de mobilier a câștigat o mare popularitate în rândul consumatorilor.

Totuși, astfel de modele nu sunt adecvate în toate cazurile. Datorită cotierelor, scaunul este limitat, ceea ce nu este foarte convenabil pentru persoanele cu curvă.Dacă nu aveți astfel de persoane în familia dvs., vă rugăm să rețineți că pot fi printre oaspeți. Un scaun de scaun nu este potrivit dacă camera este prea mică. Astfel de modele ocupă destul spațiu.

Astfel de mobilier pe un design are tapițerie diferite de un scaun și un spate. Produsul este moale datorită faptului că în carcasă sunt adăugate diverse materiale de înmuiere. Mai multe suprafețe elastice sunt obținute prin utilizarea de arcuri. Există diferite modele de astfel de scaune, și fiecare are anumite caracteristici.

Cotierele sunt diferite:

 • greu, fără tapițerie moale;
 • semi-moale, cu garnituri de spumă;
 • moale, cu același umplutură, ca la un scaun și un spate.

Spatele se găsește de asemenea diferit: învelit în piele, textil, dur (solid, deschis). Ele diferă în unghiuri de înclinare.

Printre cele mai comune modele sunt:

 • Un scaun cu tapițerie din spate și din piele moale. Astfel de modele sunt concise. În astfel de mobilier sunt adesea furnizate suporturi metalice cromate.
 • Scaune tapițate din lemn, care pot fi atribuite stilului clasic. Tapițerie - textile cu un model frumos, velur, catifea.Astfel de mobilier este decorat cu spate figurine, picioare curbate.

Cazare în interior

Camera de zi, bucătărie

Scaunele diferă una de cealaltă în materialele pentru cadru, decor, dimensiuni. Cele mai populare pot fi numite astfel de modele:

 • Produse din lemn clasic cu cotiere. Spatele și scaunele sunt decorate cu desene, tapițate în țesături frumoase, cum ar fi catifea. Elemente decorative suplimentare pot fi cristale Swarovski, butoane. Aceste scaune pot fi, de asemenea, decorate cu sculpturi în lemn.
 • Scaune de bar superioare cu cotiere. Deoarece scaunele de bara nu au de obicei cotiere, astfel de modele sunt considerate non-standard, dar multe inca apreciaza neobisnuinta si comoditatea acestor produse.
 • Mobilier din lemn masiv. Aceste scaune arata bine, luxoase. Pentru a crea astfel de produse, producătorii aleg de obicei o gamă de nuc, fag, stejar. Deoarece materialul de tapițerie este cel mai des folosit țesături monocrome elegante.
 • Modele din alte materiale. Producătorii oferă, de asemenea, scaune moi din plastic, rattan, opțiuni de pliere.

Cabinet, birou

Scaunele cu cotiere sunt alese nu numai pentru locuințe, ci și pentru săli de lucru, deoarece astfel de mobilier este confortabil.De regulă, pentru birouri și dulapuri alegeți modele cu tapițerie sau tapițerie din piele, mobilier pe cadru metalic. Astfel de produse sunt concise, destul de simple, dar pentru mediul de lucru acest lucru este exact ceea ce aveți nevoie.

În plus, mobilierul de pe rama metalică are performanțe și durabilitate ridicate.

Diferite stiluri

Astăzi, producătorii oferă o varietate de modele de scaune moi cu cotiere, astfel încât să puteți găsi cu ușurință exact opțiunea care se potrivește perfect în interiorul apartamentului. După cum am menționat mai devreme, stilul clasic este mobilierul din lemn, decorat cu țesături de lux și diverse elemente decorative. Un astfel de model poate fi achiziționat pentru camera de zi, dormitor.

Modelele elegante ornamentate cu ecoskin sau catifea vor fi combinate ideal cu stilurile Renaissance, un stil imperial. O opțiune potrivită pentru un mansardă, stil modernist - mobilier acoperit cu șenil, turmă sau jacquard, precum și cu linii moi de forme.

Un scaun cu cotiere poate fi un punct culminant al camerei, un loc luminos care atrage ochiul, sau se "îmbină" cu interiorul, subliniază-l.Totul depinde de caracteristicile designului camerei, de modelul specific și de scopurile pe care le urmăriți.

Producători celebri

În prezent, producția de scaune cu brațe este realizată în multe țări:

 • Rusia. Există o mulțime de produse interne pe piață, cele mai multe dintre ele fiind durabile și de înaltă calitate.
 • China. Gama de modele de la producătorii din această țară este, de asemenea, foarte largă, există scaune de diferite culori și desene sau modele. Calitatea este diferită: totul depinde de materialele folosite. Alegerea unei opțiuni adecvate, să fie ghidată de preț. Produsele de calitate sunt rareori prea ieftine.
 • În Insulele Filipine Fabricarea celor mai bune modele țesute. Sunt fabricate din ratan.
 • italienii oferă eleganță de design mobilier, multe produse sunt decorate cu sculptură. Există, de asemenea, modele create în stil Art Nouveau: ele se disting prin forme interesante și aspect neobișnuit.
 • În Anglia crea scaune din lemn care pot fi atribuite stilului clasic.
 • franceză producătorii tind să transpună în realitate idei de design foarte interesante.De obicei, scaunele au spate redus, scaune confortabile.

Cum sa alegi?

Dacă intenționați să cumpărați un scaun, evaluați confortul. Astfel de mobilier ar trebui să fie confortabil, și nu numai să fie un aspect estetic diferite. Desigur, există modele de designer care sunt create în primul rând pentru a decora interiorul, dar, de obicei, ei folosesc scaune tot timpul.

Așezați-vă pe un scaun, puteți să vă presați picioarele sub dumneavoastră, este ușor să vă înclinați capul, chiar să faceți un pui de somn. Scaun tapițat cu cotiere, desigur, nu atât de confortabil, de obicei scaunul de astfel de modele este mai puțin profundă și mai îngustă. Totuși, ar trebui să fiți cât mai confortabil, deoarece astfel de mobilier (spre deosebire de scaune) se află în spații pentru copii, în restaurante, în birouri. Oamenii petrec mult timp pe aceste scaune.

Mobilierul trebuie să fie ergonomic, este o chestiune de sănătate și sănătate. Așezați-vă pe un scaun, evaluați confortul acestuia și apoi decideți o achiziție.

Vedeți următorul videoclip pentru o prezentare generală a scaunului moale cu brațe.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor