Scaune pentru bucătărie în diferite stiluri

Bucătăria este inima casei. Întreaga familie se adună aici în timpul liber. Prin urmare, este necesar ca camera să fie o reflectare a naturii proprietarilor, a gusturilor și preferințelor acestora, dar în același timp a fost o zonă de confort și confort pentru întreaga familie.

Pentru ca bucătăria să fie confortabilă, este important să alegeți scaunele potrivite. Vă vom spune despre stilurile în care pot fi executate scaunele și caracteristicile fiecăruia în acest articol.

8 fotografie

Direcții de stil

Scaunele pentru bucătărie pot fi alese într-o varietate de stiluri.

clasic

Scaunele clasice din lemn sunt o decizie universală și, în același timp, rafinată pentru orice interior. Acest tip se va potrivi perfect în interiorul unei bucătării spațioase și va completa o masă masivă pentru o familie mare. Scaunele clasice sunt modele de culori pastel, alb sau negru, culoare din lemn.Clasicurile clasice sunt considerate nuante discrete: bej și maro.

Pentru cei care urmează moda, culoarea de cafea sau de caramel va face.

Salvarea acestor scaune nu va funcționa, deoarece sunt realizate din lemn natural - stejar, arin, pin, cireș sau mesteacăn. Ca tapiterie pot fi utilizate o varietate de materiale, dintre care cele mai populare sunt shinill, jacquard, turmă, piele naturală și artificială.

Provence

Provence este perfect pentru decorarea bucătăriei unei cabane sau a unui apartament spațios, precum și pentru o mică casă de țară. Stilul de design este foarte aproape de clasic. Trebuie remarcat faptul că în această direcție de proiectare, scaunele sunt selectate sub masa de masă.

Acest stil are un design distinctiv. În plus față de aspectul remarcabil, scaunele se disting prin confort datorită scaunelor moi și a spatelui. O altă caracteristică caracteristică este picioarele curbate. Numai componentele naturale sunt folosite ca material, nu este permisă utilizarea unui plastic ieftin.

Scala de culori a tapițeriei scaunelor se face în culori strălucitoare, ca și cum ar fi estompate sub soare: bej, lavandă sau aqua.Pe suprafața a permis imaginea de modele florale sau peisaj. Este posibil să abandoneze scaunul din material în favoarea unui scaun din lemn. Astfel de modele pot fi decorate cu sculpturi în relief și modele frumoase pe teme naturale. În plus, mobilierul este dat aspectul antichității prin aplicarea de scuffs artificiale.

modern

Acest termen este tradus ca fiind "modern". La începutul secolului trecut, aceasta a însemnat forme netede și avangarde, însă, în timp, stilul a dobândit trăsături minimaliste și a devenit mai funcțional. Datorită versatilității mobilierului, acest stil este potrivit pentru camere de diferite dimensiuni și forme.

O caracteristică caracteristică a stilului este geometria complexă: colțurile netede, curbele, razele și alinierea cu formele stricte. Această combinație vizează în primul rând confortul utilizării scaunelor.

Acest stil permite o combinație de materiale diferite. Este posibil să combinați lemn, metal și alte materiale. Alegerea este limitată numai de capacitățile financiare ale cumpărătorului.

Pentru culori, sunt utilizate nuanțe luminoase de var, liliac și alte culori similare. De asemenea, este destul de comună combinarea a două culori, de exemplu, alb și verde.

pod

Cel mai potrivit stil de mansardă folosit pentru camere cu o suprafață mare. Scaune de bar se potrivesc perfect în acest stil. Execuția modelelor permite utilizarea mecanismelor de reglare a înălțimii și rotației scaunului.

Mobilierul din lemn va oferi camerei mai mult confort. Acest material este durabil, practic și ecologic. Materialele alternative sunt metal și plastic.

Mobilierul metalic este stabil și durabil, iar modelele din plastic, pe lângă aspectul original, sunt ieftine.

Fabricul sau pielea sunt perfecte pentru tapițerie. Tapițeria moale va ușura disconfortul de contact cu metalul rece, precum și permite utilizarea de capace detașabile. În materie de culoare, acest stil are o mare flexibilitate, dar cele mai populare sunt culorile neutre, cum ar fi alb, maro sau gri.

funcționalism

Modelele acestui stil nu pot fi confundate cu altele, ele se disting prin claritatea și concisitatea liniilor: forma pătrată a scaunelor și spatele cilindric cu cotiere, astfel încât orice efect decorativ este complet absent. Scaunele în stilul funcționalității completează perfect bucătăria, realizată în stil scandinav sau minimalist.

Preferința culorii este dată de gri, alb, bej și negru. În cadrul materialelor se preferă următoarele specii de lemn: stejar, arțar sau wenge exotic. Tapițeria pentru mobilier se potrivește perfect corpului și se amestecă cu acesta, fără a crea pliuri și riduri. Tapițerie țesături este selectat cu o textură dur, astfel încât este potrivit in sau mat.

Dacă alegeți scaune pentru bucătărie, trebuie să respectați o singură autorizație de proiectare. De exemplu, în stilurile moderne și high-tech, construcțiile metalice sau din materiale colorate sunt populare, însă interiorul clasic implică utilizarea produselor din lemn. Dar nu uitați că în scaunele de bucătărie sunt importante funcționalități și confort, nu doar aspectul. Prin urmare, stilul ales ar trebui să corespundă dimensiunilor geometrice ale camerei, iar numărul de scaune nu ar trebui să fie excesiv.

Mult noroc în alegerea mobilierului potrivit pentru bucătăria ta!

Cum să alegi un scaun, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor