O ghirlandă de becuri - cum să decorezi inițial o casă înăuntru și în afara?

 O ghirlandă de becuri - cum să decorezi inițial o casă înăuntru și în afara?

Garland este un ornament care atrage atenția și înălțătoare de oameni de toate vârstele. Prin aceasta este ușor să decorezi interiorul casei nu doar pentru o vacanță, ci și să o încorți în designul camerei ca accesoriu zilnic care îi va da un efect de perfecțiune. O mare varietate de modele vă va permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru fiecare caz și să subliniați individualitatea unei camere.

Avantajele decorării lămpilor cu lămpi

Cu ajutorul ghirlandei este ușor să aduci atmosfera de sărbătoare și bucurie în interior. Principala sa caracteristică este că, cu ajutorul său, este ușor de decorat o casă cu orice direcție stilistică. În cele mai multe cazuri, este perceput ca un obiect separat al decorului și, prin urmare, este permisă alegerea sa vizuală din proiectul general al sălii.

În plus, ghirlanda combină nu doar funcții decorative, ci și practice. - este o sursă suplimentară de lumină și, prin urmare, este adesea achiziționată și folosită de proprietari ca o lumină de noapte. În același timp, acesta creează un cadru mai intim și mai estetic decât lămpile obișnuite, umplând camera cu o atmosferă specială. În funcție de tipul, lungimea și forma, ghirlanda poate fi folosită nu numai în casă, ci și pe stradă. Cu aceasta, este ușor să proiectați designul curții unei case particulare și să puneți accente pe alte elemente de decor.

În ceea ce privește funcționalitatea și funcționarea, în plus față de un grad ridicat de estetică, se pot distinge următoarele avantaje ale ghirlandei.

 • Consum redus de energie. Adesea, această demnitate este fundamentală pentru achiziționarea de bijuterii de către mulți oameni.În funcție de aspect, puteți cumpăra un model care să înlocuiască cel mai eficient luminile de noapte și să lumineze camera. Cu ajutorul acestuia, puteți crea nu numai o stare de spirit festivă, ci și economisiți în mod semnificativ costurile energiei electrice.
 • Mobilitate. Ghirlanda are dimensiuni mici și greutate redusă, astfel încât, dacă este necesar, poate fi ușor deplasată dintr-un loc în altul și plasată într-un loc inaccesibil surselor tradiționale de lumină.
 • Ușor de conectat. Pentru a utiliza ghirlanda este suficient să-l conectați la o sursă de alimentare - o priză de perete sau baterii. Nu durează prea mult timp și efort, nu trebuie să vă ocupați de instrucțiuni complexe și aspecte legate de conectarea directă la rețea, spre deosebire de lămpile de perete sau de candelabrele clasice.
 • Securitate. Modelele moderne au un grad înalt de fiabilitate, iar datorită conexiunii paralele a ghirlandei va continua să funcționeze corespunzător, chiar dacă unul dintre becurile din circuit nu reușește. Cele mai multe modele sunt protejate de daune mecanice externe și nu sunt susceptibile la ravagiile condițiilor meteorologice.
 • O gamă largă. Producătorii oferă clienților săi o gamă largă de produse care diferă într-o varietate de parametri, variind de la dimensiunea lămpilor, terminând cu diversitatea lor de culoare și caracteristicile ghirlandei în sine. De aceea, găsirea celei mai bune opțiuni pentru un anumit caz nu este dificilă.

Cu ajutorul unei ghirlande este ușor de decorat casa și curtea, precum și de a crea o atmosferă plăcută și confortabilă.

contra

Din minus putem evidenția costul ridicat al produselor de calitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru versiunile de design ale modelelor realizate de meșteri cu experiență. Cu cât produsul este mai rafinat și mai fiabil, cu atât este mai mare numărul din prețul acestuia. În plus, este dificil să alegeți un model care să aibă un grad ridicat de durabilitate. Ca regulă, cumpărătorii sunt atrași mai mult de niște omologi multi-color ieftin de la firme puțin cunoscute decât de modele mai bune de branduri populare. O ghirlandă de materiale ieftine poate deveni rapid inutilizabilă, în special pentru modelele cu circuit de conectare serie.

specie

Atunci când alegeți un ghirlandă, este necesar să studiați cu atenție soiurile acestei bijuterii pe piața modernă și pe cele ale acestoradiferențele. În mod tradițional, gradul de destinație al ghirlandei poate fi împărțit în 2 grupe.

 • Modele pentru stradă. De regulă, lămpile din ele sunt mari și sunt echipate cu mijloace suplimentare de protecție împotriva deteriorării mecanice. În plus. au crescut rezistența la intemperii, umiditate și fluctuații puternice ale temperaturii.
 • Modele pentru casă. Versiune ușoară, de obicei LED. Are un grad mai scăzut de iluminare decât versiunea anterioară, precum și o lungime mică a produsului.

De asemenea, distingeți următoarele tipuri de modele.

 • Universal liniar. Este un fir lung cu lămpi aranjate în serie pe el.
 • Perdea pentru Garland. Arată ca o perdea și este, de obicei, folosit pentru a decora pereții. Diferă în ramuri lungi ale firelor suplimentare care nu sunt conectate una la cealaltă.
 • Garland-franjuri. Din ramurile divergente centrale ale firelor de diferite lungimi ce pot fi interconectate. De obicei, un astfel de produs are o lungime mică și este folosit pentru a decora ferestre sau rafturi.
 • Grid. Versiunea clasică de stradă, care se întinde pe o zonă sau pe perete, și are aspectul aproape de o plasă de pescuit mare cu lămpi mici.
 • Gheață de gheață. Este un cablu cu ramuri sub formă de bastoane scurte cu LED-uri.
 • Rope Light Are aspectul unui cablu flexibil cu LED-uri înăuntru. Prin aceasta, este ușor să dați forma dorită ornamentului.
 • Cureaua de lumină Modelul popular modern - un cablu moale cu mini-versiuni rotunjite rotunjite ale unui bec clasic incandescent, mai degrabă decât cu LED-uri.

Aceste produse sunt folosite în mod activ pentru a decora casa, atât în ​​interior cât și în exterior.

Tipurile, dimensiunile și puterea lămpilor utilizate

Girlandele sunt diferite unul de celălalt și folosesc lămpi. Ele pot fi de diferite dimensiuni, forme, culori, putere. Există următoarele tipuri.

 • Mini-lampi clasice și microlampuri. Se utilizează de obicei în decorațiuni de Crăciun și au o formă de pară, alungită sau rotundă.
 • LED-uri. Cel mai adesea folosit pentru decorarea decorative a camerei pentru o lungă perioadă de timp.
 • Garland cu lămpi Edison. Lămpile clasice mari conectate în serie la un fir pot înlocui, de exemplu, un candelabru într-un apartament studio decorat într-un stil modern.

Dacă este necesar să se calculeze tensiunea unei lămpi într-o garnitură, atunci este necesar să se împartă 220 de volți după numărul lor în decor.În medie, unul dintre ele consumă nu mai mult de 12 volți. Puterea în funcție de dimensiunea ghirlandei poate varia de la 10 la 50 de wați. Pentru camere, valoarea optimă va fi de 25, iar pentru stradă - 35 de wați.

Posibilități de culoare

Gama modernă de ghirlande oferă produse realizate în diferite culori. Printre acestea sunt bijuterii foarte populare, care este compus din lămpi roșii, albe și roz. În funcție de stilul general al camerei și de paleta de culori, decoratorii sunt sfătuiți să cumpere feste de culoare neutră. Cu toate acestea, decorațiile cu LED-uri multicolore sunt încă relevante pentru crearea atmosferei de Anul Nou.

Utilizați cazuri

Alegerea unei ghirlande pentru o casă sau o stradă trebuie să țineți cont de toate nuanțele din interior și să încheiați cu tehnici de siguranță.

Ca o decorare a camerei de zi

Camera de zi este un loc unde adesea se întâlnesc cu întreaga familie. De aceea este important ca această cameră să fie la fel de confortabilă și confortabilă. Pentru a crea o astfel de atmosferă va ajuta clasicul ghirlandă-linii clasice sau moderne. De regulă, cu ajutorul său, face raft sau zid.Este important ca ea să nu fie la îndemână dacă există copii mici în casă. Atunci când alegeți un produs, cel mai bine este să rămâneți în decorul unei nuanțe ușoare, neutre. Garoul sau modele cu lămpi mari va fi o opțiune excelentă pentru o cameră de zi decorată într-un stil modern.

În camera copiilor

Sala de copii ar trebui să creeze o atmosferă de basm pentru micutul său locuitor. Garland e grozav pentru asta. În special, cu ajutorul ei, se pot face copertine peste pat. În somn, copilul se va bucura de luminile liniștitoare, în plus, o astfel de decorare poate ajuta copiii care se tem de întuneric. Pentru copiii mai mari, ghirlanda poate deveni un obiect pentru jocuri - cu ajutorul ei, colibele de casă sunt adesea făcute. Și adolescenții își pot exprima individualitatea în așa fel și pot crea o atmosferă de confort pentru ei înșiși.

Cerere pentru Anul Nou și Crăciun

Vacanța de iarnă nu se poate face fără o clipeală solemnă a multor ghirlande multicolore, coroborate cu alte decorațiuni de Crăciun. În acest moment al anului, strada și camerele sunt decorate în mod activ cu o ghirlandă. În acest scop, ghirlande-icicles, duralight, franjuri sunt cele mai des folosite, iar pomul de Crăciun este decorat cu modele clasice liniare.

Idei de stradă

De obicei, strada este decorată cu ghirlande lungi cu lămpi mari, de exemplu, Edison. Pe stradă, acest produs este folosit ca o sursă suplimentară de lumină, deci este important să vă asigurați că modelul îndeplinește cel mai bine cerințele de iluminare. Dacă există copaci în curtea unei case particulare, atunci o garnitură comună care poate înfășura un trunchi sau ramuri devine o idee comună de a le decora. De asemenea, cu ajutorul acestui produs puteți decora un foișor sau un loc de odihnă, decorați intrarea în casă. Pereții casei sunt adesea decorați pentru a accentua stilul său și a atrage atenția trecătorilor asupra acestuia.

Sfaturi privind siguranța

Decorarea unei case Nu uitați de siguranță.

 • Înainte de a conecta ghirlanda, trebuie mai întâi să examinați cu atenție produsul pentru prezența defecțiunilor și firelor goale, precum și să vă asigurați că acestea sunt bine izolate.
 • O ghirlandă concepută pentru locuință nu ar trebui folosită în exterior pentru a evita posibilitatea unui scurtcircuit în timpul schimbărilor meteorologice nefavorabile sau de temperatură.
 • Păstrați ghirlanda ar trebui să fie atent, evitând praful și presiunea mecanică.
 • Nu se recomandă suspendarea ghirlandelor lângă materiale ușor combustibile și, de asemenea, pulverizarea substanțelor similare de lângă acestea.

După ce ați folosit ghirlanda, trebuie să-i acordați timp să se răcească înainte de al plia.

Exemple frumoase

Ghirlandele de microlampuri completează cel mai bine obiectele mari. O soluție frumoasă ar fi o combinație de becuri strălucitoare cu o cârpă zburătoare. Decoratorii folosesc cel mai adesea o astfel de ghirlandă în decorarea dormitoarelor, arătând deosebit de impresionantă cu canopiile. Combinația dintre pânza albă translucidă și lumina ghirlandei face ca baldachinul să fie și mai aerisit, iar seara creează o atmosferă de confort și pace.

Adesea, ghirlandele cu lămpi Edison sunt folosite pentru a decora tavanul unei încăperi, al cărei interior este realizat într-un stil modern. Ghirlandele liniare pe o sârmă pe un tavan de culoare albă vor arăta mai ales elegante.

Ghirlandele plasate într-un vas de sticlă arată foarte impresionant: cutii, sticle, sfere etc. Aceste articole pot fi folosite în locul unui corp de iluminat de noapte și pot fi folosite și pentru a decora rafturile în cameră cu ajutorul lor.

Adesea, produsele sub formă de cortină sunt utilizate pentru decorarea ferestrelor.În combinație cu o țesătură ușoară de perdele, astfel de modele arată foarte frumoasă din partea camerei și de pe stradă.

O decorare clasică a fațadei clădirii este o ghirlandă sub formă de pervaz sau perdea, situată sub acoperiș. Astfel de produse sunt de asemenea ferestre și pereți decorați ai casei.

Cum să utilizați în mod ideal lumini electrice pe tot parcursul anului, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor