Lightstar lămpi

Iluminatul este o parte integrantă a oricărui interior, motiv pentru care mulți cumpărători aleg astfel cu grijă lămpi și candelabre pentru apartamente și case și, uneori, chiar recurg la ajutorul specialiștilor. Piața modernă a echipamentelor de iluminat oferă numeroase opțiuni diferite pentru fiecare gust, culoare și portofel.

Lămpile Lightstar sunt unice în felul lor propriu, motiv pentru care sunt recomandate pentru alegerea de către profesioniștii din domeniul lor. Veți afla mai multe despre ce lămpi poate oferi această marcă italiană, precum și despre caracteristicile pe care le au acestea. În plus, puteți afla mai multe despre gama actuală de produse Lightstar, sfaturi profesionale și recenzii ale clienților.

Despre companie

Lightstar este considerată a fi una dintre cele mai importante branduri, care este implicată în producția de produse de iluminat de lux pentru case și instituții publice.

Pe piața rusă, marca a existat de mai bine de 15 ani și, pentru toată perioada de existență, a reușit deja să se stabilească ca un producător de încredere oferind produse de calitate la prețuri rezonabile.

Această marcă poate fi numită cu ușurință client-orientat, deoarece ia în considerare toate nevoile clienților, cererile și dorințele acestora. Cele mai recente realizări în proiectarea și proiectarea dispozitivelor de iluminat, pe care marca le ia în considerare și atunci când își creează produsele, nu sunt ignorate. În plus, gama de produse se îmbunătățește întotdeauna, respectă pe deplin nu numai standardele europene de calitate, ci și cele internaționale.

Produsele de la marcă sunt recomandate nu numai de clienți, ci și de profesioniști.

Produsele de iluminat Lightstar sunt de înaltă calitate, sigure și testate în timp.

Caracteristicile produsului

În fiecare an colecțiile mărcii sunt actualizate, completate de produse noi și îmbunătățite, care sunt pe deplin compatibile cu calitatea europeană.

În plus, caracteristicile lămpilor Lightstar includ următoarele:

 • Acestea au cea mai largă gamă de modele, datorită cărora, cu fiecare nou sezon, cererea de produse devine tot mai mult.
 • Prețurile corespund întotdeauna calității produselor și în fiecare an sunt pe deplin justificate.
 • Brandul are un sistem flexibil de reducere, datorită căruia este foarte profitabil pentru mulți parteneri și clienți să coopereze cu Lightstar. De asemenea, nu se poate bucura decât de promoții regulate pentru produse ușoare.
 • Printre gamele uriașe puteți găsi o mulțime de lămpi care sunt pe deplin compatibile cu tendințele moderne și de modă.
 • Profesioniștii reali ai afacerii lor sunt implicați în dezvoltarea și producția de produse ușoare, în plus, atunci când se creează anumite bunuri, se utilizează materiale de înaltă calitate și testate în timp, se utilizează tehnologii moderne.
 • Gama mărcii are peste două mii de produse ușoare realizate într-o varietate de stiluri. Aici veți găsi opțiuni pentru corpuri de artă pentru stilul art deco, modern, loft, high-tech și multe altele.

În plus, un mare plus este că marca oferă produse de iluminat compacte și ergonomice. Toate lămpile economisesc perfect energia electrică, sunt foarte convenabile și ușor de utilizat și, cu toate avantajele lor în design, sunt considerate foarte durabile și rezistente la uzură.

Produsele de iluminat de la marcă sunt ideale pentru o varietate de interioare moderne și clasice, ele pot deveni cu ușurință elementele cele mai importante ale acestora, deoarece percepția asupra interiorului depinde și de iluminare. Dacă sunteți încă nedeterminat dacă doriți să alegeți acest brand, atunci cu siguranță da, deoarece este recomandat de mulți designeri de renume și de alți profesioniști în designul interior.

Varietate de opțiuni

Printre numeroasele branduri puteți găsi următoarele lămpi.

 • construit în;
 • perete și tavan;
 • mobilier;
 • stradă;
 • rezistent la apa;
 • economisirea energiei;
 • aeriene;
 • amenajări - spoturi;
 • modele cardanice.

Lămpi încastrate

Foarte multe lămpi de la marcă sunt adesea montate în arcuri sau plafoane suspendate, cu excepția modelelor de stradă, care au în principal pe teritoriul casei sau grădinii.

Majoritatea modelelor încorporate de lămpi sunt considerate invizibile, în ciuda designului lor neobișnuit.

Cu toate acestea, ele sunt excelente pentru selecția și iluminarea anumitor zone din cameră.

Modelele încorporate sunt perfecte pentru camere în care spațiul este limitat.De exemplu, modelele încorporate sunt foarte bine combinate cu lumina de fundal a treptelor sau cu iluminatul principal deja pregătit. Principalul lucru în acest caz - de a alege designul armonios al tuturor dispozitivelor de iluminat.

De asemenea, modelele încorporate sunt foarte des achiziționate pentru iluminat în baie și în cabină de duș. Astfel de produse sunt la fel de solicitate atunci când trebuie să evidențiați o imagine sau o oglindă sau când trebuie să vă concentrați asupra unei fotografii pe un perete.

Lumini de perete și plafon

Cumpărătorii se întreabă adesea unde să pună lămpile de perete și de plafon. Mulți experți recomandă achiziționarea unor astfel de modele pentru bucătării, pentru a sublinia mobilierul profitabil sau anumite zone. Cu ajutorul modelelor de lămpi de perete-tavan, puteți crea un iluminat armonios, care va oferi o atmosferă relaxantă pentru gospodării și oaspeți.

Produsele de acest tip sunt echipate cu mecanisme speciale de pivotare, datorită cărora lumina poate fi reglată după cum doriți.

Deseori, designerii de modă aleg lămpile de întoarcere cu lumini slabe pentru băi, unde este foarte important să se creeze o atmosferă confortabilă cu iluminare.

Corpuri de iluminat

Lămpi de mobilier pot fi plasate:

 • Pe dulapuri. Acestea pot fi dulapuri sau opțiuni de bucătărie.
 • Multe corpuri de iluminat sunt ideale pentru iluminatul mobilierului în spații de birouri. De exemplu, foarte des ele fac iluminarea suplimentară a birourilor, care, în multe privințe, afectează în mod pozitiv viziunea.
 • Marca poate găsi cu ușurință o mulțime de opțiuni pentru corpuri de iluminat care se potrivesc cel mai bine la unul sau altul design interior.

Lămpile de economisire a energiei de la marcă practic nu se încălzesc, chiar și cu putere pe termen lung pot economisi până la optzeci la sută din electricitate. Modelele exterioare ale lămpilor sunt perfecte pentru instalarea în grădina unei case private sau de țară. În plus, aceste modele sunt considerate impermeabile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă fie teamă că condițiile meteorologice le vor dăuna.

La fața locului Lămpi

Spoturile de lumină Lightstar de la Lightstar sunt, de asemenea, prezentate într-o gamă largă și realizate într-un design special, dar în același timp laconic. Cu ajutorul lor, puteți sublinia individualitatea interioară și caracteristicile sale.

Lumini cardanice

Lămpile cardanice de la marcă pot fi găsite în diferite stiluri.Ele îmbină simplitatea, originalitatea și concisitatea detaliilor. Se va potrivi ideal în interioarele moderne de apartamente și case. Lămpile cardanice pot fi un singur modul și un modul multiplu, totul depinde de numărul de lămpi. Halogen și lămpi LED sunt utilizate pentru astfel de produse. În funcție de tipul de montare de iluminat cardan, produsele de iluminat pot fi încastrate și suspendate.

Primul poate fi ușor instalat în tavane, iar acesta din urmă poate fi instalat atât pe tavan cât și pe pereți.

Prețul emisiunii

În ciuda faptului că marca utilizează materiale scumpe și sigure pentru a crea produse ușoare, multe dintre ele pot fi achiziționate la prețuri foarte competitive. Pentru unele produse, prețul poate fi mai mare. Depinde de asemenea de designul dispozitivului de iluminat.

În general, lămpile italiene mici costă la un preț inițial de 1000 de ruble pe unitate, urmate de modele mai scumpe. Uneori sunt mai ieftine. De cele mai multe ori, marca oferă modele la un discount, de asemenea, o reducere poate fi obținută cu cumpărături en-gros sau foarte mari de echipamente pentru casa.

Pentru a cumpăra produse originale, trebuie să contactați numai punctele de vânzare certificate.

În plus, puteți ridica lampa dorită pe site-ul oficial al mărcii.

Recenzii clienți

Majoritatea cumpărătorilor și designerilor profesioniști de interior lăsau multe feedback pozitiv cu privire la acest brand. Îi plac pe toți o gamă imensă de candelabre, lămpi și seturile lor. Puteți alege foarte bine o iluminare completă și armonioasă pentru întreaga casă, apartament, cabană și chiar pentru grădină.

Valoare pentru bani și calitate excelentă, mulți îl consideră destul de optim. De-a lungul timpului, produsele nu se întunecă și nu se deteriorează, chiar dacă vorbim de modelele stradale ale lămpilor. Mulți clienți consideră că marca este foarte atentă la toate dorințele clienților, astfel încât cu fiecare nouă colecție să existe mai multe modele îmbunătățite de produse ușoare care sunt pur și simplu imposibil de achiziționat.

Unii cumpărători consideră lipsa magazinelor Lightstar în orașele lor ca dezavantaje ale mărfurilor de la marca din Italia, însă magazinele online rezolvă adesea această problemă. Dar mulți experți recomandă cu tărie să fie foarte atenți cu ei.

Veți afla mai multe despre lămpile Lightstar din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor