Proiectați un apartament cu un dormitor de 70 de metri pătrați. m

Apartament cu un dormitor, cu o suprafață de 70 de metri pătrați. m, este un apartament destul de spațios. În aceste apartamente sunt de obicei camere foarte mari, de asemenea, o zonă mare ocupată de bucătărie. Prin urmare, această zonă vă va permite să întruchipați toate ideile care vă apar în cap, fără a supraîncărca spațiul.

schemă

Mai întâi de toate, înainte de reparații este necesar să alegeți designul general al întregului apartament. De asemenea, trebuie să știți cine va trăi în el. Bazându-se pe aceasta, merită să se gândească atât la proiectarea camerelor, cât și la mobilier. Cu suprafețe mari ale camerelor pot fi împărțite și în zone funcționale.

De multe ori, apartamentele cu două dormitoare standard în proiectare și construcție nu au parametrii necesari pentru o viață confortabilă în el. Puteți face reamenajarea pereților,dar trebuie să contactați biroul de arhitectură. În același timp, este necesar să se știe în prealabil cum și de ce se face o schimbare pe scară largă a zidurilor și a zonelor camerelor.

Proiectul se bazează pe mai mulți factori, cum ar fi:

  • anul construcției casei;
  • amplasarea pereților lagărului;
  • starea tehnică a pereților, pardoselilor și plafoanelor apartamentului.

stiluri

Principalul lucru din apartament este fiabilitatea, funcționalitatea fiecărui element și confortul. Atunci când se repară, este necesar să se combine ambele elemente decorative pentru a crea o imagine plăcută, precum și atributele vieții cotidiene.

modern

Acesta este primul stil care trebuie luat în considerare. Se caracterizează prin linii drepte, numărul minim de atribute, tonul silențios. Acest interior este opusul complet al stilului clasic, care se caracterizează prin forme convexe și elemente luminoase de decorare.

Deseori în stil modern există un loc pentru experimente. Dar nu exagerati, pentru ca acest stil seamana cu minimalismul. Absolut orice material poate servi drept finisare. Principalul lucru - pentru a se conforma tonului general al apartamentului.

Stil Loft

El se caracterizează printr-o combinație de vechi și nou. Adesea, un astfel de amestec este prezent în materialele de finisare.Loft-ul este folosit cel mai adesea în apartamente vechi cu tavane înalte, iar mobilierul ar trebui să fie într-un stil modern.

Utilizarea partițiilor glisante este încurajată.

Acest lucru vă permite să distingeți liber între spațiul din apartament și camere.

franceză

Acest stil este mai puțin frecvent în decorarea apartamentelor - Provence, creând o atmosferă rurală în apartamentul orașului. În consecință, majoritatea materialelor de finisare ar trebui să fie din lemn. Ar trebui să existe un număr mic de culori și ar trebui să fie în aceeași schemă de culori. De asemenea, aveți nevoie de o suprafață mare a ferestrei, deoarece Provence iubește multă lumină naturală. Ar trebui să existe și mobilier în stil retro.

Stilurile rare includ:

  • techno. Crearea de compoziții interesante și unice cu ajutorul noilor tehnologii;
  • de înaltă tehnologie. Are dificultăți inerente în aranjarea elementelor și dorința pentru forme verticale;
  • minimalismulcare este concis;
  • romantism. Se distinge prin ușurință și crearea unui nivel ridicat de confort și expansiune vizuală a spațiului.

Despre ceea ce este designul unui apartament cu două camere, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor