Proiectați un apartament cu o cameră de 42 de metri pătrați. m

 Proiectați un apartament cu o cameră de 42 de metri pătrați. m

Proiectarea unui apartament cu o cameră de 42 de metri pătrați. m este o sarcină serioasă, a cărei rezolvare trebuie abordată cu toată responsabilitatea. Există câteva recomandări utile cu care puteți crea nu numai un interior confortabil, dar confortabil și atractiv. Ascultați următoarele sfaturi, luați în considerare criteriile specificate și veți fi mulțumiți de rezultat.

Deci, ați decis să începeți repararea apartamentului pe care tocmai l-ați cumpărat sau pur și simplu ați planificat să schimbați designul. Deoarece aceasta este o zonă mică, este important să examinăți cu atenție totul astfel încât spațiul să nu pară înghesuit. Proiectarea trebuie aleasă astfel încât să nu se deterioreze spațiul liber.Există multe opțiuni de design pentru apartamente cu un dormitor și toate merită atenție.

De unde să încep?

În primul rând este pregătirea unui plan care să țină cont de toate nevoile. Provocarea este de a spori spațiul nu numai vizual, ci și fizic dacă este posibil. Aici va trebui să redezvoltați apartamentul, dar nu-l încălcați legitimitatea, așa că mai întâi de acord cu servicii speciale. Una dintre cele mai ușoare opțiuni pentru a mări spațiul poate fi eliminarea partițiilor dintre camera principală și cea auxiliară. Practic, peretele separă sala și bucătăria.

Deci, ați pregătit un spațiu pentru o muncă ulterioară. Imediat ce partiția este dezmembrată, apare următoarea sarcină - alocarea zonelor apartamentului.

Distribuirea zonelor

Este necesar să se determine zona pentru bucătărie și camera de zi. Acest lucru se face folosind designul de podele și tavan. Locul în care veți mânca este indicat de mobilier amenajat corect. Puteți seta o masă sau puteți alege un bar care să arate spectaculos.Această transformare va fi următorul pas spre amenajarea apartamentului tău de 42 de metri pătrați. m.

Este important să determinați imediat unde veți avea o zonă de lucru și unde să vă odihniți. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza modele simple care vor arăta ușor și relaxat. Designerii recomandă alegerea vitraliului, țesăturilor sau țesăturilor ca material pentru partiții. Pentru ca camera să nu pară înghesuită, este mai bine să scapi imediat de dulapurile voluminoase, deoarece acestea nu se vor potrivi în atmosfera generală. Va trebui să alegeți mobilierul în același stil și să îl distribuiți în zonele respective.

Intervalul de culori

Acesta este unul din aspectele importante ale aranjamentului apartamentului. Dacă alegeți nuanța dreaptă, puteți mări vizual locuința și acest lucru este foarte important pentru mulți. Aici, un mare avantaj se bucură de tonurile calde și ușoare, în care trebuie realizate tavanul și pereții. Pentru a face acest efect mai luminos, puteți încorpora lămpi mici care vor veni să înlocuiască candelabrele cu suspendare scăzută. Perdele lungi dau înălțime camerei, iar în ceea ce privește culoarea lor, puteți arăta imaginația, dar nu uitați că tot ce trebuie făcut în interior ar trebui să fie în armonie unul cu celălalt.

Rolul mobilierului

Deoarece mobilierul este una dintre principalele componente ale oricărei case, va trebui să încercați să găsiți totul corect. Pentru apartamente mici, se recomandă utilizarea produselor și structurilor pliante. Puteți alege un pat care se va ascunde în dulap după-amiaza. Această soluție este mai mult decât profitabilă, chiar puteți spune că este genială. Doar credeți că veți fi eliberați de aproximativ doi metri pătrați. Pentru a mări vizibil zona, alegeți un dulap cu o oglindă, dar lăsați-o să reflecte o zonă nefuncțională.

Greșeli de evitat

Dacă doriți ca locuința dvs. să fie confortabilă, dar pare spațioasă, alegeți minimalismul, deoarece va rezolva toate întrebările legate de design. Distribuiți mobilierul în colțuri, astfel încât să existe spațiu liber în interiorul zonei. Alegerea clasicilor în acest caz va fi o greșeală de neiertat, deoarece articolele de decor într-un astfel de mediu vor fura tot spațiul care este în apartamentul unei zone atât de mici și atât de puțin.

Încercați să nu folosiți culori închise în interior. pentru finisarea tavanului și a pereților, deoarece veți obține efectul opus și camera va părea chiar mai mică decât este de fapt, în afară de atmosfera va deveni sumbră.Același lucru se poate spune despre imitarea partițiilor. Dacă vă plac florile în interior, nu ar trebui să le puneți pe pervazuri, alegeți un perete în cea mai strălucitoare parte a camerei. Ferestrele trebuie să rămână libere pentru a permite lumina. Pentru proiectarea unui apartament cu un dormitor nu se poate face plafoane împărțite.

Acum știi ce trebuie făcut pentru a proiecta o casă cu o zonă mică în cel mai bun mod și pentru a mări spațiul. Ascultați aceste recomandări, luați în considerare sfaturile și puteți crea locuințe în care acestea vor fi plăcute și confortabile.

De fapt, nu este necesar să cheltuiți sume uriașe de bani pentru astfel de reparații, totul depinde de alegerea corectă a materialelor și de o abordare profesională de proiectare. Implicați-vă în pregătirea proiectului cu un specialist calificat și urmați planul desemnat.

Frumusețea casei tale este în mâinile tale!

În următorul videoclip veți găsi reabilitarea unui apartament cu o cameră.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor