Proiectați un apartament cu un dormitor de 36 de metri pătrați. m: idei și opțiuni pentru planificare, caracteristici de stil interior

Fiecare dintre noi visează la o cazare confortabilă și frumoasă, dar nu toată lumea are posibilitatea de a cumpăra o casă de lux. Deși dacă ați cumpărat un apartament mic, îl puteți aranja cu ajutorul unui design interior adecvat. Datorită recomandărilor și ajutorului specialiștilor, este posibilă transformarea locuințelor cu dimensiuni modeste și sublinierea tuturor avantajelor acestora.

Apartamentele mici au avantajele lor - ele sunt compacte și confortabile în ele. De asemenea, nu trebuie să cumpărați o mulțime de mobilier diferite, interiorul nu va fi elemente inutile. Înainte de înregistrarea locuinței este necesar să se înceapă crearea unui proiect.

În astfel de cazuri, se recomandă să contactați specialiști calificați și designeri cu experiență care să țină cont de toate dorințele dvs. și să pregătească un plan pentru toți parametrii necesari și cerințele clienților.

Alocarea spațiului

Deoarece este important ca zona să fie eficientă, este necesar să se ia în considerare fiecare centimetru. Planul ar trebui să includă toate mobilierul care va fi în apartament, accesoriile, iluminatul și toate detaliile. În procesul de lucru pe un proiect, puteți face schimbări dacă aveți idei noi.

Zona de lucru trebuie împărțită în mai multe părți, și anume bucătăria, camera de zi și dormitorul, care pot îndeplini sarcina grădiniței. În fiecare dintre sectoare vor fi mobilier adecvat, dar mai multe despre aceste informații de mai jos. Zona camerei poate fi evidențiată cu ajutorul iluminării, zidurilor ușoare sau a unui podium. Ecranele sunt mai bune pentru a alege țesături sau răchită translucide, astfel încât acestea să nu creeze greutate în interior. În plus, ele pot fi pliate și ascunse în orice moment.

În ceea ce privește podiumul, aceasta este o alegere excelentă atunci când planificați un apartament cu o suprafață de 36 de metri pătrați. Datorită lui, este posibil să împărțiți teritoriul, să amplasați în el un pat sau sertare în care să vă păstrați hainele. Deci aveți ocazia de a economisi spațiu în casă. Dar există un dezavantaj în care ar trebui acordată atenție - pentru apartamente cu tavane mici, podiumul nu este potrivit, deci ia în considerare acest factor. Pentru carcase compacte, ușile glisante sunt foarte solicitate, deoarece nu ocupă spațiu liber. Acestea pot fi instalate atât în ​​hol, cât și în baie.

Punctul important este domeniul de culori.

Umbra în care este făcută interiorul dvs. este de mare importanță. Paleta trebuie aleasă cu atenție, ascultând recomandările specialistului căruia i-ați adresat ajutor. Profesioniștii susțin că, pentru apartamentele mici, cea mai bună opțiune ar fi nuanțele ușoare, datorită cărora zona va părea mai liberă și mai spațioasă. În ceea ce privește proiectarea ferestrelor, este mai bine să fie instalate pe jaluzele sau perdele japoneze sau romane, care sunt populare.

Deoarece nu este posibilă decorarea unei camere cu mobilier variat, Vă puteți limita la minimalism, care va arăta prezentabil și elegant. Datorită produselor și accesoriilor, puteți evidenția designul interior. Aranjamentul mobilierului joacă un rol important, deoarece spațiul este limitat, deci nu ar trebui să cumpărați paturi masive, să instalați pereți voluminoși. Acest lucru va simți disconfort, dar nu confort.

În acest caz, dați preferință produselor încorporate, deoarece acestea sunt capabile să transforme, ceea ce înseamnă că acestea nu vor ocupa mult spațiu și le puteți ascunde în orice moment. În astfel de mobilier, puteți stoca haine, paturi, jucării și alte lucruri. Puteți acorda atenție paturilor, care sunt construite direct în dulap. Culoarea mobilierului poate fi aleasă în funcție de preferințele dvs., dar este mai bine să vă concentrați asupra nuanțelor luminoase. Dacă vorbim despre culori întunecate sau luminoase, ele pot fi folosite ca accente, dar ele nu ar trebui să fie un fundal.

În ceea ce privește holul, evitați spațiul "mort" lângă ușa din față. Să nu existe mobilier suplimentar, ci doar un raft pentru pantofi sau un dressing.

Nu în ultimul rând, în proiectarea unui buget, dar designul modern al apartamentelor este iluminat. Ar trebui să fie o mulțime, pentru că vorbim de dimensiuni modeste, iar abundența luminii va face orice locuință vizibil largă și va crea confort. Nu se limitează la o lampă dar nu cumpărați candelabre mari suspendate. Lăsați-l să fie lămpi LED care se pot potrivi în diferite părți ale casei.

Bucătărie și baie

A rămas o parte la fel de importantă a oricărui apartament.O baie în astfel de locuințe modeste este cel mai adesea combinată. Pentru a economisi spațiu, instalați o cabină de duș, care, pe lângă mărimea confortabilă, arată de asemenea elegantă. În această parte a casei dvs. puteți ajunge cu o mică masă de toaletă, sub care va fi construită o mașină de spălat. Aceasta din urmă poate fi, de asemenea, instalat în bucătărie, care va necesita o masă mică și un minim de dulapuri pentru depozitarea ustensilelor.

Ai avut grijă de toate, de la pregătirea proiectului studio de design și terminând cu alegerea de mobilier și echipamente de baie elegant și compact. În timpul unei astfel de sarcină importantă, nu putem face fără ajutorul unui designer de interior calificat și cu experiență, care ia în considerare toate lucrurile mici și ascultă dorințele. Astfel, puteți crea confort, confort și frumusețe în locuințe cu o suprafață redusă, deoarece știți secretele principale. Du-te la locul de muncă, și în curând veți vedea rezultate uimitoare. Evitați greșelile și reușiți.

Revizuirea designului unui apartament cu o cameră de 36 mp. Vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor