Idei pentru un apartament interior: sfaturi de design

Toți trăim în lumea modernă a tehnologiei, iar astăzi există puțini care pot fi surprinși de interioarele plictisitoare. Nu numai proprietarii apartamentelor cu mai multe încăperi, dar și cei de dimensiuni mici doresc să-și decoreze frumos spațiul de locuit. Dar puțini oameni știu de unde să înceapă și cum să termine, și este într-un moment în care sfatul profesional vine la salvare.

Sfaturi generale

Înainte de a începe renovarea unui apartament, designerii recomandă să schițeze pe hârtie un proiect al unui viitor sediu rezidențial sau nerezidențial. Proiectarea spațiului este un proces creativ, dar există momente care trebuie luate în considerare în mod necesar. Toate detaliile interioare sunt gândite la cel mai mic detaliu, locuințele ar trebui să fie armonioase și frumoase. O atenție deosebită este acordată materialelor de construcție, iluminatului și mobilei.

Ventilarea în casa panoului de-a lungul anilor începe să curgă prost, așa că, dacă aveți gânduri de remodelare, de exemplu, o bucătărie combinată cu o cameră, este important să se ia în considerare acest lucru, deoarece mirosurile vor zbura în jurul spațiului.

Apropo, interiorul poate fi schimbat nu numai de unire, ci și de împărțirea spațiului de locuit. Pentru a face acest lucru, ele ridică adesea un cadru metalic, care este acoperit cu foi de gips-carton. O astfel de partiție, dacă se dorește, poate fi ușor dezmembrată, pe lângă aceasta poate fi lipită cu tapet sau pictată într-un ton cu camera principală.

Din punct de vedere vizual, repararea "stalinka" sau "Hrușciov" va fi, desigur, diferită, deoarece există o diferență în înălțimea plafoanelor și în dimensiunile spațiului viu, dar se va baza pe reguli generale, care vor fi discutate mai jos.

Soluții de culoare

Designul de culori poate fi monofonic, polar, în două culori și în mai multe culori. O soluție cu o singură culoare include o culoare de bază care este compatibilă cu un număr de nuanțe. Designul polar este o combinație de două culori diferite și dacă combinați două culori asociate - aceasta este o soluție cu două culori.Ei bine, multi-culoarea implică utilizarea mai multor tonuri. De la acest designeri respinge atunci când proiectarea viitorului interior.

Tonurile calde - bej sau auriu, trebuie folosite în încăperi slab luminate. Aceste culori sunt perfect combinate cu mobilierul clasic din lemn și pardoseala. Rețineți că, dacă utilizați un substrat bun sub pardoseală, puteți obține efecte bune de absorbție a sunetului. Deci, strigătele și sunetele străine de la vecinii de mai jos nu vor intra în cameră. Un substrat bun este plută, spun experții, de asemenea, izolon.

Rece, care includ verde, gri, albastru și mama de perle, contribuie la expansiunea vizuală a spațiului, aplicându-le în camere luminoase situate în partea de sud.

Alegerea tapetului afectează dimensiunea camerei. În camerele mari, tapetul cu un model mare este acceptabil, pentru cei mici, care nu sunt potriviți. În acest caz, este mai bine să stați la tapetul luminos cu modele mici.

Vizibil extinde camera în înălțime va ajuta tapet cu o bandă verticală, și în lungime - de la orizontală.Design-urile în formă de diamant pot crește în lățime.

Adesea cele mai interesante opțiuni de interior sunt obținute atunci când se utilizează o combinație de tapet. Această tehnică realizează zonarea zonelor, repartizarea zonelor de lucru, a zonelor de recreere și a somnului. De exemplu, în sufragerie puteți selecta un perete pe care televizorul atârnă și în dormitor - în spatele capului patului.

Cu o combinație de culori contrastante, trebuie să știți că culorile intense sunt folosite în zonele mici. Dacă acest lucru nu este urmat, atunci va fi inconfortabil să stați în cameră, nu numai pentru oaspeți, ci și pentru membrii gospodăriei.

Tapetul negru trebuie utilizat cu mare grijă. Nu putem permite ca camera să fie întunecată și sumbră, deci este recomandat să adăugați o suprafață reflectorizantă - luciu, oglinzi, precum și să instalați un iluminat bun, să cumpărați fotolii și canapele de lux. Mobilierul trebuie să fie în mod obligatoriu cu inserții cromate, iar utilizarea aurului nu este interzisă.

Apropo, culoarea albă poate crea o impresie de la o sală de spital, ea trebuie combinată cu alte culori. În plus, această culoare este foarte ușor murdar - îngrijirea pentru suprafața albă de zăpadă este dificilă,deoarece murdăria și praful sunt întotdeauna uimitoare.

Condițiile confortabile sunt obținute prin utilizarea fundalului de fotografie. Imprimantele foto tipăresc nu numai diverse tipuri de animale și insecte pe fundalul naturii, dar și arhitectura orașelor, abstractizări, desene tematice.

Unele companii tipăresc comenzi individuale, datorită cărora portretele de gospodărie, un câine iubit și o poveste de Anul Nou pot apărea pe tapeturile foto - orice temă este folosită.

Trebuie remarcat și faptul că, atunci când faceți o cameră, de exemplu, într-un stil loft, este necesar un zid de cărămidă. Din păcate, în casele monolitice de a picta zidarie nu va funcționa, pentru că în principiu nu. Prin urmare, veniți la tapet de ajutor, imita cărămizi sau pietre. Apropo, ele pot fi ușoare și voluminoase, iar de departe se pare că zidul este real.

Imită tapet nu numai un zid de cărămidă, dar, de asemenea, lemn, marmură, granit. Cele care sunt potrivite pentru o anumită cameră vor depinde de direcția stilistică.

Direcții stilistice

Unii oameni cred că pentru un oraș obișnuit apartament opțiuni de design de lux sunt inacceptabile.Sunt mulțumiți de o simplă decorare, de redecorare. După cum se spune, ieftine și vesele. Dar, de fapt, stilurile moderne nu implică utilizarea de materiale de construcție scumpe și de reamenajare, ceea ce înseamnă că astfel de reparații nu vor costa un ban destul.

De exemplu, pentru a instala un șemineu în cameră, care este inerent stilului unei cabane, Provence sau Loft, nu este nevoie să spargeți pereții. Magazinele vând șemineele electrice, care sunt instalate în câteva ore.

Mai mult decât atât, dacă un șemineu electric este instalat într-o nișă și acoperit cu foi de gips-carton, atunci acesta poate fi acoperit cu faianță și, prin urmare, se poate încadra în orice interior.

Dacă mai devreme basorelief și coloane au fost ridicate în cabane țară în punerea în aplicare a stilului baroc, stil Empire sau moderne, acum acestea pot fi instalate în apartamente oraș. Fă-le din polistiren. Aceste modele ușoare sunt vândute la prețuri accesibile. Și deoarece nu cântăresc nimic, procesul de atașament al acestora este facilitat, iar adezivul și câteva minute de reținere sunt suficiente.

Se remarcă pentru simplitatea și naturalețea stilului suedez. Suedia este o țară nordică, deci ideile care sunt puse în aplicare în acest stil pot fi împrumutate pentru decorarea locuințelor interne.Nuanțele albe și ușoare sunt inerente designului de culoare - acest lucru se aplică și pereților, tavanului și podelei. Mobilierul din zada sau din alte specii de lemn usor va fi o decoratie minunata a interiorului, dar camera trebuie sa ramana libera. Nu există perdele, numai perdele - nimic nu ar trebui să împiedice iluminarea naturală.

Stilul italian este împărțit în versiunea clasică și modernă. În clasic se pune accentul pe istorie, folosit de mobilier din lemn de mână, tencuială venețiană, picturi murale, stuc. Iluminarea a subliniat candelabre de cristal de lux, lămpi forjate. În același timp, versiunea modernă a italienilor este confortul și comoditatea. Mobilier masiv, canapele mari și mese culisante, o combinație de dulapuri și rafturi, forme asimetrice de nișe și cornișe care captează imediat ochiul. Se pare că această combinație este incompatibilă, dar, după cum știți, Italia este un trendsetter și astăzi este popular în această țară, mâine va fi popular peste tot.

Pentru iubitorii clasicilor se poate recomanda stilul englezesc. Aceasta este o simetrie clară, o abundență de mobilier din lemn, utilizarea doar a materialelor de construcție naturale.Dar pentru a salva, imitația unui copac scump este permisă. Pentru pereți s-au folosit panouri din lemn, tablă și table. Partea superioară a peretelui este tencuită cu tapet gros sau vopsită cu vopsea mată. Rețineți că nu trebuie să existe nici un material plastic în interior. Atunci când implementați stilul englezesc, trebuie să găsiți un loc pentru șemineu și pentru bibliotecă.

Pentru apartamentele orașului cu tavane înalte se potrivește stilul francez. În camera de zi mare puteți pune mobilier vechi cu colțuri rotunjite, obiecte de artă și organizați un atelier. Este important ca camera să aibă ferestre mari, spațiu deschis. Tavanele sunt decorate cu stuc. Pentru că pardoseala este considerată soluția ideală, nu există restricții asupra designului de iluminat.

Eco-Style se caracterizează prin utilizarea materialelor naturale de construcție - lemn, bambus și piatră. Textile - numai din țesături naturale. Se preferă culorile naturale - verde, albastru, maro.

Nu este recomandat să cumpărați mobilier din plastic, metal, ar trebui abandonat și din produse dăunătoare din PAL - toate acestea nu sunt combinate cu natura.

Aranjament subtilități al unei încăperi mici

Cu mare probabilitate se poate argumenta că, indiferent de mărimea apartamentului, nu există întotdeauna suficient spațiu liber. Dar, sub rezerva sfaturilor designerilor, puteți extinde vizual orice spațiu de locuit.

Este important să rețineți că prima impresie a unui apartament depinde de planificarea corectă. De exemplu, dacă într-un apartament mic tavane mici (proprietarii de case Hrușciov de cele mai multe ori se confruntă cu acest lucru), apoi combinarea living și bucătărie într-un studio este nedorită. Deoarece suprafața spațiului combinat va fi mai mare decât înălțimea plafonului, aceasta va fi imediat evidentă. Situația va "împinge" asupra psihicului.

Este permisă utilizarea simetriei într-o zonă mică. Astfel de compoziții echilibrează spațiul, dar trebuie să vă opriți în timp, pentru că, dacă îl exagerați, camera va părea plictisitoare și situația va fi obositoare.

Fără utilizarea de design de culoare nu se poate face. Experții recomandă să picteze pereții și tavanul într-o singură culoare. O astfel de tranziție va extinde vizual înălțimea camerei. În încăperile unite sau adiacente pereții sunt realizați într-o singură culoare, se va evidenția numai integritatea compoziției.În același timp, este posibil să se separe o zonă de alta prin pardoseală, de exemplu, în bucătărie pentru a pune gresie, iar în camera de zi - laminat. Este foarte important ca culoarea pereților și a plafonului să fie aproape de paleta de culori a podelei. Acest lucru contribuie la extinderea granițelor.

Un alt mijloc de înșelăciune vizuală care poate spori spațiul de locuit este marginea. Tăblirea se evidențiază pe fundalul a tot ceea ce este altceva, astfel încât să vă puteți concentra pe tavan.

Rețineți că în camere mici cu tavane scăzute stucul este nedorit. În acest caz, va reduce vizibil înălțimea spațiului.

Dacă în magazinul de hardware pentru a ridica vopseaua de aceeași culoare, dar cu proprietăți mată și lucioasă, puteți spori impresia de cameră. Pereții pot fi vopsiți cu vopsea mată, iar tavanul - lucios. Gloss este capabil să reflecte nu numai lumina, dar și obiectele din apropiere, ceea ce sporește vizual spațiul. În acest sens, designerii recomandă montarea tavanului stretch lucios.

Un loc special în carcasa de dimensiuni mici este ocupat de oglinzi. Reflectând situația, ele contribuie la extinderea spațiului, în timp ce este foarte important ca acestea să fie în cantități mari. Este de dorit echiparea ușilor cu dulapuri cu suprafețe de oglindă.

În ceea ce privește dulapurile din dormitoarele mici sau camerele de zi, funcționalitatea lor nu este numai depozitarea lucrurilor, ci și capacitatea de a ascunde obiectele interioare. Deci, de exemplu, dulapuri de transformatoare pot fi echipate cu un pat, care, pe timp de noapte cu o ușoară mișcare a mâinii cade la podea. Și unele modele de dulapuri sunt echipate cu o masă de călcat. Încercați să alegeți mobilierul cu colțuri rotunjite.

Pentru a distrage de la dimensiunea camerei poate un obiect maresituat în centru. De asemenea, este posibil ca peretele sau o parte din acesta să nu fie aglomerat de mobilier. În acest caz, atenția se concentrează pe decor, și nu pe pătrat, se pare ca spațiu liber.

De regulă, în dormitoarele mici există doar un dulap, deci este foarte important să plasați lucruri inutile pe rafturile superioare, departe de ochii curioși. Puteți împacheta în mod compact lucrurile folosind box-organizatorii care sunt vânduți în magazinele de mobilier. Și la vedere ar trebui să fie doar necesități.

Organizatorii casetei cumpără și depozitează lenjeria de corp sau lenjeria de corp. Datorită acestei decizii, nu va fi nevoie să comandați un dulap sau garderobă și, prin urmare, dormitorul nu va fi umplute cu mobilier suplimentar.

În cazul în care există o lipsă catastrofică de spațiu, experții în proiectare sfătuiesc montarea rafturilor aeriene - aceasta este o depozitare suplimentară pentru lucruri.

Nu uitați de inserția de sticlă. De exemplu, ușile de interior pot fi confecționate din sticlă mată. Acest lucru va contribui la iluminarea suplimentară din coridor. Unele mobilier din lemn, în special o masă, pot fi înlocuite cu o variantă de sticlă.

Fiecare detaliu al interiorului ar trebui să aibă un scop suplimentar. De exemplu, într-o sală de bărbați, un otoman poate acționa nu numai ca un scaun, ci și ca un loc pentru a stoca lucruri vechi, deoarece multe modele sunt goale în interior.

Când zonați spațiul de locuit, nu uitați de iluminare. Spoturi, lămpi de masă, lămpi de perete și lămpi de podea, în combinație cu candelarele centrale, atunci când reflectă lumina din oglinzi, inserții cromate sau placate cu aur, vor da o expansiune vizuală suplimentară.

Aspect și decor "dvushki"

Apartamentele cu un dormitor sunt foarte populare pe piața imobiliară. Acest lucru se datorează faptului că o locuință cu o cameră pentru o familie formată din trei sau mai multe persoane este aproape.O achiziție de trei camere necesită investiții substanțiale. În consecință, repararea și noii proprietari fac adesea în "gemene".

Din păcate, vechile apartamente de cel puțin 49 de metri pătrați. m, cel puțin 60 de metri pătrați. m au un aspect care nu este potrivit pentru tineretul de azi. Nu există confort și funcționalitate. Și oamenii mai în vârstă plictisitori să se mute din hol în bucătărie prin coridor, și există o dorință naturală de a face o ușă suplimentară.

Inconvenientul real aduce bucătării mici, băi combinate și coridoare lungi lungi. Doar o cale de ieșire din această situație este reamenajarea. Dar acest proces este dificil, deoarece este necesar să se obțină permisiunea de a demola zidurile mai multor organisme de reglementare, în timp ce interferarea cu sistemele de ventilație, gaze și canalizare este inacceptabilă. Va fi necesar un plan de proiect.

Puteți realiza proiectul pe cont propriu sau contactând companiile de proiectare. Întreprinderile primesc o mulțime de bani pentru serviciile lor, însă această activitate se face la cheie. Personalul personalului Biroului de proiect contactează autoritățile pentru a conveni asupra unei revizuiri majore.

Codul Locuințelor descrie în mod clar ce acțiuni pot fi efectuate și care sunt strict interzise. Spargerea pereților de sprijin, interferența cu sistemul de încălzire sau lucrările de echipamente de gaze, nimeni nu va.

Având permisiunea de a vă revizui, puteți ajunge la afaceri. Pentru dezmembrarea pereților din beton armat, va fi necesară o mașină de găurit cu ciocan, o mașină de șlefuit și o fierăstrău, iar dezmembrarea zidăriei se va face cu daltă, cu ciocan și cu burghiu cu ciocan. Dar vom omite procesul și vom continua direct la proiectare.

Să presupunem că sindicatul a avut deja loc. De regulă, într-un apartament standard cu două camere, o cameră este acordată copiilor, iar ceilalți părinți dorm. De fapt, camera de zi este, de asemenea, o zonă de dormit.

În cadrul grădiniței emit cea mai caldă și mai luminoasă cameră, este de dorit ca ferestrele să treacă cu vederea spre sud sau spre vest. Amintiți-vă că partea de nord este rece, să vă angajați sau să jucați într-un loc slab luminat este plină de sănătate a copilului. Puteți să vă plantați vederea sau să vă îmbolnăviți cu boli respiratorii acute.

Chiar și copiii mici au nevoie de o masă, pot să deseneze sau să facă mese pentru grădiniță, iar elevii au nevoie de ea pentru acasă. Prin urmare, biroul trebuie să fie amplasat lângă fereastră.Pentru a economisi spațiu, puteți utiliza pervazul ferestrei ca o blat, este realizat din piatră naturală sau artificială durabilă. O astfel de suprafață poate rezista la sarcini mecanice, pentru că este ușor de întreținut, ca piatra să nu se deterioreze sub influența detergenți puternici, ceea ce înseamnă că se poate utiliza orice produse chimice de uz casnic. Probabil, orice părinte știe cât de greu poate avea desenul obișnuit și cât de greu este să spălați urme de vopsea din plastic sau de pe o suprafață de lemn.

Pentru armonie, sub pervazul ferestrelor există sertare cu sertare, iar pe laturi există dulapuri. Din punct de vedere al designului, acest aspect vă permite să descărcați în mod semnificativ spațiul, mobilierul are loc de-a lungul ferestrei și nu se concentrează pe el însuși. Dar, prin toate mijloacele, este necesar să se țină seama de faptul că biroul și dulapurile trebuie să fie făcute în schema de culori, combinată cu designul color al pereților și podelei.

Adesea nu există suficient spațiu de stocare. Copiii cresc, garderoba se schimbă, iar jucăriile obosite trebuie să fie îndepărtate undeva. În acest caz, podul pat vine la salvare. Patul se află pe dulapuri mici, mobilierul este solid, păstrează ușor greutatea copilului, părinții tineri nu trebuie să fie îngrijorați.

Urcarea și coborârea sunt proiectate astfel încât bebelușul să urce în mod liber folosind pașii. Salonul este echipat suplimentar cu o bară de protecție, datorită căruia este exclusă probabilitatea căderii într-un vis.

La vânzare există modele care sunt echipate cu un loc de muncă. La masă, poți să faci teme sau să joci jocuri video. Astfel de modele sunt potrivite și pentru sala în care se face zonarea pe un colț pentru copii și pe partea părintească. Din păcate, puțini părinți își pot permite o cameră separată pentru copii.

Un pat de mansardă este o zonă interesantă pentru jocuri, dacă este făcută într-o anumită temă. Poate fi bunk, este deosebit de valoros pentru o familie cu doi copii. Până la adolescență, este suficient un pat de mansardă, astfel încât să puteți salva foarte mult.

Mobilierul pentru grădiniță, materialele de construcție și lucrurile trebuie să fie făcut din componente naturale, ecologice.

Tencuiala decorativa este recomandata ca un substitut pentru tapet. Rețineți că tencuiala venețiană este potrivită doar pentru o bază aliniată. Sunt permise picături mici, care sunt verificate de nivelul clădirii.Procesul de nivelare implică aplicarea tencuielii, folosind o plasă de vopsea, strat de nivelare și grund. Fiecare etapă ulterioară se realizează numai după uscarea completă a celei anterioare.

Tencuiala de relief este potrivită pentru suprafețe inegale. Apropo, acest lucru poate economisi bani și timp. Aplicați corect tencuiala în două etape. Pentru prima dată există o netezire a diferențelor mari, iar în al doilea - se formează un model de relief. Dar, înainte de a aplica zugravii, sfătuiți să citească instrucțiunile, deoarece unii producători permit utilizarea unui singur strat.

Un sfat puțin: în magazinele de construcții există tapet auto-adeziv de vopsea - dacă lipiți o bandă pe ușa dulapului sau lipiți complet de pepinieră cu ele, atunci copilul va avea o suprafață de desen. Nu este un secret faptul că copiii iubesc să picteze pe orice suprafață, și datorită tapetului marker nu este nevoie de reparații cosmetice.

Alegerea culorilor pentru o grădiniță, trebuie avut în vedere faptul că copilul din ea nu numai că se odihnește, ci și își face temele, joacă. Deci, suprasolicitarea cu culori strălucitoare nu este necesară,există riscul de supra-stimulare și oboseală. Accentul ar trebui să fie pe nuanțe calme, pastelate, pete luminoase sunt folosite doar pentru un punct.

În ceea ce privește camera de zi, în care părinții dorm, designerii săi sunt sfătuiți să echipeze cu canapele alunecoase. În timpul zilei, acestea sunt alimentate cu combustibil, spațiul este eliberat, care poate fi folosit fie ca zonă de joacă, fie ca o zonă de luat masa.

Sala este situată de obicei în electronică - televizor, receptor TV prin satelit, console de jocuri sau un șemineu. Seara, toți membrii familiei se adună în camera de zi, vorbesc, beau ceai. Prin urmare, este foarte important să puneți o masă de cafea în această cameră și să puneți un covor natural pe care copiii pot juca.

Deoarece sala este mare, necesită iluminare auxiliară. De regulă, candelabruul strălucește în mod uniform și nu ajunge în colțuri, ceea ce reprezintă un dezavantaj semnificativ în momentul zonării. Fiecare zonă trebuie să fie dotată cu o sursă de lumină, pentru aceasta se folosesc lămpi de pardoseală, spoturi sau sconturi.

Laminat, parchet, covor, linoleum sunt cumpărate ca pardoseală pentru hol - alegerea este mare și rămâne doar pentru consumator.Trebuie avut în vedere faptul că îngrijirea materialelor de construcție este foarte diferită. Dacă linoleumul de vinil poate fi spălat cu o cârpă umedă și nu va fi nimic, atunci îngrijirea laminatului va depinde de clasa sa de durabilitate. Apropo, laminat ieftine poate elibera chiar formaldehidă, și este periculos pentru sănătatea umană.

Atunci când se utilizează un sistem de încălzire "podea caldă" va trebui să studieze cu atenție marcarea pardoselii. Faptul că materialele de construcție sunt combinate cu temperaturi ridicate sau nu este indicat pe ambalaj.

Alegerea culorilor se va baza pe culoarea mobilierului, iluminatului, stilului și preferințelor personale ale proprietarilor. În cazul în care mobilierul este de culoare clasică, iar laminatul de lumină este utilizat ca pardoseală, atunci culorile albe, maro sunt alese. Și, să zicem, mobilierul ușor și podelele de culoare albă sunt potrivite pentru stilul japonez.

Textilele din camera de zi joacă un rol important. Perdelele de tip blackout sunt potrivite pentru camerele care sunt folosite pentru a dormi.

Dacă într-o cameră mare gospodăriile se adună doar în timpul zilei și seara, este inutil să grenați situația cu perdele masive, este suficient să atârnați tul sau jaluzele.

Înregistrarea apartamentului cu trei camere

Designul locuinței cu trei camere va depinde de câțiva factori, printre care componența familiei, nevoia de zonare și caracteristicile de proiectare. Pentru zonare, nu numai ecranele și perdelele luminoase pot fi alese ca pereți despărțitori, dar și structuri metalice forjate, precum și pereți din ghips cartonate.

Blocurile de sticlă reprezintă cea mai recentă tendință de modă pe piața construcțiilor. Cetățenii sovietici, desigur, amintesc de aceste construcții, erau adesea folosiți în locuri publice și la locul de muncă. Cu ajutorul lor puteți construi ziduri. Ceea ce îi deosebește de alte partiții este că pot fi atârnate pe frunza ușii.

Puteți să o faceți singur și cosmetic și să vă revizuiți. Atunci când coordonatorii designerilor de reabilitare sfătuiesc să extindă camera în detrimentul loggiei. Din păcate, pentru a aduce radiatoarele și a le conecta la sistemul de încălzire centrală nu va funcționa. Prin urmare, veți avea nevoie de geamuri, izolații și învelitori ale balconului.

Atunci când alegeți alegerea dvs. este cel mai bine să dați un profil din plastic și este de dorit să fie o cameră cu cinci camere. Construcțiile de aluminiu îngheață în timpul iernii. Cu cât sunt mai multe ochelari, cu atât mai bine.Fereastra cu trei camere cu vitraj dublu este considerată ideală, păstrează căldură și nu permite zgomotul exterior în încăpere și acest lucru este foarte important, deoarece nu va mai exista o unitate de balcon.

Vata minerala sau materiale sintetice sunt folosite pentru izolare. Puteți cumpăra spumă - este ușor de instalat și este ieftină. Cu condiția ca în timpul iernii pe balcon va ieși din gospodărie, experții recomandă pavarea sistemului de încălzire. Trebuie să alegeți dintre "podele calde" electrice, deoarece apa într-un apartament în oraș este interzisă.

Demontarea blocului de balcon și a bazei de sub el - o cărămidă sau o placă de beton armat, puteți trece la finisajul finisajului. Pentru căptușeala balconului se utilizează panouri de căptușeală sau din plastic. Unele direcții stilistice inerente în decorarea tapetului sau tencuielii decorative.

În ferestrele din plastic, este de dorit să se instaleze jaluzele rulou. Dacă partea este însorită - protejează perfect de lumina naturală, specimenele dense nu pot lăsa lumina zilei deloc. Acest lucru va fi apreciat de familiile cu copii mici.

Camera principală va arăta frumoase plafoane întinse pe două niveluri, dar este importantăastfel încât plafoanele erau mari. Se utilizează pentru construcția unei structuri pe două niveluri și a gips-cartonului. Este ușor de tăiat și, datorită acestui fapt, sunt atinse forme neobișnuite, iar spoturile pot fi ușor montate în el.

Diferența dintre plafoanele stretch și opțiunile de gips carton este că primele sunt instalate în trei ore, iar instalarea celui de-al doilea va dura mai mult timp. În plus, opțiunea de tensiune nu se teme de apă și nu se deteriorează în timpul inundațiilor. Apa se scurge ușor prin orificiul candelabrului.

Rețineți că plafonul trebuie să fie în armonie cu interiorul camerei, inclusiv designul de culoare. Dacă se evidențiază împotriva fundalului principal, efectul adecvat nu va funcționa. Apropo, un plafon pe două nivele este inadecvat în spații mici.

În unele apartamente cu trei dormitoare o baie mică. Acesta poate fi extins în detrimentul spațiilor nerezidențiale - depozite, coridoare.

În acest caz, va fi necesară reconcilierea cu autoritățile. Este important să se considere că zona umedă nu ar trebui să fie situată deasupra locuințelor vecinilor.

În concluzie, aș dori să menționez faptul că nu există interioare similare.Chiar dacă ți-a plăcut o idee în fotografii sau în situația prezentată în programul de televiziune, tot nu vei reuși să atingi o similitudine de o sută la sută. După ce toate reparațiile vor fi efectuate de alte persoane. Dar, de fapt, acest lucru nu este principalul lucru.

Este important ca într-o cameră renovată să fie caldă și confortabilă pentru toți membrii familiei.

Exemple frumoase

Această secțiune va analiza cele mai bune și mai neobișnuite opțiuni de interior șic și simplu. Fiecare persoană va sublinia detaliile de design interesante. Pentru unii, poate fi tapet pe perete, iar pentru cineva - lumanari, figurine, vaze sau decoratiuni pe perdele.

Top 5 ateliere despre cum să faci decorațiuni interioare cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor