Usi "Stil nou": caracteristici alese

Compania "New Style" a început să lucreze în fabricarea ușilor din 2002. Produsele sunt fabricate la uzina cu același nume situată în Kherson. Inițial, compania a oferit clienților numai un singur tip de panza; astăzi, peste 15 ani de activitate, profesioniștii au produs mai mult de două mii de modele diferite.

În continuare, vom examina mai atent ușile interioare "New Style" și vom vorbi despre caracteristicile alegerii picturilor.

Caracteristici și beneficii

Pe baza feedback-ului de la clienții actuali și a opiniilor experților în domeniul fabricării foilor de ușă, a fost întocmită o listă a avantajelor ușilor de marcă ucrainene.

preț

În catalogul de produse există atât modele de lux produse din lemn natural și valoroasă, cât și mai multe opțiuni bugetare, în procesul de fabricație în care au fost folosite materii prime artificiale. Acest lucru permite fiecărui client să aleagă poziția ideală pentru preț.

Sortiment bogat

Gama este o versatilitate uimitoare. Există întotdeauna modele pentru o varietate de stiluri de interior, clasice și moderne. Ușile diferă în formă, culoare și elemente decorative care împodobesc pânza. Ușile surzi și produsele cu inserții sunt, de asemenea, oferite clienților să aleagă. Compania oferă, de asemenea, modele nevopsite, oferind consumatorilor posibilitatea de a proiecta produsul în orice culoare aleasă.

Fitinguri suplimentare

Dacă un element al hardware-ului nu reușește în timpul funcționării, cumpărătorul poate achiziționa un înlocuitor pentru o piesă defectă, economisind în mod semnificativ bani pentru achiziționarea unei noi lame. Merită menționat faptul că toate elementele suplimentare sunt disponibile în volumul necesar.

Siguranța produselor

Fabrica folosește numai materiale ecologice. Acest indicator este controlat de un grup de specialiști ai companiei "New Style". Pânzele pot fi instalate cu ușurință pe baza unor încăperi cu copii și animale mici Ele sunt, de asemenea, sigure pentru alergii.

calitate

Fiecare model are un certificat corespunzător, care confirmă calitatea ridicată a produselor și respectarea standardelor europene și internaționale.

Este de remarcat faptul că produsele mărcii de mai sus sunt exportate în țări din Africa, America, Orientul Mijlociu și Europa.

capacități

Datorită echipamentului inovator, instalația a atins nivelul de producție de 6 mii de unități de produse pe zi. Acest nivel vă permite să furnizați tuturor clienților produse de calitate la un preț avantajos. Compania își extinde constant piața, atrăgând noi clienți.

desen

Înainte de a face o alegere în favoarea unui model particular, trebuie să știți cum diferă pânzele de la un altul. Fiecare opțiune are caracteristici individuale de performanță și anumite proprietăți. În funcție de dorințe și obiective, cumpărătorul selectează modelul adecvat. Apoi ne uităm la diferitele tipuri de desene și diferențele dintre ele.

prefabricat

Acest tip de pânză este asamblată din diferite elemente. Acestea sunt conectate în siguranță între ele prin mașini speciale sau prin tipul de designer. Principalul avantaj este repararea locală. Dacă una dintre componente este deteriorată grav, puteți să o înlocuiți. Experții au încercat tot ce pot, astfel încât fiecare detaliu să aibă proprietăți de performanță ridicată.

Durata de viață a prefabricatelor poate ajunge până la 50 de ani. Îngrijirea de înaltă calitate și condițiile optime vor mări această perioadă.

Cadru și scut

Cadrul acestor pânze este creat dintr-o bară cu două straturi (aceste elemente sunt realizate din lemn natural din brad sau pin). Pentru a crește fiabilitatea produsului și rigiditatea bazei în jurul perimetrului benzii, se efectuează micro-șlefuirea. Această tehnică păstrează forma ușii în timpul unei operații lungi și intense.

Cavitățile din interiorul sitei sunt umplute. Foi de MDF sau carton comprimat sunt utilizate, greutatea lor este nesemnificativă. Materialele oferă protecție împotriva zgomotului excesiv și ajută la menținerea camerei calde. Din partea frontală și partea stângă a pânzei se face MDF. Materialul de tablă prezintă o rezistență ridicată la temperatură, lumină directă a soarelui și solicitare mecanică.

Se recomandă să acordați atenție ușilor panoului de cadru dacă alegeți un produs pentru baie sau bucătărie.

desen

Din punct de vedere al designului, există două tipuri de panza:

  • Surzi. Pânza solidă din matricea naturală sau înlocuitorul bugetului.
  • Glazurate. Produse cu inserții de sticlă.Materialul suplimentar poate fi variat. De la cârpe transparente la culori, sticlă opacă și ondulată. Ușile cu inserții de sticlă sunt recomandate să aleagă pentru camere compacte. Prin textura transparentă din cameră va primi lumină, extinzând vizual spațiul.

Tipuri și materiale

Ușile din cadrul companiei "New Style" diferă nu numai în ceea ce privește tipul de proiectare, dar și în fabricarea materialelor. Aspectul și durabilitatea produsului sunt direct legate de materiile prime care au fost utilizate în procesul de fabricație.

Array natural

Produsele din matrice sunt întotdeauna în cerere. Acestea sunt modele clasice care rămân relevante, indiferent de tendințele modei. Lemnul are o serie de avantaje care nu pot fi recreate cu înlocuitori artificiali: naturalitatea și prietenia cu mediul, aroma plăcută și modelul fermecător creat de natură. Fabrica ucraineana foloseste in productia de pin, tei, fag, stejar, arin si artar.

Pânzele prezintă o viață lungă. Produsele rămân comercializate chiar și după mai mulți ani după instalare. Matricea este în armonie cu metalul și sticla, are izolație fonică ridicată și păstrează căldura.

În ciuda unui număr de avantaje, materialul are dezavantaje (fisuri, noduri, inflamabilitate), dar datorită echipamentelor moderne și tehnicilor inovatoare, ele pot fi evitate.

furniruit

Tablourile de acest tip sunt împărțite în subtipuri:

  • Feliat. Modele de soiuri rare și valoroase de lemn.
  • Cherestea. La fabricarea coniferelor utilizate.
  • Rotary. Pânze de mesteacăn și stejar, cu un model natural expresiv.

Trebuie remarcat faptul că cadrul produsului este acoperit cu furnir. În exterior, acest tip de model este dificil de deosebit față de variantele de lemn masiv. Ușile bugetare sunt realizate din furnir presat sau din folie. Straturile subțiri de lemn sunt interconectate în siguranță și presate împotriva cadrului.

laminat

În mod separat, merită remarcat produsele laminate. Acestea sunt cârpe care sunt acoperite cu un film subțire și uniform din PVC. Stratul exterior poate avea o culoare și o textură diferită. În plus față de decorative, filmul îndeplinește o funcție operațională importantă.

Prelucrarea țesăturii extinde semnificativ durata de viață a ușii și o protejează de diverse daune.

Cum sa alegi?

Pe de o parte, o alegere imensă face posibilă alegerea modelului ideal, pe de altă parte, nu toți cumpărătorii vor putea înțelege o gamă largă.

Apoi, ia în considerare ce ar trebui să acordați atenție achiziției și cum să faceți alegerea potrivită.

  • Material. Produsele din lemn natural sunt alese pentru proiectarea stilurilor clasice, precum și a direcțiilor de țară, Provence și altele, care se bazează pe materiale naturale. În stilurile moderne, alegeți mai des produse din sticlă, plastic sau ușă cu finisaj lucios.
  • Tipul de construcție. Dacă sunteți în căutarea unui produs cu izolație maximă de zgomot, opriți alegerea pe panzele surzi. Produsele cu inserții de sticlă sunt ideale pentru camerele în care există o lipsă de iluminare.
  • Rezistența la umiditate și controlul temperaturii. Ușile pentru o baie sau bucătărie ar trebui să aibă o rezistență ridicată la umiditate ridicată și la temperaturi ridicate.
  • Grosime. Se recomandă abandonarea produselor de dimensiuni mari la alegerea ușilor interioare, având în vedere că principala lor funcție este delimitarea spațiului.
  • Culoare. Culoarea ușii ar trebui combinată cu stilul interior și întreaga gamă a camerei. Culoarea poate fi aleasă pentru a se potrivi cu podelele, mobilierul, plăcile de bază sau decorațiunile de perete. De asemenea, nu uitați de efectul contrastului.

opinii

La forumurile tematice, în rețelele sociale și în mesageria instantanee, clienții își împărtășesc opiniile cu privire la produsele de la marca "New Style". Având în vedere popularitatea companiei, mulți clienți cunosc produsele lor din experiența personală. Putem spune cu siguranță că majoritatea recenziilor sunt pozitive. Consumatorii spun aspectul de înaltă calitate, aspect elegant și preț accesibil.

Despre producția de uși de la compania "New Style", vizionați videoclipul.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor