Usile Zetta: avantaje și dezavantaje

Ușile sunt un element necesar în orice cameră. În fiecare zi folosim anumite tipuri de ele. În orice cameră există cel puțin o ușă, astfel încât problema calității, caracteristicilor și avantajelor este relevantă în orice moment. Uși de diferite destinații Zetta combină calitatea excelentă, designul frumos și calitățile excelente împotriva distrugerii.

Despre companie

Zetta a fost fondată în 2009, începând cu o mică producție. Treptat, sfera muncii a crescut și sa luat curs pentru extinderea pieței. Pentru a satisface nevoile oricărui client, au fost achiziționate echipamente de înaltă calitate, iar nivelul de calificare al specialiștilor companiei a fost îmbunătățit la nivelul cerut.

În ultimii ani, compania a introdus multe inovații în producerea fiecărui tip de ușă. Compania produce blocuri de intrare și tablouri interioare.

Usi de intrare

Fabricarea blocurilor de usi de protectie vine din otel armat. Acest tip de metal are rezistență ridicată la aceeași grosime, vă permite să faceți modele mai ușoare cu performanțe bune.

Ușile Zetta sunt prevăzute cu buzunare suplimentare în locurile unde sunt instalate încuietori, ceea ce complică foarte mult accesul nedorit la încuietori și asigură o protecție suplimentară împotriva mecanismelor de blocare a prafului. Această inovație este apreciată de cumpărătorii care au achiziționat structuri de intrare pentru a intra în case particulare și cabane.

Știfturile anti-detașabile amplasate pe partea balamalelor fac imposibilă scoaterea ușilor de la balamale. Când închideți încuietoarea, panza este fixată pe ambele părți.

Sub foaia principală de metal sunt coaste. Acestea sunt orizontale și verticale, respectiv, sunt laturi relativ lungi sau scurte ale ușii. Astfel de inserții conferă rezistență țesăturii atât pentru rupere, cât și pentru conservarea geometriei structurii.

Ușile din metalul Zetta sunt echipate cu fitinguri de înaltă calitate de la producători de vârf, echipate cu două tipuri de etanșări: cauciuc și magnetice.Prezența mai multor contururi de etanșare ajută la evitarea apariției mirosurilor străine, a fumului, a prafului și a formării de curenți în apartament. În mod obișnuit, țesăturile au izolație de placa minerală Knauf, care nu este numai un izolator excelent pentru sunet și căldură, ci și mărește rezistența ușii la încălzire.

Această izolație poate rezista la temperaturi de până la 200 de grade, nu emite substanțe nocive în mediul înconjurător.

Usile Voronezh Zetta sunt sortate dupa tipul de constructie. Principalele linii de produse sunt reprezentate de următoarele modele:

 • "Standard". Grosimea metalului în ușile de acest tip este de 1,2 mm, cu excepția stratului superior. Pe panza sunt două rigle, grosimea fiind de 66 mm. Acest design are trei contururi de etanșare, izolație fonică proiectată pentru 33 dB.
 • "Comfort". În acest design, metalul este utilizat de 1,5 mm, are de asemenea două foi de duritate, trei profile de etanșare și umplutură minerală. Interiorul este prevazut cu placaj MDF cu un film decorativ. Grosimea acestui model de structuri de intrare, tinand cont de decoratia interioara, este de 86 mm.
 • "Euro". Aici, grosimea plăcii exterioare atinge 2,0 mm, numărul de rigidizări este de 3 buc., Sigiliile sunt de asemenea 3 buc. O caracteristică a acestei serii poate fi numită un tampon extern de MDF.Grosimea țesăturii cu finisaj de 79 mm. Umplerea aici este un pic mai dens decât în ​​versiunile anterioare. Acest design are o rezistență la zgomot de 38 dB.
 • "Premier". O caracteristică a acestei serii poate fi numită adâncimea ușii, luând în considerare finisajul este de 105 mm. Finisarea este formata din doua placi MDF din exterior si din interior. Există un număr crescut de știfturi anti-drift, 6 dintre ele sunt instalate, există trei circuite de etanșare. Indicele de izolare a sunetului este de 41 dB. Grosimea tabelului exterior 2,0 mm.
 • O coloană separată poate furniza informații ușile cu o oglindăsituat în interiorul pânzei. Este foarte convenabil, un astfel de decor se potrivește perfect în orice interior, este deosebit de binevenit în apartamentele cu un hol mic, unde nu este posibilă atârnarea unui geam reflectorizant separat, iar această opțiune face ca camera să fie mai ușoară și mai lată.

Avantaje și dezavantaje

Desigur, în fiecare produs găsiți argumentele pro și contra.

Avantajele usilor metalice ale companiei Zetta:

 • Oțelul special, care posedă durabilitate sporită. În fabricarea acestui metal se utilizează aditivi speciali care măresc performanța fizică prin mai multe puncte.
 • Conservarea geometriei pânzei în cele mai stricte condiții.Tehnologia de fabricație este concepută astfel încât atunci când se creează o ușă, există cât mai puține locuri, sub rezerva distorsiunii și deformării. Cu o instalare corespunzătoare, designul își păstrează parametrii pe toată durata de viață.
 • Sistem de protecție contra hackerilor. Un buzunar pentru încuietori, complicând accesul intrușilor la mecanismele de blocare, anti-pini care fixează pânza în cutie închisă, fitinguri de înaltă calitate cu o înaltă clasă de secret, grosimea metalului - principalii indicatori ai ușilor de securitate și, în consecință, proprietatea.
 • Acoperire de calitate. Acoperirea exterioară și interioară a structurilor propuse oferă o durată de viață îndelungată și protecție împotriva anumitor condiții de mediu.

Dezavantaje posibile:

 • Fixarea în pantaloni a pânzei. Această problemă apare din cauza instalării necorespunzătoare a ușii. Instalarea ar trebui făcută de meșteri cu experiență. Dacă, la instalarea unei structuri într-o deschidere, condițiile tehnice nu sunt respectate, atunci forma unei cutii, a unei pânze sau a ambelor și a celeilalte se poate schimba în timp.
 • Eșecul încuietorilor și al altor accesorii.Cauza unei astfel de defecțiuni este foarte rar un defect de fabricație, cel mai adesea este un impact fizic asupra pieselor în mișcare. Mânerele, încuietorile pentru pârghii și cilindrii nu sunt concepute pentru aplicarea unei puternice rezistențe fizice.

Mecanismele necesită o lubrifiere periodică cu lubrifianți corespunzători.

 • Apariția curenților. Această problemă se poate produce datorită abraziunii elementelor de etanșare. Pentru a rezolva aceasta este destul de simplă, înlocuirea gumei nu necesită abilități speciale și durează foarte puțin timp. Pentru a crește durata de viață a sigiliilor, este recomandat să le ștergeți de 3-4 ori pe an cu un lubrifiant special de silicon.
 • Spoiled look. Acoperirea oricărei uși nu este destinată curățării abrazive, conduce treptat la abraziunea suprafețelor cele mai rezistente. Contactul cu lumina directă a soarelui poate afecta negativ aspectul. Nu permiteți înghețarea umezelii pe suprafața ușii, în special cu o acoperire dură, aceasta poate perturba integritatea stratului exterior și poate duce la distrugere.

Nu se recomandă utilizarea pentru îngrijire și tot felul de solvenți, chiar și cei mai buni.

Formarea costurilor

Desigur, toate tipurile de pe piață diferă în preț. Zetta încearcă să reducă costurile pentru a minimiza prețul final al ușii, menținând în același timp o calitate ridicată. Costul oricărui produs depinde de multe calități. Principalele criterii:

 • Grosimea metalului. Cu cât mai mult material este folosit pentru fabricarea structurii, cu atât crește costul structurii. Acest indicator este deosebit de important pentru cei care sunt îngrijorați de calitatea ușii rezistente la efracție. Trebuie avut în vedere că acest lucru afectează greutatea produsului și nu toți pereții pot rezista la astfel de încărcături.
 • Accesorii. În producția de componente utilizate, producătorii verificați, care diferă și în clasele de securitate. Numai costul castelului poate ajunge la 40.000 de ruble, ceea ce va fi luat în considerare la stabilirea prețului final al produsului.
 • Finish. În funcție de dorințele clientului și ținând seama de tendințele modei, compania Zetta oferă o mare varietate de opțiuni. Panourile de finisare standard sunt rareori realizate din materiale scumpe. Dar producătorii pot oferi și soluții personalizate. În consecință, aceasta afectează și costul.Structuri metalice suplimentare, foi, forjare, mulaje pot fi de asemenea folosite ca elemente decorative. În unele cazuri, aceasta crește puterea panzei.

Alegerea unei structuri de protecție pentru locuința dvs., decideți cu privire la toate dorințele și ce criterii trebuie lăsate în prioritate.

Oțelul de la Zetta va fi un protector sigur pentru dvs. și proprietatea dvs. pentru o lungă perioadă de timp.

Usi interioare

În lumea modernă, uneori nu există suficientă confort. Unii oameni au nevoie de intimitate pentru a petrece timp singuri cu ei înșiși sau separat de companie. Asigurați izolație în interiorul casei ajută la ușile interioare.

Tendințele modernității dictează condițiile lor la alegerea lor. Fabrica Zetta încearcă să țină pasul cu vremurile și extinde în mod constant gama de produse oferite.

Acoperirile exterioare pentru usi interioare Zetta diferă foarte mult.

 • Furnir. Secțiunea subțire din lemn natural, lipită pe bază. Este fabricat din lemn din acele specii care sunt ușor de procesat, dar își păstrează bine proprietățile în procesul de producție. O varietate de nuanțe, o gamă largă de prelucrări de materiale, naturalitatea fac astfel de ușă unul dintre cele mai populare produse.
 • PVC. Plăci din PVC.Este foarte rezistent la daune mecanice. Cel mai adesea, acoperirea este netedă și, după o inspecție mai atentă, își pierde materialul natural în aparență.
 • Una dintre materialele moderne care vă permite să simulați cât mai exact posibil. furnir natural. Constă din 90% din polipropilenă și 10% din lemn. Materialul ecologic, are o structură elastică. Este destul de greu să-l deteriorezi, nu-ți este frică de chimie și de expunerea la lumina directă a soarelui.
 • Laminarea. Acoperirea pe baza modelului imprimat, urmată de aplicarea unui strat protector. În funcție de disponibilitatea și grosimea protecției, proprietățile fizice se schimbă. De obicei - cea mai ieftină producție. Adesea, astfel de acoperiri sunt susceptibile la radiații UV, cu excepția cazului în care acestea au o protecție specială.

opinii

Consumatorii care au ales pentru ei înșiși produsele companiei Zetta, lasă mereu cel mai pozitiv feedback despre produsul achiziționat. Indiferent ce criterii sunt aplicate designului, toate acestea pot fi satisfăcute în gama de produse a companiei.

Dacă alegeți o opțiune bugetară, puteți alege cu ușurință modelele deja pregătite.Evidențierea unui tip de calitate, izolare fonică, rezistență la efracție, aspect, respectarea ușilor interioare, totul este prezent în structurile finisate.

Acei clienți care realizează un interior individual oferă o gamă largă de opțiuni pentru produse personalizate. Poate că este nevoie de mai mult timp, ceea ce duce la fabricație, dar va fi ușa ta care satisface toate cerințele.

Oprind alegerea acestui produs, cumpărătorii sunt încrezători în calitatea produselor. Compania Zetta oferă o garanție pentru toate structurile de intrare fabricate și pânzele pentru uși de interior, care este de asemenea remarcat de toți cei care au cumpărat produse.

Vedeți următorul videoclip despre alegerea ușii de intrare adecvate Zetta.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor