Alegerea unui contor de bar în camera de zi

Contoarele pentru baruri nu sunt o invenție nouă, dar popularitatea lor a început să crească odată cu apariția unor apartamente, case private, vile. Cu acțiuni deliberate, astfel de obiecte de modă ale vieții pot fi instalate în apartamente mici cu bucătării mici. Designerii noștri se descurcă cu orice sarcini.

Caracteristici speciale

Contorul de baruri din case particulare și apartamente moderne este din ce în ce mai întărit ca unul din atributele importante ale interiorului camerei de zi. Odată cu instalarea lor, spațiul camerei devine mai funcțional. O varietate de contoare de baruri permite alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru orice cameră de zi. Rack-ul real constă dintr-un set minim de elemente.

Aceasta este o masă de înaltă și scaune sau scaune înalte, cu suporturi de picioare de diferite modele originale, în funcție de stilul ales.De fapt, barul continuă bucătăria și separă zona de luat masa de bucătăria principală. Uneori, acest stand este folosit în locul mesei, mai ales dacă familia este mică, cu 3-4 persoane.

Complet de la masa de masă nu trebuie să renunțe, pentru o familie mare este pur și simplu necesar.

avantaje

Contoarele de bar au propriile lor caracteristici care le diferențiază de mesele obișnuite:

 • Puteți crea modele de dimensiuni compacte pentru camere de zi mici și bucătării. O companie suficient de mare poate sta la tejghea cu muchii rotunjite. Servirea simplă nu necesită mult timp și articole, așa cum este necesar pentru masa de masă;
 • barul de calcat împarte în mod natural bucătăria și zona de living, creează o atmosferă originală în casă;
 • Proiectele moderne de case de rafturi nu pot provoca asociații cu baruri și alte locuri de odihnă și hrană, stilurile și modelele lor corespund numai interiorului și aspectului apartamentelor și caselor noi.

Modele și stiluri

Camera de zi cu un contor de bar oferă apartamentului un scop complet nou și își schimbă aspectul, stilul și extinde posibilitățile de design. Acum există mai multe stiluri:

 • High-tech. Alianța de metal și sticlă predomină aici, accentul fiind pus pe elementele luminoase. Suporturi metalice spumante, blaturi de lucru din sticlă, oțel inoxidabil, iluminare fluorescentă. Direcțiile sunt diferite, de la sport la fantastic.
 • Clasic. Acest stil accentuează respectabilitatea și gustul aprofundat al proprietarului unui apartament sau al unei case particulare. Bar racks în stil clasic finisat cu lemn scump și durabil, dar în versiunea bugetului, puteți utiliza materiale MDF și PAL. Rafturile se disting printr-un număr relativ mare de piese mici din lemn de esență tare.
 • Modern. Acest concept conține cerințele de sofisticare și eleganță în toate detaliile, în timp ce funcționalitatea și performanța funcțiilor principale ale mobilierului, inclusiv bucătărie și bar, ar trebui să fie menținute în mod consecvent. Versatilitatea stilului Art Nouveau se bazează pe varietatea de culori, care vă permite să intrați în contorul de bar în sufragerie cu orice interior. Toate produsele în stil Art Nouveau se disting prin linii clare, construcție sigură și rigidă. Pentru a elimina repetarea și incompatibilitatea stilului, faceți contoare de bare pentru proiecte individuale.
 • discotecă, stil ușor și dinamic.Se numește și tineret. Stilul de interior disco reflectă culoarea, dinamica, în același timp cu confortul, ușurința de contact. Rafturile de bar în acest stil se disting prin suprafețe cromate metalice, o abundență de plastic, o piele artificială bună. Culorile luminoase și bilele spumante nemodificate deasupra suportului dau un farmec deosebit.
 • Stilul folcloric al țării. Aceasta nu este numai estetica cowboy, ci și aroma țării în care se află locuința. De fapt, în saloane, contra-barul era doar linia tuturor elementelor din interiorul instituției. Este format din materiale naturale, uneori finisate cu piatră, țesături de in, paie. Stilul țării este susținut de prezența pe rafturi a containerelor metalice și a ceramicii, asemănătoare performanțelor cu motivele populare. Scaunele din lemn sunt simple, dar puternice și confortabile forme - un accesoriu obligatoriu al contoarelor de bare ale unei țări.
 • Franceză "sat" Provence. Simplitatea, ușurința, ușurința acestui stil atrage iubitorii de confort rustic. Rack-ul este din lemn masiv. Stilul Provence este dificil de amestecat cu țara sau rustic.Provence există în unitate cu natura, care intră în casă și de la prag cucerește tot spațiul. Principalul lucru în acest stil este utilizarea materialelor naturale și a aurii pastelate. Detaliile din interior sunt realizate din lemn, argilă, ceramică, piatră, aliaje de cupru, bumbac și in. Din toate acestea, simpla constă în sinceritate și sensibilitate, simplitate și bunătate. Aparența ușurință și naivitate din Provence nu ar trebui să fie înșelătoare. Ele pot fi realizate numai prin cunoașterea istoriei, a vieții și a caracteristicilor utilizării accesoriilor antice.

Un pic mai departe de stiluri complexe în valoare de pod. În stilul mansardei, rugozitatea și antichitatea din impresia exterioară a interiorului sunt vizibile mai presus de toate. Totul depinde în primul rând de topul mesei. Alegerea liberă a formei permite ca tabletele să fie reprezentate ca patru picioare cu orice margine, aceasta putând fi o tăiere uniformă a lemnului.

Suprafața trebuie să fie bine tratată, impregnată cu o culoare aleasă în mod corespunzător sau pictată calificat și calificat. Culoarea poate fi oricare. În fabricarea contoarelor de baruri utilizarea loft:

 • lemn bine pregătit;
 • crom și piese metalice placate cu nichel.

Acoperă din piele artificială naturală și durabilă și accesorii selectate.

O dezvoltare interesantă este un contor de bar închis instalat în bucătărie sau în hol. În acest rack au rafturi și sertare diferite, din care se dovedește dulapul, unde au pus mâncăruri și recipiente cu alcool.

Unde se instalează?

Când instalați bara în sufragerie, acesta devine centrul interiorului întregului spațiu al camerei. Camera de zi - un loc de odihnă pentru întreaga familie, primirea de oaspeți, deținerea sărbătorilor. Contorul de bar va atrage atenția tuturor și, dacă este pus în aplicare ca o insulă, funcțiile sale pot fi extinse. Folosind efectul contrastului de culoare și textura materialului, contorul de bare poate fi distins cu succes de interiorul general, nu va rupe armonia generală, ci va crea oportunități pentru o varietate de opțiuni pentru fiecare gust.

Într-o casă cu tavane înalte, puteți instala contoare de bare pe mai multe niveluri. Fiecare nivel este montat pe tije separate, care după montaj este decorat pentru designul general al rafturii. Nivelul unic - acestea sunt contoarele cele mai comune, sunt mai ieftine decât altele, dar pot fi decorate sub scumpe.Atunci când alegeți un model de set de rafturi și bastoane, trebuie să țineți cont de designul interior al bucătăriei și al camerei de zi, folosind o gamă largă de materiale și culori

În apartamentele spațioase, acest kit devine o partiție naturală între sufragerie și bucătărie, creând o bucătărie și o zonă de living. În construcția de contoare de bare se aplică principiul minimalismului, în care cel mai important lucru este confortul și confortul. Nu ar trebui să le supraîncărcați cu rafturi, cușcături, suficiente dulapuri în bucătărie. Pentru gusturi și preferințe diferite, rack-ul poate fi instalat în spatele canapelei sau în fața canapelei, de-a lungul peretelui sau poate fi un colț. Principalul lucru este confortul, confortul și referirea la designul general al sufrageriei unui apartament sau unei case.

blaturi

Acestea sunt părțile principale ale contoarelor de bara de orice stil, model și metodă de fabricație. Există o mulțime de materiale care sunt cele mai potrivite pentru a îndeplini funcțiile de bază ale barelor și a evidenția frumusețea seturilor de bare. Tabletele sunt fabricate din lemn masiv, piatră artificială, marmură, sticlă, plastic. Există un material care poate înlocui oricare dintre calitățile enumerate.

Acesta este Corian, care este mai greu decât marmura, dar este ușor de măcinat.În afara foarte atractiv, este posibil să se îndoaie pentru a da diferite forme. Materialul este netoxic, deci poate fi folosit în bucătărie.

Culori și finisaje

Marmura neagră în designul barului devine o adevărată opere de artă. Marmura ușoară formează o structură spațioasă dreptunghiulară, care poate prelua întreaga companie. Aici sunt combinate diferite funcții.

Stăpânul laconic aliniat cu granit artificial negru. Scaunele din bara albă contrastează semnificativ și, în același timp, subliniază pregătirea generală a camerei de zi în stilul high-tech. Se atrage atenția asupra contorului de bare liniar din zona de salon a penthouseului. Aici au luminat fațadele standului și șorțul bucătăriei tăiate cu onix.

Un cadru îngust de marmură întunecată maronie închisă, cu dungi frumoase, devine partiția dintre zona de bucătărie și spațiul de luat masa. Și aici a fost folosit un contrast cu interiorul culorilor luminoase, care a subliniat designul luminos și vizibil.

Pentru ca barul (insula) a oferit picioare sclipitoare din metal si au devenit cele mai expresive elemente din aceasta compozitie.Designul strălucit și eleganța subtilă sunt rezultatul utilizării stilului Art Deco.

Sculpturile sculptate și mini-coloanele, care sunt completate cu bogate capitale, formează o compoziție sofisticată de baroc frumoasă, cu un suport în formă de T. Scaune de bar tapițate în piele naturală, culoarea cremului proaspăt se adaugă cu succes la acesta.

Peninsula compactă pentru două scaune arată grozav într-o mică bucătărie albă. Totul este combinat cu un set de mobilier, iar fațada sa decorată este decorată în același mod ca și dulapurile de bucătărie.

Sfaturi pentru alegere

O asemenea abundență de stiluri și modele poate face dificilă alegerea unui bar bun. Un designer experimentat vă va ajuta să înțelegeți preferințele și să sugerați opțiunea dorită. Luxul și prețul sunt legate în mod inextricabil și alegerea dvs. poate deveni copleșitoare. Pregătirea financiară și calculele preliminare exacte trebuie să fie temeinice și cu o marjă garantată. Va fi neplăcut dacă o idee bună va fi blocată în jumătate din lucrări sau într-o etapă importantă de finisare.

Oportunitățile oamenilor cu mare bogăție nu ar trebui să ducă la extreme și excese, subliniind luxul excesiv. Congestia cu antichitatile, stilurile de amestecare pot perturba armonie de design si in loc de admiratie provoaca doar ridicole.Dacă stilul și designul sunt alese, toate calculele sunt făcute, toate cheltuielile și orarele sunt coordonate, în condiții de siguranță aduce materiei la un rezultat frumos și complet.

Cum să vă creați propria bară originală, vedeți mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor