Tumba bar pentru camera de zi: avantaje și dezavantaje

Tumba bar pentru camera de zi: avantaje și dezavantaje

Scopul principal al livingului este receptia si cazarea oaspetilor, o distractie placuta, o zona de relaxare si divertisment. Mobilierul din această parte a casei are o importantă funcție practică.

Piața modernă oferă o gamă largă de mobilier multifuncțional, care pot fi echipate cu un mediu confortabil de comunicare, în timp ce ocupă un minim de spațiu. Luați în considerare ceea ce este cabinetul, caracteristicile, avantajele și dezavantajele acestuia.

Caracteristici speciale

Tumba bar este o opțiune practică pentru o cameră de zi de orice dimensiune.Cele mai multe modele sunt portabile, ceea ce vă permite să economisiți cât mai mult spațiul liber al apartamentului. Scopul principal al mobilierului este depozitarea băuturilor alcoolice și tacamurilor. De asemenea, produsul poate fi folosit ca un contor de bar convenabil și compact.

Acest mobilier are un format mini, dar puteți găsi vândute versiuni mai mari și mai mari, care seamănă cu tablourile sau casetele de afișare.

Pentru confort, barele portabile echipează roțile. Aspectul lor poate fi variat. Pietrele funerare pot fi deschise sau închise. Designul este prevăzut cu compartimente speciale pentru amplasarea convenabilă a sticlelor și a vesela.

Rolul în interior și funcționalitate

În cazul în care dimensiunile camerei permit, proiectanții recomandă să facă o alegere în favoarea piedestalului în vrac. Acestea dau decorul general chic. În plus față de băuturi, ei depozitează feluri de mâncare și alte obiecte de uz casnic.

Specialiștii din sfera decorului au făcut o serie de reguli pe care ar trebui să le ascultați:

 • Pentru confort și practic, alegeți un model care este împărțit în secțiuni. Ele vor ajuta la plasarea mai multor articole. Alcoolul și tacamurile nu se vor amesteca.
 • Vinurile de vinuri colecționate arată elegant. Dacă doriți să le arătați, vestiarul trebuie să fie echipat cu inserții de sticlă. Mancarurile frumoase se armonizeaza perfect cu bauturile de elita.
 • Dacă în apartament există animale de companie sau copii mici, mecanismul de blocare trebuie să protejeze în mod sigur conținutul sertarului.
 • Rafturile și suporturile rezistente garantează că pot suporta greutăți mari și sarcini constante.
 • Un sertar de sertare poate fi folosit nu numai pentru scopul propus, ci și ca o masă compactă sau suport pentru diverse elemente decorative.

Avantaje și dezavantaje

Experții identifică o serie de avantaje ale meselor laterale în comparație cu rack-urile standard și mesele înalte utilizate pentru echipamentul zonei barului:

 • noaptea sunt mult mai practice și convenabil de utilizat. Datorită dimensiunii compacte, ele sunt mobile și potrivite pentru încăperi mici;
 • forma modelului poate fi variată. De la dreptunghi standard la cerc sau oval. Versiunile non-standard sunt disponibile sub formă de butoaie, globuri și alte lucruri;
 • îngrijirea este simplă datorită mărimii. Nu durează mult;
 • în procesul de fabricație sunt utilizate diferite materiale. De la lemn natural la plastic. Acest lucru oferă clienților opțiuni extraordinare;
 • compartimente suplimentare, modele multifuncționale și alte elemente vă vor permite să plasați toate băuturile preferate;
 • modelul original poate fi o adăugare expresivă și atractivă a interiorului.

Dimensiunile compacte ale bara de bolțuri acționează simultan nu numai ca un plus, ci și un minus:

 • dacă o mare companie a venit să viziteze, este imposibil să se stabilească ca în spatele unui bar.
 • Pe lângă depozitarea băuturilor și a felurilor de mâncare, acest tip de mobilier poate fi folosit doar ca o masă mică.
 • o zonă completă de bar nu este doar pentru băut, ci și pentru pregătirea diverselor cocktailuri. Acest lucru necesită nu numai unelte speciale și dispozitive, precum și o masă largă pentru a se potrivi cu toate necesare și comoditate în acest proces.

stiluri

Tumba-bar este din ce în ce mai comună în camerele de zi și în hale. Datorită gamei largi, este necesar să alegeți modelul potrivit.

Principalul criteriu în alegerea mobilierului este stilul decorului.Producătorii oferă clienților produse în culori standard, clasice, precum și modele în nuanțe neobișnuite. de asemenea este necesar să se ia în considerare tipul de construcție și forma mesei laterale.

minimalismul

Această tendință este unul dintre cele mai populare stiluri moderne. Ideea sa principală este un minim de lucruri, un maxim de practicitate, utilizare și spațiu liber.

Pentru minimalism, alegeți modele într-o formă geometrică strictă. Materiale - plastic și sticlă. Sertar de colț, conceput pentru a stoca vin, brandy și alte băuturi, se descurcă perfect cu rolul barului și nu ocupă mult spațiu.

Tehnologie înaltă

Stilul de înaltă tehnologie se bazează pe principiile minimalismului. Schema de culori ideală pentru dulapurile-bar: gri, alb, negru. Ideal pentru modelele decorate cu detalii cromate. Formele futuriste, curbele și liniile neobișnuite sunt binevenite.

Dacă doriți ca mobilierul să devină un element cheie, faceți o alegere în favoarea produselor luminoase. Ele se vor ridica pe fondul culorilor neutre. Este de dorit ca suprafața cabinetului să fie lucioasă, cu luciu uniform.

Mobilierul pentru designul de mai sus este realizat din sticlă, din material plastic durabil, cu adaos de piese metalice.

Muzică country

Bara curbstone pentru stilul de țară ar trebui să fie din lemn natural. Cu cât materialul este mai expresiv, cu atât mai bine. Alegeți lemn texturate, decorat cu inele anuale și alte modele. Modelul sub forma unui butoi sau a unui piept vechi se va potrivi armonios cu interiorul. Paleta de culori: naturală și naturală.

Acordați atenție produselor cu efect antichității. Scuffs mici, chips-uri și crăpături dau mobilierului un farmec deosebit. Pentru stilul de țară se potrivesc și modele decorate cu elemente din fier forjat și piese din fier forjat, cum ar fi lanțurile. O patină este folosită ca un strat decorativ.

Provence

Albă de zăpadă albă din plăci - ideală pentru decorarea Provence. Un model decorat cu ornamente tridimensionale ornamentale sau decoupage va arata mai atractiv. Paleta de culori este formată din tonuri moi și pastelate ușoare. În aceste nuanțe pot fi mobilier pentru acest stil.

Stilul scandinav

Acest stil de lumină și ușurință. Se caracterizează prin scurtătate și simplitate.În acest caz, trebuie să alegeți modele în culori deschise. Ideale de alb și lumină bejge degetul mare. Material - lemn natural. Tumba-bar ar trebui să fie fără elemente decorative și excese.

Clasic (baroc, rococo, imperiu)

Produsele acestor stiluri, ca un supliment, împodobesc sculptură, stuc, detalii volumetrice, elemente de aur și multe altele. Culoarea poate fi oricare altul decât culorile luminoase și atrăgătoare. Noptierele pentru decor clasic sunt realizate din lemn de înaltă calitate. Materialul este acoperit cu lac transparent sau cu smalț special. Cele mai comune opțiuni de culoare sunt alb, bej, negru și maro.

Pentru a face produsul mai atractiv și expresiv, comandanții folosesc vopsea care imită argintul, aurul, cuprul sau bronzul. Modelele completează brațele și picioarele curbate.

pod

Acest stil caracterizează prezența elementelor industriale (țevi, zidărie, ventilație, suporturi și multe altele) și scurtă durată. Bara curbstone dintr-un copac natural adăugată cu detalii metalice se va potrivi ideal în decorul general. Multe modele sunt în vârstă artificială.

Produsele din sticlă și din metal sunt, de asemenea, o opțiune de câștig-câștig pentru ghidarea unui mansardă. Opriți alegerea pe forme stricte și dimensiuni compacte.

În următorul videoclip veți afla despre complexitatea și confortul unui bar tubma pentru camera de zi.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor